Eşim işte bende 2 de gitcegim ama aksam 9 da ikimizde evdeyiz . ne hikmetse goguslerimde agriyor cok . Dun degerlendirmistik ama bugunde atesim yuksek skinti olmaz dimiAaaaa ne duruyosun kizzz kos git degerlendir
Olmaz bi sknti ne olcak kiiiizzz aksama yapin uyu kalkma sabaha al dusunu ayyy hadi rast gelsinEşim işte bende 2 de gitcegim ama aksam 9 da ikimizde evdeyiz . ne hikmetse goguslerimde agriyor cok . Dun degerlendirmistik ama bugunde atesim yuksek skinti olmaz dimi
Insss canim bnm ins . 21 indede yattim sabah aldim Allah affetsin artik . Dunde 2 saat sonra girdim duşa . Dualarinizi eksik etmeyin taze annislerOlmaz bi sknti ne olcak kiiiizzz aksama yapin uyu kalkma sabaha al dusunu ayyy hadi rast gelsin
Canım hemen kötü düşünme.. Belki üşüttün, belki başka bir şey, belki de güzel bir şeykızlar nasılsınız gece uyurken kasık ağrısı ile uykudan kalktım çok ağrıyodu bide vajinaya sol bacağıma kadar kramplar giriyodu acaba kist falanmı oluştu yaa
Tesekkur ederim tatlim saglikla kucagimiza alalim insallah :)tebrik ederim canım
İnsallah cumlemize hayirlisiyla tesekkur ederim :)MinikPiranha tatlım hayırlı uğurlu olsun gebeliğin, allah tamamına erdirsin inş.
maşAllah canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşAllah eşine nasıl söyledin canım süpriz yapıcaktın hani
maşAllah canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşAllah eşine nasıl söyledin canım süpriz yapıcaktın hani
Hayirdir insallah, benim de sag kasigimla diz kapagim arasi sertlesti bugun belji hamilelik belirtisidir buayy kızlar benim sorunlarda hiç bitmiyo 1 saattir benimde 2 bacağıma ağrı girdi sanki damarlarım geriliyo
İnsallah dogru belirtilerdir bunlar sen buay bayaa bi dinledin kendiniayy kızlar benim sorunlarda hiç bitmiyo 1 saattir benimde 2 bacağıma ağrı girdi sanki damarlarım geriliyo
bilmiyom canım yaa hayırlısı bakalımHayirdir insallah, benim de sag kasigimla diz kapagim arasi sertlesti bugun belji hamilelik belirtisidir bu
dinlemeyim dinlemeyim diorum ama bi bakıyom almışım başımı gidiyom valla canım ama umudum yine bi dahaki aya kaldı çünkü ben adet olmadan 1 hafta önce afedersin ama ishal olurum ki nitekimde bugün oldum canımİnsallah dogru belirtilerdir bunlar sen buay bayaa bi dinledin kendiniinsallah olumlu sonuclanir seni de kutlariz
O hic belli olmaz ben de hamile oldugumda bir hafta once ishal olmustumdinlemeyim dinlemeyim diorum ama bi bakıyom almışım başımı gidiyom valla canım ama umudum yine bi dahaki aya kaldı çünkü ben adet olmadan 1 hafta önce afedersin ama ishal olurum ki nitekimde bugün oldum canım
ben yaptırdım canımKızlar doktorda yumurta takibi yaptıran varmı bugün gittim adetin 4. Günü gelmemi söyledi klomen vericek galiba bide takip yapcaz dedi
Anlatır mısın canım klomen takip vs nasıl oluyorben yaptırdım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?