Beklenmeyen adet tarihi desek keşke
Ooo belirti mi yok gözümüzden kirpik düşse hamile sanıyoruzAnladım canım peki bu belirtiler kaç gün sonra oluyor. Tecrübesizlik çok zor :)
Ooo belirti mi yok gözümüzden kirpik düşse hamile sanıyoruz
Gunaydin kuzum gelmese olmuyor sankiigünaydın kızlar sanırım benim kırmızılar geliyo bugün çok kasık ağrım var
Hosgeldin tatlim :) sen yeni yeni dusunmeye baslamissin sanirim. Hamilelikte hersey belirti bazen de hicbirsey belirti degil malesef insallah bunlari ogrenecek kadar uzun surmez bebiss sahibi olmanAynen bu folik asitten sanırım midem bulanıyo birde psikolojik olarak etkileniyoruz çok zor...
Allah hepimize anne olmayı nasip etsin...
Ben folic 1 içiyorum bana bir etkisi olmadı amaAynen bu folik asitten sanırım midem bulanıyo birde psikolojik olarak etkileniyoruz çok zor...
Allah hepimize anne olmayı nasip etsin...
Gunaydin caniimm :)Gunaydin kizlar nasilsiniz
Hosgeldin tatlim :) sen yeni yeni dusunmeye baslamissin sanirim. Hamilelikte hersey belirti bazen de hicbirsey belirti degil malesef insallah bunlari ogrenecek kadar uzun surmez bebiss sahibi olmanhakkinda hayirlisi olsun.
Ben folic 1 içiyorum bana bir etkisi olmadı ama
aynen aynen bana kalsa ben her ay hamileyim zaten ya :))Ooo belirti mi yok gözümüzden kirpik düşse hamile sanıyoruz
yok olurmu tatlım gelmeseler çok ayıp ederler :))Gunaydin kuzum gelmese olmuyor sankii
Filbiol biraz fazla olmus baska bir folik asit al tatlim onu genelde folic asit rahatsizligi olanlara veriyorlar. Hamilelik dusunenlere gerekli olan miktardan fazla onun icerigi. Ama sen bilirsin. Birde yatmadan once icersen yan etkileri azalir aklinda olsun.Hoşbulduk canım.Tek kesin belirti regl olmamak sanırım :) İnş canım bizde yeni yeni düşünüyoruz da bu kadar zor oldugunu bilseydim daha erken düşünürdüm. İnş hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Folbiol içiyorum da içtiğimden beri kokular çok garip kokuyo zamanında demir ilacı içerkende böyle olmuştum.
Filbiol biraz fazla olmus baska bir folik asit al tatlim onu genelde folic asit rahatsizligi olanlara veriyorlar. Hamilelik dusunenlere gerekli olan miktardan fazla onun icerigi. Ama sen bilirsin. Birde yatmadan once icersen yan etkileri azalir aklinda olsun.
bir kadın hamile kalmak istiyorsa , hamile olmasa bile tüm hamilelik belirtilerini yaşar...Nasil yani
Canım onun yerine bi doktora gitsen de doktor yazsa sana daha iyi değil mi?Bilmiyordum bende hamile kalan kullanan birinden aldım ismini
Canım onun yerine bi doktora gitsen de doktor yazsa sana daha iyi değil mi?
Herkes farklı marka kullanıyor..
Folik asitte testlik bi durum yok ki zaten..Öyle yapıyımda burdaki hastaneye gitsem yine test yapmazlar kullan derler ildeki kadın doğuma gidiyim madem
Folik asitte testlik bi durum yok ki zaten..
Doktora ben hamile kalmayı düşünüyorum dediğinde doktor sana bi marka yazıyor.. Yani test yapmıyorbelki de aynı markayı yazacak bilemem ama yinede doktor tavsiyesiyle kullanmanda fayda var :) eğer aynı markayı yazarsa onu denediğini, rahatsızlık verdiğini söylersin başka marka verir vs..
O yüzden en iyisi doktora gitmekhem kontrol de etmiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?