Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
meraba kızlar bende yarın test yapacam 3 gün geçti adet tarihim size bir sorum olcak hamile olanlar eşinize nasıl söylediniz ben sürpriz yapmak istiyorum fikir verirseniz çok sevinirim

tebrık ederım senı :))
belirtin var mı peki. yumurtlamanı takıp etmısmıydın..
diğer konuda yardım edemıcem cunku hamıle kalmayı basaramadımki surprızı bılemıyorum
evet takip etmiştim çok sık idrara çıkıyorum göğülerim ağrıyo gazım var hayırlısı bakalım

meraba kızlar bende yarın test yapacam 3 gün geçti adet tarihim size bir sorum olcak hamile olanlar eşinize nasıl söylediniz ben sürpriz yapmak istiyorum fikir verirseniz çok sevinirim

Aklıma şu an gelen bir şey var. Eğer çalışıyorsan ve bugün test yapıp öğrenirsen uygulanabilir :) Eşini arayıp çok ilginç bir gelişme oldu. Bir iş teklifi aldım, eğer olursa çok önemli bir unvan alacağım. o yüzden seni bu akşam biriyle tanıştırmam gerekiyor diyebilirsin. Akşama da elini göbişine koyup, tanıştırdıktan sonra "anne" ünvanını söylersin :)

aaa çok farklı ve güzelmiş canım evet çalışıyorum ama bugün yapabilecek miyim bilmiyorum

kaçıncı gününde yumurtladın canım, tam biliyorsan bat ı hesaplayabilirsin
26. günde akıntı geldi canım. bugun 37. gün 14 gun gecmeden oluyorum adet. 12-13. gunlerde.
yanı bu ay cok ılgınctı benım ıcın. 28 den erken olurdu gec olmazdı. bılmıyorum neden bole oldu. adet olunca gıdıcem zaten dr a
adet belırtımde olmaz zaten . oldugum gun belim karnım ağrır.

edaa hadi hayırlısı tatlım az kalmış senin benimde 6 günüm kaldı ama bu ayda olmadı gibi geliyo bana çünkü hayırlısı artık

edaa hadi hayırlısı tatlım az kalmış senin benimde 6 günüm kaldı ama bu ayda olmadı gibi geliyo bana çünkü hayırlısı artık
benımde olmadı canım . yani öyle hıssedıyorum. zaten aksi bir belirtide yok.
senin daha cok var ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…