Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
kızlar ben bu ay erken yumurtluyorum normalde 18.gündü bugün 15.günüm takibe yarın başlayacaktım yumurta akı akıntım gelince bi test yaptım pozitif ve en son 9.gün ilişki olmuştu pufff 16,18,20,21 ilişki planlıyodum sizce durum nedir ? ihtimal var tabi de çatlamadan sadece 1kere olmuş olcak yarında devam öbürgünde artık nasipse öyle düşünüyorum moralim bozuldu yaa

Sen bugunu mutlaka degerlendir canim. Gerisi nasip. İnsallah zamani gelmistir

Canım bende bu ay erken yumurtladım. En son 5gün önce olabilmişti. Eşimin yanına gitmwmiş olsam bizde kaçıracaktık. Kopkoyu çıktığı gün ve ertesi günü değerlendirin diyorlar cnm ne zaman bat beraber bekleriz artık

geçen ayda beraber umutlandık bekledik senle arkaarkaya olmadı dedik beraber gidioz desene bugün idrarı damlatır damlatmaz belirmeye başladı eyvahhh dedim :) bugün oldu ilişki yarında olur nasipse bat 16 aralık canım bekleriz beraber hadi inşallah 2015 e son dkka gölü atalım

Bende senin gibiyim uzgunum Ama takdir bu napalim sabirla bekleyecegiz

Kuzum ben üzülmuyorum benim normal yolla olmasi saglikli insanlara göre mucize o yuzden rabbimin takdiri :) o nasip ederse olacak o yüzden ne kadar uzulsekte aglasakta boş :) sen de üzülme kuzum hersey rabbimden şükür sagliklisin yaşın genc. Bir sürü şükür sebebin var :)

Tabiki cok dukur Allah buyuk herseyin hayirlisi dogru gunde geldin . iste whatsaptan arkdaslar cocuklarinin yeni resmini atiyor birde yeni hsmile haberleri felan . az oncede annem ne duruyorsun yap artik neyi bekliyorsun dedi . duygusallastim oturdum agladim

Aynen canım ya buay niyeyse allahın işi diyorum benim gitmeme vesile oldu, belki olacak diye umutlanıyorum tatlım...heray bi stres yaşıyorum...her yum dönemimde eşimin baska şehire gitmesi gerekiyor...artık olsun siye bir umut bekliyorum..hakkımızda hayırlısı olsun inş bizede 2016 uğurlu gelsin inş

Geçmiş olsun kuzum benim başım agridiginda hep az şekerli Türk kahvesi icerim iyi de gelir. Seviyorsan deniyebilirsin canim :) insallah geçer
Sağol canım ya bak biraz daha geçmezse deneyim hakikaten :) seni de bekliyoruz inş 3gün sonra güzel haberler plsun canım

Göguslerime el vuramiyorum nasil sisti ya . birde atesim hep 36.1 ve 36.4 du bugun 37 neden acaba yaaa regl mi yaklasiyor anlamadim ki ama 6 aralikta 30 gun olcak bn 30 gunde bir olmuyorum ki ...

inşallah canım hiçbirşey tesadüf değildir lafına çok inanırım ben

Göguslerime el vuramiyorum nasil sisti ya . birde atesim hep 36.1 ve 36.4 du bugun 37 neden acaba yaaa regl mi yaklasiyor anlamadim ki ama 6 aralikta 30 gun olcak bn 30 gunde bir olmuyorum ki ...
cnm tam regl gününü biliyorsan reglden bir gün öncede düşmezse ozaman şüphelenebilirsin benimde yumi çatladığında 36.8 37 oluyor bu olağan şey zaten ama reglden önceki gün düşüyorsa malesef hastalanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…