Kız ben 1 seneden fazla kullandım en son işte Eylül'de tahlilde normalden fazla çıkmıştı değerim öyle görünce kestim 2 aydır aklımada takılmıyo değil başlasam mı bu ara yineSor canim zaten hamilelikte 3 ay onceden kullanmaya baslamak ve hamilelik boyuncada 3 ay kullanmak gerekiyor. Bebegin sinir sistemi icin cok onemli. Hemde hamile kalmaya olumlu etkisi var.
Canim cok doktora gittim ben biliyosun ve her gittigim doktor kullaniyorsun di mi diye sordu. Onemli birsey. 2 ay ara vermissin tekrar basla istersen. En son gittigim doktor bana folio diye bir markaninkini verdi icinde iyot ve b12 de bulunuyor.Kız ben 1 seneden fazla kullandım en son işte Eylül'de tahlilde normalden fazla çıkmıştı değerim öyle görünce kestim 2 aydır aklımada takılmıyo değil başlasam mı bu ara yine
aynen başlıyım canım bende düşünüyodum acaba diye sağol kuzum :)Canim cok doktora gittim ben biliyosun ve her gittigim doktor kullaniyorsun di mi diye sordu. Onemli birsey. 2 ay ara vermissin tekrar basla istersen. En son gittigim doktor bana folio diye bir markaninkini verdi icinde iyot ve b12 de bulunuyor.
Canım hiç önemli değil, sen iyi ol ve bize bebiş haberiyle gel inş nasıl rahat hissedeceksen öyle davranKizlar merhaba, hepinizi cok ozledim ve uzun zamandir yazamadigim icin cok uzgunum.
Ben bu ay, hatta bu Sali asilama oluyorum Allah'in izniyle. Sonrasinda surec nasil olur bilmiyorum ama bu ay bi umut tasimaya calisiyorum. Pazar gecesi catlatma ignem vurulacak. Hayirlisi olsun. Ne ates ne test hicbi sey yapmamaya karar verdim. KK ye bile girmedim ki bu sayede asilama hakkinda okumamis olayim. Guzel haberlerinizi bekliyorum.Veson , charmant , Eylemeylemce gbbc @triton-x Skry10 casun hatirlayamadim herkes :)
Aynen benimde başka olmadı, bu hafta eşimin yanına uçuyorum yine bakalım ama yum dönemi geçti nasıl olsa :) canımız ne zaöan isterse artık :))Bu ay erken yumurtladım kuzum öncesi çalışma yoktu çift çizgi ve ertesi gün oldu bakalım 2 gün üstüste başkada tık yok :) yoruldum ya
Ay seni çok merak ettik iyi olmana sevindim herşey senin için güzel gider inşallah inşallah güzel haberlerle gelirsin bizeKizlar merhaba, hepinizi cok ozledim ve uzun zamandir yazamadigim icin cok uzgunum.
Ben bu ay, hatta bu Sali asilama oluyorum Allah'in izniyle. Sonrasinda surec nasil olur bilmiyorum ama bu ay bi umut tasimaya calisiyorum. Pazar gecesi catlatma ignem vurulacak. Hayirlisi olsun. Ne ates ne test hicbi sey yapmamaya karar verdim. KK ye bile girmedim ki bu sayede asilama hakkinda okumamis olayim. Guzel haberlerinizi bekliyorum.Veson , charmant , Eylemeylemce gbbc @triton-x Skry10 casun hatirlayamadim herkes :)
geçen ay günaşırı denedik yıprattı biraz sanırım hırpalanmış hissettim buayda böyle olsun dedim bundan sonrası keyfi artık dediğin gibi :) nasılsa gebelik olmuyo öğrendiğim gibi başlarım diye düşünüyordum canım ihmal ettim ne biliim işte vücuttada fazla fazla varmış die :)) ben folio alayım onla devam edeyim kararsız kaldım çok araştırdımda folic plus avrupada 1 numaraymış ama ben b12 açısından düşündüğüm için bide folikasitle b12 alınması gerekiyormuş diye okudum bide bende b12 eksikliği vardı aşırı tedavimi oldum birsürü iğne yedim kilolar aldım ohooo şükür düzelttim çok konuştum :)Aynen benimde başka olmadı, bu hafta eşimin yanına uçuyorum yine bakalım ama yum dönemi geçti nasıl olsa :) canımız ne zaöan isterse artık :))
Buarada folik asit b9 vitamini aslında canım, hamilelikte ilk 3 ayda sinir sistemi kaynaklı bozuklukların oluşmasını %80 oranında azaltıyor. Oyüzden kullanmak gerekli:) profil resmindeki bebişe bayılıyorum ya bi hamile kalayım o bebişe bakıcam devamlı benimki de böyle tatlı olsun diye:)
canım bol şans diliyorum inşallah minnağın tutunur bu ay senin ayın olur mucizen gerçek olur :) en iyisini yaparsın canım uzak kal kafanı yorma güzel şeyler düşün güzel olumlamalar yap bizde senin güzel haberlerle dönmeni bekliyoruzKizlar merhaba, hepinizi cok ozledim ve uzun zamandir yazamadigim icin cok uzgunum.
Hadi bakalim canim. Hakkinizda hayirlisi olsun inşallah. Iyi sanslar diliyorum. Pozitif bir suru bir suru enerji gonderiyorum sana, ya olmazsa diye dusunme canim hep umutla olacak diye dusun. İnşallah hersey gonlunuzce olur.Kizlar merhaba, hepinizi cok ozledim ve uzun zamandir yazamadigim icin cok uzgunum.
tatlım bende de kan pıhtılaşması testinde mthfr 677t geninde heterezigot mutasyon varmış. Baya makale okudım araştırdım, dr um da aynısını söyledi. Folik asit ve b12 eksikliğine sebep oluyomuş bu durum.bende folidoce kullanıyorum. İçinde ikisi de var istersen kullanabilşrsin. Vitaminin zararı olmazgeçen ay günaşırı denedik yıprattı biraz sanırım hırpalanmış hissettim buayda böyle olsun dedim bundan sonrası keyfi artık dediğin gibi :) nasılsa gebelik olmuyo öğrendiğim gibi başlarım diye düşünüyordum canım ihmal ettim ne biliim işte vücuttada fazla fazla varmış die :)) ben folio alayım onla devam edeyim kararsız kaldım çok araştırdımda folic plus avrupada 1 numaraymış ama ben b12 açısından düşündüğüm için bide folikasitle b12 alınması gerekiyormuş diye okudum bide bende b12 eksikliği vardı aşırı tedavimi oldum birsürü iğne yedim kilolar aldım ohooo şükür düzelttim çok konuştum :)
canım bende bu bebişe bayılıyorummmm hastasııyımm Rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin ama herkesin gönlünde bi yatan varya benimde kız :) ayyy benim böyle bi kızım olsa ısırmadık yerini bırakmam yaa bide bi not eşimin kuzeni gebe kaldığında hep sabahları kalkarkalkmaz bi bebiş resmi varmış ona bakarmış kendi ve eşi esmer çocuk aynı doğmuş maviş sarı saçlı :) bende bu cadıya bakçam hep ondan koydum :)
Çok şükür iyiyim cnm yakında yumurtlayacağım sanırım akıntım arttı biraz .ama yumurta Boşa gidecek :))) yarın kürtajdan sonra ilk kontrol bakalım Dr ne diyecekVeson cnm nasıl oldun?
Canım hızlı toparlanmana çok sevindim, yine sen bilirsin ama 1-2 ay dinlendir kendini rahmini toparlandın iyice :) sonra ztn inş sağlıklı tosuncuk bir bebişin olsun inşÇok şükür iyiyim cnm yakında yumurtlayacağım sanırım akıntım arttı biraz .ama yumurta Boşa gidecek :))) yarın kürtajdan sonra ilk kontrol bakalım Dr ne diyecek
Cnm bu ay 2-3 hafta ilişki yasak kürtaj sonrası ilişki önermiyor Dr lar.yumurta Boşa gidecek dememin sebebi o zaten:)) sperm yok ortada.dr 3 ay korun dedi ben de dedim iki ay olsun resmen Dr la pazarlık YaptımCanım hızlı toparlanmana çok sevindim, yine sen bilirsin ama 1-2 ay dinlendir kendini rahmini toparlandın iyice :) sonra ztn inş sağlıklı tosuncuk bir bebişin olsun inş
Sen ne yaptın cnm ovulasyonu denk getirebildiniz mi bu ay bat ne zamanCanım hızlı toparlanmana çok sevindim, yine sen bilirsin ama 1-2 ay dinlendir kendini rahmini toparlandın iyice :) sonra ztn inş sağlıklı tosuncuk bir bebişin olsun inş
Cnm bu ay 2-3 hafta ilişki yasak kürtaj sonrası ilişki önermiyor Dr lar.yumurta Boşa gidecek dememin sebebi o zaten:)) sperm yok ortada.dr 3 ay korun dedi ben de dedim iki ay olsun resmen Dr la pazarlık Yaptımo da tamam iki ay olsun hadi dedi.2. Regl da hsg çekeceğim Dr kanallar açık mı diye değil de herhangibir patolojik durum var mı diye çektirmekte fayda var dedi.belki hsg den sonrada ufak bir operasyon gerekebilir yani bilmiyorum hayırlısı
Ben kürtaj olduğumda dr benden hsg istemedi:/ zaten bu gidişle bende yaptırmayı düşünüyorum tatlım...valla şansımıza bu ay denk geldi bir umut bekliyorum bakalım inş gelmez adetim yaSen ne yaptın cnm ovulasyonu denk getirebildiniz mi bu ay bat ne zaman
CMm hamile kalmasaydım zaten çektirecektim. Ama hamile kaldım ve böyle bir tatsız bir olay yaşadım 4. Kayıp olunca bir de Dr her olasılığı değerlendirmek istiyor.bir de amh isteyeceğim o da Kayıplar hakkında yol gösterici oluyormuşBen kürtaj olduğumda dr benden hsg istemedi:/ zaten bu gidişle bende yaptırmayı düşünüyorum tatlım...valla şansımıza bu ay denk geldi bir umut bekliyorum bakalım inş gelmez adetim ya
canım inşAllah aşılama ile bebeğine kavurşun tatlım dualarım seninleKizlar merhaba, hepinizi cok ozledim ve uzun zamandir yazamadigim icin cok uzgunum.
Vallahi cok meraklandik. Neyseki iyisin kuzum Allah rastgetirsin insallah guzel haberlerle gelirsin tatlim.Kizlar merhaba, hepinizi cok ozledim ve uzun zamandir yazamadigim icin cok uzgunum.
Ben de folidoce kullaniyorum doktorum bunun iyi oldugunu soyledi.tatlım bende de kan pıhtılaşması testinde mthfr 677t geninde heterezigot mutasyon varmış. Baya makale okudım araştırdım, dr um da aynısını söyledi. Folik asit ve b12 eksikliğine sebep oluyomuş bu durum.bende folidoce kullanıyorum. İçinde ikisi de var istersen kullanabilşrsin. Vitaminin zararı olmazbebiş olsun bol bol bakarız tatlı bebişlerr inş ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?