- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 42
Ayyy canim inşallah tutmuştur, inşallah. Evet 13 unde yaparsin testi ama o sacma,nefretlik testlerden yapma. Yeni test al canim. İnşallah o ay bu aydir.Ozmn 2güncük daha sanret cnm ben daha 8 gün beklicem
Kuzum hep 14.gün oluyorum ya...ozaman 13 ünü beklicem cnm, 13ünde olmamış olursam inş test yapayım demi :) buay tam yum günlerinde birlikteydikte çok umudum var oyüzden, ama biyandanda kendini çok fazla kaptırma diyorum kendi kendime...
Ananasta iyi geliyormus canim bulma imkanin varsa, arastir boyle mucize yiyecekler cok ise yariyor. Sen elinden gelen herseyi hevesle yap gerisi Allah'ın takdiri. İnşallah bu ay tutarda bebek icin saglikli beslenmeye devam etmek zorunda kalirsin,inşallah.Tamam kuzum arastirayim ama dikkat ediyorum aslında sabahları aç karnına incir yiyorum yumurtayı zaten sarısı az pişmiş severim haftada 3-4 gün yerim mutlaka. Artık hergün yiyeyim :)
Şaka gibi test onlar cnm halen atmadım dava açarım diye haha:) valla inş beklenen ay buaydır, artık şu yum günlerinde birarada olucazmı olmıcazmı stresini yasamak istemiyorum ben yaAyyy canim inşallah tutmuştur, inşallah. Evet 13 unde yaparsin testi ama o sacma,nefretlik testlerden yapma. Yeni test al canim. İnşallah o ay bu aydir.
ah canım ahh kelin ilacı olsaCanım sana şey sorucam buay erken yumurtladımya 2 gün yani ayın 29unda ozaman ayın 13ündeni olmam lazım, yoksa 26-27 günde bir oluyorum ya 15inde mi olmam lazım ona göre ya 10 yada 8gğnüm kaldı hehe:) pazarlık yapıyorum resmen :)
Tmm cnm :) sen tam kaçında yumurtladın? Bu soruya çok gülüyorum beb ya tavuk gibi :)ah canım ahh kelin ilacı olsabende buay erken yumurtladım 3gün valla hiç bilmiom buay ilk tecrübem ama takvimim 14gün sonrayı regl günü işaretlemiş sağolsun ona uyuyom ben doğru çıkıyo zaten sende 14 olarak hesapla aslında oda önemli değil nasılsa oviyi biliyoruz 14.gün regl olmazsak huhuuuuu hemen test
Ahh canim benim 2 asamali oluyor seninki. Siz bir araya gelecek misiniz? Dollenme gerceklesecek mi? Bu zor surecten inşallah feraha cikacaksiniz. Lanet testler. At onlari. Neftetlik pis testlerŞaka gibi test onlar cnm halen atmadım dava açarım diye haha:) valla inş beklenen ay buaydır, artık şu yum günlerinde birarada olucazmı olmıcazmı stresini yasamak istemiyorum ben ya
Sen nasılsın? Varmı halen lekelenmen?
Ananasta iyi geliyormus canim bulma imkanin varsa, arastir boyle mucize yiyecekler cok ise yariyor. Sen elinden gelen herseyi hevesle yap gerisi Allah'ın takdiri. İnşallah bu ay tutarda bebek icin saglikli beslenmeye devam etmek zorunda kalirsin,inşallah.
Ahh canim benim 2 asamali oluyor seninki. Siz bir araya gelecek misiniz? Dollenme gerceklesecek mi? Bu zor surecten inşallah feraha cikacaksiniz. Lanet testler. At onlari. Neftetlik pis testler
Bugun yok canim cok sukur, akintim sut beyazina döndü. Bugun sonuclarim cikti endokrine gosterdim.Anti TPO Antikor ve Anti Tiroglobulin Antikor sonuclarim iyi cikti. Buda dusuk riskinin dusuk oldugunu gosteriyormus. Her ay gidicem kontrole. Tsh icinde dusuk doz ilaca basladim. İnşallah hersey yoluna girer.
Ayy aklima ne geldi kizlar. Benim yumurtlama zamanimda evde muzik actim sacma sapan hoplayip zipliyorum. Esim dediki yavas ol yumurtalarin kirilacakTmm cnm :) sen tam kaçında yumurtladın? Bu soruya çok gülüyorum beb ya tavuk gibi :)
Ahh kurban olurum, inşallah inşallah. Dun cok stresliydim ama siz brni sakinlestirdiniz bugun daha pozitifimmCanım sen tedbirini al ama dusuk olayını at kafandan :) her şey çok güzel olacak :) biz de teyze olucaz inşallah
Tamam cnm atıcam o testleri söz:) işte bi bebiş olsaydı biraraya gelmek için daha çok şansımız olıcak ama jayırlısı vardır beklediğimizde de bir hikmet...Ahh canim benim 2 asamali oluyor seninki. Siz bir araya gelecek misiniz? Dollenme gerceklesecek mi? Bu zor surecten inşallah feraha cikacaksiniz. Lanet testler. At onlari. Neftetlik pis testler
Bugun yok canim cok sukur, akintim sut beyazina döndü. Bugun sonuclarim cikti endokrine gosterdim.Anti TPO Antikor ve Anti Tiroglobulin Antikor sonuclarim iyi cikti. Buda dusuk riskinin dusuk oldugunu gosteriyormus. Her ay gidicem kontrole. Tsh icinde dusuk doz ilaca basladim. İnşallah hersey yoluna girer.
Gelmicek o buay ve iletleyen 9 ay inş :)Canım sen tedbirini al ama dusuk olayını at kafandan :) her şey çok güzel olacak :) biz de teyze olucaz inşallah
Aferin kuzumaAhh kurban olurum, inşallah inşallah. Dun cok stresliydim ama siz brni sakinlestirdiniz bugun daha pozitifimm
Tip okumus kadar olduk hepimiz. Tabi canim her zaman ben elimden gelen ne varsa yapmaya hazirim. Bebecik naz yapiyor annesi. En guzel zamani bekliyor merak etme sen.Tamam cnm atıcam o testleri söz:) işte bi bebiş olsaydı biraraya gelmek için daha çok şansımız olıcak ama jayırlısı vardır beklediğimizde de bir hikmet...
Tatlım bnm çok sevindim ne güzel herseyi en ince ayrıntısına kadar biliyorsun maiallah, benim gebeliğimde bı testlerin hiçniri yapılmamıştı lekelenme yasarkenallah bidaha yaşatmaz inş da yasatırsa sana sorarım herseyi öncr bi sağlıkla gebe kalalımda...
15.gün canım 1aralık oluyo ve ben daha testlere başlamamıştım akıntımdan şüphelendim 14.günde koyumudu bilmiorum. ay sorma ya eşim çok dalga geçiyo ben yumurtluyom diyince tavuk musun diyoTmm cnm :) sen tam kaçında yumurtladın? Bu soruya çok gülüyorum beb ya tavuk gibi :)
Çok güldüm ya süper bir çiftsiniz siz:)Ayy aklima ne geldi kizlar. Benim yumurtlama zamanimda evde muzik actim sacma sapan hoplayip zipliyorum. Esim dediki yavas ol yumurtalarin kirilacak
Ayy bide bunu daha once anlstmis miydim hatirlayamadm da esime dedim keciboynuzu al. Gitmis aktara demis deve boynuadam demis oyle bisey yok. Esim demis koc boynuzu adam demis keci boynuzu mu istiyosun genc
Evet varya biliyor zamanını keratta keratta kıymetlimiz olucak ya nazlanıyor:)Tip okumus kadar olduk hepimiz. Tabi canim her zaman ben elimden gelen ne varsa yapmaya hazirim. Bebecik naz yapiyor annesi. En guzel zamani bekliyor merak etme sen.
cnm kopkoyu olduğu günün ertesi önemli bence yani 1-2 aralık seninki de beraber bekleriz inş:)15.gün canım 1aralık oluyo ve ben daha testlere başlamamıştım akıntımdan şüphelendim 14.günde koyumudu bilmiorum. ay sorma ya eşim çok dalga geçiyo ben yumurtluyom diyince tavuk musun diyo
Ben simdi erkek olacak diye dusunuyorum.isim ariyorum, poyraz dedim yok dedi,daghan dedim yok dedi eymen dedim yok dedi. Buldum buldum dedi RUZGARIN OGLU koyacakmis cocugun ismini kendine atifta bulunacakmis akillim :)Çok güldüm ya süper bir çiftsiniz siz:)
evet canım ben 2sini baz alıyorum silikleştiği gün +14=16 aralık :))))Evet varya biliyor zamanını keratta keratta kıymetlimiz olucak ya nazlanıyor:)
cnm kopkoyu olduğu günün ertesi önemli bence yani 1-2 aralık seninki de beraber bekleriz inş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?