Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Ben simdi erkek olacak diye dusunuyorum.isim ariyorum, poyraz dedim yok dedi,daghan dedim yok dedi eymen dedim yok dedi. Buldum buldum dedi RUZGARIN OGLU koyacakmis cocugun ismini kendine atifta bulunacakmis akillim :)
Eşimin ailesindede öyle bir gelenek var amz resmen biliyormusun hep mehmet koyuyorlarmış, sonraki nesiller mehmetle beraber 2. İsmi koyuyorlar:) bizimkininki de mehmet ... :) bebişte ne olur bilmem ama rüzgarın oğlu iyiymiş hehe:))

kızlar bu akşam saat 8 gibi açık pembe renk çok az leke gibi geldi afedersiniz ped de vardı bi dahada bu saate kadar gelmedi ama belimle kasıklarım bide sırtım çok ağrıyo kızlar her an kırmızılar gelicekmiş gibi

Ben simdi erkek olacak diye dusunuyorum.isim ariyorum, poyraz dedim yok dedi,daghan dedim yok dedi eymen dedim yok dedi. Buldum buldum dedi RUZGARIN OGLU koyacakmis cocugun ismini kendine atifta bulunacakmis akillim :)

canım bu seferki adetim o kadar ağrılıki ilk defa böyle oluyo sanırım akşam kasıklarımın ağrısından ağladım valla
Canım ya olsun bir dahaki ay inşallah.. Geç oldun ya belki zor sökülüyordur? Ondan aprın vardır?? Geçmiş olsun tatlım

Canım ya olsun bir dahaki ay inşallah.. Geç oldun ya belki zor sökülüyordur? Ondan aprın vardır?? Geçmiş olsun tatlım
evet canım hatta akşamdan beri toplasan 5 6 damla gelmiştir dedim tamam bu yerleşme kanaması herhalde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…