Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Benim hafiften şeffaf akıntı başladı adet geliyorum diyor galiba

yüksek olasılıkla iki gün içinde canım.
Canım inş 30unda çatlarda en kötü işi garantiye almış olurum:) çünkü 1i sabah dönüyorum.
hayırlısı olsun inşallah kuzum. dediğin tarihlere göre hesabın doğru.bugünleri değerlendirmelisin. 28-30-1 olmalı bana göre. Allah rast getirsin inşallah
Canım eşim yanıma gelebilseydi o dediklerini yapabilecektik. Ama şuan görümcem bırakmadı, dışarıda kalamıyoruz. Bilmiyorum nolucak, ne kadar olursa artık çünkü duşu düşünüyorum açıkçası iki yada tek gün olucaksa hakkım 29u geceyi değerlendirsem olurmu sadece canım? Birde yolculuklar yumurtlamayı etkilermi sizce?

İnş kuzum dua et bizim için ne zor şartlarda bebîş yapmaya çalışıyoruz...eşim gelicekti normalde, pazartesileri hep izinli oluyor...bu hafta eğitime göndecekleri tuttu. Yani herseferinde yum günlerimde bişey çıkarıyorlar. Dün tam 8 saat yolculuk yaptım belki hava değişimi de etkileyecek yolculuğumu, ondan dolayı moralim bozuluyor istemez...bazen de diyorum ki bu bi işaret mi, zaten ayrı gayrıyız bebiş olmaması mı gerekiyor, daha öı hayırlı böylesi allah bize sinyal mi gönderiyor, kafamdan bu düşünceleri atamıyorum canım senin minnoş yoruyor seni desene kıyamam sana ben bol bol dinlen ozaman, beslenmene dikkat et canım. Kalp arışı haberlerini dört gözle bekliyorum tatlım inş

Canım benim çok geçmiş olsun, ben lokal anesteziyle olmuştum, 5dk sürdü ama inan bana herseyi görüyor ve hatırlıyırsun o daha kötü ben ağrımdan dolayı mecbur öyyle olmuştum. Sonrasında da aynı şekilde ağlama krizine girdim...hiç inanmazdım ama allah sabrını veriyor inanki tatlım benim bak yine bebiş için ığraşıyıruz, yeni umutlarla yeni hayallerle...çok geçmiş olsun canım...allah hiçbirimize bida yaşatmasın inş...

Olacaksa eger olur kuzum. Napalim kismet. Hic belli olmaz cilgin spermciklere bagli :) yumurtlamani etkikeyecegini sanmam cunku artik zamani biraz daha once gitseydin belki olabilirdi bir degisiklik.

gbbc tatlım geçen ay şu testlerden mağdur oldum sen olma inş. Artık bundan sonra adetim geçmeden test yapmamaya karar verdim ben, nasıl olsa sağolsun hiç bekletmiyor beni, oyüzden iki gün geçerse test yaparım.

Olacaksa eger olur kuzum. Napalim kismet. Hic belli olmaz cilgin spermciklere bagli :) yumurtlamani etkikeyecegini sanmam cunku artik zamani biraz daha once gitseydin belki olabilirdi bir degisiklik.
Dimi cnm allahın işi aslında, olacağı varsa hertürlü oluyor. Oyüzden olduğu kadar tatlım...artık minnoş için bu kadar eziyetimize gelsin oda artık naz yapmasın bekletmesin dimi ama cnm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…