canım adetin 4. günü gidiyosun klomen yada gonal f verir 5 günü başlıyosun 5 gün kullanıyosun daha sonra bittikten sonra gidiyosun 2 günde bir yumurtalıklarını kontrol ediyo canımAnlatır mısın canım klomen takip vs nasıl oluyor
Anladım canım teşekkür ederimcanım adetin 4. günü gidiyosun klomen yada gonal f verir 5 günü başlıyosun 5 gün kullanıyosun daha sonra bittikten sonra gidiyosun 2 günde bir yumurtalıklarını kontrol ediyo canım
günaydın :) güzel haberlerinizi bekliyoruz ne olsun başkagünaydın kızlar nasılsınız
Kızlar doktorda yumurta takibi yaptıran varmı bugün gittim adetin 4. Günü gelmemi söyledi klomen vericek galiba bide takip yapcaz dedi
Günaydın herkesegünaydın kızlar
Teşekkür ederim canım inşallah olumlu sonuç elde ederiz hayirlisiylaBen yaptırdım canım, herhangi bir düzensizlik yoktu ama içim rahatlasın diye gittim. Reglin dördüncü günüydü. Yumurtayı ölçtü. O dün büyüyen tek yumurtam vardı. Klomen' e başlattı, 5 gün sabah-akşam içtim. ilaç bittikten 2 gün sonra tekrar gittim. iki yumurtam 16-17 mm' e ulaşmıştı. üçüncü de 11mm civarındaydı. iki-üç güne çatlar dedi. Evde ovu testleriyle de takibe devam ettim. gerçekten dediği 3.gün çatladı.
Teşekkür ederim canım inşallah olumlu sonuç elde ederiz hayirlisiyla
cnm ben işlerin yoğunluğundan giremedim uzun zamandır birazda kafamı dağıtmak istedim.biliyorsun düşükten sonra 40.gün adet oldum ve ay ki yumurtlama testlerinde akıntım olduğu halde pozitifi yakalayamadım dolyısı ile iyi değerlendiremedim diye düşünüyorum.salı ve çarşamba günü yuurtlama testim çok net pozitifti bu hafta hergün ilişkiye girerek iyi değerlendirdik bakalım hayırılısı gelişmeleri yazarım.fakat ben 30 güne bir adet döngüsü olan bir kadındım ve hamile kaldığım ay 16.gün yumurtlamıştım.fakat bu sefer 14.gün yumurtladım.buna göre 28.gün adet olmam lazım döngüm değişti sanırım doktorumda öle söylüyor bakalım hayırlısı tabi....@ecrin2455
M meltemfatooo
@melev
@Tuanam21
@yagmur559
@Heyecanli89
Kizlar merhaba nasilsiniz? Son durumunuz nedir unuttunuz bizi :)
BAT 26 KASIM BENİDE EKLEYİN AMA YALNIŞ YERE YAZDIM SANIRIM :)ANNE ADAY LİSTEMİZ
@hicbirseymi Hamile
@mutsuzperi Hamile
@pudink Hamile
@quazza Hamile
@melita09 Hamile
@lalsu01 Hamile
@[B]yeld23[/B] Hamile
@zeppp16 Hamile
@meraklitursucu Hamile
@Eylemeylemce Hamile
@kelebek922 Hamile
@Sirinemm_lina Hamile
@Sezen91 Hamile
@_Turk-loqumu_ Hamile
@lucida93 Hamile
@asena38 Hamile
mavimli Hamile
@bihayaldi Hamile
@hadiinsallah Hamile
@-TubiSh- Hamile
@Heyecanli89 Hamile
@ecrin2455 pazartesi
@Veson
M meltemfatooo Bat Bilinmiyor
@bambay ara verdi
@melev adet olamadi beklemede 16.11
@Tuanam21 bekliyoruz
@Skry10
@yagmur559
@tontikto
@Sassenachen Bat 26 Kasim
N nazhani Bat 27 Kasim
nisamelek Bat 29 Kasim
ada_aras Bat 1 Aralik
@Pokahontass Bat 1 Aralik
[USER=649775]@gbbc Bat 4 Aralik
@dryozn29 Bat 4 Aralik
@bsbirkin Bat 5 Aralik
@yapayalniz1 Bat 5 Aralik
@Gezginanneadayi89 Bat 5 Aralik
@gulit_me Bat 6 Aralik
pass Bat 6 Aralik
Homely_angel Bat 9 Aralik
@ruziyye Bat 15 Aralik
@triton-x Bat 15 Aralik
@casun Bat 16 Aralik
@prensinin_prensesi Bat 17 Aralik
@Semackgz Bat 18 Aralik
@ROSE ROSE Bat 20 Aralik
Hamile olmaya çalışan arkadaşlarımıza yardımcı olabilmesi adına anketi doldurup yorum ve belirtilerinizi yazmanızı rica ediyorum. Umarım hepimiz amacımıza ulaşabiliriz. Meleklerimize kavuşmak dileğiyle topiğime hoşgeldiniz [/USER]
adet tarihin ne canım ona göre aşağı yukarı takip ederiz.cnm ben işlerin yoğunluğundan giremedim uzun zamandır birazda kafamı dağıtmak istedim.biliyorsun düşükten sonra 40.gün adet oldum ve ay ki yumurtlama testlerinde akıntım olduğu halde pozitifi yakalayamadım dolyısı ile iyi değerlendiremedim diye düşünüyorum.salı ve çarşamba günü yuurtlama testim çok net pozitifti bu hafta hergün ilişkiye girerek iyi değerlendirdik bakalım hayırılısı gelişmeleri yazarım.fakat ben 30 güne bir adet döngüsü olan bir kadındım ve hamile kaldığım ay 16.gün yumurtlamıştım.fakat bu sefer 14.gün yumurtladım.buna göre 28.gün adet olmam lazım döngüm değişti sanırım doktorumda öle söylüyor bakalım hayırlısı tabi....
hoşgeldin canım :) bugün mü yani bat?BAT 26 KASIM BENİDE EKLEYİN AMA YALNIŞ YERE YAZDIM SANIRIM :)
ben varım canım ama herkes uyudu herhalde ya da çalışma yapıyorTopik te kimse kalmadimi ya kimsenin sesi çıkmıyorbata 3 var ama ne regl ne bebis belirtim var
Topik te kimse kalmadimi ya kimsenin sesi çıkmıyorbata 3 var ama ne regl ne bebis belirtim var
Hadi kizlaarrr guzel haberler bekliyorum sizdenben varım canım ama herkes uyudu herhalde ya da çalışma yapıyor
ben de gebelerin ovulasyon testlerine bakıyordum bilgin var mı hamilelikte pozitif gösterdiğine dair.
bat yarın sayılır test yapıcam ben de sabahı bekliyorum
hayırlısı bakalım canım.Hadi kizlaarrr guzel haberler bekliyorum sizden
Kiz test yapmadin mi hiiccc nasil dayaniyorsunyz yaahayırlısı bakalım canım.
sabah yazarım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?