Kızlar ya rabbim bize ne zaman nasip edecek hamile olmayıöyle Üzgünüm ki kaç gündür kendimi teselli ediyorum boşver diyorum rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak diyorum ama yine de çok mutsuzum ağlamak istemiyorum ama başka çarem kalmıyor içimde öyle büyük bir boşluk var ki düşündükçe kalbime bıçak saplanıyor sanki
benim kırmızılar gelmedi hala kızlar
Canim benim oncelikle Allah hayirlisiyla kisa zamanda hepinize hamilelik nasip eder umarim ama boyle yapma herseyin bir zamani oldugu gibi onun da bir zamani var. cok istedigimiz seylerden olur ya hep sinavimiz dua edip Allaha kendimizi emanet etmek en guzeli.
Ben bu ay hic dusunmedim badem ceviz almadim kilolarca hatta aklimda testbyapmak bile yokken eczaneden ilac alirken aklima geldi yaptim ve hamile oldugumu ogrendim hersey Allahin elinde ol der oluverir ama ol demiyorsa da onda da bir hayir varsir elbet. Dua et umid et biz de dua edelim sana ama bunu surekli aklina getirip uipratma kendini
huhuuuuuuuubenim kırmızılar gelmedi hala kızlar
Rabbim yüzlerimizi güldürsün inşallahbakın kızlar bi hayalet çizgim bile yookEki Görüntüle 1706540
Bende daha hamile değilim ama umudumu kaybetmicem, eşim yanımda olsa hatta hiç stres yapmıcamda, yum günlerini denk getirebilcezmi getiremicezmi diye stresten ölüyorum bende :) benimki de garip bi stres işte haha:)@triton-xEylemeylemce iyiki varsiniz canlarim ya çok duygulandim haklisiniz umudunu kaybetmiycem Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman gelecek bebeğim :) bat son 2 :) kasık agrım başladı bakalım erken gelecek gibi
Canım sana şey sorucam buay erken yumurtladımya 2 gün yani ayın 29unda ozaman ayın 13ündeni olmam lazım, yoksa 26-27 günde bir oluyorum ya 15inde mi olmam lazım ona göre ya 10 yada 8gğnüm kaldı hehe:) pazarlık yapıyorum resmen :)bugünüde saymazsak kaldı 12 gün haahhhaaa geçmez kii şimdi :)
Bende daha hamile değilim ama umudumu kaybetmicem, eşim yanımda olsa hatta hiç stres yapmıcamda, yum günlerini denk getirebilcezmi getiremicezmi diye stresten ölüyorum bende :) benimki de garip bi stres işte haha:)
Kaç günün kaldı cnm? Ben geçen ayki silik çizgi vakasından sonra adet günüme kadar beklemeyi düşünüyorum ama sen bilirsin tatlım. İstersen yap ama çıkmazsada kırmızılar gelmediği sürece umut hep varKızlar evde bi tane gebelik testi buldum big kıt mi neydi adı pek güvenmiyorum bilinmedik markalara. Yapsam mi sizce ?
Kaç günün kaldı cnm? Ben geçen ayki silik çizgi vakasından sonra adet günüme kadar beklemeyi düşünüyorum ama sen bilirsin tatlım. İstersen yap ama çıkmazsada kırmızılar gelmediği sürece umut hep var
Canim senin yumurta rezervin dusuk ama onemli olan kaliteli yumurta olmasi. Bak bunun icin beslenmene cok dikkat etmelisin. Bir yerde okumustum mutlaka yumurta yemelisin mesela her gun. Sarisi sz pismis olacak. Bal tarcin corekotu kuru var yumurta buyutmek icin. Zaten esinin degerleri iyiydi diye hatirliyorum. Senin yumurta iyi kalitede olursa ve gerekli olgunluga ulasirsa sansin cok ama cok yuksek. Sen bunlari arastir canim, ne yiyorsak biz oyuz aslinda.Kuzum benimde yumurta sayım az o yüzden korkuyorum yoksa dusunmem bu kadarneyse ya Rabbim inşallah çok bekletmeden bizlere de nasip eder :)
Canim ben erken yumurtladigimda yine yumurtadan itibaren 14. Gun adet olmustum. Hatta gecikti falan diye dusunmustum. Genelde yumurtlamadan sonra 14 gunse yine 14 tur bence.Canım sana şey sorucam buay erken yumurtladımya 2 gün yani ayın 29unda ozaman ayın 13ündeni olmam lazım, yoksa 26-27 günde bir oluyorum ya 15inde mi olmam lazım ona göre ya 10 yada 8gğnüm kaldı hehe:) pazarlık yapıyorum resmen :)
Canim senin yumurta rezervin dusuk ama onemli olan kaliteli yumurta olmasi. Bak bunun icin beslenmene cok dikkat etmelisin. Bir yerde okumustum mutlaka yumurta yemelisin mesela her gun. Sarisi sz pismis olacak. Bal tarcin corekotu kuru var yumurta buyutmek icin. Zaten esinin degerleri iyiydi diye hatirliyorum. Senin yumurta iyi kalitede olursa ve gerekli olgunluga ulasirsa sansin cok ama cok yuksek. Sen bunlari arastir canim, ne yiyorsak biz oyuz aslinda.
Ozmn 2güncük daha sanret cnm ben daha 8 gün beklicemBata 2 gün var cnm bende bir kez yaşadım o durumu o yüzden korkuyorum aslında
Kuzum hep 14.gün oluyorum ya...ozaman 13 ünü beklicem cnm, 13ünde olmamış olursam inş test yapayım demi :) buay tam yum günlerinde birlikteydikte çok umudum var oyüzden, ama biyandanda kendini çok fazla kaptırma diyorum kendi kendime...Canim ben erken yumurtladigimda yine yumurtadan itibaren 14. Gun adet olmustum. Hatta gecikti falan diye dusunmustum. Genelde yumurtlamadan sonra 14 gunse yine 14 tur bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?