- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
İnş cnm seninde operasyona gerek kalmadan sebep anlaşılır ve gerisi sağlıkla gelir. Sana pıhtılaşma testleri yapılmışmıydı cnm?CMm hamile kalmasaydım zaten çektirecektim. Ama hamile kaldım ve böyle bir tatsız bir olay yaşadım 4. Kayıp olunca bir de Dr her olasılığı değerlendirmek istiyor.bir de amh isteyeceğim o da Kayıplar hakkında yol gösterici oluyormuş
Inşallah güzel haberler alırsın cnm bir arkadaş hamile kalınca kendim hamile kalmış kadar seviniyorum inan inşallah yüzün bu ay güler
evet cnm günlük yeterli miktar alınıyormuş bu şekilde :) artı corasprin de içiyorum ben...buarada kendi kendime hüsnü kuruntu yapmıyorsam eğer 3-4 gündür sağ kasığımda ara ara ağrı ve batma var, birde sanki o tarafta bi dolgunluk varmış gibi...inş vücudum benimle alay etmiyordurVallahi cok meraklandik. Neyseki iyisin kuzum Allah rastgetirsin insallah guzel haberlerle gelirsin tatlim.
Ben de folidoce kullaniyorum doktorum bunun iyi oldugunu soyledi.
Hoptrililaaylaaayy laylaylilaylomİnş cnm seninde operasyona gerek kalmadan sebep anlaşılır ve gerisi sağlıkla gelir. Sana pıhtılaşma testleri yapılmışmıydı cnm?
İnş hepimiz bebişlerimizi kucaklarız cnm 2016 bizlerin yılı olur inş
evet cnm günlük yeterli miktar alınıyormuş bu şekilde :) artı corasprin de içiyorum ben...buarada kendi kendime hüsnü kuruntu yapmıyorsam eğer 3-4 gündür sağ kasığımda ara ara ağrı ve batma var, birde sanki o tarafta bi dolgunluk varmış gibi...inş vücudum benimle alay etmiyordur
Cnm daha erken değilmi? 7-8 gün var ama sende de oluyormuydu? Göğüslerimde şuan için bir değişiklik yok..Hoptrililaaylaaayy laylaylilaylom
Evet oluyordu yerlesme asamasinda suan (eger varsa insallah) goguslere takilma aniden bir sabah kalktiginda hissediyorsun. Ne zaman oldugu degisiyor. Bhcg 200 ustu olunca genelde agri oluyor goguste.Cnm daha erken değilmi? 7-8 gün var ama sende de oluyormuydu? Göğüslerimde şuan için bir değişiklik yok..
ilk gebeliğim hemen olduğu için belirtileri çok net hatırlamıyorum cnm, sağol bilgilendirdiğin için inş hayırlısıyla yerleşmenin belirtisidir bunlar...Evet oluyordu yerlesme asamasinda suan (eger varsa insallah) goguslere takilma aniden bir sabah kalktiginda hissediyorsun. Ne zaman oldugu degisiyor. Bhcg 200 ustu olunca genelde agri oluyor goguste.
Bazen neyse sorun bulunsun tedavisini olayım diyorum kurtulayım diyorum bazen de bir sorun çıkmasın bir de onunla uğraşmayayım diyorum kafam Karışık yani.dr sende sorun yok hamile kalabiliyorsun dedikçe hani nerde bebek o zaman?? Diyesim geliyor.evet genetik bakıldı iki heterozigotum var kanamam olana kadar aspirin ve clexane kullanıyordum ona rağmen bebeği kaybettik.artık nedenini bilmiyorum.rabbim böyle uygun Görmüş bir daha yaşatmaz inşallahİnş cnm seninde operasyona gerek kalmadan sebep anlaşılır ve gerisi sağlıkla gelir. Sana pıhtılaşma testleri yapılmışmıydı cnm?
İnş hepimiz bebişlerimizi kucaklarız cnm 2016 bizlerin yılı olur inş
evet cnm günlük yeterli miktar alınıyormuş bu şekilde :) artı corasprin de içiyorum ben...buarada kendi kendime hüsnü kuruntu yapmıyorsam eğer 3-4 gündür sağ kasığımda ara ara ağrı ve batma var, birde sanki o tarafta bi dolgunluk varmış gibi...inş vücudum benimle alay etmiyordur
Ayy aklima ne geldi kizlar. Benim yumurtlama zamanimda evde muzik actim sacma sapan hoplayip zipliyorum. Esim dediki yavas ol yumurtalarin kirilacak
Ayy bide bunu daha once anlstmis miydim hatirlayamadm da esime dedim keciboynuzu al. Gitmis aktara demis deve boynuadam demis oyle bisey yok. Esim demis koc boynuzu adam demis keci boynuzu mu istiyosun genc
Canım senin bir çocuğun var diye hatırlıyırum, yanlışmı hatırlıyırum? Acaba iğne dozumu yeterli gelmedi yada eşinde kromozom analizleri yapıldımı? Son onları da yapta cnm gerisi allaha kalmış inş ama hemen hamile kalabiliyorsun en azından...senin gibi bir arkadaşımda 3. Yü düşürdü, 4. De iğneyle çok şükür iyi gidiyor 17. Haftada şuanda allah büyüktür canım yaBazen neyse sorun bulunsun tedavisini olayım diyorum kurtulayım diyorum bazen de bir sorun çıkmasın bir de onunla uğraşmayayım diyorum kafam Karışık yani.dr sende sorun yok hamile kalabiliyorsun dedikçe hani nerde bebek o zaman?? Diyesim geliyor.evet genetik bakıldı iki heterozigotum var kanamam olana kadar aspirin ve clexane kullanıyordum ona rağmen bebeği kaybettik.artık nedenini bilmiyorum.rabbim böyle uygun Görmüş bir daha yaşatmaz inşallah
Canım allah mı söyşetti sanada inş benimledir bebişim şuan bile sağımda çok farkedilen bir ağrı var ya resmen... Kendimi dinlemeyim desemde kendini acaip farkettiriyor...Kizceler gunaydin :) @triton-x canim benim de ilk belirtim kasik batmasiydi gogus hassasiyetim dr hamileligi ogrendikten sonra 5. Haftada basladi hayirlisiyla gelsin kuzun ins :)
Cnm dozu bildiğim kiloya göre belirliyor ben çok zayıfım 1.65 boy 45 kilo clxane400 dü yanlış hatırlamıyorsam yani dozu iyi dedi Dr daha fazla yapamayız dedi.hatta sende ciddi olmayan Faktörler Heterozigot ama kayıp çok olduğu için her ihtimale karşı iğneyi kullanacaksın dedi.eşime bakıldı bir sorun yok evet bir kızım var çok şükür on da da rahim içi hematom kanama düşük riski falan yaşadım ama hiçbir ilaç kullanmamıştım.ama hemen hamile kalamıyorum onu yanlış hatırlıyorsun son boş gebelikten sonra yaklaşık 1,5 sene sonra hamile kalmıştım o da hüsranla son buldu.kolay hamile kalamıyorum maalesef kalınca da sağlıklı olmuyor.Canım senin bir çocuğun var diye hatırlıyırum, yanlışmı hatırlıyırum? Acaba iğne dozumu yeterli gelmedi yada eşinde kromozom analizleri yapıldımı? Son onları da yapta cnm gerisi allaha kalmış inş ama hemen hamile kalabiliyorsun en azından...senin gibi bir arkadaşımda 3. Yü düşürdü, 4. De iğneyle çok şükür iyi gidiyor 17. Haftada şuanda allah büyüktür canım ya
İnsallah oyledir :)Canım allah mı söyşetti sanada inş benimledir bebişim şuan bile sağımda çok farkedilen bir ağrı var ya resmen... Kendimi dinlemeyim desemde kendini acaip farkettiriyor...
Allahalla canım ya bünyen zayıf olduğu için bebeği yabancı madde sanıp atmayamı çalışıyor acaba...inş bi çaresi bulunur cnm...sanki hemen hamile kalabiliyormuşsun gibi kalmış aklımda...allahım hepimizin yardımcısı olsun inş ya...Cnm dozu bildiğim kiloya göre belirliyor ben çok zayıfım 1.65 boy 45 kilo clxane400 dü yanlış hatırlamıyorsam yani dozu iyi dedi Dr daha fazla yapamayız dedi.hatta sende ciddi olmayan Faktörler Heterozigot ama kayıp çok olduğu için her ihtimale karşı iğneyi kullanacaksın dedi.eşime bakıldı bir sorun yok evet bir kızım var çok şükür on da da rahim içi hematom kanama düşük riski falan yaşadım ama hiçbir ilaç kullanmamıştım.ama hemen hamile kalamıyorum onu yanlış hatırlıyorsun son boş gebelikten sonra yaklaşık 1,5 sene sonra hamile kalmıştım o da hüsranla son buldu.kolay hamile kalamıyorum maalesef kalınca da sağlıklı olmuyor.
Canım inş elimden gelenin en fazlasını yapmaya uğraşıyorum...hatta haftasonuna aktivitemiz var eşimle bakalım çnür haftaya kadarda dersler yoğun... İnş hopp burdayım dedin minik:)İnsallah oyledir :)
Yine de her an onu dusunme baska seylere yogunlasmaya bak unut onu unut simdilik zamani geldiginde testte gostersin kendini bebis :)
Cnm hiçbir kaybım düşük olmadı zorla düşürdük ilaçla yada kürtajla biri gelişmedi direk kürtaj oldum.diğeri kalbi durdu ilaçla düşürdük.diğeri zaten boş gebelikti ilaçla bir kısmı düştü kalan Parça kürtajla alındı.en sonda bu gebelik oldu önce boş gebelik dedi sonra bebeği GÖRDÜ ama kalp atışı hiç oluşmadı içerde çok kanama Alanı var büyük Olasılık düşer denmesine karşın üç hafta bekledim düşmeyince kürtaj oldum yani diyeceğim aslında vücut atamıyor zorla atıyoruz.neden oluyor bilmiyorum yumurta kalitesinden dolayı olabilir mi acaba diye düşünüyorum o Yüzden amh yaptıracağım Yum kalitesi hakkında az buçuk bilgi veriyormuşAllahalla canım ya bünyen zayıf olduğu için bebeği yabancı madde sanıp atmayamı çalışıyor acaba...inş bi çaresi bulunur cnm...sanki hemen hamile kalabiliyormuşsun gibi kalmış aklımda...allahım hepimizin yardımcısı olsun inş ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?