- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
Ahh kurban olurum, inşallah inşallah. Dun cok stresliydim ama siz brni sakinlestirdiniz bugun daha pozitifimm
Ben simdi erkek olacak diye dusunuyorum.isim ariyorum, poyraz dedim yok dedi,daghan dedim yok dedi eymen dedim yok dedi. Buldum buldum dedi RUZGARIN OGLU koyacakmis cocugun ismini kendine atifta bulunacakmis akillim :)
Gelmicek o buay ve iletleyen 9 ay inş :)
Eşimin ailesindede öyle bir gelenek var amz resmen biliyormusun hep mehmet koyuyorlarmış, sonraki nesiller mehmetle beraber 2. İsmi koyuyorlar:) bizimkininki de mehmet ... :) bebişte ne olur bilmem ama rüzgarın oğlu iyiymiş hehe:))Ben simdi erkek olacak diye dusunuyorum.isim ariyorum, poyraz dedim yok dedi,daghan dedim yok dedi eymen dedim yok dedi. Buldum buldum dedi RUZGARIN OGLU koyacakmis cocugun ismini kendine atifta bulunacakmis akillim :)
Ayy aklima ne geldi kizlar. Benim yumurtlama zamanimda evde muzik actim sacma sapan hoplayip zipliyorum. Esim dediki yavas ol yumurtalarin kirilacak
Ayy bide bunu daha once anlstmis miydim hatirlayamadm da esime dedim keciboynuzu al. Gitmis aktara demis deve boynuadam demis oyle bisey yok. Esim demis koc boynuzu adam demis keci boynuzu mu istiyosun genc
Ben simdi erkek olacak diye dusunuyorum.isim ariyorum, poyraz dedim yok dedi,daghan dedim yok dedi eymen dedim yok dedi. Buldum buldum dedi RUZGARIN OGLU koyacakmis cocugun ismini kendine atifta bulunacakmis akillim :)
Off yaaaaaa gelmeseler olmuyor yaniYok kuzum hasta oldumgerek kalmadı yeni bat 1 ocak canım
canım bu seferki adetim o kadar ağrılıki ilk defa böyle oluyo sanırım akşam kasıklarımın ağrısından ağladım valla
Usuttun mu acaba kuzum. Ayaklarini sicak tut.canım bu seferki adetim o kadar ağrılıki ilk defa böyle oluyo sanırım akşam kasıklarımın ağrısından ağladım valla
Canım ya olsun bir dahaki ay inşallah.. Geç oldun ya belki zor sökülüyordur? Ondan aprın vardır?? Geçmiş olsun tatlımcanım bu seferki adetim o kadar ağrılıki ilk defa böyle oluyo sanırım akşam kasıklarımın ağrısından ağladım valla
olabilir canım havalar malumUsuttun mu acaba kuzum. Ayaklarini sicak tut.
evet canım hatta akşamdan beri toplasan 5 6 damla gelmiştir dedim tamam bu yerleşme kanaması herhalde :))Canım ya olsun bir dahaki ay inşallah.. Geç oldun ya belki zor sökülüyordur? Ondan aprın vardır?? Geçmiş olsun tatlım
Öyle olmasın kuzuevet canım hatta akşamdan beri toplasan 5 6 damla gelmiştir dedim tamam bu yerleşme kanaması herhalde :))
Off yaaaaaa gelmeseler olmuyor yanitamam canim
canım bu seferki adetim o kadar ağrılıki ilk defa böyle oluyo sanırım akşam kasıklarımın ağrısından ağladım valla
3 ocak canım seninCanim yeni bat ne zaman ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?