Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Eki Görüntüle 1702245 Ovu testim bu yaklaşıyor sanırım...
Evet testin koyulasmaya baslamis kuzum. Hadi hayirlisi. Allah'ım sana bu ay hamilelik haberi almayi nasip etsin. Saglikli sihhatli olsun inşallah.
Ben biraz halsizim ve baş donmelerim var, keyfim yok gibi. Pek giremiyorum. Ama sizide çok merak ediyorum. Aklimdasiniz.

Kızlar burda tecrübeli olanlara bişi danışmak istiyorum
Bu yerleşme kanamasında gelen kahverengi leke nasıl bişi oluyo
Bugün benim adet olmam lazımdı olmadım, çok gazım var adet belirtilerim yok ben dün ped takıp uyumuştum olcam hesabına ama pedde kahverengi bişi var devamı yok gazdan ölüyorum kaç saattir, idrar testi yaptım o da negatif.
o lekede nasıl tarif etsem bilmiyorum ama böyle çikolata bulaşmış gibi falan

kendine çoook dikkat et bak grip dolaşıyor ortalıkta koru kendini.

evet aynen öyle oluyor canım ama bazen adet gelmeden önce de o leke olabiliyor adetlerin düzenliyse günü gününe oluyorsan yarını bekle bakalım

evet aynen öyle oluyor canım ama bazen adet gelmeden önce de o leke olabiliyor adetlerin düzenliyse günü gününe oluyorsan yarını bekle bakalım

dün sarımsıydı ama ben iç çamaşırı renkli olduğu için öyle görünüyo sandım, ümitlenmek istemiyorum ama ağzımdaki metal tat bi de göğüslerim felaket bi çıksaydı neyse beklemek ne zor

Canım benim unutmamışsın evet kürtaj oldum hala kanamam var çok şiddetli değil ama tuvalete gittikçe oluyor daha önceki kürtajda hiç böyle kanama olmamıştı.
geçmiş olsun canım. inşallah hemen toparlarsın. doktorun kanama odağı büyük demişti sana ondandır belki. 10 güne geçecek inşallah kuzum. herşeyin hayırlısı olsun. hemencecik normale dön

geçmiş olsun canım. inşallah hemen toparlarsın. doktorun kanama odağı büyük demişti sana ondandır belki. 10 güne geçecek inşallah kuzum. herşeyin hayırlısı olsun. hemencecik normale dön
Ay aman kötü birşey Olmasın da.evet ben de öyle tahmin ediyorum.hatta Israrla lokal anestezi ile yap dedim anestezi de Israr etti demekki çok kurcaladı.inşallah kısa sürede toparlarım.kafamdan silmiştim kürtaja hazırdım ama Bilinçaltı hazır değilmiş Ağlayarak uyandım

ayyy canım beniimm ... inşallah sonrakinde hiçbir sorunla karşılaşmadan sağlıklı bir şekilde tamamlarsın süreci..

Canım çok geçmiş olsun, kolay değil tabi ki.. Kısa sürede toparlarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…