Merakla bekliiiyoooruuuuummmtest kalmadıki kuzum yapmaktan ama yiğenime almasını söyledim alırsa yapıp çekerim hemen :)
Kizlar merhaba,
Mide bulantilarim artti ama kusturmuyor. Ozellikle sabahlari 1 saat yataktan cikamiyorum. Arada kahve lekelerim var. Doktor onemli degil dedi. Ayrica kan tahlilleri yaptirmistim tsh degerim 3,63 cikti. Doktorum 1 ay sonra tekrar yaptir dedi. Eve geldim icime bi kurt dustu. Niye tekrar istedi ki diye diye internetten fena seyler okudum. Hamilelerde 2-2,5 arasi olmasi gerektigi yuksek olursa dusuk riski oldugu, bebek dogarsa fiziksel ve zihinsel gerilikler olabilecegi vs. Ama doktor bana ozellikle trioid degerlerin cok iyi demisti. Bugun kosa kosa endokrinolojiye gittim. Doktor onemsenecek bir durum oldugunu dusuk riski oldugunu ve gebelik boyunca trioid hormon destegi almam gerektigini ve her ayda kontrole gitmemi soyledi. Hassaslik ustumde zaten bide bunlari duyunca dagildim. Allahim saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin hepimize.
Canım hakkında hayırlısı olsun, bak kendi doktorun poZitif konuşmuş.. Sen de çok pozitif bir insansın.. Umuyorum her şey güzel olacak.. Bebeğin de sen de çok sağlıklı olacaksınız inşallah.. Lütfen moralini bozmaKadin dogum doktorunu aradim. O bana tsh onemli degil t4 onemli dedi, t4 degeriniz cok iyi merak etmeyin dedi. Ama endokrinoloji doktoru cok onemli bir konu dedi. Onlem alalim diyip ilac yazdi. Kime inanacagimida sasirdim. Tsh dan dolayi dusuk riski olabilir diyor. Kadin dogum doktoru cok pozitifti 1-2 defa lekelenmem var dedim. Bu donemdeki lekelenmeler yerlesme ve kesenin kendine yer acmasindan dolayi dedi. Zaten cok acik kahve sutlu nescafe gibi rengi ve cok az oluyor gunde 1-2 damla. Hamileligimi ogrendigimde de bu lekelenmenin aynisi olmustu.Takip edelim artarsa mutlaka ara beni dedi. Haftaya carsamba tekrar randevu var bakalim.
Bence hemen hcg yap yaaa.. Ben bile heyecanlandım.. Bat yarın mı????kızlar sanırım ben adet olucam yarın büyük ihtimalle azönce yine patlattım bi ovulasyon testi bakarmısınız bi Eki Görüntüle 1705917
Canım hakkında hayırlısı olsun, bak kendi doktorun poZitif konuşmuş.. Sen de çok pozitif bir insansın.. Umuyorum her şey güzel olacak.. Bebeğin de sen de çok sağlıklı olacaksınız inşallah.. Lütfen moralini bozma
Bence hemen hcg yap yaaa.. Ben bile heyecanlandım.. Bat yarın mı????
testim yok canım evet yarın büyük gün canımCanım hakkında hayırlısı olsun, bak kendi doktorun poZitif konuşmuş.. Sen de çok pozitif bir insansın.. Umuyorum her şey güzel olacak.. Bebeğin de sen de çok sağlıklı olacaksınız inşallah.. Lütfen moralini bozma
Bence hemen hcg yap yaaa.. Ben bile heyecanlandım.. Bat yarın mı????
testim yok canım evet yarın büyük gün canım
negatif çıkçak biliyorum canım ama yinede koyarım :)Kuzum bende meraklandim şimdi ya test yapınca koy mutlaka resmini :)
negatif çıkçak biliyorum canım ama yinede koyarım :)
Canım bu ay regl olmayı bekliyorum, sonra hsg çekilecek sonra inşallah benden de gelir belki güzel haber inşallah yani..Saol canim. İnşallah herşey guzel olacak. Sende durumlar nasil canim? Hersey yolundadir inşallah.
Hadi inşallah güzel haber verirsin yaaatestim yok canım evet yarın büyük gün canım
Rabbime çok şükür 1 tane 6 yaşında oğlum var canım işte 3.5 yıldır da ikinci için uğraşıyoruz kuzumKuzum öyle deme ya inş pozitif çıkar :) senin ilk çocuğun mu olacak yoksa var mıydı bir tane ?
inşAllah canım :)Canım bu ay regl olmayı bekliyorum, sonra hsg çekilecek sonra inşallah benden de gelir belki güzel haber inşallah yani..
Hadi inşallah güzel haber verirsin yaaa
Yarın test yapacak mısın???Rabbime çok şükür 1 tane 6 yaşında oğlum var canım işte 3.5 yıldır da ikinci için uğraşıyoruz kuzum
evet canım sabah eczaneden alıp yapıcamYarın test yapacak mısın???
Inşallah oğluna bir KARDEŞ gelir:))evet canım sabah eczaneden alıp yapıcam
inşAllah canım hayırlısı :)Inşallah oğluna bir KARDEŞ gelir:))
inşAllah canım hayırlısı :)
Hadi bakalim hayirlisiyla inşallah.Canım bu ay regl olmayı bekliyorum, sonra hsg çekilecek sonra inşallah benden de gelir belki güzel haber inşallah yani..
Hadi inşallah güzel haber verirsin yaaa
Normal canim. Korkma. Gaz sancisi cok fena. Dikkat et kendine.Kizlar dun aksam saat 7 gibi bir gaz sancim oldu beni inim inim imletti iki buklum oldum sancidan basina gelen var mi hamilelikte normal midir bu benim ilk kez basima geldi. kucucuk bebekler nasil dyaniyorlar bu aciya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?