Hosgeldin nerelerdesin bakim? Kiz siz beni catlatcaniz vallaha heee yapsana test canim merak ettim bakIyi akşamlar kızlar ben bu ay ikinci defa klomen kullandım. 2 yumurtam oldu ikisi de 19 mm. Bikaç aydır 25 günde bir adet oluyodum öncesinde de 28 günde falan. 25 günde bir oluşuma göre bu ayın 22 si 23 ü gibi olmam gerekiyordu bugün 29. Gün bitti test falan yapmadım pek umutlanmak istemiyorum ama çokta merak ediyorum
Hosbuldum canım saol nasılsın? Eşimin memleketine falan gittik çok fazla ilgilenemedim ama ara ara sizi takip ettim canm. Evde test yok canm doktor da adetin 1 gün bile geçse gel dedi off bilmiyorum negatif görmekten korkuyorum galibaHosgeldin nerelerdesin bakim? Kiz siz beni catlatcaniz vallaha heee yapsana test canim merak ettim bak
canım ben var ya sırf o negatifi görmemek için yapmıyorum.Kiz test yapmadin mi hiiccc nasil dayaniyorsunyz yaaben 50 kere denesem hepsinde bes gun onceden baslarim bakmaya
Canım bilgim yok ama kimisi pozitif de görse regl olmuş en iyici gebelik testi sabah güzel haberler verirsin inşallah :)ben varım canım ama herkes uyudu herhalde ya da çalışma yapıyor
ben de gebelerin ovulasyon testlerine bakıyordum bilgin var mı hamilelikte pozitif gösterdiğine dair.
bat yarın sayılır test yapıcam ben de sabahı bekliyorum
6 gün kala başladım test yapmaya 3 gün var hala negatifHadi kizlaarrr guzel haberler bekliyorum sizden
Belli olmaz gec dollenme de olabilir canim. Ama olmadiysa da moralini bozma tatlim yilmadan deneyecegiz6 gün kala başladım test yapmaya 3 gün var hala negatif
sabah olmasi sart degil kuzum ben hep ogleden sonra ogrendim. Ama sen bilirsin tabicanım ben var ya sırf o negatifi görmemek için yapmıyorum.
hatta eşime sabah test yapıcam dedim o da merak ediyosan şimdi yap dedi
garibim sabah yapılması gerektiğini bilmiyor.stres yapma hayırlısıyla olur der hep bana zaten.
ben de aaaa sabah yapılması gerek testimi boşa harcamayayım diğerini de gelecek ay yaparım dedim
eşim de şöyle bi baktı
ya ben hala senin testte ne görmek istediğini anlamadım diyo
Anliyorum kuzum ama varsa da yoksa da bundan kacis yok. Hayirlisi neyse hakkinda o olsun canim. Guzel haberlerini bekliyorumHosbuldum canım saol nasılsın? Eşimin memleketine falan gittik çok fazla ilgilenemedim ama ara ara sizi takip ettim canm. Evde test yok canm doktor da adetin 1 gün bile geçse gel dedi off bilmiyorum negatif görmekten korkuyorum galiba
Geç döllenme olmaz çünkü ovulasyon da koyu çizgiyi gordukten sonra 5gun kadar ilişki olmadı bazı sebeplerden dolayı hakkımızda hayırlısı klomene basliycam adet oluncaBelli olmaz gec dollenme de olabilir canim. Ama olmadiysa da moralini bozma tatlim yilmadan deneyecegiz
İnsallah sana da 2016 ugurlu gelirGeç döllenme olmaz çünkü ovulasyon da koyu çizgiyi gordukten sonra 5gun kadar ilişki olmadı bazı sebeplerden dolayı hakkımızda hayırlısı klomene basliycam adet olunca
Amin inşallah pes etmek yok yeni ay yeni umutİnsallah sana da 2016 ugurlu gelir
Amin inşallah saol tatlım. Inşallah en kısa zamanda haber veririmAnliyorum kuzum ama varsa da yoksa da bundan kacis yok. Hayirlisi neyse hakkinda o olsun canim. Guzel haberlerini bekliyorum
Suan nasil peki?Az önce yine test yaptım 15 dk sonra 2.hayalet çizgi çıktı 5dk sonra da geri gitti çizgi tertemiz negatif kaldıçok heyecan yaptırdı ama bana günlerdir yapıyorum ilk defa böyle oldu
Negatif canım çok baktım ama yok 2.çizgiSuan nasil peki?
Adetini bekleyelim hayirlisiyla.Negatif canım çok baktım ama yok 2.çizgi
Aynen hayırlısı olsun inşallah :)Adetini bekleyelim hayirlisiyla.
pardon canım yalnış yazmışım benim bat 25 kasımdı ama hala test yapmadımhoşgeldin canım :) bugün mü yani bat?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?