Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Bugun Eylemeylemce nin gondericem dedigi kargoyu aldim kizlar. Dedigi gibi hersey daha acilmamis bir sekilde elime ulasti. Hepiniz bilin diye buraya yaziyorum. O kadar sıkıntısinin icinde bir de bunla ugrasmis yani. Her ne kadar acelesi yok desemde...Kendisine cooook ama coookk tesekkur ediyorum canimmm beniimmm insallah yureginin temizligi ve iyiligi bebeginin yoluna isik olur. Allahin izniyle nur topu gibi bir evladin ve musmutlu bir yuvan olur. Sonsuza dek...

ne kadar güzel bi arkadaşlığımız var burda birbirimizi görmesekte çok güzel ben çok mutlu oluyorum burda hepinizi çook seviyorum

inş sende öyle iyi kalpli bir insansın tatlım Eylemeylemce de keza öyle, oyüzden ikinizinde allah muradını versin, bu topikte olan herkesin eninde sonunda yüzü gülsün inş...

inş sende öyle iyi kalpli bir insansın tatlım Eylemeylemce de keza öyle, oyüzden ikinizinde allah muradını versin, bu topikte olan herkesin eninde sonunda yüzü gülsün inş...
İnsallah tum kalbimle diliyorum burda olan herkesin muradi olsun yuzu gulsun Allahim...

Kızlar ya rabbim bize ne zaman nasip edecek hamile olmayı öyle Üzgünüm ki kaç gündür kendimi teselli ediyorum boşver diyorum rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak diyorum ama yine de çok mutsuzum ağlamak istemiyorum ama başka çarem kalmıyor içimde öyle büyük bir boşluk var ki düşündükçe kalbime bıçak saplanıyor sanki

Canım inş olacak inş bugünlere dönüp nasıl beklemişim diyeceğiz...Düşüncelerimiz kaderimiz olabilirmiş, oyüzden ben hep çocuklu hayal ediyorum kendimi...yapıcaklarımı hayal ediyorum...sende öyle yap inş herşey güzel olacak, daha dün bir yaşanmış mucizeyi okudum bak linkini de atayım...inş umut olur sanada ve umutsuz olan herkese...
http://www.hassasanne.com/2014/03/0...zun-uzucu-sasirtici-inanilmaz-ama-sonu-mutlu/

Ayy sonunda geldi. Ohhh... Sifa olsun inşallah size bunlar, çok inanarak gönderdim canım. Ve geciktigim için içim hiç rahat değildi. Mektup yazmıştım ama onu unutmuş dalgin, acemi anne adayı. Allahim herseyi senin kalbine gore, kalbin gibi guzel verecek biliyorum ve hep dua edyorum.

Ahhh canim benim bu bir sinav unutma. Hayatta bazi insanlar herseye cok cabuk sahip olurken bazilari cok zor yollardan geciyor. Hayatin dongusune sabir ve sukur gostermekte bizi iyi kul yapiyor. Hic bir zaman umudunu kaybetme. Rabbime hep dua et bol bol. Hep dile hep iste. Küsme, kirilma. Inadina hep umut et. Allahim gerceklesmeyecek duayi kuluna ettirmezmis. Seninde cok guzel, saglikli bir evladin olacak, hayirlisi ile hamilelik haberini vereceksin bize burda vur patlasin çal oynasin yapicaz beraber.

Ne kadar sansliyiz biz burdaki hersey samimi cok mutluyum :) baskasina soylesen inanmaz ama oyle sanal manal ama gercekten gercek yani insan gibi insanlar var cidden. Ve hepiniz benim topigimde bulusmussunuz coook mutluyum boyle oldukca insanlik adina umudum gucleniyor. Ve biz bizim gibi nesiller buyutecegiz tekrar tesekkur ediyorum arkadasim. Samimiyetine..insanligina..yuregine..

Icimde hep bir korku vardi. Hic olmayacak diyordum. Surekli bir telas, stres, sıkıntı, bi acelecilik. Sonra o testte pozitifi gorunceki halim. Aklimin, dimagimin yetmedi o an. Ne yapsamda Allahima nasil guzel sukredebilirim diye dusunup durdum. Bu mucizeyi bana yasatan Rabbime duam hepinize tek tek nasip etsin. Dert etmeyin, dua edin. Isteyin, dileyin. Allahim kendisine el acan hic bir kulunu geri cevirmez. Dertten buyuk Allahimiz var. Herşey guzel olacak inşallah. Bu ay degilse bile bir sonraki ay, degilse sonraki ay ama mutlaka.

Bende sana tesekkur ederim canim. 2016 sizin yiliniz olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…