Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti canım
değerin bayağı iyi maşallah ikiz mi ne
Yumurtlama gunum sanirim 10 kasimdi :)
bilmem doktor oyle bisey soylemedi hayirlisi bakalim :) haftaya carsamba gidecegim doktora, duzenli giderse 82.000lerde olacak bhcg insallah o zaman gorurjm bebisimi :) siz de mi hamilesiniz ne kadarlik

Amiiin bitanem cok tesekkur ederim insallah yakinda senin de guzel haberlerini aliriz :) oluruna birak biraz rahat takil cunku strese girince olmuyor bir de iliskiden sonra sag tarafina donup oyle bekle ben bu ay oyle yapmistim
Nasil sag tarafima mi yatip durcagim ne kadar yattin ole . bide bn calistigim icin yum gununu kacirdim . ates takibi yapiyordum hergun 9 da ise baslayinca 8 de olcmeye basladim sonra biraktim ole . Takdir rabbimin artik . yum burgun once ve yum ertesi gunu iliski olmustu vede 3 gun aradan sonra bugun

Ins cok istiyorum Allah biliyor ya hayirlisi ile saglikla . Oturdum agliyorum
yaaaa offff neden ağlıyorsun kuzucum aylarca stres yapmayalım demedik mi burda beraber.
hem ben senin gerçekten çok istediğini biliyorum ama gerçekten bir şeyi çooooook istemektense hayırlısını istemek gerekiyo bazen.
inan bana 5 ayda ben de kendimi yiyip bitirmiştim.o ay mı bu ay mı yumurtlama adet test mi derken eşimle tartışmaya başladım pc başından kalkmaz olmuştum.
ama bu ay sadece ovu testi ile takip ettim sonra da zaten elden bir şeyler gelmiyor diye akışına bıraktım 29 günde 4 ilişki oldu sadece.
hem senin yaşın çok genç hem de kist falan bir sürü sağlık sıkıntısı yaşadım dedin.allaha şükür sağlıklısın ve gebe kalabiliyorsun.
belki bu yazdıklarım sana çok boş şuan için ama lütfen toparlan biraz.
hayırlısıyla vakti zamanı gelince bebeğin seninle olacaktır sıkma canını.

Yumurtlama gunum sanirim 10 kasimdi :)
bilmem doktor oyle bisey soylemedi hayirlisi bakalim :) haftaya carsamba gidecegim doktora, duzenli giderse 82.000lerde olacak bhcg insallah o zaman gorurjm bebisimi :) siz de mi hamilesiniz ne kadarlik
benim de bat 27 kasım bugün kan erdim 2082 çıktı.perş gideceğim dr a.

Cok sagol canim Allah razi olsun . Tabiki takdir rabbimin dogru zamanda saglikla versin ins . Ben biraz bu ay duygusallastim etrafim hamile ve yeni dogmus bebis doldu . Herseyin hayirlisi . Eşimde sarildi uzuldu. Aglama sali yine gideriz doktora dedi ...

Ben 1 saat falan yattim iliskiden sonra. Canim spermler iceride 5 gun yasayabiliyorlarmis yumurtlamadan once olduysa ulasmis olabilirler :) sen dua et hayirlisini iste bu kadar hamilenin duasini aliyorsun yakin zamanda yuzun gulecek ben inaniyorum. Sogan kurunu denedin mi onu deneyil0p hamile kalan arkadasla4im da var benim

hayırlısıyla salı günü dr dan iyi haberlerle dönersin inşallah.

Allah hepinizden razi olsun sizinde yuzunuz gulsun hep canim sagolun . yok denemedim cnm hic sogan kuru

çok saol kuzum.yüreğine sağlık.neden bilmiyorum ama her insanın dostu olmasını isteyeceği bir kişisin gibime geliyor.
bügün ilk defa kan verdim 2082 çıktı.inşallah her şey yolundadır.
O senin kalbinin güzelliği cnm.maşallah değer çok yüksek ovulasyon günün belli mi?değere göre ovulasyondan 20 yada 21. Gün Olmalı keseyi de görürsünüz inşallah muayene ne zaman???bizleri gelişmelerden haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…