Bilmiyorum ki tam gunu tuhaflikta bu ama 6 aralikta 1 ay olcak ama bn 30 gunde olmuyorum regil . ve bu ay leke gibi oldu hic kan gelmedi tuhafti. Simdi afedersiniz esime sordum soledim evet sert olmus şişmiş neden dedi anlayamadik. Regil mi olcagim kicnm tam regl gününü biliyorsan reglden bir gün öncede düşmezse ozaman şüphelenebilirsin benimde yumi çatladığında 36.8 37 oluyor bu olağan şey zaten ama reglden önceki gün düşüyorsa malesef hastalanıyorum
Benim de 15 aralık ben de ben deeeegeçen ayda beraber umutlandık bekledik senle arkaarkaya olmadı dedik beraber gidioz desenebugün idrarı damlatır damlatmaz belirmeye başladı eyvahhh dedim :) bugün oldu ilişki yarında olur nasipse bat 16 aralık canım bekleriz beraber hadi inşallah 2015 e son dkka gölü atalım
Insallah kuzum :) ama o kadar eminim ki olmadığına :) :)[/QUOTE
Beraber seviniriz inşallah
kaç günde bir oluyorsun canımBilmiyorum ki tam gunu tuhaflikta bu ama 6 aralikta 1 ay olcak ama bn 30 gunde olmuyorum regil . ve bu ay leke gibi oldu hic kan gelmedi tuhafti. Simdi afedersiniz esime sordum soledim evet sert olmus şişmiş neden dedi anlayamadik. Regil mi olcagim ki
inşallah canım sende sende :)Benim de 15 aralık ben de ben deeee
35 dı bu aralar 40 gune uzadıkaç günde bir oluyorsun canım
Aynen canım ya buay niyeyse allahın işi diyorum benim gitmeme vesile oldu, belki olacak diye umutlanıyorum tatlım...heray bi stres yaşıyorum...her yum dönemimde eşimin baska şehire gitmesi gerekiyor...artık olsun siye bir umut bekliyorum..hakkımızda hayırlısı olsun inş bizede 2016 uğurlu gelsin inş
Sağol canım ya bak biraz daha geçmezse deneyim hakikaten :) seni de bekliyoruz inş 3gün sonra güzel haberler plsun canım
Tabiki cok dukur Allah buyuk herseyin hayirlisi dogru gunde geldin . iste whatsaptan arkdaslar cocuklarinin yeni resmini atiyor birde yeni hsmile haberleri felan . az oncede annem ne duruyorsun yap artik neyi bekliyorsun dedi . duygusallastim oturdum agladim
Canım bn uzun zamandır gıremıyorum neyın var hayır olsunnnnnnKuzum haklisin tabi ama ben durumumu öğrenince içime öyle bir serinlik doldu ki Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermezmis hayırlısı herşeyin :)
Canım bn uzun zamandır gıremıyorum neyın var hayır olsunnnnnn
Ayyy cok uzuldum ınş rabbım en kısa zamanda yuzumuzu guldurur hayırlısı ıle sabredıp dua edelım üzme kendını hersey AllahtanCanım benim yumurta sayım az yanı yaşıma gore az. Doktor vajinal ultrasonla baktı onun dışında kan tahlilinde de çıktı yumurta sayım az olduğu için vakit kaybetmeden bebek sahibi olmalıyım tabi normal insanlara gore hamile kalmak daha zor. Bunun bir tıbbi tedavisi de yok maalesefbakalım önümüzdeki az İbrahim Saraçoğlu nun tavsiye ettiği bir çay var adını unuttum onu içmeye basliycam :) Rabbim inşallah nasip eder herşey onun takdiri :) :)
Ayyy cok uzuldum ınş rabbım en kısa zamanda yuzumuzu guldurur hayırlısı ıle sabredıp dua edelım üzme kendını hersey Allahtan
Gelmesin inşallahgünaydın kızlar sanırım benim kırmızılar geliyo bugün çok kasık ağrım var
sanmıyorum canım yaa testler negatif çıkıyo sürekliGelmesin inşallah
canım bat adet olcağın tarih sat ta geçen ayki adet olduğun günYa birşey sorcam bat falan diyosunuz ya onlar ne demek oluyo
canım bat adet olcağın tarih sat ta geçen ayki adet olduğun gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?