- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
inşAllah canım yaa senin bat bugünmüydü canım ben bekarken adetlerim biraz ağrılı geçiyodu doktora gitmiştim kistlerim vardı ilerde evlenince senin çocuğun olmaz demişti bana ama evlendim 6 ay sonra hamile kaldım canım Rabbim büyük seninde inşAllah hayırlısıyla bian önce rabbim verir bebişini canım
Daha da varmış canım tegline ama sıkma canını hani yazmışsın ya annem öyle dedi falan benimde bak 16 ay oldu nerdeyse 2 bebiş doğururdum bu sürede benden sonra evlenenlerde doğurdu öyle böyle bi şekilde olacak inşallah hepimizin bi problem yok şükür önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin Rabbim hepimize35 dı bu aralar 40 gune uzadı
Kizlar merhaba,
Mide bulantilarim artti ama kusturmuyor. Ozellikle sabahlari 1 saat yataktan cikamiyorum. Arada kahve lekelerim var. Doktor onemli degil dedi. Ayrica kan tahlilleri yaptirmistim tsh degerim 3,63 cikti. Doktorum 1 ay sonra tekrar yaptir dedi. Eve geldim icime bi kurt dustu. Niye tekrar istedi ki diye diye internetten fena seyler okudum. Hamilelerde 2-2,5 arasi olmasi gerektigi yuksek olursa dusuk riski oldugu, bebek dogarsa fiziksel ve zihinsel gerilikler olabilecegi vs. Ama doktor bana ozellikle trioid degerlerin cok iyi demisti. Bugun kosa kosa endokrinolojiye gittim. Doktor onemsenecek bir durum oldugunu dusuk riski oldugunu ve gebelik boyunca trioid hormon destegi almam gerektigini ve her ayda kontrole gitmemi soyledi. Hassaslik ustumde zaten bide bunlari duyunca dagildim. Allahim saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin hepimize.
Merak etme canım bişey olmaz Allahın izniyle... Hamilelikte yükselebiliyormuş öyle okumuştum. Kuzeniminde hamileliğinin başında yüksekti sonradan düştü ilaç kullanmadan. Ama her ay kontrol ettirdi. Şimdi çok sağlıklı bir oğlu var maşallah. Doktorunun 1 ay sonra tekrar yaptır demesi bu yüzden. Yine yüksekse ilaç verecek demekki.Kizlar merhaba,
Mide bulantilarim artti ama kusturmuyor. Ozellikle sabahlari 1 saat yataktan cikamiyorum. Arada kahve lekelerim var. Doktor onemli degil dedi. Ayrica kan tahlilleri yaptirmistim tsh degerim 3,63 cikti. Doktorum 1 ay sonra tekrar yaptir dedi. Eve geldim icime bi kurt dustu. Niye tekrar istedi ki diye diye internetten fena seyler okudum. Hamilelerde 2-2,5 arasi olmasi gerektigi yuksek olursa dusuk riski oldugu, bebek dogarsa fiziksel ve zihinsel gerilikler olabilecegi vs. Ama doktor bana ozellikle trioid degerlerin cok iyi demisti. Bugun kosa kosa endokrinolojiye gittim. Doktor onemsenecek bir durum oldugunu dusuk riski oldugunu ve gebelik boyunca trioid hormon destegi almam gerektigini ve her ayda kontrole gitmemi soyledi. Hassaslik ustumde zaten bide bunlari duyunca dagildim. Allahim saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin hepimize.
bana kimse inanmıyor ama ben ilk hamileliğimde kaldığım anı hissettim uykumdan öğürerek kalktım daha 10 gün vardı :) olabilir yanicharmant çok fena bir güğüs ağrısı başladı bende kasıklarımda aynı şekilde.mide bulantısı ve baş dönmesi de hafif hafif.ama bunlar bende genelde adet öncesi olurdu.çok gergin ve duygusalım herseye ağlar oldum.yumurtlama günüme göre adet günüme 7 var 28 günlük döngüye göre 30 günlük normal döngüm olursa 9 gün var.bu kadar erken adet belirtisi olurmu acaba.ben son ana kadar test yapmayacağım.30.uncu günü bekleyeceğim.direk kan testi ben şaibeli işleri sevmiyorum ne olacak:)sadece merak ettim bu kadar erken başlaması hamilelik olabilirmi acep ??sende oldumu hiç böyle benim hamile kaldığım ay eylülde böyle olmuştuda ovudan bir hafta sonra falan beliritler başlamıştı adete 10 falan vardı...
Canım bekle bakalım ben hiç adete yakın denemedim ama öyle olup hamile çıkan çok var, inş bebiş belirtisidir :)charmant azönce ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı gerçi ben pek inanmıyorum hamileliğin bu testle anlaşıldığınıEki Görüntüle 1705580
Kizlar merhaba,
korkma kuzum bol bol dua et. Allahın izniyle hiçbişey olmayacak bebeğine.. bu şekilde ilaç alarak sağlıklı bebeği olan çok insan var üzülmemeye çalış. herşey yoluna girecek bak göreceksinKizlar merhaba,
Canım herşey olacağına varıyor, oyüzden elinden geldiğince sakin olmaya çalış ve iyi şeyler düşün...inş hiçbişey olmayacak.Kadin dogum doktorunu aradim. O bana tsh onemli degil t4 onemli dedi, t4 degeriniz cok iyi merak etmeyin dedi. Ama endokrinoloji doktoru cok onemli bir konu dedi. Onlem alalim diyip ilac yazdi. Kime inanacagimida sasirdim. Tsh dan dolayi dusuk riski olabilir diyor. Kadin dogum doktoru cok pozitifti 1-2 defa lekelenmem var dedim. Bu donemdeki lekelenmeler yerlesme ve kesenin kendine yer acmasindan dolayi dedi. Zaten cok acik kahve sutlu nescafe gibi rengi ve cok az oluyor gunde 1-2 damla. Hamileligimi ogrendigimde de bu lekelenmenin aynisi olmustu.Takip edelim artarsa mutlaka ara beni dedi. Haftaya carsamba tekrar randevu var bakalim.
Dogru diyosun canim. Bende kendi kendime bunlari soyleyip telkin etmeye calisiyorum. Rabbim neylerse guzel eyler. Herseyin hayirlisi olsun hepimiz icin,Canım herşey olacağına varıyor, oyüzden elinden geldiğince sakin olmaya çalış ve iyi şeyler düşün...inş hiçbişey olmayacak.
Ahh benim canim cok saol. Valla pek bi taktik yok aslinda sadece birliktelikten sonra ayaklarimi havaya dikmek yerine secde pozisyonunda bekledim bir sure yanagimi yastiga koyup. Biri yazmisti bir topicte. Belki o vesile olmustur diyorum. Komik oluyor ama yorganin altinda denemekte fayda var. Kisa surede inşallah hamile kalirsin kuzum inşallah.Eylemeylemce ben sesnin hamile olduğun haberini kaçırmışım çok sevindim.:)))herkese moral verirdin ne güzel rabbim hayırlısını verir inşallah.var mı özel bir taktiğin nasıl hamile kaldın....
canım korkma bişrycik olmaz benim arkadaşımında böyle bi durumu olmuştu ama maşAllah hiç bişeycikte olmadı bebeğine çok okuyup araştırma canım insanın daha çok moralimi bozuluyo kafaya takıyo çünkü rahat ol bebişini düşünKizlar merhaba,
belırtılerın neydı canm ?Ahh benim canim cok saol. Valla pek bi taktik yok aslinda sadece birliktelikten sonra ayaklarimi havaya dikmek yerine secde pozisyonunda bekledim bir sure yanagimi yastiga koyup. Biri yazmisti bir topicte. Belki o vesile olmustur diyorum. Komik oluyor ama yorganin altinda denemekte fayda var. Kisa surede inşallah hamile kalirsin kuzum inşallah.
ben eylülde kaldım tatlım takip ettinmi bilmiyorum o dönemde de yazısıyorduk.bayramda öğrendim hatta ben hamileliğimi.ama maalesef kimyasal gebelik 4 ekimde düşük yaptım tam 40 gün sonra adet oldum 11 kasımda bu ay yumurtlamayı değerlendirdik bakalım umutluyum 8 aralık bat günüm.allahtan hayırlısı tabi.sıkıntılı bazı durumlar var sanırım sende kafana takma lütfen biliyorum biz ne desek boş ama sadece hayırlısını iste allahtan ben çok dua ettim ve düşük yaptığıma hiç üzülmedim.rabbim gerçekten hakkımda onu hayırlı gördü.bizimde günümüz saatmiz belli onun katında.sabırla bekleyecez.rabbim en çok sevdiği kullarını sınarmış imanlarından şüphe etmemek içn.inancını kaybetme .inşallah sağlıkla kucağına alırsın....Ahh benim canim cok saol. Valla pek bi taktik yok aslinda sadece birliktelikten sonra ayaklarimi havaya dikmek yerine secde pozisyonunda bekledim bir sure yanagimi yastiga koyup. Biri yazmisti bir topicte. Belki o vesile olmustur diyorum. Komik oluyor ama yorganin altinda denemekte fayda var. Kisa surede inşallah hamile kalirsin kuzum inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?