bilmiyom ki canım kiminin 1 hafta kala çıkıyo kiminin daha geç canımYumurtlama dan kaç gün sonra gebelik öğrenilir peki en erken
bende ondan biraz ümitleniyom canımbazılarının hormonları idrara daha geç geçiyor, bekle bakalım tatlım ya...adet gelmedikçe umut vardır diye düşünüyorum ben
ne kadar güzel bi arkadaşlığımız var burda birbirimizi görmesekte çok güzel ben çok mutlu oluyorum burda hepinizi çook seviyorumBugunEylemeylemce nin gondericem dedigi kargoyu aldim kizlar. Dedigi gibi hersey daha acilmamis bir sekilde elime ulasti. Hepiniz bilin diye buraya yaziyorum. O kadar sıkıntısinin icinde bir de bunla ugrasmis yani. Her ne kadar acelesi yok desemde...Kendisine cooook ama coookk tesekkur ediyorum canimmm beniimmm insallah yureginin temizligi ve iyiligi bebeginin yoluna isik olur. Allahin izniyle nur topu gibi bir evladin ve musmutlu bir yuvan olur. Sonsuza dek...
Eki Görüntüle 1706590
Ben de ayni sekilde coook mutluyum iyiki burdayim ve iyiki sizin gibi insanlarla birlikteyim.ne kadar güzel bi arkadaşlığımız var burda birbirimizi görmesekte çok güzel ben çok mutlu oluyorum burda hepinizi çook seviyorum
inş sende öyle iyi kalpli bir insansın tatlımBugunEylemeylemce nin gondericem dedigi kargoyu aldim kizlar. Dedigi gibi hersey daha acilmamis bir sekilde elime ulasti. Hepiniz bilin diye buraya yaziyorum. O kadar sıkıntısinin icinde bir de bunla ugrasmis yani. Her ne kadar acelesi yok desemde...Kendisine cooook ama coookk tesekkur ediyorum canimmm beniimmm insallah yureginin temizligi ve iyiligi bebeginin yoluna isik olur. Allahin izniyle nur topu gibi bir evladin ve musmutlu bir yuvan olur. Sonsuza dek...
Eki Görüntüle 1706590
İnsallah tum kalbimle diliyorum burda olan herkesin muradi olsun yuzu gulsun Allahim...inş sende öyle iyi kalpli bir insansın tatlımEylemeylemce de keza öyle, oyüzden ikinizinde allah muradını versin, bu topikte olan herkesin eninde sonunda yüzü gülsün inş...
Amin inşallah sende bunlara gerek kalmadan mutlu haberleri alırsın darısı hepimize inşallahİnsallah tum kalbimle diliyorum burda olan herkesin muradi olsun yuzu gulsun Allahim...
Canım inş olacak inş bugünlere dönüp nasıl beklemişim diyeceğiz...Düşüncelerimiz kaderimiz olabilirmiş, oyüzden ben hep çocuklu hayal ediyorum kendimi...yapıcaklarımı hayal ediyorum...sende öyle yap inş herşey güzel olacak, daha dün bir yaşanmış mucizeyi okudum bak linkini de atayım...inş umut olur sanada ve umutsuz olan herkese...Kızlar ya rabbim bize ne zaman nasip edecek hamile olmayıöyle Üzgünüm ki kaç gündür kendimi teselli ediyorum boşver diyorum rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak diyorum ama yine de çok mutsuzum ağlamak istemiyorum ama başka çarem kalmıyor içimde öyle büyük bir boşluk var ki düşündükçe kalbime bıçak saplanıyor sanki
Ayy sonunda geldi. Ohhh... Sifa olsun inşallah size bunlar, çok inanarak gönderdim canım. Ve geciktigim için içim hiç rahat değildi. Mektup yazmıştım ama onu unutmuş dalgin, acemi anne adayı. Allahim herseyi senin kalbine gore, kalbin gibi guzel verecek biliyorum ve hep dua edyorum.BugunEylemeylemce nin gondericem dedigi kargoyu aldim kizlar. Dedigi gibi hersey daha acilmamis bir sekilde elime ulasti. Hepiniz bilin diye buraya yaziyorum. O kadar sıkıntısinin icinde bir de bunla ugrasmis yani. Her ne kadar acelesi yok desemde...Kendisine cooook ama coookk tesekkur ediyorum canimmm beniimmm insallah yureginin temizligi ve iyiligi bebeginin yoluna isik olur. Allahin izniyle nur topu gibi bir evladin ve musmutlu bir yuvan olur. Sonsuza dek...
Eki Görüntüle 1706590
Ahhh canim benim bu bir sinav unutma. Hayatta bazi insanlar herseye cok cabuk sahip olurken bazilari cok zor yollardan geciyor. Hayatin dongusune sabir ve sukur gostermekte bizi iyi kul yapiyor. Hic bir zaman umudunu kaybetme. Rabbime hep dua et bol bol. Hep dile hep iste. Küsme, kirilma. Inadina hep umut et. Allahim gerceklesmeyecek duayi kuluna ettirmezmis. Seninde cok guzel, saglikli bir evladin olacak, hayirlisi ile hamilelik haberini vereceksin bize burda vur patlasin çal oynasin yapicaz beraber.Kızlar ya rabbim bize ne zaman nasip edecek hamile olmayıöyle Üzgünüm ki kaç gündür kendimi teselli ediyorum boşver diyorum rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak diyorum ama yine de çok mutsuzum ağlamak istemiyorum ama başka çarem kalmıyor içimde öyle büyük bir boşluk var ki düşündükçe kalbime bıçak saplanıyor sanki
Ne kadar sansliyiz biz burdaki hersey samimi cok mutluyum :) baskasina soylesen inanmaz ama oyle sanal manal ama gercekten gercek yani insan gibi insanlar var cidden. Ve hepiniz benim topigimde bulusmussunuz coook mutluyumAyy sonunda geldi. Ohhh... Sifa olsun inşallah size bunlar, çok inanarak gönderdim canım. Ve geciktigim için içim hiç rahat değildi. Mektup yazmıştım ama onu unutmuş dalgin, acemi anne adayı. Allahim herseyi senin kalbine gore, kalbin gibi guzel verecek biliyorum ve hep dua edyorum.
Bende sana tesekkur ederim canim. 2016 sizin yiliniz olacak.Ne kadar sansliyiz biz burdaki hersey samimi cok mutluyum :) baskasina soylesen inanmaz ama oyle sanal manal ama gercekten gercek yani insan gibi insanlar var cidden. Ve hepiniz benim topigimde bulusmussunuz coook mutluyumboyle oldukca insanlik adina umudum gucleniyor. Ve biz bizim gibi nesiller buyutecegiz tekrar tesekkur ediyorum arkadasim. Samimiyetine..insanligina..yuregine..
olsun canım denemeye devam. olacak elbetyaa çok isterdim canım bi süpriz ama yok
Ya çok tatlısınız ama sizEylemeylemce charmant duygulandırdınız benide charmant sen vesile oldun canım bi topiğin açarak bizim dostluğumuza sana çok teşekkür ederim bende hepinizi çok seviyorum inşallah arkadaşlıklarımız devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?