Neden okadar bekliyor sunYok kuzum ben ocak adetimden sonra baslayacagim ancak
Yapilan ilacin vucuttan atilma suresinin tamamlanmasini bekliyorum canim.Neden okadar bekliyor sun
Anladım canım acaba doktor mu verdi o süreyi die merak ettim deYapilan ilacin vucuttan atilma suresinin tamamlanmasini bekliyorum canim.
Evet kuzum doktor verdiAnladım canım acaba doktor mu verdi o süreyi die merak ettim de
Wuuuhuuuu ne duruyorsun buralardaaaBenim bugunde o seffaf uzun akinti var ve evdeyimmm
Ayyy hadi bismillahhhhWuuuhuuuu ne duruyorsun buralardaaa
Gecmis olsun canim kendine dikkat edip iyilesmene bak once saglik olsun.Kızlar benim bu ay hic umudum yok kac gündür igne oluyorum iyilesemedim hala
Ben yine de guzel bir haber diliyorum sendenBayadır giremedim ben ya. İşler yoğundu.
Buraya da pek girmek istemiyorum pek açıkcası üzerine durmak istemiyorum artık.
Düşündükçe daha bi gergin oluyorum olmadıkça olmadıkça.
Gecmis olsun canim kendine dikkat edip iyilesmene bak once saglik olsun.
Canım inş 30unda çatlarda en kötü işi garantiye almış olurum:) çünkü 1i sabah dönüyorum.yüksek olasılıkla iki gün içinde canım.
Canım eşim yanıma gelebilseydi o dediklerini yapabilecektik. Ama şuan görümcem bırakmadı, dışarıda kalamıyoruz. Bilmiyorum nolucak, ne kadar olursa artık çünkü duşu düşünüyorum açıkçasıhayırlısı olsun inşallah kuzum. dediğin tarihlere göre hesabın doğru.bugünleri değerlendirmelisin. 28-30-1 olmalı bana göre. Allah rast getirsin inşallah
İnş kuzum dua et bizim için ne zor şartlarda bebîş yapmaya çalışıyoruz...eşim gelicekti normalde, pazartesileri hep izinli oluyor...bu hafta eğitime göndecekleri tuttu. Yani herseferinde yum günlerimde bişey çıkarıyorlar. Dün tam 8 saat yolculuk yaptımEvet testin koyulasmaya baslamis kuzum. Hadi hayirlisi. Allah'ım sana bu ay hamilelik haberi almayi nasip etsin. Saglikli sihhatli olsun inşallah.
Ben biraz halsizim ve baş donmelerim var, keyfim yok gibi. Pek giremiyorum. Ama sizide çok merak ediyorum. Aklimdasiniz.
Canım benim çok geçmiş olsun, ben lokal anesteziyle olmuştum, 5dk sürdü ama inan bana herseyi görüyor ve hatırlıyırsun o daha kötüAy aman kötü birşey Olmasın da.evet ben de öyle tahmin ediyorum.hatta Israrla lokal anestezi ile yap dedim anestezi de Israr etti demekki çok kurcaladı.inşallah kısa sürede toparlarım.kafamdan silmiştim kürtaja hazırdım ama Bilinçaltı hazır değilmiş Ağlayarak uyandım
Olacaksa eger olur kuzum. Napalim kismet. Hic belli olmaz cilgin spermciklere bagli :) yumurtlamani etkikeyecegini sanmam cunku artik zamani biraz daha once gitseydin belki olabilirdi bir degisiklik.Canım inş 30unda çatlarda en kötü işi garantiye almış olurum:) çünkü 1i sabah dönüyorum.
Canım eşim yanıma gelebilseydi o dediklerini yapabilecektik. Ama şuan görümcem bırakmadı, dışarıda kalamıyoruz. Bilmiyorum nolucak, ne kadar olursa artık çünkü duşu düşünüyorum açıkçasıiki yada tek gün olucaksa hakkım 29u geceyi değerlendirsem olurmu sadece canım? Birde yolculuklar yumurtlamayı etkilermi sizce?
Dimi cnm allahın işi aslında, olacağı varsa hertürlü oluyor. Oyüzden olduğu kadar tatlım...artık minnoş için bu kadar eziyetimize gelsin oda artık naz yapmasın bekletmesin dimi ama cnm:)Olacaksa eger olur kuzum. Napalim kismet. Hic belli olmaz cilgin spermciklere bagli :) yumurtlamani etkikeyecegini sanmam cunku artik zamani biraz daha once gitseydin belki olabilirdi bir degisiklik.
Gelsin tabi yaaaDimi cnm allahın işi aslında, olacağı varsa hertürlü oluyor. Oyüzden olduğu kadar tatlım...artık minnoş için bu kadar eziyetimize gelsin oda artık naz yapmasın bekletmesin dimi ama cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?