sarıldın zaten.sevdiklerimizle acilarimizi paylastikca azalir seni en iyi annen anlayabilir en cok o paylasabilir uzuntunu keske sana sarilabilsem suanda
sarıldın zaten.
boş gebelik canım. kürtaj sonrası yine aranıza dönüyorum anlaşılan. çok üzgünüm çok.
keşke güzel haberlerle gelebilseydim. kese olmuş 20 mm ama boş kese görünüyor malesef. bir hafta sonra aç gel kürtaj yapalım dedi
Canımçok üzüldüm kesin mi ki belki bir mucize olur ne diyecegimi bilemedim kızlar topigimize noldu ya nazar değdi
Canımçok üzüldüm kesin mi ki belki bir mucize olur ne diyecegimi bilemedim kızlar topigimize noldu ya nazar değdi
gulit_me gunaydin canim. Gecmeyen grip yapmislar sanirim pastil de aldim meyveler bitki caylari ama bana misin demiyor oksurmekten hapsirmaktan kasiklarim agridi yine tum gece uyutmadi beni. Burnum sanki balon gibi sismis oyle hissediyorum, kulagim da sizliyor nedenini bir turlu anlamadim kotuyum iste ben
Ohh ne güzel
Canım çok üzgünüm.. Geçmiş olsun, ne denir bilemedim ama, iyi ol güçlü olkeşke güzel haberlerle gelebilseydim. kese olmuş 20 mm ama boş kese görünüyor malesef. bir hafta sonra aç gel kürtaj yapalım dedi
Ohh ne güzelcanım valla kolay geçmez belki ama bol bol sıvı tüket gerçekten çok iyi geliyor.. Pıt pıtlara da çok sevindim:) canım hormonlar tavandır sende, eşini de boşuna üzme..
Canım çok üzgünüm.. Geçmiş olsun, ne denir bilemedim ama, iyi ol güçlü ol
Nazar değmesıni önlemek,Yahut değdiği sanılan nazarın tesirini gidermek için okunan ayetler ,dualar vardır.Bunlar şunlardır;Rasul-ü Ekrem Efendimiz,Kur’anın manasını içinde toplayan ,Fatiha suresininnazara iyi geleceğine işaret ettiği hadisinde şöyle buyurmuştur;
- Allah’ın kitabında göz değmesini önlemek için sekiz ayet vardır.Bir kimse bu sekiz ayeti evinde okursa o gün o evde bulunanlara insanın ve cinninin zararı dokunmaz .Yani nazar erişmez.O sekiz ayetin yedisi Fatiha suresi,Sekizinciside Ayete’l-Kürsi ‘dir.
Büyük velilerdenHasan Basri Hazretleri göz değmesine karşı (Kalem suresinin51-52 ‘inci ayetleri olan)Şu ayetleri okurdu.
وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ
لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ
إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
OKUNUŞU:Ve in yekâdullezîne keferû le yuzlikûneke bi ebsârihim lemmâ semîûz zikra ve yekûlûne innehu le mecnûn(mecnûnun).
Bunlardan başka Peygamber Efendimiz in Kur’anı Kerimin En son surelerini teşkil eden (ihlas,Felak,ve Nas) Surelerinide okuyup tavsiye buyurmuştur.
Nazar için;
Kalem suresi,51-52 İnci ayetler.(Yukarıda)Ayete’l-Kürsi ,İhlas.Felak ve Nas sureleri okunmalıdır.
Yine bazı eserlerden öğrendiğimize göre Rasul-ü Ekrem efendimiz ,Torunları Hasan ve Hüseyine Nazar değmesin Diye şu duayı okuduğu rivayet olunur.
اَعُوذُ بِكَلِماَتِ اللهِ التَّآمّةُ مِنْ كُلِّ شَيْطَاَنِ وَ هآمَّةِ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّ
"Euzü bi-kelimatillahittammati min şerri külli şeytanın ve hammatin ve min şerri külli aynin lamme.
Anlamı: “Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah’a sığınırım.”
Tesekkur ederim. Cok uzuluyorum boyle olunca.. Keske hep hersey yolunda olsa hepimizin bebisleri olsa saglikli olsa.. Gercekten hissediyorum hepinizin uzuntusunu skntisini.. Allah buyuk. Hepsi gececek insallah. Saol kuzum guzel sozlerin icin. Senin kalbin guzel gonul gozun acik ki hissedebilmissin. Allah yolunu aydinlatsin.Kuzum ya iyi ki varsın samimiyetin o kadar içten ki gerçekten seni ablam bir büyüğüm olarak görüp çok seviyorum ve dusuncelerini çok çok onemsiyorumçok güzel bir kalbin var
Tesekkur ederim. Cok uzuluyorum boyle olunca.. Keske hep hersey yolunda olsa hepimizin bebisleri olsa saglikli olsa.. Gercekten hissediyorum hepinizin uzuntusunu skntisini.. Allah buyuk. Hepsi gececek insallah. Saol kuzum guzel sozlerin icin. Senin kalbin guzel gonul gozun acik ki hissedebilmissin. Allah yolunu aydinlatsin.
evet canım olacak inşallah umudunnu kaybetme.canım 2.bebeğimide yazmışsın nedenini mutlaka öğren kuzum patalojiye gönderilir sanırım ne diyeyim Allah sabrını versin inşallahinşallah canım. şimdi gördüm benim de özel başlığımda herşey güzel olacak yazıyordu haberi alana kadar
Fatiha Suresi
"Bismillahirrahmânirrahîm. Elhamdü lillâhi rabbil'alemin Errahmânir'rahim Mâliki yevmiddin İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în İhdinessırâtel müstakîm Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn"
Ayetel Kürsi
"Bismillahirrahmanirrahim Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm."
Felak Suresi
"Bismillahirrahmânirrahîm. Kul e'ûzü birabbil felak min şerri mâ halak ve min şerri ğasikın izâ vekab ve min şerrin neffâsâti fil'ukad ve min şerri hâsidin izâ hased"
Nas Suresi
"Bismillahirrahmânirrahîm. Kul e'ûzü birabbinnâs Melikinnâs İlâhinnâs Min şerril vesvâsil hannâs Ellezî yüvesvisü fî sudûrinnâsi Minel cinneti vennâs"
Bana da bi hafta on güne gel dedi canım iyiyim çok şükür kanamamda yok pekcnm bugün nasılsın bana on gün sonra tekrar gel demişti sana ne dedi kanama var mı
keşke güzel haberlerle gelebilseydim. kese olmuş 20 mm ama boş kese görünüyor malesef. bir hafta sonra aç gel kürtaj yapalım dedi
Ah be kuzum şuraya güzel haberini okuyayım diye girdim şimdi...ahh ahh varya allahım sabır versin, inan çok üzüldüm..ama nolur kendini hiç bırakma ve sebebini iyice öğren, patoloji değil de genetike göndermek şazım kürtajdan spnrakeşke gelmiş olsaydım
sağolasın canım iyi dileklerin için, ne zormuş yaAllah dayanma gucu ve sabir versin.. Gececek bu gunlerde.. Cok uzuldum.. Bir daha yasama kotu bir sey insallah..
çok sağolasın canım. burdaki herkes o kadar iyiki inan hepinizin yanımda olduğunu hissediyorum, sizinde sayenizde atlatacağım, bugünlerde geçecek.Ah be kuzum şuraya güzel haberini okuyayım diye girdim şimdi...ahh ahh varya allahım sabır versin, inan çok üzüldüm..ama nolur kendini hiç bırakma ve sebebini iyice öğren, patoloji değil de genetike göndermek şazım kürtajdan spnraordan net cevap gelir, kromozom analizlerini ve ğıhtılaşma testlerini de yaptırmaya çalış canım benim ya...üstede yazmışsın ağlattın beni ama sıkıca sarıl anacığıba kocanlada sarılın birbirinize allah sabır versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?