Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
belırtılerın neydı canm ?
Canim yumurtlamadan 10 gun sonra adetten 4 gun once ogrendim ben hamileligimi. Aslinda cok belirgin bir belirtim olmadi. Her ay her belirtiyi yasayan ben bu ay yasamadim oncelikle. Testi yaptigim sabahin gecesinde cok cok atesler basti gece don atlet yattim o derece. Cok su ictim yine o gece. Sonra test pozitif cikti zaten. Asiri acikmaya basladim, uykusuzluk, halsizlik, sık sık idrara çıkma ama nasil bisey anlatamam gece bile 6-7 defa. Ama bunlar adetim gecikince belirginlesti daha cok.

Evet canim biliyorum yasadiklarini. Bazi seylere biz karar veremiyoruz, planlayamiyoruz,engel olamiyoruz. Rabbimin bizim icin nasip ettigini yasiyoruz sadece. Allahim herseyin hayirlisini versin hepimize, inşallah tutmuştur canim. Hayirlisiyla saglikla sihhatle inşallah gonlundeki gibi olsun hersey.

Saol canim Allah razi olsun. İnşallah hayirlisini versin Allahim. Senin testler ne alemde kuzum? Ovulasyon baya koyu cikmis. Kan twsti yaptiracakmisin?

tesekkurler canm

Eylemeylemce canım lekelenme yaşayan çok. Var hamilelikte ve azmış lekelenmen sorun teşkil etçeğini sanmıyorum kadın doğum Dr u sorun yok demiş birsürü tecrübesi olmuştur bu konuda sen kontrolünü sıkı tut ve canını sıkma canım herşey güzel gidecek inşallah

arkadaşlara katılıyorum çok okuyup kafanı bulandırma ben bir ara buradan her topikte birşey duyup acayip şekilde kafaya takıyordum herşeyi araştıryordum.sonra o düşük döneminden sonra buraya daha az girmeye başladım.herşeyi kafana takma bak benim doktorum birşey demişti bana düşükte kusmak gibi birseydir diye.vücut bebeği yabancı bir madde olarak algılayıp sürekli kusma isteği uyandırımış vücutta.düşüktede stres ve benzeri durumlar buna yol açarmış.ne kadar çok stresli olursa anne o kadar beyne vucutta yabancı bir madde olduğu sinyali gidermiş ve vucut onu strese bağlı olarak sürekli dışarı atma isteği duyarmış.sitres direk beynimizi ve vücudunuzu yönetir demişti.gerçektende öyle sakin olacaksın.herşeyin hayırlısı...kimseye kulak asma.canını sıkan olabilir herkes bir yorum yapar.benim kayınvalidem bile hastalıklıymısım gibi davrandı bana düşük yapınca ama umrumda bile değil kimse...

Tamam kizlar soz veriyorum rahat olucam zaten olmasamda elimden gelen cok fazla bisey olmaz ki. Verdiginiz destege, her turlu teselliye cok ama cok tesekkur ederim. Hepiniz iyi ki varsiniz. Ben onlemimi aldim. Daha kimse bilmiyor hamileligimi. Siz, esim ve ablam dışında. Haftaya carsamba kalp atisinda hersey belli olucak zaten. Hayirlisiyla.

kızlar sanırım ben adet olucam yarın büyük ihtimalle azönce yine patlattım bi ovulasyon testi bakarmısınız bi

İnsallah caniimmmm nasil gectigini anlat sinra bize insallah bir cirpida olur biter, ardindan da bebiissssss geliiiirrr
amin canım inşaallh
bugün çektirdim filmimi
korktuğum kadar ağrı olmadı
sadece hafif bir adet ağrısı gibiydi
çok şükür tüplerim açık çıktı herşey normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…