Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
İnşallah canım, inşallah. Allah yardımcın olsun. Dualarım seninle.

kelebek922 inş biran önce toparlanıp tekrardan çalışmalara yoğunlaşacaksın canım sendende allah razı olsun...
gulit_me ne yazıkki ilaç alamadığın için grip süresi uzamıştır tüh ya bol bol dinlen inş geçer...@mavimli inş güzel haberlerle döneceksin, dualarım seninle...
Buarada kaçgündür eşimin yanındaydım. Şimdi dönüyorum yoldayım, ayrılmadan önce birbirimize sarılıp ağladık yinne... Hasretlik çok zor allah onları başımızdan eksik etmesin iyi olsunda napayım uzakta olsun...
Moralim bozuk biraz, sanki bu ayda olmadı gibime gelmeye başladı... Stresimden dolayı olmuyor eminim... O kadar kafaya takıyorumki, önce insanın kafasını boşaltması lazım... Başka türlü zor

@triton-x Allah kavustursun canim ,
Ben de az once babamla konustum agladim dedim damadiniz ekmek bile almadan cikti gitti cok hastayim diyorum napiyim diyo dedim kizdirdim babami cok o da agladi kapatirken gelip alicam seni diyo.
Ben cokkkkk kizginim esime insan bi alip doktora goturmez mi anca napiyim napiyim deyip duruyo

canım Allah kavuştursun benimde annemle babam yanımdaydı 1 haftadır bugün gidiyolar 7 sene oldu hala alışamadım ağlıyorum dünden beri gidicekler die oğlumda üzülüyo aileden uzak zor yaa ne zaman alışıcam ben

allah kavuştursun cnm inşallah bebişin seninledir

Kıyamam ya hormonlarından dolayı da daha çok takıyırsundur kafana sen şimdi... Ama dr a da götürse şimdi ilaç içemeyecepin için çok bişey yapamazlar gibime geliyor...ama gitmek istersen yakınında bir sağlık ocağı yokmu? Yarın oraya git istersen
Canım gurbetlik hasretlik zor...eşim yanımda olsa herşeye katlanırımda...bizim de kaderimizde bu var demekki, seni de allah kavuştursun canım napalım sağlık olsun inş geçer bugünlerde...

canım sen hormonlardan dolayı hassasta davranıyo olabilirsin sana bi tavsiye eşinle aranızdaki sorunları ailene anlatmada yansıtmada senin eşin olduğu için kolay affedersin unutursun ama ailen içgüdüsel olarak doluyor eşine karşı tecrübe ettim bunu bizzat insan paylaşıyor oan ama bir süre sonra sıkıntı yaratıyor ne aileni eşine ne eşini ailene anlatma

canım Allah kavuştursun inşallah üzme kendini biraz kafanı dağıtman gerekiyor sanırım kuzum farkındayım ben senin çok kafaya taktığının kendin için birşeyler yapmalısın seni rahatlatacak iyi gelecek birşeyler akşamları eve döndüğünde yoga meditasyon gibi

aynen cnm ne zaman rahat bırakırsan ozmn oluyor derler ya bebişler...bende deo hesaba döndü resmen...her ay yum hesapla, birararada olucaz mı olmayacaz mı stresi...sonra adeti bekle...ömür geçiyor böyle ya yogayı yada meditayonu kendi kendime öğrenebilir miyimki? pilates çok yaptım zamanında ama şimdi içimden gelmiyor belki yoga düşünmemi engeller cnm...

canım y.tube da videolar var ilk başta ordan açıp yaparsın profesyonel olmamıza gerek yok ki önemli olan rahatlatması hem bütün vücudun esniyor çalışıyor iyi hissettiriyor hem de ruhen.ben bazen içim sıkıldığında müziklerini açıp gözlerimi kapatıp sadece nefesime odaklanıp rahatlatıyorum kendimi bu bile iyi geliyor

Canım deneyim ozaman ben hakikaten, ama kafanı böyle uzaklaştırabiliyor musun peki?Bir de çok kimseye söylemediğimiz halde çocuk yok mu diye baskı oluşturulması canımı sıkıyor inan...kocam yanımda değil desemde soruların önüne geçemiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…