Hakkinda hayirlisi olsun ne guzel herkes hamile darisi herkese insperşembe aldım randevuyu.
acilde kan verdim sadece şimdilik..
doktora gitmedim hala.
bir yerde okudum kasım aralık en doğurgan aylarmış.hayırlısıyla senin de haberini yakında alacağız.Hakkinda hayirlisi olsun ne guzel herkes hamile darisi herkese ins
Ins cok istiyorum Allah biliyor ya hayirlisi ile saglikla . Oturdum agliyorumbir yerde okudum kasım aralık en doğurgan aylarmış.hayırlısıyla senin de haberini yakında alacağız.
Yumurtlama gunum sanirim 10 kasimdi :)yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti canım
değerin bayağı iyi maşallah ikiz mi ne
Amiiin bitanem cok tesekkur ederim insallah yakinda senin de guzel haberlerini aliriz :) oluruna birak biraz rahat takil cunku strese girince olmuyor bir de iliskiden sonra sag tarafina donup oyle bekle ben bu ay oyle yapmistimTebrikler canim sqglikla kucagina al ins ne guzel duygular bunlar
Nasil sag tarafima mi yatip durcagim ne kadar yattin ole . bide bn calistigim icin yum gununu kacirdim . ates takibi yapiyordum hergun 9 da ise baslayinca 8 de olcmeye basladim sonra biraktim ole . Takdir rabbimin artik . yum burgun once ve yum ertesi gunu iliski olmustu vede 3 gun aradan sonra bugunAmiiin bitanem cok tesekkur ederim insallah yakinda senin de guzel haberlerini aliriz :) oluruna birak biraz rahat takil cunku strese girince olmuyor bir de iliskiden sonra sag tarafina donup oyle bekle ben bu ay oyle yapmistim
yaaaa offff neden ağlıyorsun kuzucum aylarca stres yapmayalım demedik mi burda beraber.Ins cok istiyorum Allah biliyor ya hayirlisi ile saglikla . Oturdum agliyorum
benim de bat 27 kasım bugün kan erdim 2082 çıktı.perş gideceğim dr a.Yumurtlama gunum sanirim 10 kasimdi :)
bilmem doktor oyle bisey soylemedi hayirlisi bakalim :) haftaya carsamba gidecegim doktora, duzenli giderse 82.000lerde olacak bhcg insallah o zaman gorurjm bebisimi :) siz de mi hamilesiniz ne kadarlik
Cok sagol canim Allah razi olsun . Tabiki takdir rabbimin dogru zamanda saglikla versin ins . Ben biraz bu ay duygusallastim etrafim hamile ve yeni dogmus bebis doldu . Herseyin hayirlisi . Eşimde sarildi uzuldu. Aglama sali yine gideriz doktora dedi ...yaaaa offff neden ağlıyorsun kuzucum aylarca stres yapmayalım demedik mi burda beraber.
hem ben senin gerçekten çok istediğini biliyorum ama gerçekten bir şeyi çooooook istemektense hayırlısını istemek gerekiyo bazen.
inan bana 5 ayda ben de kendimi yiyip bitirmiştim.o ay mı bu ay mı yumurtlama adet test mi derken eşimle tartışmaya başladım pc başından kalkmaz olmuştum.
ama bu ay sadece ovu testi ile takip ettim sonra da zaten elden bir şeyler gelmiyor diye akışına bıraktım 29 günde 4 ilişki oldu sadece.
hem senin yaşın çok genç hem de kist falan bir sürü sağlık sıkıntısı yaşadım dedin.allaha şükür sağlıklısın ve gebe kalabiliyorsun.
belki bu yazdıklarım sana çok boş şuan için ama lütfen toparlan biraz.
hayırlısıyla vakti zamanı gelince bebeğin seninle olacaktır sıkma canını.
Dun evvelsi gun de olduysa supertabii bugunu de degerlendir canim hayirlisi olsun.
Ben 1 saat falan yattim iliskiden sonra. Canim spermler iceride 5 gun yasayabiliyorlarmis yumurtlamadan once olduysa ulasmis olabilirler :) sen dua et hayirlisini iste bu kadar hamilenin duasini aliyorsun yakin zamanda yuzun gulecek ben inaniyorum. Sogan kurunu denedin mi onu deneyil0p hamile kalan arkadasla4im da var benimNasil sag tarafima mi yatip durcagim ne kadar yattin ole . bide bn calistigim icin yum gununu kacirdim . ates takibi yapiyordum hergun 9 da ise baslayinca 8 de olcmeye basladim sonra biraktim ole . Takdir rabbimin artik . yum burgun once ve yum ertesi gunu iliski olmustu vede 3 gun aradan sonra bugun
hayırlısıyla salı günü dr dan iyi haberlerle dönersin inşallah.Cok sagol canim Allah razi olsun . Tabiki takdir rabbimin dogru zamanda saglikla versin ins . Ben biraz bu ay duygusallastim etrafim hamile ve yeni dogmus bebis doldu . Herseyin hayirlisi . Eşimde sarildi uzuldu. Aglama sali yine gideriz doktora dedi ...
Hayirlisiyla bakalim :) doktora gidip kan testi vereceksin sanirim sadece cunku bakmiyolar bizimki kadar erken gebeliklere bebis 6. Hafta sularinda gozukurmus :)benim de bat 27 kasım bugün kan erdim 2082 çıktı.perş gideceğim dr a.
Allah hepinizden razi olsun sizinde yuzunuz gulsun hep canim sagolun . yok denemedim cnm hic sogan kuruBen 1 saat falan yattim iliskiden sonra. Canim spermler iceride 5 gun yasayabiliyorlarmis yumurtlamadan once olduysa ulasmis olabilirler :) sen dua et hayirlisini iste bu kadar hamilenin duasini aliyorsun yakin zamanda yuzun gulecek ben inaniyorum. Sogan kurunu denedin mi onu deneyil0p hamile kalan arkadasla4im da var benim
Insallah hic bi sikinti yoktur . bnm arkadasim folik asit ile hamile kalmis 7 aydan sonra bnde isteyecegim folik asit be duzenleyicihayırlısıyla salı günü dr dan iyi haberlerle dönersin inşallah.
Amin canim tesekkurler. Saracoglunun sogan kuru var hamile kalmak isteyenlermicin insallah gerek kalmaz ama bu ay olmazsa bir dene derimAllah hepinizden razi olsun sizinde yuzunuz gulsun hep canim sagolun . yok denemedim cnm hic sogan kuru
O senin kalbinin güzelliği cnm.maşallah değer çok yüksek ovulasyon günün belli mi?değere göre ovulasyondan 20 yada 21. Gün Olmalı keseyi de görürsünüz inşallah muayene ne zaman???bizleri gelişmelerden haberdar etçok saol kuzum.yüreğine sağlık.neden bilmiyorum ama her insanın dostu olmasını isteyeceği bir kişisin gibime geliyor.
bügün ilk defa kan verdim 2082 çıktı.inşallah her şey yolundadır.
Bu ay olmazsa deneyecegim insAmin canim tesekkurler. Saracoglunun sogan kuru var hamile kalmak isteyenlermicin insallah gerek kalmaz ama bu ay olmazsa bir dene derim
İnsallah caniimmmm nasil gectigini anlat sinra bize insallah bir cirpida olur biter, ardindan da bebiissssss geliiiirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?