Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
İnş cnm seninde operasyona gerek kalmadan sebep anlaşılır ve gerisi sağlıkla gelir. Sana pıhtılaşma testleri yapılmışmıydı cnm?
İnş hepimiz bebişlerimizi kucaklarız cnm 2016 bizlerin yılı olur inş
Vallahi cok meraklandik. Neyseki iyisin kuzum Allah rastgetirsin insallah guzel haberlerle gelirsin tatlim.

Ben de folidoce kullaniyorum doktorum bunun iyi oldugunu soyledi.
evet cnm günlük yeterli miktar alınıyormuş bu şekilde :) artı corasprin de içiyorum ben...buarada kendi kendime hüsnü kuruntu yapmıyorsam eğer 3-4 gündür sağ kasığımda ara ara ağrı ve batma var, birde sanki o tarafta bi dolgunluk varmış gibi...inş vücudum benimle alay etmiyordur

Hoptrililaaylaaayy laylaylilaylom

Cnm daha erken değilmi? 7-8 gün var ama sende de oluyormuydu? Göğüslerimde şuan için bir değişiklik yok..
Evet oluyordu yerlesme asamasinda suan (eger varsa insallah) goguslere takilma aniden bir sabah kalktiginda hissediyorsun. Ne zaman oldugu degisiyor. Bhcg 200 ustu olunca genelde agri oluyor goguste.

Evet oluyordu yerlesme asamasinda suan (eger varsa insallah) goguslere takilma aniden bir sabah kalktiginda hissediyorsun. Ne zaman oldugu degisiyor. Bhcg 200 ustu olunca genelde agri oluyor goguste.
ilk gebeliğim hemen olduğu için belirtileri çok net hatırlamıyorum cnm, sağol bilgilendirdiğin için inş hayırlısıyla yerleşmenin belirtisidir bunlar...

Bazen neyse sorun bulunsun tedavisini olayım diyorum kurtulayım diyorum bazen de bir sorun çıkmasın bir de onunla uğraşmayayım diyorum kafam Karışık yani.dr sende sorun yok hamile kalabiliyorsun dedikçe hani nerde bebek o zaman?? Diyesim geliyor.evet genetik bakıldı iki heterozigotum var kanamam olana kadar aspirin ve clexane kullanıyordum ona rağmen bebeği kaybettik.artık nedenini bilmiyorum.rabbim böyle uygun Görmüş bir daha yaşatmaz inşallah

Bayanlar Günaydın ben bu ay erken de yumurtlamış olabilirim ayin 1 inde de ama degerlendirdik inşallah size sorum şu ben normalde akıntısı çok olan bi insanım resmen kurudum kendimle çok tezat bi durum bu..
Bit de ayaklarımı karnıma çekince kasıklarım ağrıyor ve bacaklarima da ağrı vuruyor ne olabilir?????

ahahahahahahshs ay kahkaha attim

Kizlar alinyilayamadim sizleri de regl olmussunuz ama umudunuzu kaybetmek yok insallah diger aya aliriz guzel haberlerinizi :) odak noktasi haline getirmeyin baska seylerle de ugrasin rahat olun iliskiden sonra da saga donup oyle bekleyin yada sola :) ben saga donup beklemistim sanirim da bebis sag tarafta cunku orasi daha cok aciyo

Canım senin bir çocuğun var diye hatırlıyırum, yanlışmı hatırlıyırum? Acaba iğne dozumu yeterli gelmedi yada eşinde kromozom analizleri yapıldımı? Son onları da yapta cnm gerisi allaha kalmış inş ama hemen hamile kalabiliyorsun en azından...senin gibi bir arkadaşımda 3. Yü düşürdü, 4. De iğneyle çok şükür iyi gidiyor 17. Haftada şuanda allah büyüktür canım ya

Kizceler gunaydin :) @triton-x canim benim de ilk belirtim kasik batmasiydi gogus hassasiyetim dr hamileligi ogrendikten sonra 5. Haftada basladi hayirlisiyla gelsin kuzun ins :)
Canım allah mı söyşetti sanada inş benimledir bebişim şuan bile sağımda çok farkedilen bir ağrı var ya resmen... Kendimi dinlemeyim desemde kendini acaip farkettiriyor...

Cnm dozu bildiğim kiloya göre belirliyor ben çok zayıfım 1.65 boy 45 kilo clxane400 dü yanlış hatırlamıyorsam yani dozu iyi dedi Dr daha fazla yapamayız dedi.hatta sende ciddi olmayan Faktörler Heterozigot ama kayıp çok olduğu için her ihtimale karşı iğneyi kullanacaksın dedi.eşime bakıldı bir sorun yok evet bir kızım var çok şükür on da da rahim içi hematom kanama düşük riski falan yaşadım ama hiçbir ilaç kullanmamıştım.ama hemen hamile kalamıyorum onu yanlış hatırlıyorsun son boş gebelikten sonra yaklaşık 1,5 sene sonra hamile kalmıştım o da hüsranla son buldu.kolay hamile kalamıyorum maalesef kalınca da sağlıklı olmuyor.

Canım allah mı söyşetti sanada inş benimledir bebişim şuan bile sağımda çok farkedilen bir ağrı var ya resmen... Kendimi dinlemeyim desemde kendini acaip farkettiriyor...
İnsallah oyledir :)
Yine de her an onu dusunme baska seylere yogunlasmaya bak unut onu unut simdilik zamani geldiginde testte gostersin kendini bebis :)

Allahalla canım ya bünyen zayıf olduğu için bebeği yabancı madde sanıp atmayamı çalışıyor acaba...inş bi çaresi bulunur cnm...sanki hemen hamile kalabiliyormuşsun gibi kalmış aklımda...allahım hepimizin yardımcısı olsun inş ya...

İnsallah oyledir :)
Yine de her an onu dusunme baska seylere yogunlasmaya bak unut onu unut simdilik zamani geldiginde testte gostersin kendini bebis :)
Canım inş elimden gelenin en fazlasını yapmaya uğraşıyorum...hatta haftasonuna aktivitemiz var eşimle bakalım çnür haftaya kadarda dersler yoğun... İnş hopp burdayım dedin minik:)

Cnm hiçbir kaybım düşük olmadı zorla düşürdük ilaçla yada kürtajla biri gelişmedi direk kürtaj oldum.diğeri kalbi durdu ilaçla düşürdük.diğeri zaten boş gebelikti ilaçla bir kısmı düştü kalan Parça kürtajla alındı.en sonda bu gebelik oldu önce boş gebelik dedi sonra bebeği GÖRDÜ ama kalp atışı hiç oluşmadı içerde çok kanama Alanı var büyük Olasılık düşer denmesine karşın üç hafta bekledim düşmeyince kürtaj oldum yani diyeceğim aslında vücut atamıyor zorla atıyoruz.neden oluyor bilmiyorum yumurta kalitesinden dolayı olabilir mi acaba diye düşünüyorum o Yüzden amh yaptıracağım Yum kalitesi hakkında az buçuk bilgi veriyormuş

Şuan şoktayım! Bir arkadaşım gelmiş şehir dışından, kendisi hemşire.. Laflarken sen çocuk falan dedi, ben de kimseyesöylemiyorum normalde şeytan dürttü sonuçları gösterdim, hocasını aradı(kadın doğum) boşa yumurtluyo o dedi dr! Anlamadım tam, arada pco var mı dedi yoo dedim, bilmiyorum. Senin tedavisiz çocuğun olmaz! dedi!! Şoktayım. Kendi doktorum neden demedi??? Çok da güveniyorum doktoruma, kaç arkadaşımıza teşhisler koydu, bebeklerini kurtardı.. Ki kendisi arkadaşımın da eşi.. Ya şoktayım, arayıp adama bağırmak istiyorum. 6 ay yaa!! Niye demedin diye?? Bi yandan da içimden bir ses belki diğer doktor yanılıyordur diyor.. Ona gösterdiğim tahlili yüklesem, bana bir yorum yapar mısınız?? Fevri hareket etmek istemiyorum..

Eklentiler

• image.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 48
çok dolandım buralarda. şükür pko olmasına rağmen Rabbim çok aratmadı. Bol dua ettim, yürüyüş yaptım ve pkoyu kafamdan attım. Ama daha adetime çooook varken bebeğimin benimle olduğunu hissettiğim ilk an sağ kasığımdaki seğirmeydi. resmen ben burdayım diyordu bana. :) Umarım tez zamanda kavuşursunuz mucizelerinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…