Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Cnm cok anlamiyorum ama internetten normal deger araliklarina baktim ne kadar dogru bilmiyorum ama estradiol yuksek sanirim senin 75 ten yukari olmasi gebeligi zorlastirirmis 50 den asagi olmasi gerekiyor diyor seninki sinirda sanirim insallah internet yanlistir

Ya evet 75i normal kabul ediyoruz demişti benim doktorum.. Ayrıca pco için de lh:fsh 3ün üstü diyor.. Benim 1,5!! Şuan neye kızıyorum biliyor musun, 6aydır doktora gidiyorum ben, neden şuan tesadüfi bir şekilde çat diye bambaşka briir doktordan "tedavisiz çocuğunuz olmaz" diye bir şey duyuyorum?? 6 aydır kendi doktorum neden demiyor?? İşin garibi adama çok da güveniyorum.. Ya arkadaşımın eşi ya, hep birlikteyiz neden bana söylemiyor??? Ya da bu doktora mı inanmasam?? Ama nette de aynı bunun söylediği gibi yazıyor.. Şaşkınım ve çok üzgünüm

Cnm regl kaçıncı gün verildi tahliller

Canim en cokta insani bosa gecen zaman yipratiyor cok iyi anliyorum ama dedigin gibi hangisinin dogru soyledigini suan bilmiyoruz sonuclarini baska bir doktorada goster bide adetinin kacinci gunu yapildigi felanda onemli eger gercekten bir sorun varsa en azindan gecte olsa ogrenmis oldun

benim gibi daha önceden b12 eksikliği yaşayanların mutlaka bu şekilde kullanması gerekiyormuş çünkü folikasit kullanımında b12 eksikliğini gölgeleyebiliyor ve ileride sorun yaratabiliyormuş vücutta
bide D vitamini ve B12 eksikliği gebe kalmaya engel teşkil edebiliyor yazıyordu bi makalede

Cnm regl kaçıncı gün verildi tahliller
Adetimin 3. Günü
Evet ama aynen kurduğun ilk cümle gibi.. Boşa geçen zaman.. 1 yılı geçkin çocuk istemiyorum diye korunmam.. Şuan her şeye kızıyorum.

Adetimin 3. Günü

Evet ama aynen kurduğun ilk cümle gibi.. Boşa geçen zaman.. 1 yılı geçkin çocuk istemiyorum diye korunmam.. Şuan her şeye kızıyorum.

canim.. herseyde bir hayir vardir fevri davranmadan once kendi doktorunla tekrar bir gorus belki yeni oktor yanlis seyler soyledi?..

Canım bende yaptırdım amh testini ama o yum rezervini gösteriyor cnm bi hsg çektir bakalım inş iyi sonuçlar çıkar

Adetimin 3. Günü

Tatlım değerlerin pcos olabilir ama şöyle bir duruum olmuş olabilir, dr un arkadaşınını eşi seni düşünüp stres yapma diye sana bu durumu söylememiş olabilir. Çünkü görümceme veok yakın arkadaşıma pcos olduğu için senin tedavisiz çocuğun olmaz diyen dr lara inat şuan stres yapmadıkları in ikisinde çocukşarı çok yğrasmadan oldu. Oyüzden belkide osikolojini bozmak istememişlerdir...

Adetin 3. Gününe göre LH yüksek sadece

Canım bende yaptırdım amh testini ama o yum rezervini gösteriyor cnm bi hsg çektir bakalım inş iyi sonuçlar çıkar
Araştırırken bir yerde amh yumurta kalitesi hakkında bilgi verir yazıyordu o Yüzden merak ediyorum bakalım Hayırlısı

Evet cnm d vitamini için günde 5 dk

Fsh ile lh arasindaki deger 3 olunca polikistik over oluyor canim, ama sadece hormon tahlilleri yeterli degil teshis icin usgde kistik yapi, buyumeyen inci dizilimli bir yapi olur. Adet gecikmeleri olur adet dongusu cok uzundur. Yani simdi sen bi sakin ol. Nefes al,

canim.. herseyde bir hayir vardir fevri davranmadan once kendi doktorunla tekrar bir gorus belki yeni oktor yanlis seyler soyledi?..
Evet haklısın, pazartesi aramayı planlıyorum.. Umarım net bir şey söyler.. Sağol canım
Anladım, ama pcos falan demedi diğer doktor.. Aman artık kızmaktan bitap düştüm gerçekten.. Yani tedavisiz çocuğun olmaz lafı çok geniş bir laf.. Önce bu hastalığı tedavi ettir, öyle çocuk olur başka.. Ben bu son domtorun dediğinden nedense tüp bebek tek şansım gibi anladım... Ve inan şuan ona maddi maneni gücüm yok.. En az 1 sene beklemeliyim..
Adetin 3. Gününe göre LH yüksek sadece
Belki ben adetliyken yumurtluyorumdur?? Olamaz mı?? Saçmaladım mı? Bu kötü bir şey mi??
Sağol tatlım.. Yani pco falan değil beni korkutan.. Oysa da hayattaki tek pcolu ben değilim sonuçta.. Ama 6 aydır bana bir şey denmemesi.. Kaç kere ultrasona girdim, hele bundan önce kistim varken tedavi için ayda 2 kere gidiyordum, hiç mi fark edilmedi?? Neyse şimdi daha sakinim.. Pazartesiyi bekliycem.. Bugün de evlililik yıl dönümü arkadaşımın, hafta sonu rahatsız etmeyeyim dedim, sonra bi ararım işte pazartesi.. Sakince hafta sonu geçirmeliyim

canım geçmiş olsun ama bildiğim lh sadece pko var yükselmez. süt hormonudur, stres vb. beyin mr ı çektirir çok yüksekse.. beyni,ruhu sakin tutmak önemli,lütfen stres yapma.

Canim cok net tedavisiz olmaz demekte yanlış. Sadece hormon tahlillerine gore degerlendirmekte yanlis, pcolu bir arkadasim normal yollarla hamile kaldi ve ben hamile kaldiktan sonra gittigim doktor eski tahlillerime bakarak polikistik gorunumu var dedi. Benimde lh fsh tan yuksek. Sen sakin ol. Seni taniyan, muayene eden doktora sert cikma, hakkinda hayirlisi olsun. Yipratma kendini.

Eylemeylemce taze annecik hic belirtilerinde koltuk altindan gogsune vuran agri oldu mu
Canim gogus hassasiyeti benim icin biraz belirtisizlikti her ay yumurtlamadan sonra deli gibi oluyordu agrim. Hamile kaldigim ay olmadi hic. Ama adetim yakinlasinca sanirim 2 gun kala cok hafif bir hassaslik olmustu. Yani gogus agrisi bende normalin disinda bi sekilde oldu.

Kuzum bende de goguste birsey yok ama koltuk altimdan gogsumun yan tarafina vuran sizi tarzinda birsey var daha cok erken aslinda ama merak ettim

canım geçmiş olsun ama bildiğim lh sadece pko var yükselmez. süt hormonudur, stres vb. beyin mr ı çektirir çok yüksekse.. beyni,ruhu sakin tutmak önemli,lütfen stres yapma.
Ben de süt kanallarımda genişeleme, fibroadenom var.. Ayrıca anksiyete bozukluğum var, hipofiz bezim fazla çalışıyor.. Kendini sakinleştiremeyen psikolog oldum ben.. Teşekkür ederim.. Zaten aniden böyle gerilmem, telefonda beni hiç tanımayan, hastası bile olmadığım bir adamın, çat diye tedavisiz olmaz demesi.. Daha iyi niyetli yaklaşım beklerdim.. Teşekkür ederim canım ya
Haklısın, yemin ediyorum mantıklı düşünme yetimi elimden almışlar gibi hissediyorum. Aşırı fevri davranıyorum, belirsizlikten hiç hoşlanmam normal hayatımda, giderek karışıyor her şey.. Sağol canım, hamile hamile de yordum seni.. Teşekkürler desteğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…