Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Tabikide o ilacı da kullananlar vardır canım ama sana dokunuyorsa zorlama kendini.. Neticede eczacıya danışmışsın.. Sen git bi doktora madem çocuk yapmaya başldınız.. Git bi kontrol etsin.. Rahimine baksın, yumurtalarına baksın,kist var mı yok mu ona baksın.. Alttan muayenede emin ol hiç bir şey hissetmiyorsun.. Ayrıca bu da doktor neticede.. Kulak burun boğaz doktoruna giderken nasıl çekinmeden gidiyorsan bu da aynı.. Doktora gitmeden kendi kafana göre iş yapma canım.. Kaş yaparken göz çıkartırsın bi de Allah muhafaza..
Hem bi de Allah korusun, herşeyin bu kadar yolunda olduğuna nasıl emin oluyorsunuz? Ben mi çok pimpirikliyim anlamıyorum :))
Ha kadın doğum doktoruna gitmişsin ha başka doktor.. Bu olayı bu kadar büyütüp yok yere kendinizi strese sokmayın hanımlar :) emin olun o doktor sizin oranızla sizin tahmin ettiğiniz gibi ilgilenmiyo :)))) adamın işi bu :))) takılmayın böyle şeylere :) ha hiç içine sinmiyorsa, bayan doktor bul

katılıyorum söylediklerine canım bence erkek doktorlar kadın doktorlarına göre daha iyi ve amlayışlı ben ilk gittiğimde erkek doktora çok çekindim çatala yattim doktorda anladı geldi yanıma omzuma dokundu tatlım dedi anlıyorum çok sıkılıyosun ama rahat ol dedi ama kadın doktorlar lak die sokuyolar valla hiç acıdımı falan sorulmuyo

ya ben zorunda kalmadıkça doktora gitmem. hastane beni strese sokuyor. Etraftan duyorum yok sert davranıyolar yok çok acıtıyor. Yoksa tedavi gerektiren birşey olursa tabiki giderim ki zamanında kist tedavisi görmüştüm ama bende panik atak var :) bu ay olmazsa giderim canım. Doktor kadın erkek farketmez işinde iyi olsun yeter :)

charmant canım regl olcam diemi ne bilmiyorum ama sanki sol kasığımda böyle bişey var yumurta gibi falan eğilip kalkarken bana çok rahatsızlık veriyo

Yok hiç acıtmıyor merak etme hele hele alttan ultrasonda hiç bir şey hissetmiyorsun :) smear testi yaparsa,ki mutlaka yaptırmak lazım, o zaman birazcık hissediyorsun o kadar

Bende seninle aynı fikirdeyim canım.. Özellikle erkek doktor buldum.. :)

Eşimin akrabası mumessil bana o önerdi bunu

Kuzum inşallah bebistir :) ayy ne güzel olur ya güzel haberler ver bize
inşAllah canım yaa senin bat bugünmüydü canım ben bekarken adetlerim biraz ağrılı geçiyodu doktora gitmiştim kistlerim vardı ilerde evlenince senin çocuğun olmaz demişti bana ama evlendim 6 ay sonra hamile kaldım canım Rabbim büyük seninde inşAllah hayırlısıyla bian önce rabbim verir bebişini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…