- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
İnsallah tutmustur bebecikcharmant benim bat 15 aralık gibi görünüyor.Bu ay aşılama yaptırdım.5. günündeyim.
keşke güzel haberlerle gelebilseydim. kese olmuş 20 mm ama boş kese görünüyor malesef. bir hafta sonra aç gel kürtaj yapalım dedimavimli canim guzel haberlerini bekliyoruz.
Ahh canım benim ya.ne dicemi bilemedim. Allahım ey güzel Allahım yardım et.keşke güzel haberlerle gelebilseydim. kese olmuş 20 mm ama boş kese görünüyor malesef. bir hafta sonra aç gel kürtaj yapalım dedi
Canim Allah yardimcin olsun . Rabbim insallah tez zamanda saglikli bir gebelik nasip etsinkeşke güzel haberlerle gelebilseydim. kese olmuş 20 mm ama boş kese görünüyor malesef. bir hafta sonra aç gel kürtaj yapalım dedi
Amin.Ahh canım benim ya.ne dicemi bilemedim. Allahım ey güzel Allahım yardım et.
Amin.Canim Allah yardimcin olsun . Rabbim insallah tez zamanda saglikli bir gebelik nasip etsin
maşallah ayyy çok güzel haber bu pıtpıt
maşallah canım allah tamamına erdirsin inş :)
yasasiiin bir pit pit dahaaaAllah kucagina almayi nasip etsin caniimm
boş gebelik canım. kürtaj sonrası yine aranıza dönüyorum anlaşılan. çok üzgünüm çok.mavimli Naptin canim gittin mi doktora?
keşke gelmiş olsaydımmavimli inş. güzel haberlerle gelirsin canım inş...
keşke güzel haberlerle gelebilseydim. kese olmuş 20 mm ama boş kese görünüyor malesef. bir hafta sonra aç gel kürtaj yapalım dedi
sağolasın canım. anneme güzel haber verecektim beraber sarılıp mutlu olacaktık, şimdi beni teselli etmeye, gözyaşlarımı silmeye gelecek.ayycok uzuldum bitanem Rabbim yardimciniz olsun sana ve esine sabirlar versin insallah Annen yanina gelecekti bu sana cok iyi gelecek.
İnsallah bir daha basina gelmez boyle kotu birseyne denir bilemiyorum
sağolasın canım. anneme güzel haber verecektim beraber sarılıp mutlu olacaktık, şimdi beni teselli etmeye, gözyaşlarımı silmeye gelecek.
inşallah canım. şimdi gördüm benim de özel başlığımda herşey güzel olacak yazıyordu haberi alana kadarmavimli kuzum zor ama geçecek canım keşke elimizde olsa da hiç olmasa hiç yaşanmasa böyle şeyler nasip kuzum inşallah en kısa zamanda toplarsın kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?