Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kızlar bişe soracam ben 2 ay bebeğinin gelişimi durduğu için kurtaj oldum. 1 kez adet gördüm. Ikinci ayin ama bu ay korunmadim adetime 6 gün Kala test yaptım. Sonuç 0.1 çıktı. Yarın adet olmam lazım. Acaba ben mi çok erken yaptım. Diğer gebeligimde 4 gün geçtikten sonra test yaptım ve daha 1 haftalik olduğunu öğrendim. Aranızda böyle olan arkadaşlar var mı ya

canım önceki gebeliğinde geç yumurtlama oldu demekki. bu ay normal ne zaman yumurtladıgını bılıyorsan ona göre takıp edebılırsın

Yumurtlama tarihim ayın 11 i idi. Ben üstünden 12 gün geçtikten sonra test yapmış bulundum. Cnm o yüzden mi çıkmadı acaba en az kaç gün geçmesi lazım

Yumurtlama tarihim ayın 11 i idi. Ben üstünden 12 gün geçtikten sonra test yapmış bulundum. Cnm o yüzden mi çıkmadı acaba en az kaç gün geçmesi lazım
10 gun sonra cıkıyor ama. gec cıkanlarıda okudum canım.. tekrarlarsın testı yarın

charmant canım eşim haftasonu gelemedi işlerini ayarlayamadı, şimdi ben gidiyorum ama muhtemel pazartesi döneceğim. 26-27 günde bir adet olacağım.14-15 aralık adet gnüm. Ovu testine başladım. Sanırım 30-1 i gibi yumurtam çatlarda denk gelir inş. Ya ne zaman olsun sence? bebiş olsun diye ne çileler çekiyoruz hakkımızda hayırlısı olsun...Öpüyorum kızlar bana şans dileyin

Canım ayniyiz aşağı yukarı bende 30 eylül de kürtaj oldum ilk adeti gördüm sonra korunmadim 2 gün sonra adet olmam gerek testler negatif maalesef önceki gebeligimde 5 gün kala öğrenmiştim sanırım bu ay olmadı

Yarın adet günüm yarın beklemeyi düşünüyorum ama 1 gün geçtikten sonra yapacam cnm hemen ay hamiş bayanlar bizede dua edin lütfen beklemek ne zormuş ya yemin le yasland
Cnm ben önce ki gebeliği mi 4 5 gün geçtikten sonra test yapıp öğrendim. Zaten adetten önce yapmış olsaydım ogrenemezdim çünkü ogrendigjmde daha 1 haftalikti. Bu sefer de 6 gün Kala yapim dedim ama çıkmadı acaba yine mi geç yumurtlama okdu diyorum o yüzden beklemedeyim çıkmayan Candan umut kesilmez cnm inşallah önümüzdeki aya kalmaz

Haklisin canım inşallah vardır bebisin :)

pardon canım yalnış yazmışım benim bat 25 kasımdı ama hala test yapmadım
artık yap bakalım zamanı geçmiş bile

Merhaba kizceler bhcg 777 cikti :) umarim saglikli bir gebeliktir :)
hayırlısı olsun kuzum gayet normal merak etme içini ferah tut

çok orjinal bir fikir bence ben çok beğendim :)

hayırlısı olsun inşallah kuzum. dediğin tarihlere göre hesabın doğru.bugünleri değerlendirmelisin. 28-30-1 olmalı bana göre. Allah rast getirsin inşallah

kızlar başım dünden beri ağrıyor ya adet öncesi sizde de oluyor mu ki yarın ya da pazar adet olabilirim yüksek ihtimal

Selam kızlar. Beklediğim gibi olmadı gecikmistim ama bugün adet oldum. Yarın aşılama için doktora gidicem. Inşallah aşılamayla olur. Rabbim kimseyi bununla sinamasin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…