- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Normal canim. Korkma. Gaz sancisi cok fena. Dikkat et kendine.
Sıcak su torbasına pek yanaşma cnm ne olur ne olmazFenaymis fena inletti benu namissiz sicak cay ve sicak su torbasiyla rahatladim sukur :)
Evrt canim sicak su torbasi sakincali olabilir. yuru birazcik, hareket etmek faydali olur. Bide legen kemiklerimz var ya ordan iceri dogru birazcik ileri geri ov bagirsaklarini harekete gecirir ve rahatlatir.Fenaymis fena inletti benu namissiz sicak cay ve sicak su torbasiyla rahatladim sukur :)
Sıcak su torbasına pek yanaşma cnm ne olur ne olmaz
Evrt canim sicak su torbasi sakincali olabilir. yuru birazcik, hareket etmek faydali olur. Bide legen kemiklerimz var ya ordan iceri dogru birazcik ileri geri ov bagirsaklarini harekete gecirir ve rahatlatir.
yok canım yaptım malesef negatifAyy heyecanlandim :) belki bebis geliyordur. haberdar et bizi :)
yok canım yaptım negatif malesef
yaa çok isterdim canım bi süpriz ama yok
yok canım yaptım negatif malesef
canım adet gelmediği sürece yine umut vardır ya, yum tarihini tam biliyormusun?bakın kızlar bi hayalet çizgim bile yookEki Görüntüle 1706540
İğrenç bu soru soracam affina sığınarak ilişkiden sonraki gün vajinama akıntı gibi Sperm gelir mi?canım adet gelmediği sürece yine umut vardır ya, yum tarihini tam biliyormusun?
fazlası dışarı çıkıyor olabilir, arada sabah kalktığımda bende de oluyor.İğrenç bu soru soracam affina sığınarak ilişkiden sonraki gün vajinama akıntı gibi Sperm gelir mi?
Anladım teşekkür ediyorum canımfazlası dışarı çıkıyor olabilir, arada sabah kalktığımda bende de oluyor.
bugün tam 14. günü canımcanım adet gelmediği sürece yine umut vardır ya, yum tarihini tam biliyormusun?
Yumurtlama dan kaç gün sonra gebelik öğrenilir peki en erkenbugün tam 14. günü canım
bazılarının hormonları idrara daha geç geçiyor, bekle bakalım tatlım ya...adet gelmedikçe umut vardır diye düşünüyorum benbugün tam 14. günü canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?