- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
charmant adetim söküldü canım yeni bat 3 aralık
Yok kuzum hasta oldumgerek kalmadı yeni bat 1 ocak canım
aminn canım cümlemize inşAllahKızlar hakkınızda hayırlısı olsun, allahım inş o güzel haberi almayı hepimize elbet birgün nasip edecek inş...
Anliyorum kuzum. O da senin icin uzuluyordur eminim. Ama uzun surmeyecek sen hamile olacaksin bak gorursun :)Canim isyan etmiyorum umudumu da kaybetmiyorum ama cok üzülüyorum dun tv de hamile birileri vardi ultrasona girdiler esim diyor ki biz ne zaman gidicezcok anlayisli asla kotu bisey demez ama onun uzulmesi beni daha cok üzüyor
oldun muevet canım hatta akşamdan beri toplasan 5 6 damla gelmiştir dedim tamam bu yerleşme kanaması herhalde :))
amin canım amin...Bugun guzel cuma. Hayirli cumalar kızlar. Allahim bebek isteyen, bebek hasreti ceken herkese kisa zamanda saglikli bir bebek nasip etsin. Sela ile ezan arasinda edilen dualar kabul olurmuş. Yuce Rabbim nasip etsin her birinize.
3 ocak canım senin
gbbc Y yapayalniz1 Offf ya bende hiç ümitli değilim buay öylesine bekliyorum ama elbet olacak bi ay tutacak
Anliyorum kuzum. O da senin icin uzuluyordur eminim. Ama uzun surmeyecek sen hamile olacaksin bak gorursun :)
Telefonla sor kuzum pztsi icin gec diyorsa diger ay gidersinAyy inşallah canim ya bu ay umudum yoktu aslinda cunku hasta olunca 6 tane igne oldum serum yedim antibiyotik kullandim falan hayirlisi boyleymis :) bu ay yememe icmeme cok dikkat edicem saglikli beslenicem incir ananas falan yiycem yumurta yiycem her gün. Bakalim insallah yılbaşında güzel haberler gelir :) bu arada kizlar doktorum beni adetin 2. Yada 3. Gunu çağırdı ama hastasonuna denk geliyor napcamdiger ay mi gideyim ?
Yok canim ihmal etme bence. Yarin 2. Gun. Ozele mi gidiyorsun? Cumartesi oglene kadar calisiyorlar ozel hastanedeki poliklinikler.Ayy inşallah canim ya bu ay umudum yoktu aslinda cunku hasta olunca 6 tane igne oldum serum yedim antibiyotik kullandim falan hayirlisi boyleymis :) bu ay yememe icmeme cok dikkat edicem saglikli beslenicem incir ananas falan yiycem yumurta yiycem her gün. Bakalim insallah yılbaşında güzel haberler gelir :) bu arada kizlar doktorum beni adetin 2. Yada 3. Gunu çağırdı ama hastasonuna denk geliyor napcamdiger ay mi gideyim ?
Yok canim ihmal etme bence. Yarin 2. Gun. Ozele mi gidiyorsun? Cumartesi oglene kadar calisiyorlar ozel hastanedeki poliklinikler.
Telefonla sor kuzum pztsi icin gec diyorsa diger ay gidersin
Iyi canim şansına. Git bakalim neler dicek.inşallah guzel haberler alirsin. Bu arada folic asit kullaniyo musun? Folic asitinde hamile kalmayi kolaylastirici etkisi var. Kullanmiyorsan mutlaka başla canim,Kızlar 9.00 dan 15.00 e kadar çalışıyormuş. Çok sevindim sabah 9 da gideyim kursum 10.30 da :)
Iyi canim şansına. Git bakalim neler dicek.inşallah guzel haberler alirsin. Bu arada folic asit kullaniyo musun? Folic asitinde hamile kalmayi kolaylastirici etkisi var. Kullanmiyorsan mutlaka başla canim,
İyi hadi aman uzayinca cani sklyor insaninKızlar 9.00 dan 15.00 e kadar çalışıyormuş. Çok sevindim sabah 9 da gideyim kursum 10.30 da :)
Sor canim zaten hamilelikte 3 ay onceden kullanmaya baslamak ve hamilelik boyuncada 3 ay kullanmak gerekiyor. Bebegin sinir sistemi icin cok onemli. Hemde hamile kalmaya olumlu etkisi var.Kullanmiyorum canm doktora danisayim yarın :)
Bu ay erken yumurtladım kuzum öncesi çalışma yoktu çift çizgi ve ertesi gün oldu bakalım 2 gün üstüste başkada tık yok :) yoruldum yaInşallah sen olmazsin kuzum hasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?