Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Ayyyy artik herkes hamile olsun yaaaa yeteer artiiikkkk
Aynen cnm bu forumda senelerdir takip ettiğim üyeler vardı. Çoğu yeni evlendi hemen hamile kaldı, çoğu da doğurmak üzere...haftaya yiğenlerin doğum günü partileri var heryer bebiş dolu bizde istiyoruz...hepimiz olalım inş yaaa

Hanımlar soruma cvp versin lütfen bilenler
Ben tahminimce bugün yumurtlama gunumdeyim yani koyu yoğun bir akintim var ve kasık ağrım mevcut şimdi bugün mü birlikte olmak gerekiyor yoksa vakti geçti mi

Bu sefer oldu galiba kiiisss
Keskeee Annem aradi moralimi bozdu . Ne zamn cocuk yapacaksin. Senden sonra dugunu olanlar bile hamile sen calis otur daha diye üzüldüm cokkk bu ayda regil belirtileri basladi belli . Bu seferde regl olayim farkli doktora gitcegim kesin

Keskeee Annem aradi moralimi bozdu . Ne zamn cocuk yapacaksin. Senden sonra dugunu olanlar bile hamile sen calis otur daha diye üzüldüm cokkk bu ayda regil belirtileri basladi belli . Bu seferde regl olayim farkli doktora gitcegim kesin
boşver canım bozma moralini benim annemde tam tersi yapma dio biraz daha büyüsün dio oğlun dedim neyi beklicem daha oğlum 6 yaşında ben 31 bide ben hep 3 çocuk istiyodum ama böyle giderse tek çocukla kalıcam olsun Rabbim oğluma sağlıklı uzun ömürler versin inşAllah

Tutamadim agladim kendimi 16 ay oldu diyor . bu aralar bi nazli duygusalim ruhum mu bozuldu nedir . zaten gögüslerim cok agriyor sol kasik . istahim artti 63e düşmüştüm bu gidisle yine kilo alcagim

Tutamadim agladim kendimi 16 ay oldu diyor . bu aralar bi nazli duygusalim ruhum mu bozuldu nedir . zaten gögüslerim cok agriyor sol kasik . istahim artti 63e düşmüştüm bu gidisle yine kilo alcagim
belki bu ay olmuştur kuzum yaa nerden biliceksin ki benimde 3.5 yıl oldu 4 e giricez yakında bende eşime diorum tüp bebekmi yaptırsak acaba sen bilirsin dio yaşlarımız gidiyo çünkü eşimde 35 yaşında

Tebrik ederimcnm Mesajları karıştırırken gördüm çokkkk sevindim
çok saol kuzum.yüreğine sağlık.neden bilmiyorum ama her insanın dostu olmasını isteyeceği bir kişisin gibime geliyor.
bügün ilk defa kan verdim 2082 çıktı.inşallah her şey yolundadır.

belki bu ay olmuştur kuzum yaa nerden biliceksin ki benimde 3.5 yıl oldu 4 e giricez yakında bende eşime diorum tüp bebekmi yaptırsak acaba sen bilirsin dio yaşlarımız gidiyo çünkü eşimde 35 yaşında
Ins bu ay hepimiz hamile oluruz Allah büyük. Olmazsa 8 aralii izin gunum yine doktora gitcegim ne diyecek bakalim . adet duzenleyici verir kesin . ve goguslerim agriyor prolaktinimmi yukseldi stres sikintidan

Hanımlar soruma cvp versin lütfen bilenler
Ben tahminimce bugün yumurtlama gunumdeyim yani koyu yoğun bir akintim var ve kasık ağrım mevcut şimdi bugün mü birlikte olmak gerekiyor yoksa vakti geçti mi
Dun evvelsi gun de olduysa super tabii bugunu de degerlendir canim hayirlisi olsun.

çok saol kuzum.yüreğine sağlık.neden bilmiyorum ama her insanın dostu olmasını isteyeceği bir kişisin gibime geliyor.
bügün ilk defa kan verdim 2082 çıktı.inşallah her şey yolundadır.
Tatlum sen hamile misin tebrik ederim saglikla kucagina alirsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…