- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
Yaptim bir kirmizi koyu ama dağınıkti digeri silik pembeydi. Bozuk mu ki dedim erken gebelik yaptım tek cizgi cikti artik yapmam..@__ATALANTE tatlim sen ne yaptin tekrar test yaptin mi?
Hersey olabilir tabiiiMiniğimize karar verdiğimiz dönemden bu yana her adet öncesi bir belirtim yok diyordum ne hamileliğe nede regl e dair.
2 gündür göğüs uçlarıma dokunamıyorum desem yeridir. Akıntım zaten regl olcagım zaman yıne yogun gelıyor.
Ama bu göğüs ağrısı için belirtimidir değilmidir bilmiyorum. Test yapmıcam henüz.
Zaten normalde reglim aşırı şiddetli geçiyor son 2 aydırda çok şiddetli geçmedi.
Belkide yine şiddetli bir regl geçireceğimin belirtiside olabilir.
Bilemedim
Hayirlisi canim sen adeti bekle yinede olmazsan o zaman yaparsinYaptim bir kirmizi koyu ama dağınıkti digeri silik pembeydi. Bozuk mu ki dedim erken gebelik yaptım tek cizgi cikti artik yapmam..
O kedi oraya bu aksam gelsin! KizzzzEki Görüntüle 1702975 Kızlar bana buay güzel bi hesiyemi olucak bilmiyotum ama dünden beri kasıklarım ağrıyır. İnş erken yumurtluyaağım ya, yarın çift çizgi kopkoyu olur inş. Kahve lekeleri de sayarsam adet öncesi 1gün önce başlamıştı. Bugün 12. Gün sayabilirim belki, dün gece çok yorgunduk bu gece plur inş bakalım...
Buarada @gbcc tatlım o testlere bnde pek gücenmiyorum kuzım biraz daha bekle bakalım tatlım az kaldı inş gerçektir:)
Ayy canım inş te 8 saatlik yoldan geldim haha:)) hayırlısı bakalım inş aminn canımmO kedi oraya bu aksam gelsin! Kizzzzhadi insallah Allah rastgetirsin
Biracikk bekle bakalim.canım hep erken gebelik testi aldım geçen ay azönce yaptım predictor ondada çizgi var ama o test içinde hep olumsuz şeyler okudumEki Görüntüle 1702970
Canım inş 30unda çatlarda en kötü işi garantiye almış olurum:) çünkü 1i sabah dönüyorum.
Canım eşim yanıma gelebilseydi o dediklerini yapabilecektik. Ama şuan görümcem bırakmadı, dışarıda kalamıyoruz. Bilmiyorum nolucak, ne kadar olursa artık çünkü duşu düşünüyorum açıkçasıiki yada tek gün olucaksa hakkım 29u geceyi değerlendirsem olurmu sadece canım? Birde yolculuklar yumurtlamayı etkilermi sizce?
canımm naptın test yaptın mı ?günaydın kızlarrr ayy buraya girememek ne kötüymüş yaa
yazını sonradan gördüm :)kızlar bende dün kan tahlili yaptırdım normalde benim sürekli 0.100 çıkardı sonucum ama dünki ilk defa 1.20 çıktı biraz ümitlenir gibi oldum ilk defa göğüslerim dünden beri çok ağrıyo bata kaldı 3 gün ama gebelik testi negatif
Adetin gecsin o zaman bakalim kuzum gec dollenme olduysa olabilir cunku :)kızlar bende dün kan tahlili yaptırdım normalde benim sürekli 0.100 çıkardı sonucum ama dünki ilk defa 1.20 çıktı biraz ümitlenir gibi oldum ilk defa göğüslerim dünden beri çok ağrıyo bata kaldı 3 gün ama gebelik testi negatif
Çok Sağol cnm evet cnm bakıldı bu 4. Kayıp iki faktör Heterozigot onun için aspirin ve clexane kullanıyordum zaten cuma günü kürtaj oldum cnm Rabbim bir daha yaşatmasınVeson canım çok çok geçmişler olsun. En kısa zamanda toparlanıp, tekrar bebişine kavuşursun inşallah.
Canım senin pıhtılaşma ile ilgili testler yapıldı mı?
Çok Sağol cnm evet cnm bakıldı bu 4. Kayıp iki faktör Heterozigot onun için aspirin ve clexane kullanıyordum zaten cuma günü kürtaj oldum cnm Rabbim bir daha yaşatmasın
Geçmiş olsun canım âmin inşallah bidaha yaşatmasın RabbimÇok Sağol cnm evet cnm bakıldı bu 4. Kayıp iki faktör Heterozigot onun için aspirin ve clexane kullanıyordum zaten cuma günü kürtaj oldum cnm Rabbim bir daha yaşatmasın
Âmin cnm sağolGeçmiş olsun canım âmin inşallah bidaha yaşatmasın Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?