Onumuzdeki ay darisi basina insallah kuzumKızlar bugün de hamile haberi var ne güzellMinikPiranha ve -TubiSh- Hayırlı olsunn kızlarr, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Aralıkta hsg çekilecek ya, benim de içimde bir kıpırtı yok değil, ocak ayı ayy inşallah, hepimize nasip etsin canım.. Çalışmalara başlayınca sen de hemen hamile kal inşallahhOnumuzdeki ay darisi basina insallah kuzum
İnsallah 2016 hepimize sans getirecek :))Aralıkta hsg çekilecek ya, benim de içimde bir kıpırtı yok değil, ocak ayı ayy inşallah, hepimize nasip etsin canım.. Çalışmalara başlayınca sen de hemen hamile kal inşallahh
Tamam canim o zaman sana gondereyim. Persembe kargoya veririm inşallah. Bana ozelden adres bilgilerini verebilir misin?Eger isteyen yoksa ben alabilirim canim.
Tesekkur ederim canim :) darisi isteyen sizlere olsun insallah :))Kızlar bugün de hamile haberi var ne güzellMinikPiranha ve -TubiSh- Hayırlı olsunn kızlarr, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
çok sevindim tebrik ederim canımçok saolunnmn üç günüm geçmiştii belirtilerim vardııı canlar tşkr ederim allah razı olsun allah herkese nasip etsinnn
Gunaydin canimgünaydın kızlar
günaydın :)günaydın kızlar
saol canmm ...
saoll bitanemmm hepimize nasip etsinnnCanım çoook çoook çoook sevindim Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi da nasip etsin ins
Gunaydinlarrrr. Canim sana birsey soracaktim . Hani bana demistin ya su su tarihlerde iliski olsun die . ben 21 inde oldu 23 kacirdik 24 oldu . Bugunde o yapiskan sivi var olsun mu yarin mi olsun . birde canim ates takibide yapiyordum ya bn hep 36.1 yada 36.4 du . Bugun 36.7 olmuş . ne dersin :)Hepinizeeee gunaydiiiinnnn sevgili anne adaylariii ve aday adaylariii
Aaaaa ne duruyosun kizzz kos git degerlendirGunaydinlarrrr. Canim sana birsey soracaktim . Hani bana demistin ya su su tarihlerde iliski olsun die . ben 21 inde oldu 23 kacirdik 24 oldu . Bugunde o yapiskan sivi var olsun mu yarin mi olsun . birde canim ates takibide yapiyordum ya bn hep 36.1 yada 36.4 du . Bugun 36.7 olmuş . ne dersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?