Ayyyy artik herkes hamile olsun yaaaa yeteer artiiikkkkevet kuzum ama testler hep negatif yaa bu ayda olmadı hemde ilk defa göğüslerim bu kadar ağrıyorken ümitlenmiştim ama yok hayırlısı kuzum herşeyin
evettttAyyyy artik herkes hamile olsun yaaaa yeteer artiiikkkk
Aynen cnm bu forumda senelerdir takip ettiğim üyeler vardı. Çoğu yeni evlendi hemen hamile kaldı, çoğu da doğurmak üzere...haftaya yiğenlerin doğum günü partileri var heryer bebiş dolu bizde istiyoruz...hepimiz olalım inş yaaaAyyyy artik herkes hamile olsun yaaaa yeteer artiiikkkk
KeskeeeBu sefer oldu galiba kiiisss
bugün birliktelik olsun canımHanımlar soruma cvp versin lütfen bilenler
Ben tahminimce bugün yumurtlama gunumdeyim yani koyu yoğun bir akintim var ve kasık ağrım mevcut şimdi bugün mü birlikte olmak gerekiyor yoksa vakti geçti mi
boşver canım bozma moralini benim annemde tam tersi yapma dio biraz daha büyüsün dio oğlun dedim neyi beklicem daha oğlum 6 yaşında ben 31 bide ben hep 3 çocuk istiyodum ama böyle giderse tek çocukla kalıcam olsun Rabbim oğluma sağlıklı uzun ömürler versin inşAllahKeskeeeAnnem aradi moralimi bozdu . Ne zamn cocuk yapacaksin. Senden sonra dugunu olanlar bile hamile sen calis otur daha diye üzüldüm cokkk bu ayda regil belirtileri basladi belli . Bu seferde regl olayim farkli doktora gitcegim kesin
Tutamadim agladim kendimi 16 ay oldu diyor . bu aralar bi nazli duygusalim ruhum mu bozuldu nedir . zaten gögüslerim cok agriyor sol kasik . istahim artti 63e düşmüştüm bu gidisle yine kilo alcagimboşver canım bozma moralini benim annemde tam tersi yapma dio biraz daha büyüsün dio oğlun dedim neyi beklicem daha oğlum 6 yaşında ben 31 bide ben hep 3 çocuk istiyodum ama böyle giderse tek çocukla kalıcam olsun Rabbim oğluma sağlıklı uzun ömürler versin inşAllah
belki bu ay olmuştur kuzum yaa nerden biliceksin ki benimde 3.5 yıl oldu 4 e giricez yakında bende eşime diorum tüp bebekmi yaptırsak acaba sen bilirsin dio yaşlarımız gidiyo çünkü eşimde 35 yaşındaTutamadim agladim kendimi 16 ay oldu diyor . bu aralar bi nazli duygusalim ruhum mu bozuldu nedir . zaten gögüslerim cok agriyor sol kasik . istahim artti 63e düşmüştüm bu gidisle yine kilo alcagim
çok saol kuzum.yüreğine sağlık.neden bilmiyorum ama her insanın dostu olmasını isteyeceği bir kişisin gibime geliyor.Tebrik ederimcnm Mesajları karıştırırken gördüm çokkkk sevindim
Ins bu ay hepimiz hamile oluruz Allah büyük. Olmazsa 8 aralii izin gunum yine doktora gitcegim ne diyecek bakalim . adet duzenleyici verir kesin . ve goguslerim agriyor prolaktinimmi yukseldi stres sikintidanbelki bu ay olmuştur kuzum yaa nerden biliceksin ki benimde 3.5 yıl oldu 4 e giricez yakında bende eşime diorum tüp bebekmi yaptırsak acaba sen bilirsin dio yaşlarımız gidiyo çünkü eşimde 35 yaşında
Dun evvelsi gun de olduysa superHanımlar soruma cvp versin lütfen bilenler
Ben tahminimce bugün yumurtlama gunumdeyim yani koyu yoğun bir akintim var ve kasık ağrım mevcut şimdi bugün mü birlikte olmak gerekiyor yoksa vakti geçti mi
Tatlum sen hamile misin tebrik ederim saglikla kucagina alirsin insçok saol kuzum.yüreğine sağlık.neden bilmiyorum ama her insanın dostu olmasını isteyeceği bir kişisin gibime geliyor.
bügün ilk defa kan verdim 2082 çıktı.inşallah her şey yolundadır.
daha dr a gitmedim canım.Tatlum sen hamile misin tebrik ederim saglikla kucagina alirsin ins
amin.sağol.Tatlum sen hamile misin tebrik ederim saglikla kucagina alirsin ins
4 gun gecmis canim degerin de iyi mi ne dedi doktordaha dr a gitmedim canım.
kese falan görmedim ama bugün kan verdim 2082 değerim.
sat 30 ekim bat 27 kasımdı.
Tebrikler canim sqglikla kucagina al ins ne guzel duygular bunlarKizceleeer bhcg5276 cikti cok sukur :)
perşembe aldım randevuyu.4 gun gecmis canim degerin de iyi mi ne dedi doktor
yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti canımKizceleeer bhcg5276 cikti cok sukur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?