Perşembe gidicem canimgittin mi canım tahlile nedir son durum
inşallah herşey yolunda gider sağ salim alırsın kucağına bebeğini kuzum :) bana da haber ver mutlakaPerşembe gidicem canim
Acele etmek istemiyorum.
Yazarim tabi caniminşallah herşey yolunda gider sağ salim alırsın kucağına bebeğini kuzum :) bana da haber ver mutlaka
Ayyy canim ben goremedim 2. Çizgiyi. Ama sen goruyorsan vardir zaten. Yarin sabah tekrar yap. Bak gobek aticaz hamileysen eger.sanki bunda biraz belli gibi canım bak bakalım biEki Görüntüle 1702395
Evet testin koyulasmaya baslamis kuzum. Hadi hayirlisi. Allah'ım sana bu ay hamilelik haberi almayi nasip etsin. Saglikli sihhatli olsun inşallah.Eki Görüntüle 1702245 Ovu testim bu yaklaşıyor sanırım...
kendine çoook dikkat et bak grip dolaşıyor ortalıkta koru kendini.Evet testin koyulasmaya baslamis kuzum. Hadi hayirlisi. Allah'ım sana bu ay hamilelik haberi almayi nasip etsin. Saglikli sihhatli olsun inşallah.
Ben biraz halsizim ve baş donmelerim var, keyfim yok gibi. Pek giremiyorum. Ama sizide çok merak ediyorum. Aklimdasiniz.
evet aynen öyle oluyor canım ama bazen adet gelmeden önce de o leke olabiliyor adetlerin düzenliyse günü gününe oluyorsan yarını bekle bakalımKızlar burda tecrübeli olanlara bişi danışmak istiyorum
Bu yerleşme kanamasında gelen kahverengi leke nasıl bişi oluyo
Bugün benim adet olmam lazımdı olmadım, çok gazım var adet belirtilerim yok ben dün ped takıp uyumuştum olcam hesabına ama pedde kahverengi bişi var devamı yok gazdan ölüyorum kaç saattir, idrar testi yaptım o da negatif.
o lekede nasıl tarif etsem bilmiyorum ama böyle çikolata bulaşmış gibi falan
evet aynen öyle oluyor canım ama bazen adet gelmeden önce de o leke olabiliyor adetlerin düzenliyse günü gününe oluyorsan yarını bekle bakalım
inşallah hamilesindir canım :))dün sarımsıydı ama ben iç çamaşırı renkli olduğu için öyle görünüyo sandım, ümitlenmek istemiyorum ama ağzımdaki metal tat bi de göğüslerim felaket bi çıksaydı neyse beklemek ne zor
inşallah hamilesindir canım :))
Canım benim unutmamışsın evet kürtaj oldum hala kanamam var çok şiddetli değil ama tuvalete gittikçe oluyor daha önceki kürtajda hiç böyle kanama olmamıştı.
geçmiş olsun canım. inşallah hemen toparlarsın. doktorun kanama odağı büyük demişti sana ondandır belki. 10 güne geçecek inşallah kuzum. herşeyin hayırlısı olsun. hemencecik normale dönCanım benim unutmamışsın evet kürtaj oldum hala kanamam var çok şiddetli değil ama tuvalete gittikçe oluyor daha önceki kürtajda hiç böyle kanama olmamıştı.
Resimde göremedim ama sen görüyorsan sorun yok hadi inşallahkızlar azönce bende bi tane gebelik testi yaptım miratech erken gebelik testi çook silik bi çizgi çıktı hemen resimde belli olmuyo ama Eki Görüntüle 1702380
Ay aman kötü birşey Olmasın da.evet ben de öyle tahmin ediyorum.hatta Israrla lokal anestezi ile yap dedim anestezi de Israr etti demekki çok kurcaladı.inşallah kısa sürede toparlarım.kafamdan silmiştim kürtaja hazırdım ama Bilinçaltı hazır değilmiş Ağlayarak uyandımgeçmiş olsun canım. inşallah hemen toparlarsın. doktorun kanama odağı büyük demişti sana ondandır belki. 10 güne geçecek inşallah kuzum. herşeyin hayırlısı olsun. hemencecik normale dön
ayyy canım beniimm ... inşallah sonrakinde hiçbir sorunla karşılaşmadan sağlıklı bir şekilde tamamlarsın süreci..Ay aman kötü birşey Olmasın da.evet ben de öyle tahmin ediyorum.hatta Israrla lokal anestezi ile yap dedim anestezi de Israr etti demekki çok kurcaladı.inşallah kısa sürede toparlarım.kafamdan silmiştim kürtaja hazırdım ama Bilinçaltı hazır değilmiş Ağlayarak uyandım
Sağol cnm inşallah sen de .nbaşladın mı çalışmalaraayyy canım beniimm ... inşallah sonrakinde hiçbir sorunla karşılaşmadan sağlıklı bir şekilde tamamlarsın süreci..
Canım çok geçmiş olsun, kolay değil tabi ki.. Kısa sürede toparlarsın inşallahAy aman kötü birşey Olmasın da.evet ben de öyle tahmin ediyorum.hatta Israrla lokal anestezi ile yap dedim anestezi de Israr etti demekki çok kurcaladı.inşallah kısa sürede toparlarım.kafamdan silmiştim kürtaja hazırdım ama Bilinçaltı hazır değilmiş Ağlayarak uyandım
Yok kuzum ben ocak adetimden sonra baslayacagim ancakSağol cnm inşallah sen de .nbaşladın mı çalışmalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?