Allah buyuk napalım hayırlısıKızlar yumurtlama gününü kaciranlar hemen umudunu kesmesin o aydan allah isterse her şey olur yeterki dua edin hep benim geç döllenme olmuş bebeğim yani eğer yumurtlama zamanı geçti deyip biraksaydik belkide olmazdı şimdi karnimda onun için kimse umudunu kesmesin
süper canım, çok sevindim. Tam zamanı tutmuş gibi duruyor bu durumda. Hadi hayırlısı, şimdi sen de bizim gibi bekleme moduCanım ya varya herşeyde bir hayır var sanırım, eşim gelseydi dün gece gelmiş olucaktı. Belki de biz kaçırmış olucaktık. Halbuki buay erken yumurtladım. Eşimin yanına gelmiş oldum. Cumartesi ovu testinde çift çizgi koyuydu, dün silikleşmişti, oyüzden cumartesi ve pazarı değerlendirebildik bakalım...gerisi allahtan. Dediğin gibi hertürlü şey öümkün yeterki allah ol desin ya...
benim göğüslerde aynı canım çok ağrıyo yaa ee ne güzel işte yinede değerlendirmişsiniz canım günleri en azından içer sürekli sperm bulunmuş hayırlısı olur inşAllah canımGunaydinnnn. Gögüslerim cokkk agriyor kizlar ya agitlasti. Tegil mi yaklasiyor nedir . Yumurtlama gununude kacirdim zaten . yum bir gun once olmustu bide yum gununun ertesi gunu olmustu iliski birde bugun malesef bu ay hic titt uani
Ins canim ya . Arkadaslarim bebeklerinin fotksunu atiyor cok duygulaniyorum. Dun valistigim yere 3 aylik bi bibek geldi ismi eymen o kadar tatliydiki kokusu jile . Allahim hayirlisi ile ins saglikla nasip eder tez zamanda . Degerlendirdik gibi tez zamanda rabbim ins yuzumuz gulerbenim göğüslerde aynı canım çok ağrıyo yaa ee ne güzel işte yinede değerlendirmişsiniz canım günleri en azından içer sürekli sperm bulunmuş hayırlısı olur inşAllah canım
inşAllah bu ayda senden güzel haber alırız canım22 tane hamile olmuş maaşallah yaaa
Bu ay tutturamadik ya cnm bnce zaten adet tarihimde cok karışık. Ama sunu anlamadim gogusleri. 3 aydir agrimiyordu adet olcaksam bile neden bu kadar erken basladi. Birde 3 gundur feci istahim artti ya bnminşAllah bu ayda senden güzel haber alırız canım
psikoloji çok mühimBu ay tutturamadik ya cnm bnce zaten adet tarihimde cok karışık. Ama sunu anlamadim gogusleri. 3 aydir agrimiyordu adet olcaksam bile neden bu kadar erken basladi. Birde 3 gundur feci istahim artti ya bnm
Nasil yanipsikoloji çok mühim
evet canım hakkımızda hayırlısı lsun, biz dersimize çalıştık :) inş hepimiz güzel haberler alırız bu ay :)süper canım, çok sevindim. Tam zamanı tutmuş gibi duruyor bu durumda. Hadi hayırlısı, şimdi sen de bizim gibi bekleme modu
Bu sefer oldu galiba kiiisssBu ay tutturamadik ya cnm bnce zaten adet tarihimde cok karışık. Ama sunu anlamadim gogusleri. 3 aydir agrimiyordu adet olcaksam bile neden bu kadar erken basladi. Birde 3 gundur feci istahim artti ya bnm
Tamam kuzum guncelliyorumcharmant canım BAT 27 Aralık :)
evet kuzum ama testler hep negatif yaa bu ayda olmadı hemde ilk defa göğüslerim bu kadar ağrıyorken ümitlenmiştim ama yok hayırlısı kuzum herşeyinSon uc gun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?