- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Ahh bi gelsin neler yaptığımızı büyüyünce birbir anlatıcam artık hanfendiyemi beyefendiyemi görücez:)Gelsin tabi yaaaanasi babasi bu kadar ugrasiyor yaramazlik yeter artik
Çok Sağol cnm Allah hiç birimize bir daha böyle Acılar yaşatmasın gerçekten sabrını veriyor Allah.inşallah en kısa zamanda kuzularımıza kavuşuruz.İnş kuzum dua et bizim için ne zor şartlarda bebîş yapmaya çalışıyoruz...eşim gelicekti normalde, pazartesileri hep izinli oluyor...bu hafta eğitime göndecekleri tuttu. Yani herseferinde yum günlerimde bişey çıkarıyorlar. Dün tam 8 saat yolculuk yaptımbelki hava değişimi de etkileyecek yolculuğumu, ondan dolayı moralim bozuluyor istemez...bazen de diyorum ki bu bi işaret mi, zaten ayrı gayrıyız bebiş olmaması mı gerekiyor, daha öı hayırlı böylesi allah bize sinyal mi gönderiyor, kafamdan bu düşünceleri atamıyorum canım senin minnoş yoruyor seni desene kıyamam sana ben bol bol dinlen ozaman, beslenmene dikkat et canım. Kalp arışı haberlerini dört gözle bekliyorum tatlım inş
Canım benim çok geçmiş olsun, ben lokal anesteziyle olmuştum, 5dk sürdü ama inan bana herseyi görüyor ve hatırlıyırsun o daha kötüben ağrımdan dolayı mecbur öyyle olmuştum. Sonrasında da aynı şekilde ağlama krizine girdim...hiç inanmazdım ama allah sabrını veriyor inanki tatlım benim bak yine bebiş için ığraşıyıruz, yeni umutlarla yeni hayallerle...çok geçmiş olsun canım...allah hiçbirimize bida yaşatmasın inş...
Çok Sağol cnm Allah hiç birimize bir daha böyle Acılar yaşatmasın gerçekten sabrını veriyor Allah.inşallah en kısa zamanda kuzularımıza kavuşuruz.
Tebrik ederimcnm Mesajları karıştırırken gördüm çokkkk sevindimkızlar testim buEki Görüntüle 1702314
Bende diliyorum o haberi ama olsa keşke..Ben yine de guzel bir haber diliyorum senden
canım hep erken gebelik testi aldım geçen ay azönce yaptım predictor ondada çizgi var ama o test içinde hep olumsuz şeyler okudumgbbc Tatlim tekrar baktin mi yaptin mi test yoksa beklicek misin ?
Yok ben de merak ettim en son silik cizgiden bahsetmis ama ondan sonra yok. İnsallah hamiledir :)Kızlar @Sassenachen dan haber var mı kızlar??
İnsallaahhh insallaahhhBende diliyorum o haberi ama olsa keşke..
2 gün sonra eşimin doğum günü ve benim o gün regl günüm :)
Keşke bir mucize olsa miniğim bende olsa ve güzel bir hediye olsa.
Hayırlısı..
Ben hic guvenmiyorum canim. İnsallah hamilesindir. :)))bide böyle çektim canımEki Görüntüle 1702971
Miniğimize karar verdiğimiz dönemden bu yana her adet öncesi bir belirtim yok diyordum ne hamileliğe nede regl e dair.İnsallaahhh insallaahhh
aynen bende canım bakalım beklicez artık ne kaldı zaten :))Ben hic guvenmiyorum canim. İnsallah hamilesindir. :)))
bencede yarın büyük ihtimal olur canım hadi şansın bol olsun canım :))Eki Görüntüle 1702975 Kızlar bana buay güzel bi hesiyemi olucak bilmiyotum ama dünden beri kasıklarım ağrıyır. İnş erken yumurtluyaağım ya, yarın çift çizgi kopkoyu olur inş. Kahve lekeleri de sayarsam adet öncesi 1gün önce başlamıştı. Bugün 12. Gün sayabilirim belki, dün gece çok yorgunduk bu gece plur inş bakalım...
Buarada @gbcc tatlım o testlere bnde pek gücenmiyorum kuzım biraz daha bekle bakalım tatlım az kaldı inş gerçektir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?