Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Boşver ya aldırmamaya çalış kim ne derse desin.. Bende bazen takıyorum ama çok üzerinde durmuyorum. Hele çocuklu biriyle berabersen birazda çocuğu seversen yandın. Kendin yapta kendikini sev diyorlar... İnsanın elinde olan bişey sanki. Herkesin kolay olmuyor napalım Allah vermeyince olmuyor işte.. İnsanlar ne düşüncesiz yaaa

aynen canım takmamaya çalışsakta resmen bilinçaltımıza işliyorlar ya...birde ben gerçekten bebek ve çocuk seven bir insanımdır herzaman alır oynarım onlarla...ama bunlar yüzünden resmen kendimi çekmeye başladığımı farkettim...

temelli uzaklaşamııyorsun malesef keşke öyle olsa ama o akşam ve gecen huzurlu hissettiriyor ve sabaha pozitif daha ılımlı ve ruhen daha arınmış oluyor insan ya canım benimde birara içime kapanacak kimseyle görüşmek istemeyecek kadar yıpratmıştı o sorular ama şimdi umursamıyorum onlar benden birkaç yıl önce doğuruyorda ne oluyor yani benden dahamı çok sevmiş oluyorlar bebeklerini dahamı sevgi dolu insanlar oluyorlar dahamı mutlu oluyorlar hayır böyle sorular soran insanlar eksikler açlar kendilerinde olmayan sevgiyi hümanistliği benim üstümde beni de mutsuz etmeye çalışarak kendi kendilerini tatmin ediyorlar sen hiç ciddiye alma onları sen değerlisin en başta onlar 3.planda ama rahatsızlık duyuyorsan şuan düşünmüyoruz eşimle beraber büyütmel istiyoruz çocuğumuzu ne zamanki aynı evde yaşamaya başlarsak ozaman planlarız biz çocuğumuzu düşünüyoruz öncelikle kendimizi değil buda birkaç seneye olabilecek de net kendinden emin ve gülümseyerek emin ol sinir olacaklar o hazzı yaşayamadıkları için

onu da diyorum canım, yaşın geçiyor sonra olmaz bla bla bla larla dvam ediyor onlar tatlım :) haklısın ama sallamamak lazım ya, herkesin sende imrendiği birşey var ama dediğin gibi bu yoga işine yoğunlaşayım bende bakalım :)

Eveet canım aynen ben çok severim çocukları. Ben daha kimseye 6 aydır deniyoruzda olmuyor falan diye söylemedim annem kardeşlerim hariç. Söylemekte istemiyorum. Kuzenimin 1,5 yaşında oğlu var. Kuzenimle yaşıtız. Benden önce evlendi. Benden önce doğurdu. Böyle gözümün içine soka soka keşke önce evlenseymişim. Ben bekarken sürekli keşke önceden evlenseymişim kocam çok iyi falan filan yapıyordu. Evlendim onunda çocuğu oldu. Şimdi de keşke daha önce çocuk yapsaymışım. Keşke bir kaç tane daha yapsaymışım deyip duruyor yanımda sürekli. Onun çocuğunu sevemiyorum bende bu yüzden. Eşimin tarafı sürekli çaresine bakın tüp bebek yapın ne duruyorsunuz deyip duruyorlar. Daha 32 yaşındayım. 6 ay olmuş. Niye hemen tüp bebek yapayım.

Canım daha pazar günü eşimin yiğeninin doğumgünündeydim. Allahım ev curcuna çoluk çocuk, ama varya gelenlerin çoğu hayatını yaşamış. en erkeni 37sinde çocuk doğurmuş. Onunla ilgileniyordu, onlar birtek dedi gezin tozun daha biraraya gelin diye haha :) önemli olan yaş değil ki ne zaman hazır hissettiğin...ben daha 1 yıldır gerçekten çok istiyorum. 1 kere oldu düştü, 2.si de 6 aydır bekletiyor dediğin gibi...Daha 1 yılı tamamlamak lazım dr.a gitmek için ama biz de sabırsısız ya
bir de varya zaten kuzenler yiğenler bir yarışıyor ki sorma, sen içten davranıyorsun kıskanmıyorsun ama bazıları içten içe kin bağlamış resmen...benim teyzemin kızıyla aramda 5 yaş var onun 8 yaşında bir oğlu var şuan...hiç unutmam bir doğum gününde aradım. doğum günün kutlu olsun dedim, demez olaydım. ben senin yaşındayken çocuğum vardı muhabbeti yaptı. artık dayanamadım laf söyledim. Ben asla kimsenin eğitim durumuna laf söylemem, kendisi lise mezunu...ben yüksek lisans ve doktoramı ne şartlarda yaptım. şehirlerarası gittim, bir sürü kimyasalla uğraştım, yeri geldi laboratuvardan geceleri çıktım. Ama çok şükür çalışmamın karşılığını alıyorum şuanda, manevi olarak mutluyum. Ama o resmen bunun hırsını çıkardı benden, bende dayanamadım sen o yaşta doktora mı yapıyordun peki dedim artık ki...asla kimseye böyle birşey demem, benim için karşımdaki insan olsun, kimseyi sınıflandırmam. ama zorla kendine dedirtti haketti canım...o yüzden o kadar iyi anlıyorum ki seni...en güzeli kimseyi dinlememek ama tabi başarabilirsek...

kimse yanlış anlamasın burda lafım meclisten dışarı ama çocuk doğurmak marifet değil içiboş insanlar bunla övünür yada başka yaptığı neyse işte ''ben yaptım egosu'' napçak sığ işte hayata neden geldiğini nasıl bir insan olması gerektiğini ruhunu düşüncelerini terbiye etmeyi nereden bilecek ki hiç bunların üstüne düşünmemişki varsa yoksa o ne dedi bu ne yaptı o doğurmuş şu bilmem ne yapmış ben böyle insanlardan mümkün mertebe uzak durmaya çalışıyorum mesafe koyuyorum çünkü onun negatifliği beni sömürmeye başlıyor bir süre sonra keşke herkes başakalarında enerjisini harcyacağına kendi potansiyeline yönelse

benim okulda birsürü evlenmemiş arkadaşım var 30 yaş üstü...herkes evlenmek zorunda değil çünkü...ben daha kızlara onlar konusunu açmadığı sürece hayatınızda biri var mı muhabbeti yapmadım bugüne kadar, ama diğerleri kızlara neler söylüyorlar. e bunlar evlense bu seferde çocuk yok mu? yani bu dediklerim de kendilerini dolu gören boş insanlar malesef...ne kadar okursan oku ama insan ol önce...kendini doldur, git işini yap yok. Sinirlendim cnm valla inan bugün bi doluyum niyeyse...

doldurmuşlar seni kuzum boşver deşarj oluyorsun :) bende öyleyim canım ya inan okadar düşünürüm ki bi laf söylemeden aslında çoğu zaman üzülüyorum bu konuda hep ben bukadar kırmamaya çalışıyorum neden böyle yapıyorlar diye ama napalım biz belki de çok hassasız ama ''boğaz dokuz boğumdur'' demiş atalarımız anlayana

daha neler var da canım hakikaten amannn varya boşver relax olmak lazım artık :)

Evet bir yarış içinde kendisi taaa küçüklükten beri. Çokta belli eder. Sen zaten şanslısın.. Sen zaten ballısın. Laflar hep böyle.. Halbuki neler yaşadığımı bir ben biliyorum bide Allah .
O böyle konuştukça diyorum ki iyiki o önce evlenmiş iyikide önce çocuğu oldu yoksa bunları önce ben yapsaymışım gözden nazardan hayır gelmezmiş :)))
Dediğin gibi başarabilirmiyiz bilmem ama en azından kimseyi kıskanmayız. Onun olmasın benim olsun demeyiz. Ben memnunum halimden. Allah hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin hepimize

pass casun @triton-x kizlar okudum yazilarinizi hepiniz haklisiniz. En nefret ettigim kisilikler.. Elinizden geldigince uzak durun. Ben yapmicam cocuk diyorum suan. Kimseyle ugrasamam kimse benim hayatimi yasamiyor. Cok soranlara olmuyor cocugumuz ve cocuklari sevmiyorum diyorum. Baska kurtulus yok biz esimle astik bu durumu gercekten olmadiginda nasil olacagina karar verdik mutluyuz. Kimse de umrumuzda degil. Hatta kiz kardesim evlat edinirsiniz diyor. Ben onu da yapamam benimseyemem yani benimmis gibi ama disardan destek olurum. Neler var neler.. Herkes konusuyor.. Bosvermeye calisin.. Benim halaminda olmadi cocugu valla bisey de olmadi yani beni seviyordu bende kardeslerimin cocuklarini severim napayim. Bir daha gelmicem dunyaya.. Kimsenin lafiyla da ugrasamam. Herkes kendine baksin. Dediginiz gibi marifet degil dogurmak bi akrabamizin cocuklari perperisan zavallilar anne baba calisiyor anneanne allaha emanet bakiyor. Neyse.. Bu konu uzar gider.

çok haklısın canım böyle düşünmek insanı gerçekten rahatlatıyor ve farklı bi pencereden bakabilmeni sağlıyor olaylara herkesin hayata gelme nedeni farklı bizim rolümüzde bu :)

En güzelini yapmışsın canım sende...Herkes evlenecek ya da herkesin çocuğu olacak diye de bir kanun yok...bunlar olmadı diye kimsenin eksik kalacağı da yok...öbür tarafta herkes kendinden sorumlu...terazi yok ki herkeste başka bir özellik var, ozaman herkesin hayatı aynı olurdu. Ben hep içime atar sabrederim, eninde sonunda bilirim ki mükafatımı alıcam diye düşünürüm. Bu dünyada olmasa da öbür dünya da...yeter ki kalp kırıklığı olmasın ya yeter ki...

aynen canım iyiki onların önce olmuş dediğin gibi...allah her isteyenin dualarını kabul etsin inş. başkasının malında çocuğunda hiçbir zaman gözüm olmadı. herkesin bir vakti var güzelliklerin yaşanacağı inş.

dediğin çok doğru Rabbim hherkesin niyetini görüyor benim kuznm bir laf söyledi okadar zoruma gittiki anlatamam günlerce ağladım sonra nemi oldu benden beter oldu başına gelmeyen kalmadı maddi-manevi üzüldüm ama Rabbim biliyo içimden bile oh olsun dememek için töğbeler ettim şeytana uymamak için nefsime yenilmemek için eşimin halasıda demişki iyiki olmamış düşmüş bebek onuda Rabbime havale ettim ve ben eşimle Allahın izniyle çok mutlu olacağım yine olacak bebeğimiz herkes kalbinin nasibini yer....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…