Cook sevindim kuzuumm gozun aydinKizceleeer bhcg5276 cikti cok sukur :)
Sen bugunu mutlaka degerlendir canim. Gerisi nasip. İnsallah zamani gelmistirkızlar ben bu ay erken yumurtluyorum normalde 18.gündü bugün 15.günüm takibe yarın başlayacaktımyumurta akı akıntım gelince bi test yaptım pozitif ve en son 9.gün ilişki olmuştu pufff 16,18,20,21 ilişki planlıyodum sizce durum nedir ? ihtimal var tabi de çatlamadan sadece 1kere olmuş olcak yarında devam öbürgünde artık nasipse öyle düşünüyorum moralim bozuldu yaa
Tesekkur ederim canim :) Allah isteyen herkese nasip etsinCook sevindim kuzuumm gozun aydin
bugünü değerlendirdim canımSen bugunu mutlaka degerlendir canim. Gerisi nasip. İnsallah zamani gelmistir
Canım bende bu ay erken yumurtladım. En son 5gün önce olabilmişti. Eşimin yanına gitmwmiş olsam bizde kaçıracaktık. Kopkoyu çıktığı gün ve ertesi günü değerlendirin diyorlar cnm ne zaman bat beraber bekleriz artıkkızlar ben bu ay erken yumurtluyorum normalde 18.gündü bugün 15.günüm takibe yarın başlayacaktımyumurta akı akıntım gelince bi test yaptım pozitif ve en son 9.gün ilişki olmuştu pufff 16,18,20,21 ilişki planlıyodum sizce durum nedir ? ihtimal var tabi de çatlamadan sadece 1kere olmuş olcak yarında devam öbürgünde artık nasipse öyle düşünüyorum moralim bozuldu yaa
Kızlar bata son 4 gün :) bu ay hiç umudum yok ya kendimde belirti ariyorum yok bulamıyorum :) :)
Ummadığın anda olur inşallah bu sefer
geçen ayda beraber umutlandık bekledik senle arkaarkaya olmadı dedik beraber gidioz deseneCanım bende bu ay erken yumurtladım. En son 5gün önce olabilmişti. Eşimin yanına gitmwmiş olsam bizde kaçıracaktık. Kopkoyu çıktığı gün ve ertesi günü değerlendirin diyorlar cnm ne zaman bat beraber bekleriz artık
Bende senin gibiyim uzgunum Ama takdir bu napalim sabirla bekleyecegizKızlar bata son 4 gün :) bu ay hiç umudum yok ya kendimde belirti ariyorum yok bulamıyorum :) :)
Kızlar yol yorgunuyum feci başım ağrıyır ama ilaç almayacağım sabredeceğim yaumarım geçer
Bende senin gibiyim uzgunum Ama takdir bu napalim sabirla bekleyecegiz
Tabiki cok dukur Allah buyuk herseyin hayirlisi dogru gunde geldin . iste whatsaptan arkdaslar cocuklarinin yeni resmini atiyor birde yeni hsmile haberleri felan . az oncede annem ne duruyorsun yap artik neyi bekliyorsun dedi . duygusallastim oturdum agladimKuzum ben üzülmuyorum benim normal yolla olmasi saglikli insanlara göre mucize o yuzden rabbimin takdiri :) o nasip ederse olacak o yüzden ne kadar uzulsekte aglasakta boş :) sen de üzülme kuzum hersey rabbimden şükür sagliklisin yaşın genc. Bir sürü şükür sebebin var :)
Aynen canım ya buay niyeyse allahın işi diyorum benim gitmeme vesile oldu, belki olacak diye umutlanıyorum tatlım...heray bi stres yaşıyorum...her yum dönemimde eşimin baska şehire gitmesi gerekiyor...artık olsun siye bir umut bekliyorum..hakkımızda hayırlısı olsun inş bizede 2016 uğurlu gelsin inşgeçen ayda beraber umutlandık bekledik senle arkaarkaya olmadı dedik beraber gidioz desenebugün idrarı damlatır damlatmaz belirmeye başladı eyvahhh dedim :) bugün oldu ilişki yarında olur nasipse bat 16 aralık canım bekleriz beraber hadi inşallah 2015 e son dkka gölü atalım
Sağol canım ya bak biraz daha geçmezse deneyim hakikaten :) seni de bekliyoruz inş 3gün sonra güzel haberler plsun canımGeçmiş olsun kuzumbenim başım agridiginda hep az şekerli Türk kahvesi icerim iyi de gelir. Seviyorsan deniyebilirsin canim :) insallah geçer
inşallah canım hiçbirşey tesadüf değildir lafına çok inanırım benAynen canım ya buay niyeyse allahın işi diyorum benim gitmeme vesile oldu, belki olacak diye umutlanıyorum tatlım...heray bi stres yaşıyorum...her yum dönemimde eşimin baska şehire gitmesi gerekiyor...artık olsun siye bir umut bekliyorum..hakkımızda hayırlısı olsun inş bizede 2016 uğurlu gelsin inş
Sağol canım ya bak biraz daha geçmezse deneyim hakikaten :) seni de bekliyoruz inş 3gün sonra güzel haberler plsun canım
cnm tam regl gününü biliyorsan reglden bir gün öncede düşmezse ozaman şüphelenebilirsin benimde yumi çatladığında 36.8 37 oluyor bu olağan şey zaten ama reglden önceki gün düşüyorsa malesef hastalanıyorumGöguslerime el vuramiyorum nasil sisti ya . birde atesim hep 36.1 ve 36.4 du bugun 37 neden acaba yaaa regl mi yaklasiyor anlamadim ki ama 6 aralikta 30 gun olcak bn 30 gunde bir olmuyorum ki ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?