Tabikide o ilacı da kullananlar vardır canım ama sana dokunuyorsa zorlama kendini.. Neticede eczacıya danışmışsın.. Sen git bi doktora madem çocuk yapmaya başldınız.. Git bi kontrol etsin.. Rahimine baksın, yumurtalarına baksın,kist var mı yok mu ona baksın.. Alttan muayenede emin ol hiç bir şey hissetmiyorsun.. Ayrıca bu da doktor neticede.. Kulak burun boğaz doktoruna giderken nasıl çekinmeden gidiyorsan bu da aynı.. Doktora gitmeden kendi kafana göre iş yapma canım.. Kaş yaparken göz çıkartırsın bi de Allah muhafaza..hımm ya ben ilçedeyim geçen yıl karnım felaket agrıdı yerimde duramıyorum agrı kesici serum takıp yolladılar.
hani böyle uzman dr yok . sağlık ocağı da aynı ilacı veriyor.
o yüzden güvenmiyorum eczaneye sordum yanında gebelik testide aldık uygun olmasaydı vermezdi gibi.
İnş regl olmazsam test yaptırıcam sonra kadın doğuma gidince sorarım.
Ya bide erken gitmek istemiyorum bu alttan bakma muhabbeti varya ben istemiyorum bakılmasını
katılıyorum söylediklerine canım bence erkek doktorlar kadın doktorlarına göre daha iyi ve amlayışlı ben ilk gittiğimde erkek doktora çok çekindim çatala yattim doktorda anladı geldi yanıma omzuma dokundu tatlım dedi anlıyorum çok sıkılıyosun ama rahat ol dedi ama kadın doktorlar lak die sokuyolar valla hiç acıdımı falan sorulmuyoTabikide o ilacı da kullananlar vardır canım ama sana dokunuyorsa zorlama kendini.. Neticede eczacıya danışmışsın.. Sen git bi doktora madem çocuk yapmaya başldınız.. Git bi kontrol etsin.. Rahimine baksın, yumurtalarına baksın,kist var mı yok mu ona baksın.. Alttan muayenede emin ol hiç bir şey hissetmiyorsun.. Ayrıca bu da doktor neticede.. Kulak burun boğaz doktoruna giderken nasıl çekinmeden gidiyorsan bu da aynı.. Doktora gitmeden kendi kafana göre iş yapma canım.. Kaş yaparken göz çıkartırsın bi de Allah muhafaza..
Hem bi de Allah korusun, herşeyin bu kadar yolunda olduğuna nasıl emin oluyorsunuz? Ben mi çok pimpirikliyim anlamıyorum :))
Ha kadın doğum doktoruna gitmişsin ha başka doktor.. Bu olayı bu kadar büyütüp yok yere kendinizi strese sokmayın hanımlar :) emin olun o doktor sizin oranızla sizin tahmin ettiğiniz gibi ilgilenmiyo :)))) adamın işi bu :))) takılmayın böyle şeylere :) ha hiç içine sinmiyorsa, bayan doktor bul
Tabikide o ilacı da kullananlar vardır canım ama sana dokunuyorsa zorlama kendini.. Neticede eczacıya danışmışsın.. Sen git bi doktora madem çocuk yapmaya başldınız.. Git bi kontrol etsin.. Rahimine baksın, yumurtalarına baksın,kist var mı yok mu ona baksın.. Alttan muayenede emin ol hiç bir şey hissetmiyorsun.. Ayrıca bu da doktor neticede.. Kulak burun boğaz doktoruna giderken nasıl çekinmeden gidiyorsan bu da aynı.. Doktora gitmeden kendi kafana göre iş yapma canım.. Kaş yaparken göz çıkartırsın bi de Allah muhafaza..
Hem bi de Allah korusun, herşeyin bu kadar yolunda olduğuna nasıl emin oluyorsunuz? Ben mi çok pimpirikliyim anlamıyorum :))
Ha kadın doğum doktoruna gitmişsin ha başka doktor.. Bu olayı bu kadar büyütüp yok yere kendinizi strese sokmayın hanımlar :) emin olun o doktor sizin oranızla sizin tahmin ettiğiniz gibi ilgilenmiyo :)))) adamın işi bu :))) takılmayın böyle şeylere :) ha hiç içine sinmiyorsa, bayan doktor bul
Yok hiç acıtmıyor merak etmeya ben zorunda kalmadıkça doktora gitmem. hastane beni strese sokuyor. Etraftan duyorum yok sert davranıyolar yok çok acıtıyor. Yoksa tedavi gerektiren birşey olursa tabiki giderim ki zamanında kist tedavisi görmüştüm ama bende panik atak var :) bu ay olmazsa giderim canım. Doktor kadın erkek farketmez işinde iyi olsun yeter :)
Bende seninle aynı fikirdeyim canım.. Özellikle erkek doktor buldum.. :)katılıyorum söylediklerine canım bence erkek doktorlar kadın doktorlarına göre daha iyi ve amlayışlı ben ilk gittiğimde erkek doktora çok çekindim çatala yattim doktorda anladı geldi yanıma omzuma dokundu tatlım dedi anlıyorum çok sıkılıyosun ama rahat ol dedi ama kadın doktorlar lak die sokuyolar valla hiç acıdımı falan sorulmuyo
Yok hiç acıtmıyor merak etmehele hele alttan ultrasonda hiç bir şey hissetmiyorsun :) smear testi yaparsa,ki mutlaka yaptırmak lazım, o zaman birazcık hissediyorsun o kadar
Ayyy hersey olabilir kuzum hamile de olabilirsin :))charmant canım regl olcam diemi ne bilmiyorum ama sanki sol kasığımda böyle bişey var yumurta gibi falan eğilip kalkarken bana çok rahatsızlık veriyo
ayy inşallah ne güzel olurdu ama sabah idrar testi yaptım negatif acaba akşam üstü kanmı versemAyyy hersey olabilir kuzum hamile de olabilirsin :))
aynen aynen bana kalsa ben her ay hamileyim zaten ya :))
charmant canım regl olcam diemi ne bilmiyorum ama sanki sol kasığımda böyle bişey var yumurta gibi falan eğilip kalkarken bana çok rahatsızlık veriyo
Hoşbulduk canım.Tek kesin belirti regl olmamak sanırım :) İnş canım bizde yeni yeni düşünüyoruz da bu kadar zor oldugunu bilseydim daha erken düşünürdüm. İnş hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Folbiol içiyorum da içtiğimden beri kokular çok garip kokuyo zamanında demir ilacı içerkende böyle olmuştum.
charmant azönce ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı gerçi ben pek inanmıyorum hamileliğin bu testle anlaşıldığınıEki Görüntüle 1705580
Bekle kuzum biraz daha nolur nolmaz.ayy inşallah ne güzel olurdu ama sabah idrar testi yaptım negatif acaba akşam üstü kanmı versem
inşAllah canım yaa senin bat bugünmüydü canım ben bekarken adetlerim biraz ağrılı geçiyodu doktora gitmiştim kistlerim vardı ilerde evlenince senin çocuğun olmaz demişti bana ama evlendim 6 ay sonra hamile kaldım canım Rabbim büyük seninde inşAllah hayırlısıyla bian önce rabbim verir bebişini canımKuzum inşallah bebistir :) ayy ne güzel olur ya güzel haberler ver bize
Sen yaptigin hcg testlerinde az da olsa hic cizgi gormedin mi?charmant azönce ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı gerçi ben pek inanmıyorum hamileliğin bu testle anlaşıldığınıEki Görüntüle 1705580
ilk yaptığımda hep çook silik çizgiler çıkıyo kuzum ama belli olmuyolar hiç böyleSen yaptigin hcg testlerinde az da olsa hic cizgi gormedin mi?
Eşimin akrabası mumessil bana o önerdi bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?