Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
charmant slm ben düşükten sonra biliyorsun 40.gün adet oldum.( kasım 11 de) benim normalde adet döngüm 30 güne birdi ve ben ovulasyon kiti ile takip yaptığımda hamile kaldığım ay yani eylülde 15. ve 16.günlerde pozitif göründü.ama bu ay adetten sonraki 14ve 15.gün pozitif göründü buna göre benim döngüm 28 güne bire mi inmiş oluyor.çünkü 14.gün yumurtlayan insanlar genelde 28 günde bir adet olanlar.ben şimdi hamilelik durumu hangi tarihe göre takip edeceğim bu arada yumurtlamanın olduğu haftayı iyi değerlendirdik.bakalım hayırlsı ne olacak.bu arada eğer hamilelik oluştuysa hemen başlarmi beliritler bugün adetten sonraki 20.gün.eylülde olan hamileliğimde aşırı derecede bir gögüs hassasiyet olmuştu ve adete 10 falan kala başlamıştı.düşükten sonraki adetimin öncesinde her ay yaşadığım sendromların hiçbirini yaşamadım gögüslerim şişmedi bile.ama muhtemelen o ay yumurtlamadan adet oldum çünkü kitle takip etmeme rağmen hiç pozitifi göremedim.araştırmalarıma öre yumurtlamadan olunan adetlerde böyle oluyormuş genelde.bu ay 14.ve 15.günlerde ama hiç olmadığı kadar net bir çizgi ile pozitif günleri yakaladım.acaba göğüs hassasiyeti her hamillikte bu kadar erken başlamayan bir belirti olabilirmi??yani göğüs hassaiyeti yoksa umutlanmayayım mı?

Dediklerin dogru eger yumurtlaman 14. Gun olduysa 28 gune doner dongun. Ama bu bu aya mahsus ta olabilir. Eger guzel degerlendirme olduysa umutlanabiliriz :) birde sin soyledigin gogus hassasiyeti her hamilelikte olmuyor. Mesela benim ilkinde patlayacak gibi sis ve agriliydi sonrakinde kendim skyordum acisin diye ama ikisinde de hamileydim. Sonuc olarak belirtiler ayni kiside farkli hamileliklerde bile degisiyor. Hayirlisi olsun insallah o zaman son bir hafta

charmant konuyla ilgili bir yorumun yokmu sen hemen hamile kalmıştın düşüklerden sonra daha iyi biirisin.vücut dengemmi bozuldu yoksa daha hamillelik beliritlerinin oluşması için erkenmi suanda yumurtlamadan sonraki 6.gündeyiz...

yorumun yeni geldi cnm görmemişim.evet son bir hafta buna göre benim haftaya salı günü yani tam bir hafta sonra adet olmam lazım.inşallah olmamda hayırlısı ile tabi

Belli olmuyor o kuzum belirtin yok diye kendini hirpalama 5 gun sonra hersey netlesecek ve insallah orda minik bir melek olacak

canım bu yumurtlaman da biraz zorluklarla geçmiş ama moralini bozma. Rabbim ol dediyse bir kere bile yeterli. spremcikler 5 güne kadar içerde yaşayabiliyorlar ya :)
Canım ya varya herşeyde bir hayır var sanırım, eşim gelseydi dün gece gelmiş olucaktı. Belki de biz kaçırmış olucaktık. Halbuki buay erken yumurtladım. Eşimin yanına gelmiş oldum. Cumartesi ovu testinde çift çizgi koyuydu, dün silikleşmişti, oyüzden cumartesi ve pazarı değerlendirebildik bakalım...gerisi allahtan. Dediğin gibi hertürlü şey öümkün yeterki allah ol desin ya...

Ben calisiyorum eşim calisiyor . ve yum bir gun oncesinde olmustu bitliktelik ole

Yumurtlamadan birgun once mi oldu iliski? O zaman sansin cok yuksek
kEşkeeeeeeeeee . evet yumurtlamadan bır gun önce oldu inş bu ay tutar . sağ kasık agrısı başladı bnde bıde gögüslerımı şişti agrıyor . regılede cok var gercı gunu bellı degılde :)

Skry10, post: 43820825, member: 679616"]kEşkeeeeeeeeee . evet yumurtlamadan bır gun önce oldu inş bu ay tutar . sağ kasık agrısı başladı bnde bıde gögüslerımı şişti agrıyor . regılede cok var gercı gunu bellı degılde :)[/QUOTE]
Insallah tutar kız hadi bakalım

Kızlar yumurtlama gününü kaciranlar hemen umudunu kesmesin o aydan allah isterse her şey olur yeterki dua edin hep benim geç döllenme olmuş bebeğim yani eğer yumurtlama zamanı geçti deyip biraksaydik belkide olmazdı şimdi karnimda onun için kimse umudunu kesmesin

Insallah tutar kız hadi bakalım[/QUOTE]
hıç umudum kalmadıkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…