test yapmadın mı hiçmeraba kızlar bende yarın test yapacam 3 gün geçti adet tarihim size bir sorum olcak hamile olanlar eşinize nasıl söylediniz ben sürpriz yapmak istiyorum fikir verirseniz çok sevinirim
hayır :)test yapmadın mı hiç
tebrık ederım senı :))hayır :)
evet takip etmiştim çok sık idrara çıkıyorum göğülerim ağrıyo gazım var hayırlısı bakalımtebrık ederım senı :))
belirtin var mı peki. yumurtlamanı takıp etmısmıydın..
diğer konuda yardım edemıcem cunku hamıle kalmayı basaramadımkisurprızı bılemıyorum
sabrına hayran kaldım o zaman :) hayırlısı canım. bende 2-3 gün içinde olucam. yumurtlama olalı 10-11 gun oldu. bu ay gec gıdakladım :)evet takip etmiştim çok sık idrara çıkıyorum göğülerim ağrıyo gazım var hayırlısı bakalım
canım bence sende en az 3 gün geçmesini bekle hayal kırıklığından daha iyidir emin ol :)sabrına hayran kaldım o zaman :) hayırlısı canım. bende 2-3 gün içinde olucam. yumurtlama olalı 10-11 gun oldu. bu ay gec gıdakladım :)
ben bekliyorum ama adeti :) cunku belirtim yok. 28 gunde 1 oluyorum bu ay cok cok gec yumurtladım bugun 36. gunumcanım bence sende en az 3 gün geçmesini bekle hayal kırıklığından daha iyidir emin ol :)
maşallah canımMerhaba kizceler bhcg 777 cikti :) umarim saglikli bir gebeliktir :)
bende 28 günde bir oluyorum bende de adet belirtisi yok hala bakalım kısmetben bekliyorum ama adeti :) cunku belirtim yok. 28 gunde 1 oluyorum bu ay cok cok gec yumurtladım bugun 36. gunum
meraba kızlar bende yarın test yapacam 3 gün geçti adet tarihim size bir sorum olcak hamile olanlar eşinize nasıl söylediniz ben sürpriz yapmak istiyorum fikir verirseniz çok sevinirim
ben bekliyorum ama adeti :) cunku belirtim yok. 28 gunde 1 oluyorum bu ay cok cok gec yumurtladım bugun 36. gunum
aaa çok farklı ve güzelmiş canım evet çalışıyorum ama bugün yapabilecek miyim bilmiyorumAklıma şu an gelen bir şey var. Eğer çalışıyorsan ve bugün test yapıp öğrenirsen uygulanabilir :) Eşini arayıp çok ilginç bir gelişme oldu. Bir iş teklifi aldım, eğer olursa çok önemli bir unvan alacağım. o yüzden seni bu akşam biriyle tanıştırmam gerekiyor diyebilirsin. Akşama da elini göbişine koyup, tanıştırdıktan sonra "anne" ünvanını söylersin :)
aaa çok farklı ve güzelmiş canım evet çalışıyorum ama bugün yapabilecek miyim bilmiyorum
öğlen dışarı çıkmıyoruz canım yaöğle arasında gidip kan verme şansın yok mu? Ya da yakında bir eczane filan :) ben bu ay ovulasyon testlerini öğlen şirkette tuvalette yaptım
26. günde akıntı geldi canım. bugun 37. gün 14 gun gecmeden oluyorum adet. 12-13. gunlerde.kaçıncı gününde yumurtladın canım, tam biliyorsan bat ı hesaplayabilirsin
edaa hadi hayırlısı tatlım az kalmış senin benimde 6 günüm kaldı ama bu ayda olmadı gibi geliyo bana çünkü hayırlısı artık26. günde akıntı geldi canım. bugun 37. gün 14 gun gecmeden oluyorum adet. 12-13. gunlerde.
yanı bu ay cok ılgınctı benım ıcın. 28 den erken olurdu gec olmazdı. bılmıyorum neden bole oldu. adet olunca gıdıcem zaten dr a
adet belırtımde olmaz zaten . oldugum gun belim karnım ağrır.
benımde olmadı canım . yani öyle hıssedıyorum. zaten aksi bir belirtide yok.edaa hadi hayırlısı tatlım az kalmış senin benimde 6 günüm kaldı ama bu ayda olmadı gibi geliyo bana çünkü hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?