Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Hosgeldin nerelerdesin bakim? Kiz siz beni catlatcaniz vallaha heee yapsana test canim merak ettim bak

Hosgeldin nerelerdesin bakim? Kiz siz beni catlatcaniz vallaha heee yapsana test canim merak ettim bak
Hosbuldum canım saol nasılsın? Eşimin memleketine falan gittik çok fazla ilgilenemedim ama ara ara sizi takip ettim canm. Evde test yok canm doktor da adetin 1 gün bile geçse gel dedi off bilmiyorum negatif görmekten korkuyorum galiba

Kiz test yapmadin mi hiiccc nasil dayaniyorsunyz yaa ben 50 kere denesem hepsinde bes gun onceden baslarim bakmaya
canım ben var ya sırf o negatifi görmemek için yapmıyorum.
hatta eşime sabah test yapıcam dedim o da merak ediyosan şimdi yap dedi
garibim sabah yapılması gerektiğini bilmiyor.stres yapma hayırlısıyla olur der hep bana zaten.
ben de aaaa sabah yapılması gerek testimi boşa harcamayayım diğerini de gelecek ay yaparım dedim
eşim de şöyle bi baktı
ya ben hala senin testte ne görmek istediğini anlamadım diyo

Canım bilgim yok ama kimisi pozitif de görse regl olmuş en iyici gebelik testi sabah güzel haberler verirsin inşallah :)

sabah olmasi sart degil kuzum ben hep ogleden sonra ogrendim. Ama sen bilirsin tabi

Anliyorum kuzum ama varsa da yoksa da bundan kacis yok. Hayirlisi neyse hakkinda o olsun canim. Guzel haberlerini bekliyorum

Belli olmaz gec dollenme de olabilir canim. Ama olmadiysa da moralini bozma tatlim yilmadan deneyecegiz
Geç döllenme olmaz çünkü ovulasyon da koyu çizgiyi gordukten sonra 5gun kadar ilişki olmadı bazı sebeplerden dolayı hakkımızda hayırlısı klomene basliycam adet olunca

Az önce yine test yaptım 15 dk sonra 2.hayalet çizgi çıktı 5dk sonra da geri gitti çizgi tertemiz negatif kaldı çok heyecan yaptırdı ama bana günlerdir yapıyorum ilk defa böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…