Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Aynen bu folik asitten sanırım midem bulanıyo birde psikolojik olarak etkileniyoruz çok zor...
Allah hepimize anne olmayı nasip etsin...
Hosgeldin tatlim :) sen yeni yeni dusunmeye baslamissin sanirim. Hamilelikte hersey belirti bazen de hicbirsey belirti degil malesef insallah bunlari ogrenecek kadar uzun surmez bebiss sahibi olman hakkinda hayirlisi olsun.

Hosgeldin tatlim :) sen yeni yeni dusunmeye baslamissin sanirim. Hamilelikte hersey belirti bazen de hicbirsey belirti degil malesef insallah bunlari ogrenecek kadar uzun surmez bebiss sahibi olman hakkinda hayirlisi olsun.

Hoşbulduk canım.Tek kesin belirti regl olmamak sanırım :) İnş canım bizde yeni yeni düşünüyoruz da bu kadar zor oldugunu bilseydim daha erken düşünürdüm. İnş hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Ben folic 1 içiyorum bana bir etkisi olmadı ama

Folbiol içiyorum da içtiğimden beri kokular çok garip kokuyo zamanında demir ilacı içerkende böyle olmuştum.

Filbiol biraz fazla olmus baska bir folik asit al tatlim onu genelde folic asit rahatsizligi olanlara veriyorlar. Hamilelik dusunenlere gerekli olan miktardan fazla onun icerigi. Ama sen bilirsin. Birde yatmadan once icersen yan etkileri azalir aklinda olsun.

Bilmiyordum bende hamile kalan kullanan birinden aldım ismini

Merhaba kızlar :) dersim bitti eve gidiyorum insallah güzel bir gün olur :) içimde pozitif duygular var bu ay hamile olmadığımı bildigimden öyle rahatim ki :) ayni ay korunmayi biraktigim arkadasim 4 aylik hamile :) masallah hemen hamile kaldi :) bizim bebisler nazli cikti bakalim ne zaman gelecek :) :)

Canım onun yerine bi doktora gitsen de doktor yazsa sana daha iyi değil mi?
Herkes farklı marka kullanıyor..

Öyle yapıyımda burdaki hastaneye gitsem yine test yapmazlar kullan derler ildeki kadın doğuma gidiyim madem

Öyle yapıyımda burdaki hastaneye gitsem yine test yapmazlar kullan derler ildeki kadın doğuma gidiyim madem
Folik asitte testlik bi durum yok ki zaten..
Doktora ben hamile kalmayı düşünüyorum dediğinde doktor sana bi marka yazıyor.. Yani test yapmıyor belki de aynı markayı yazacak bilemem ama yinede doktor tavsiyesiyle kullanmanda fayda var :) eğer aynı markayı yazarsa onu denediğini, rahatsızlık verdiğini söylersin başka marka verir vs..
O yüzden en iyisi doktora gitmek hem kontrol de etmiş olur

hımm ya ben ilçedeyim geçen yıl karnım felaket agrıdı yerimde duramıyorum agrı kesici serum takıp yolladılar.
hani böyle uzman dr yok . sağlık ocağı da aynı ilacı veriyor.
o yüzden güvenmiyorum eczaneye sordum yanında gebelik testide aldık uygun olmasaydı vermezdi gibi.
İnş regl olmazsam test yaptırıcam sonra kadın doğuma gidince sorarım.
Ya bide erken gitmek istemiyorum bu alttan bakma muhabbeti varya ben istemiyorum bakılmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…