Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662

Canim benim oncelikle Allah hayirlisiyla kisa zamanda hepinize hamilelik nasip eder umarim ama boyle yapma herseyin bir zamani oldugu gibi onun da bir zamani var. cok istedigimiz seylerden olur ya hep sinavimiz dua edip Allaha kendimizi emanet etmek en guzeli.

Ben bu ay hic dusunmedim badem ceviz almadim kilolarca hatta aklimda testbyapmak bile yokken eczaneden ilac alirken aklima geldi yaptim ve hamile oldugumu ogrendim hersey Allahin elinde ol der oluverir ama ol demiyorsa da onda da bir hayir varsir elbet. Dua et umid et biz de dua edelim sana ama bunu surekli aklina getirip uipratma kendini

Sağ ol canım benim :) inşallah dediğin gibi olur Rabbim bize de en kısa zamanda nasip eder :)

@triton-x Eylemeylemce iyiki varsiniz canlarim ya çok duygulandim haklisiniz umudunu kaybetmiycem Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman gelecek bebeğim :) bat son 2 :) kasık agrım başladı bakalım erken gelecek gibi
Bende daha hamile değilim ama umudumu kaybetmicem, eşim yanımda olsa hatta hiç stres yapmıcamda, yum günlerini denk getirebilcezmi getiremicezmi diye stresten ölüyorum bende :) benimki de garip bi stres işte haha:)

bugünüde saymazsak kaldı 12 gün haahhhaaa geçmez kii şimdi :)
Canım sana şey sorucam buay erken yumurtladımya 2 gün yani ayın 29unda ozaman ayın 13ündeni olmam lazım, yoksa 26-27 günde bir oluyorum ya 15inde mi olmam lazım ona göre ya 10 yada 8gğnüm kaldı hehe:) pazarlık yapıyorum resmen :)

Bende daha hamile değilim ama umudumu kaybetmicem, eşim yanımda olsa hatta hiç stres yapmıcamda, yum günlerini denk getirebilcezmi getiremicezmi diye stresten ölüyorum bende :) benimki de garip bi stres işte haha:)

Kuzum benimde yumurta sayım az o yüzden korkuyorum yoksa dusunmem bu kadar neyse ya Rabbim inşallah çok bekletmeden bizlere de nasip eder :)

Kızlar evde bi tane gebelik testi buldum big kıt mi neydi adı pek güvenmiyorum bilinmedik markalara. Yapsam mi sizce ?
Kaç günün kaldı cnm? Ben geçen ayki silik çizgi vakasından sonra adet günüme kadar beklemeyi düşünüyorum ama sen bilirsin tatlım. İstersen yap ama çıkmazsada kırmızılar gelmediği sürece umut hep var

Bata 2 gün var cnm bende bir kez yaşadım o durumu o yüzden korkuyorum aslında

Kuzum benimde yumurta sayım az o yüzden korkuyorum yoksa dusunmem bu kadar neyse ya Rabbim inşallah çok bekletmeden bizlere de nasip eder :)
Canim senin yumurta rezervin dusuk ama onemli olan kaliteli yumurta olmasi. Bak bunun icin beslenmene cok dikkat etmelisin. Bir yerde okumustum mutlaka yumurta yemelisin mesela her gun. Sarisi sz pismis olacak. Bal tarcin corekotu kuru var yumurta buyutmek icin. Zaten esinin degerleri iyiydi diye hatirliyorum. Senin yumurta iyi kalitede olursa ve gerekli olgunluga ulasirsa sansin cok ama cok yuksek. Sen bunlari arastir canim, ne yiyorsak biz oyuz aslinda.

Canim ben erken yumurtladigimda yine yumurtadan itibaren 14. Gun adet olmustum. Hatta gecikti falan diye dusunmustum. Genelde yumurtlamadan sonra 14 gunse yine 14 tur bence.

Tamam kuzum arastirayim ama dikkat ediyorum aslında sabahları aç karnına incir yiyorum yumurtayı zaten sarısı az pişmiş severim haftada 3-4 gün yerim mutlaka. Artık hergün yiyeyim :)

Bata 2 gün var cnm bende bir kez yaşadım o durumu o yüzden korkuyorum aslında
Ozmn 2güncük daha sanret cnm ben daha 8 gün beklicem
Canim ben erken yumurtladigimda yine yumurtadan itibaren 14. Gun adet olmustum. Hatta gecikti falan diye dusunmustum. Genelde yumurtlamadan sonra 14 gunse yine 14 tur bence.
Kuzum hep 14.gün oluyorum ya...ozaman 13 ünü beklicem cnm, 13ünde olmamış olursam inş test yapayım demi :) buay tam yum günlerinde birlikteydikte çok umudum var oyüzden, ama biyandanda kendini çok fazla kaptırma diyorum kendi kendime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…