Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Allah buyuk napalım hayırlısı

Istahim cok artti bitde elim ayagim ates gibi yaniyor . hic goguslerim agrimiyordu tas gibi szliyor kac hafta var regile daha

süper canım, çok sevindim. Tam zamanı tutmuş gibi duruyor bu durumda. Hadi hayırlısı, şimdi sen de bizim gibi bekleme modu

Gunaydinnnn. Gögüslerim cokkk agriyor kizlar ya agitlasti. Tegil mi yaklasiyor nedir . Yumurtlama gununude kacirdim zaten . yum bir gun once olmustu bide yum gununun ertesi gunu olmustu iliski birde bugun malesef bu ay hic titt uani

Gunaydinnnn. Gögüslerim cokkk agriyor kizlar ya agitlasti. Tegil mi yaklasiyor nedir . Yumurtlama gununude kacirdim zaten . yum bir gun once olmustu bide yum gununun ertesi gunu olmustu iliski birde bugun malesef bu ay hic titt uani
benim göğüslerde aynı canım çok ağrıyo yaa ee ne güzel işte yinede değerlendirmişsiniz canım günleri en azından içer sürekli sperm bulunmuş hayırlısı olur inşAllah canım

benim göğüslerde aynı canım çok ağrıyo yaa ee ne güzel işte yinede değerlendirmişsiniz canım günleri en azından içer sürekli sperm bulunmuş hayırlısı olur inşAllah canım
Ins canim ya . Arkadaslarim bebeklerinin fotksunu atiyor cok duygulaniyorum. Dun valistigim yere 3 aylik bi bibek geldi ismi eymen o kadar tatliydiki kokusu jile . Allahim hayirlisi ile ins saglikla nasip eder tez zamanda . Degerlendirdik gibi tez zamanda rabbim ins yuzumuz guler

inşAllah bu ayda senden güzel haber alırız canım
Bu ay tutturamadik ya cnm bnce zaten adet tarihimde cok karışık. Ama sunu anlamadim gogusleri. 3 aydir agrimiyordu adet olcaksam bile neden bu kadar erken basladi. Birde 3 gundur feci istahim artti ya bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…