Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Çok Sağol cnm Allah hiç birimize bir daha böyle Acılar yaşatmasın gerçekten sabrını veriyor Allah.inşallah en kısa zamanda kuzularımıza kavuşuruz.

İnsallaahhh insallaahhh
Miniğimize karar verdiğimiz dönemden bu yana her adet öncesi bir belirtim yok diyordum ne hamileliğe nede regl e dair.
2 gündür göğüs uçlarıma dokunamıyorum desem yeridir. Akıntım zaten regl olcagım zaman yıne yogun gelıyor.
Ama bu göğüs ağrısı için belirtimidir değilmidir bilmiyorum. Test yapmıcam henüz.
Zaten normalde reglim aşırı şiddetli geçiyor son 2 aydırda çok şiddetli geçmedi.
Belkide yine şiddetli bir regl geçireceğimin belirtiside olabilir.
Bilemedim

Kızlar bana buay güzel bi hesiyemi olucak bilmiyotum ama dünden beri kasıklarım ağrıyır. İnş erken yumurtluyaağım ya, yarın çift çizgi kopkoyu olur inş. Kahve lekeleri de sayarsam adet öncesi 1gün önce başlamıştı. Bugün 12. Gün sayabilirim belki, dün gece çok yorgunduk bu gece plur inş bakalım...
Buarada @gbcc tatlım o testlere bnde pek gücenmiyorum kuzım biraz daha bekle bakalım tatlım az kaldı inş gerçektir:)

bencede yarın büyük ihtimal olur canım hadi şansın bol olsun canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…