Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Herkese tünaydın kızlar, öğle arası anca giriyorım ben
kızlar nasılsınız gece uyurken kasık ağrısı ile uykudan kalktım çok ağrıyodu bide vajinaya sol bacağıma kadar kramplar giriyodu acaba kist falanmı oluştu yaa
Canım hemen kötü düşünme.. Belki üşüttün, belki başka bir şey, belki de güzel bir şey eğer devam ederse bş doktora görünürsün tatlım

ayy kızlar benim sorunlarda hiç bitmiyo 1 saattir benimde 2 bacağıma ağrı girdi sanki damarlarım geriliyo

maşAllah canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşAllah eşine nasıl söyledin canım süpriz yapıcaktın hani

amiin amin tesekkur ederim. pek planladigim gibi olmadi aslinda . Doktora gidelim regl olmadim belki hamileyimdir dedim kahvaltidan once hastaneye gittik nobetten ciktigi icin gozleri kan canagi gibiydi bide cok asabiydi bende askim sana bir surprizim var diye cikardim testi verdim eline, hediye pajedine sarmistim anlamadi ilk bana hediye uç mu aldin dedi uç kutusuna benziyor ya biraz :) son ra test pozitif hamileyim deyince siritti kaldi oyle :) hala saskin inanamiyor ben de ayni sekildeyim ne hissedecegimi bilmiyorum suan

İnsallah dogru belirtilerdir bunlar sen buay bayaa bi dinledin kendini insallah olumlu sonuclanir seni de kutlariz
dinlemeyim dinlemeyim diorum ama bi bakıyom almışım başımı gidiyom valla canım ama umudum yine bi dahaki aya kaldı çünkü ben adet olmadan 1 hafta önce afedersin ama ishal olurum ki nitekimde bugün oldum canım

O hic belli olmaz ben de hamile oldugumda bir hafta once ishal olmustum

Kızlar doktorda yumurta takibi yaptıran varmı bugün gittim adetin 4. Günü gelmemi söyledi klomen vericek galiba bide takip yapcaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…