- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 42
İnşallah canım, inşallah. Allah yardımcın olsun. Dualarım seninle.eşim pazar akşamı gelecek. Annemi çağırdım, o gelecek yarın akşam. Bana çok iyi gelecek. Anneme daha söylememiştim hamile olduğumu. Kalp atışlarını dinlemeye götürecektim geldiğinde. Şimdi durum böyle olunca, ben öncesinden bir daha doktora gideyim dedim. inşallah iyi haber yerine kötü haber vermek zorunda kalmam.
canım Allah kavuştursun benimde annemle babam yanımdaydı 1 haftadır bugün gidiyolar 7 sene oldu hala alışamadım ağlıyorum dünden beri gidicekler die oğlumda üzülüyo aileden uzak zor yaa ne zaman alışıcam benkelebek922 inş biran önce toparlanıp tekrardan çalışmalara yoğunlaşacaksın canım sendende allah razı olsun...
gulit_me ne yazıkki ilaç alamadığın için grip süresi uzamıştır tüh ya bol bol dinlen inş geçer...@mavimli inş güzel haberlerle döneceksin, dualarım seninle...
Buarada kaçgündür eşimin yanındaydım. Şimdi dönüyorum yoldayım, ayrılmadan önce birbirimize sarılıp ağladık yinne... Hasretlik çok zor allah onları başımızdan eksik etmesin iyi olsunda napayım uzakta olsun...
Moralim bozuk biraz, sanki bu ayda olmadı gibime gelmeye başladı... Stresimden dolayı olmuyor eminim... O kadar kafaya takıyorumki, önce insanın kafasını boşaltması lazım... Başka türlü zor
cnm bugün nasılsın bana on gün sonra tekrar gel demişti sana ne dedi kanama var mıcharmant Veson mavimli @Semackgz gulit_me @triton-x Eylemeylemce MinikPiranha casun ve hatirlayamadigim bi cok kisi..kızlar hepinizden allah razı olsun tanımadığınız halde ne kadar candan davrandiniz destek oldunuz çok sağolun iyi ki varsınız burasiiyi ki var cçok başka biyer bi yuva gibi sıcak. . Allahta inşallah sizin yüzünüzü güldürsun
allah kavuştursun cnm inşallah bebişin seninledirkelebek922 inş biran önce toparlanıp tekrardan çalışmalara yoğunlaşacaksın canım sendende allah razı olsun...
gulit_me ne yazıkki ilaç alamadığın için grip süresi uzamıştır tüh ya bol bol dinlen inş geçer...@mavimli inş güzel haberlerle döneceksin, dualarım seninle...
Buarada kaçgündür eşimin yanındaydım. Şimdi dönüyorum yoldayım, ayrılmadan önce birbirimize sarılıp ağladık yinne... Hasretlik çok zor allah onları başımızdan eksik etmesin iyi olsunda napayım uzakta olsun...
Moralim bozuk biraz, sanki bu ayda olmadı gibime gelmeye başladı... Stresimden dolayı olmuyor eminim... O kadar kafaya takıyorumki, önce insanın kafasını boşaltması lazım... Başka türlü zor
yok canım saat üçte.mavimli cnm kontrole gittin mi
inşallah canım.kelebek922 canım çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın inşAllah mavimli canım inşAllh bugün bebişini ve kalp atişını görürsün canım
Kıyamam ya hormonlarından dolayı da daha çok takıyırsundur kafana sen şimdi... Ama dr a da götürse şimdi ilaç içemeyecepin için çok bişey yapamazlar gibime geliyor...ama gitmek istersen yakınında bir sağlık ocağı yokmu? Yarın oraya git istersen@triton-x Allah kavustursun canim ,
Ben de az once babamla konustum agladim dedim damadiniz ekmek bile almadan cikti gitti cok hastayim diyorum napiyim diyo dedim kizdirdim babami coko da agladi kapatirken gelip alicam seni diyo.
Ben cokkkkk kizginim esime insan bi alip doktora goturmez mi anca napiyim napiyim deyip duruyo
Canım gurbetlik hasretlik zor...eşim yanımda olsa herşeye katlanırımda...bizim de kaderimizde bu var demekki, seni de allah kavuştursun canım napalım sağlık olsun inş geçer bugünlerde...canım Allah kavuştursun benimde annemle babam yanımdaydı 1 haftadır bugün gidiyolar 7 sene oldu hala alışamadım ağlıyorum dünden beri gidicekler die oğlumda üzülüyo aileden uzak zor yaa ne zaman alışıcam ben
İnş cnm ama hiç umudum yok niyeyse...allah kavuştursun cnm inşallah bebişin seninledir
canım bundan sonra herşey gönlünce olsun inşallah sende iyiki varsıncharmant Veson mavimli @Semackgz gulit_me @triton-x Eylemeylemce MinikPiranha casun ve hatirlayamadigim bi cok kisi..kızlar hepinizden allah razı olsun tanımadığınız halde ne kadar candan davrandiniz destek oldunuz çok sağolun iyi ki varsınız burasiiyi ki var cçok başka biyer bi yuva gibi sıcak. . Allahta inşallah sizin yüzünüzü güldürsun
canım sen hormonlardan dolayı hassasta davranıyo olabilirsin sana bi tavsiye eşinle aranızdaki sorunları ailene anlatmada yansıtmada senin eşin olduğu için kolay affedersin unutursun ama ailen içgüdüsel olarak doluyor eşine karşı tecrübe ettim bunu bizzat insan paylaşıyor oan ama bir süre sonra sıkıntı yaratıyor ne aileni eşine ne eşini ailene anlatma@triton-x Allah kavustursun canim ,
Ben de az once babamla konustum agladim dedim damadiniz ekmek bile almadan cikti gitti cok hastayim diyorum napiyim diyo dedim kizdirdim babami coko da agladi kapatirken gelip alicam seni diyo.
Ben cokkkkk kizginim esime insan bi alip doktora goturmez mi anca napiyim napiyim deyip duruyo
canım Allah kavuştursun inşallah üzme kendini biraz kafanı dağıtman gerekiyor sanırım kuzum farkındayım ben senin çok kafaya taktığının kendin için birşeyler yapmalısın seni rahatlatacak iyi gelecek birşeyler akşamları eve döndüğünde yoga meditasyon gibikelebek922 inş biran önce toparlanıp tekrardan çalışmalara yoğunlaşacaksın canım sendende allah razı olsun...
aynen cnm ne zaman rahat bırakırsan ozmn oluyor derler ya bebişler...bende deo hesaba döndü resmen...her ay yum hesapla, birararada olucaz mı olmayacaz mı stresi...sonra adeti bekle...ömür geçiyor böyle yacanım Allah kavuştursun inşallah üzme kendini biraz kafanı dağıtman gerekiyor sanırım kuzum farkındayım ben senin çok kafaya taktığının kendin için birşeyler yapmalısın seni rahatlatacak iyi gelecek birşeyler akşamları eve döndüğünde yoga meditasyon gibi
canım y.tube da videolar var ilk başta ordan açıp yaparsın profesyonel olmamıza gerek yok ki önemli olan rahatlatması hem bütün vücudun esniyor çalışıyor iyi hissettiriyor hem de ruhen.ben bazen içim sıkıldığında müziklerini açıp gözlerimi kapatıp sadece nefesime odaklanıp rahatlatıyorum kendimi bu bile iyi geliyoraynen cnm ne zaman rahat bırakırsan ozmn oluyor derler ya bebişler...bende deo hesaba döndü resmen...her ay yum hesapla, birararada olucaz mı olmayacaz mı stresi...sonra adeti bekle...ömür geçiyor böyle yayogayı yada meditayonu kendi kendime öğrenebilir miyimki? pilates çok yaptım zamanında ama şimdi içimden gelmiyor belki yoga düşünmemi engeller cnm...
Canım deneyim ozaman ben hakikaten, ama kafanı böyle uzaklaştırabiliyor musun peki?Bir de çok kimseye söylemediğimiz halde çocuk yok mu diye baskı oluşturulması canımı sıkıyor inan...kocam yanımda değil desemde soruların önüne geçemiyorum yacanım y.tube da videolar var ilk başta ordan açıp yaparsın profesyonel olmamıza gerek yok ki önemli olan rahatlatması hem bütün vücudun esniyor çalışıyor iyi hissettiriyor hem de ruhen.ben bazen içim sıkıldığında müziklerini açıp gözlerimi kapatıp sadece nefesime odaklanıp rahatlatıyorum kendimi bu bile iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?