- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 42
Canim yumurtlamadan 10 gun sonra adetten 4 gun once ogrendim ben hamileligimi. Aslinda cok belirgin bir belirtim olmadi. Her ay her belirtiyi yasayan ben bu ay yasamadim oncelikle. Testi yaptigim sabahin gecesinde cok cok atesler basti gece don atlet yattim o derece. Cok su ictim yine o gece. Sonra test pozitif cikti zaten. Asiri acikmaya basladim, uykusuzluk, halsizlik, sık sık idrara çıkma ama nasil bisey anlatamam gece bile 6-7 defa. Ama bunlar adetim gecikince belirginlesti daha cok.belırtılerın neydı canm ?
Evet canim biliyorum yasadiklarini. Bazi seylere biz karar veremiyoruz, planlayamiyoruz,engel olamiyoruz. Rabbimin bizim icin nasip ettigini yasiyoruz sadece. Allahim herseyin hayirlisini versin hepimize, inşallah tutmuştur canim. Hayirlisiyla saglikla sihhatle inşallah gonlundeki gibi olsun hersey.ben eylülde kaldım tatlım takip ettinmi bilmiyorum o dönemde de yazısıyorduk.bayramda öğrendim hatta ben hamileliğimi.ama maalesef kimyasal gebelik 4 ekimde düşük yaptım tam 40 gün sonra adet oldum 11 kasımda bu ay yumurtlamayı değerlendirdik bakalım umutluyum 8 aralık bat günüm.allahtan hayırlısı tabi.sıkıntılı bazı durumlar var sanırım sende kafana takma lütfen biliyorum biz ne desek boş ama sadece hayırlısını iste allahtan ben çok dua ettim ve düşük yaptığıma hiç üzülmedim.rabbim gerçekten hakkımda onu hayırlı gördü.bizimde günümüz saatmiz belli onun katında.sabırla bekleyecez.rabbim en çok sevdiği kullarını sınarmış imanlarından şüphe etmemek içn.inancını kaybetme .inşallah sağlıkla kucağına alırsın....
Saol canim Allah razi olsun. İnşallah hayirlisini versin Allahim. Senin testler ne alemde kuzum? Ovulasyon baya koyu cikmis. Kan twsti yaptiracakmisin?canım korkma bişrycik olmaz benim arkadaşımında böyle bi durumu olmuştu ama maşAllah hiç bişeycikte olmadı bebeğine çok okuyup araştırma canım insanın daha çok moralimi bozuluyo kafaya takıyo çünkü rahat ol bebişini düşün
tesekkurler canmCanim yumurtlamadan 10 gun sonra adetten 4 gun once ogrendim ben hamileligimi. Aslinda cok belirgin bir belirtim olmadi. Her ay her belirtiyi yasayan ben bu ay yasamadim oncelikle. Testi yaptigim sabahin gecesinde cok cok atesler basti gece don atlet yattim o derece. Cok su ictim yine o gece. Sonra test pozitif cikti zaten. Asiri acikmaya basladim, uykusuzluk, halsizlik, sık sık idrara çıkma ama nasil bisey anlatamam gece bile 6-7 defa. Ama bunlar adetim gecikince belirginlesti daha cok.
Rica ederim canim. İnşallah kisa zamanda sende tontiş bir hamiş olursun.tesekkurler canm
arkadaşlara katılıyorum çok okuyup kafanı bulandırma ben bir ara buradan her topikte birşey duyup acayip şekilde kafaya takıyordum herşeyi araştıryordum.sonra o düşük döneminden sonra buraya daha az girmeye başladım.herşeyi kafana takma bak benim doktorum birşey demişti bana düşükte kusmak gibi birseydir diye.vücut bebeği yabancı bir madde olarak algılayıp sürekli kusma isteği uyandırımış vücutta.düşüktede stres ve benzeri durumlar buna yol açarmış.ne kadar çok stresli olursa anne o kadar beyne vucutta yabancı bir madde olduğu sinyali gidermiş ve vucut onu strese bağlı olarak sürekli dışarı atma isteği duyarmış.sitres direk beynimizi ve vücudunuzu yönetir demişti.gerçektende öyle sakin olacaksın.herşeyin hayırlısı...kimseye kulak asma.canını sıkan olabilir herkes bir yorum yapar.benim kayınvalidem bile hastalıklıymısım gibi davrandı bana düşük yapınca ama umrumda bile değil kimse...Evet canim biliyorum yasadiklarini. Bazi seylere biz karar veremiyoruz, planlayamiyoruz,engel olamiyoruz. Rabbimin bizim icin nasip ettigini yasiyoruz sadece. Allahim herseyin hayirlisini versin hepimize, inşallah tutmuştur canim. Hayirlisiyla saglikla sihhatle inşallah gonlundeki gibi olsun hersey.
Yok uzmicem. Soz veriyorum. Herseyin hayrlisi. Size bol bol dua ediyorum kizlar. Allahim bana yasattigin bu mucizeyi sizede yaşatsin inşallah.Eylemeylemce kuzum kendini üzme bebisin de etkilenir sonra her şey çok güzel olacak unutma :) bize de dua et bol bol :)
yarın bat günüm canım hafta sonuna kadar olmassam yaptırırım belki ama testler negatif yaaSaol canim Allah razi olsun. İnşallah hayirlisini versin Allahim. Senin testler ne alemde kuzum? Ovulasyon baya koyu cikmis. Kan twsti yaptiracakmisin?
Hadi hayirlisi canim. Guzel haberler verirsin bize inşallah.yarın bat günüm canım hafta sonuna kadar olmassam yaptırırım belki ama testler negatif yaa
Bi tane hcg yapip ceksene kuzum fotosunukızlar sanırım ben adet olucam yarın büyük ihtimalle azönce yine patlattım bi ovulasyon testi bakarmısınız bi Eki Görüntüle 1705917
Ötekinden koyumu çıkmış sanki valla canım ovi günlerin dışındaki günler bukadar belirgin çıkmıyorsa olabilir yanikızlar sanırım ben adet olucam yarın büyük ihtimalle azönce yine patlattım bi ovulasyon testi bakarmısınız bi Eki Görüntüle 1705917
amin canım inşaallhİnsallah caniimmmm nasil gectigini anlat sinra bize insallah bir cirpida olur biter, ardindan da bebiissssss geliiiirrr
test kalmadıki kuzum yapmaktan ama yiğenime almasını söyledim alırsa yapıp çekerim hemen :)Bi tane hcg yapip ceksene kuzum fotosunu
evet canım bu öğlen yaptığımdan daha koyu çıktıÖtekinden koyumu çıkmış sanki valla canım ovi günlerin dışındaki günler bukadar belirgin çıkmıyorsa olabilir yani
Ben büyük şüphelendim canım hadi inşallahevet canım bu öğlen yaptığımdan daha koyu çıktı
Coook sevindim hadi bakalim bebiisciikkk yollar acik sag salim gel artikamin canım inşaallh
bugün çektirdim filmimi
korktuğum kadar ağrı olmadı
sadece hafif bir adet ağrısı gibiydi
çok şükür tüplerim açık çıktı herşey normalmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?