canım önceki gebeliğinde geç yumurtlama oldu demekki. bu ay normal ne zaman yumurtladıgını bılıyorsan ona göre takıp edebılırsınKızlar bişe soracam ben 2 ay bebeğinin gelişimi durduğu için kurtaj oldum. 1 kez adet gördüm. Ikinci ayin ama bu ay korunmadim adetime 6 gün Kala test yaptım. Sonuç 0.1 çıktı. Yarın adet olmam lazım. Acaba ben mi çok erken yaptım. Diğer gebeligimde 4 gün geçtikten sonra test yaptım ve daha 1 haftalik olduğunu öğrendim. Aranızda böyle olan arkadaşlar var mı ya
10 gun sonra cıkıyor ama. gec cıkanlarıda okudum canım.. tekrarlarsın testı yarınYumurtlama tarihim ayın 11 i idi. Ben üstünden 12 gün geçtikten sonra test yapmış bulundum. Cnm o yüzden mi çıkmadı acaba en az kaç gün geçmesi lazım
Bende bende haha aynen işyerinde yapıyorum:)öğle arasında gidip kan verme şansın yok mu? Ya da yakında bir eczane filan :) ben bu ay ovulasyon testlerini öğlen şirkette tuvalette yaptım
Canim benim regli bitti 20 aralik yeni bat hayirlisi hepimiz icin :)@ecrin2455
@meltemfatooo
@melev
Tuanam21
@yagmur559
@Heyecanli89
Kizlar merhaba nasilsiniz? Son durumunuz nedir unuttunuz bizi :)
Canım ayniyiz aşağı yukarı bende 30 eylül de kürtaj oldum ilk adeti gördüm sonra korunmadim 2 gün sonra adet olmam gerek testler negatif maalesefKızlar bişe soracam ben 2 ay bebeğinin gelişimi durduğu için kurtaj oldum. 1 kez adet gördüm. Ikinci ayin ama bu ay korunmadim adetime 6 gün Kala test yaptım. Sonuç 0.1 çıktı. Yarın adet olmam lazım. Acaba ben mi çok erken yaptım. Diğer gebeligimde 4 gün geçtikten sonra test yaptım ve daha 1 haftalik olduğunu öğrendim. Aranızda böyle olan arkadaşlar var mı ya
Cnm ben önce ki gebeliği mi 4 5 gün geçtikten sonra test yapıp öğrendim. Zaten adetten önce yapmış olsaydım ogrenemezdim çünkü ogrendigjmde daha 1 haftalikti. Bu sefer de 6 gün Kala yapim dedim ama çıkmadı acaba yine mi geç yumurtlama okdu diyorum o yüzden beklemedeyim çıkmayan Candan umut kesilmez cnm inşallah önümüzdeki aya kalmazCanım ayniyiz aşağı yukarı bende 30 eylül de kürtaj oldum ilk adeti gördüm sonra korunmadim 2 gün sonra adet olmam gerek testler negatif maalesefönceki gebeligimde 5 gün kala öğrenmiştim sanırım bu ay olmadı
Eki Görüntüle 1702245 Ovu testim bu yaklaşıyor sanırım...
Haklisin canım inşallah vardır bebisin :)Yarın adet günüm yarın beklemeyi düşünüyorum ama 1 gün geçtikten sonra yapacam cnm hemen ay hamiş bayanlar bizede dua edin lütfen beklemek ne zormuş ya yemin le yasland
Cnm ben önce ki gebeliği mi 4 5 gün geçtikten sonra test yapıp öğrendim. Zaten adetten önce yapmış olsaydım ogrenemezdim çünkü ogrendigjmde daha 1 haftalikti. Bu sefer de 6 gün Kala yapim dedim ama çıkmadı acaba yine mi geç yumurtlama okdu diyorum o yüzden beklemedeyim çıkmayan Candan umut kesilmez cnm inşallah önümüzdeki aya kalmaz
Inşallah cnm allah kimsenin kucagini boş birakmasinHaklisin canım inşallah vardır bebisin :)
artık yap bakalım zamanı geçmiş bilepardon canım yalnış yazmışım benim bat 25 kasımdı ama hala test yapmadım
hayırlısı olsun kuzum gayet normal merak etme içini ferah tutMerhaba kizceler bhcg 777 cikti :) umarim saglikli bir gebeliktir :)
çok orjinal bir fikir bence ben çok beğendim :)Aklıma şu an gelen bir şey var. Eğer çalışıyorsan ve bugün test yapıp öğrenirsen uygulanabilir :) Eşini arayıp çok ilginç bir gelişme oldu. Bir iş teklifi aldım, eğer olursa çok önemli bir unvan alacağım. o yüzden seni bu akşam biriyle tanıştırmam gerekiyor diyebilirsin. Akşama da elini göbişine koyup, tanıştırdıktan sonra "anne" ünvanını söylersin :)
ayyyyy kıızzz maşallaahhh Allah tamamına erdirsin şimdi girdim nete :) hayırlısı olsun inşallahkızlar testim buEki Görüntüle 1702314
hayırlısı olsun inşallah kuzum. dediğin tarihlere göre hesabın doğru.bugünleri değerlendirmelisin. 28-30-1 olmalı bana göre. Allah rast getirsin inşallahcharmant canım eşim haftasonu gelemedi işlerini ayarlayamadı, şimdi ben gidiyorum ama muhtemel pazartesi döneceğim. 26-27 günde bir adet olacağım.14-15 aralık adet gnüm. Ovu testine başladım. Sanırım 30-1 i gibi yumurtam çatlarda denk gelir inş. Ya ne zaman olsun sence? bebiş olsun diye ne çileler çekiyoruz hakkımızda hayırlısı olsun...Öpüyorum kızlar bana şans dileyin
Saol kuzucum iyi dileklerin için.ayyyyy kıızzz maşallaahhh Allah tamamına erdirsin şimdi girdim nete :) hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?