Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Ayyy canim inşallah tutmuştur, inşallah. Evet 13 unde yaparsin testi ama o sacma,nefretlik testlerden yapma. Yeni test al canim. İnşallah o ay bu aydir.

Tamam kuzum arastirayim ama dikkat ediyorum aslında sabahları aç karnına incir yiyorum yumurtayı zaten sarısı az pişmiş severim haftada 3-4 gün yerim mutlaka. Artık hergün yiyeyim :)
Ananasta iyi geliyormus canim bulma imkanin varsa, arastir boyle mucize yiyecekler cok ise yariyor. Sen elinden gelen herseyi hevesle yap gerisi Allah'ın takdiri. İnşallah bu ay tutarda bebek icin saglikli beslenmeye devam etmek zorunda kalirsin,inşallah.

Ayyy canim inşallah tutmuştur, inşallah. Evet 13 unde yaparsin testi ama o sacma,nefretlik testlerden yapma. Yeni test al canim. İnşallah o ay bu aydir.
Şaka gibi test onlar cnm halen atmadım dava açarım diye haha:) valla inş beklenen ay buaydır, artık şu yum günlerinde birarada olucazmı olmıcazmı stresini yasamak istemiyorum ben ya
Sen nasılsın? Varmı halen lekelenmen?

ah canım ahh kelin ilacı olsa bende buay erken yumurtladım 3gün valla hiç bilmiom buay ilk tecrübem ama takvimim 14gün sonrayı regl günü işaretlemiş sağolsun ona uyuyom ben doğru çıkıyo zaten sende 14 olarak hesapla aslında oda önemli değil nasılsa oviyi biliyoruz 14.gün regl olmazsak huhuuuuu hemen test

Tmm cnm :) sen tam kaçında yumurtladın? Bu soruya çok gülüyorum beb ya tavuk gibi :)

Ahh canim benim 2 asamali oluyor seninki. Siz bir araya gelecek misiniz? Dollenme gerceklesecek mi? Bu zor surecten inşallah feraha cikacaksiniz. Lanet testler. At onlari. Neftetlik pis testler
Bugun yok canim cok sukur, akintim sut beyazina döndü. Bugun sonuclarim cikti endokrine gosterdim.Anti TPO Antikor ve Anti Tiroglobulin Antikor sonuclarim iyi cikti. Buda dusuk riskinin dusuk oldugunu gosteriyormus. Her ay gidicem kontrole. Tsh icinde dusuk doz ilaca basladim. İnşallah hersey yoluna girer.

Bulabilirim kuzum çokta severim :) bol bol yiyeyim o zaman insallah canım ya insaalllaaahhh

Canım sen tedbirini al ama dusuk olayını at kafandan :) her şey çok güzel olacak :) biz de teyze olucaz inşallah

Tmm cnm :) sen tam kaçında yumurtladın? Bu soruya çok gülüyorum beb ya tavuk gibi :)
Ayy aklima ne geldi kizlar. Benim yumurtlama zamanimda evde muzik actim sacma sapan hoplayip zipliyorum. Esim dediki yavas ol yumurtalarin kirilacak
Ayy bide bunu daha once anlstmis miydim hatirlayamadm da esime dedim keciboynuzu al. Gitmis aktara demis deve boynu adam demis oyle bisey yok. Esim demis koc boynuzu adam demis keci boynuzu mu istiyosun genc

Tamam cnm atıcam o testleri söz:) işte bi bebiş olsaydı biraraya gelmek için daha çok şansımız olıcak ama jayırlısı vardır beklediğimizde de bir hikmet...
Tatlım bnm çok sevindim ne güzel herseyi en ince ayrıntısına kadar biliyorsun maiallah, benim gebeliğimde bı testlerin hiçniri yapılmamıştı lekelenme yasarken allah bidaha yaşatmaz inş da yasatırsa sana sorarım herseyi öncr bi sağlıkla gebe kalalımda...

Tip okumus kadar olduk hepimiz. Tabi canim her zaman ben elimden gelen ne varsa yapmaya hazirim. Bebecik naz yapiyor annesi. En guzel zamani bekliyor merak etme sen.

15.gün canım 1aralık oluyo ve ben daha testlere başlamamıştım akıntımdan şüphelendim 14.günde koyumudu bilmiorum. ay sorma ya eşim çok dalga geçiyo ben yumurtluyom diyince tavuk musun diyo

Çok güldüm ya süper bir çiftsiniz siz:)

Tip okumus kadar olduk hepimiz. Tabi canim her zaman ben elimden gelen ne varsa yapmaya hazirim. Bebecik naz yapiyor annesi. En guzel zamani bekliyor merak etme sen.
Evet varya biliyor zamanını keratta keratta kıymetlimiz olucak ya nazlanıyor:)
15.gün canım 1aralık oluyo ve ben daha testlere başlamamıştım akıntımdan şüphelendim 14.günde koyumudu bilmiorum. ay sorma ya eşim çok dalga geçiyo ben yumurtluyom diyince tavuk musun diyo
cnm kopkoyu olduğu günün ertesi önemli bence yani 1-2 aralık seninki de beraber bekleriz inş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…