canım boş gebelik olduğu için incelenemiyormuş, yani ortada incelenecek embriyo yok malesef.evet canım olacak inşallah umudunnu kaybetme.canım 2.bebeğimide yazmışsın nedenini mutlaka öğren kuzum patalojiye gönderilir sanırım ne diyeyim Allah sabrını versin inşallah
annem de senin gibi diyor mucize olur belki diyor, bir değil iki hafta bekle diyor.Canımçok üzüldüm kesin mi ki belki bir mucize olur ne diyecegimi bilemedim kızlar topigimize noldu ya nazar değdi
Aaa çeksin tabi kiiNormalde cok sinirli bir tip degilim ama bu hastalik yada hamilelik kotu etkiledi beni azcik nazlaniyim kocis te ceksin hep boyle olmayacagim ya :)
Cokk tesekkur ederim, kisa zamanda sizlerden de guzel haberler aliriz insallah. Hep dualarimdasiniz
inşallah canım, iyi düşünmek gerek.Aaa çeksin tabi kiiaayt ben hamile olsam ne naz yaparım ama naz yaparken kendini üzme diye dedim kendine dikkat et canım benim
mavimli canım kendine dikkat et, moralini yüksek tut demek kolay biliyorum, ama inan her inişin çıkışı vardır:) her şey güzel olacak inşallah
annem de senin gibi diyor mucize olur belki diyor, bir değil iki hafta bekle diyor.
Canım endişelenme, yarın ararsın doktoru rahatlarsın, bi daha içme tabi doktorla konuşana kadar, ama 1 kereden bir şey olmaz bence.. Sen içini ferah tutKizlar doktor parol yazmisti ben de evde var diye almadim ama evdeki parool plus mis
Icmis bulundum ben bidaha icmem kesinlikle ama endiseliyim simdi
canım benim benim bile aklım çıktı okurken. aman dikkat et kendine, çok hareket etme, ne gerek var hemGunaydin kizlar,
Dun aksam saatlerinde biraz lekelenmem oldu. Hafif hafifte kasık ağrım vardi. Aksam esimle acile gittik. Doktor muayenesinde kese ve bebek goruntusu gayet iyiydi. Kalp atislarini bu defa dinledik. Cok buyuleyici, aklin alamayacagi bir duygu. Doktora leke ve agridan bahsettim. Lekenin fotografini cekmistim. Doktora gosterdim. Bana bu lekelenmenin masum oldugunu ancak tedbir almamiz gerektigini soyledi ve bir igne yaptirdik. Ayrica progestan verdi 200 mg gunde 2 defa kullanicam. Yatmami, hic bir is yapmamami ve haftaya tekrar kontrole gelmemi soyledi. Agrim yok oldu sukurler olsun. O gelen lekelenme tekrar gelmedi. Bebegim Rabbim'e emanet. Dualarinizi benden eksit etmeyin.
canım benim benim bile aklım çıktı okurken. aman dikkat et kendine, çok hareket etme, ne gerek var hemherşey iyi olacak senin için ve bebeğin için merak etme.
gunaayydiiinnn sonunda pit pitlar duyulduuu yasasiinnn insallah hicbisey olmayacak bebisine kuzumGunaydin kizlar,
Dun aksam saatlerinde biraz lekelenmem oldu. Hafif hafifte kasık ağrım vardi. Aksam esimle acile gittik. Doktor muayenesinde kese ve bebek goruntusu gayet iyiydi. Kalp atislarini bu defa dinledik. Cok buyuleyici, aklin alamayacagi bir duygu. Doktora leke ve agridan bahsettim. Lekenin fotografini cekmistim. Doktora gosterdim. Bana bu lekelenmenin masum oldugunu ancak tedbir almamiz gerektigini soyledi ve bir igne yaptirdik. Ayrica progestan verdi 200 mg gunde 2 defa kullanicam. Yatmami, hic bir is yapmamami ve haftaya tekrar kontrole gelmemi soyledi. Agrim yok oldu sukurler olsun. O gelen lekelenme tekrar gelmedi. Bebegim Rabbim'e emanet. Dualarinizi benden eksit etmeyin.
Tamam canim. Yatip dinlenicem. Bebecik buyusun,iyi olsun da yatarim ben. Yaramaz bu teyzesi çok yaramaz. Illa annesinn yuregini agzina getirecek essek sipasi.gunaayydiiinnn sonunda pit pitlar duyulduuu yasasiinnn insallah hicbisey olmayacak bebisine kuzumama yat hic bisey yapma emi
Tamam canim. Yatip dinlenicem. Bebecik buyusun,iyi olsun da yatarim ben. Yaramaz bu teyzesi çok yaramaz. Illa annesinn yuregini agzina getirecek essek sipasi.
Canım endişelenme, yarın ararsın doktoru rahatlarsın, bi daha içme tabi doktorla konuşana kadar, ama 1 kereden bir şey olmaz bence.. Sen içini ferah tut
Gunaydin kizlar,
Cok sukur canim duyduk esim videoya almis o arada :) aksam kac defa izledi videoyu bilmiyorum. Su cok iciyorum en az 2,5 lt. Dinlenicem canim. İnşallah hayirlisi olsun. Negatif dusunce,stres yok.Eylemeylemce canım varya ödüm koptu...ohh çok şükür pıtpıtlarında ordaymış, büyücek annesi o büyürken kendine yer açarlen lekelenme olabiliyor demekki..dinlen tatlım birde bol bol su iç. Zaten o iğnelerle geçer cnm bnm :)
Canim cok sukur dinledik. Bebek ve kese haftayla uyumlu dedi doktor. Bebek yaklasik 7 mm dedi. Ultrasonda hersey yolunda gorunuyor dedi. Haftaya tekrar gidicem. O zaman daha detayli bilgi alirim.Gunaydin :) siz de duymussunuz pitpitlari sukur nasil gidiyor bebis gunuyle uyumlu mu. lekelenmeleri sirun etme ama hic bir is te yapma doktorun desigi gibi bir arkadasimin da basina geldi 2 hafta yatti ilac kullandi sonra bitti kanama. simdi 4 aylik oldu bebisi hissetmeye nile basladi darisi bize insallah :)
Canim cok sukur dinledik. Bebek ve kese haftayla uyumlu dedi doktor. Bebek yaklasik 7 mm dedi. Ultrasonda hersey yolunda gorunuyor dedi. Haftaya tekrar gidicem. O zaman daha detayli bilgi alirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?