Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
evet canım olacak inşallah umudunnu kaybetme.canım 2.bebeğimide yazmışsın nedenini mutlaka öğren kuzum patalojiye gönderilir sanırım ne diyeyim Allah sabrını versin inşallah
canım boş gebelik olduğu için incelenemiyormuş, yani ortada incelenecek embriyo yok malesef.

Normalde cok sinirli bir tip degilim ama bu hastalik yada hamilelik kotu etkiledi beni azcik nazlaniyim kocis te ceksin hep boyle olmayacagim ya :)

Cokk tesekkur ederim, kisa zamanda sizlerden de guzel haberler aliriz insallah. Hep dualarimdasiniz
Aaa çeksin tabi kii aayt ben hamile olsam ne naz yaparım ama naz yaparken kendini üzme diye dedim kendine dikkat et canım benim

mavimli canım kendine dikkat et, moralini yüksek tut demek kolay biliyorum, ama inan her inişin çıkışı vardır:) her şey güzel olacak inşallah

inşallah canım, iyi düşünmek gerek.

annem de senin gibi diyor mucize olur belki diyor, bir değil iki hafta bekle diyor.

Canım arkadaşımın bir arkadaşına da doktor bebeğin kalp atışı yok kürtaj demiş kadının bebeği doğdu şimdi bir aylık hiç belli olmaz tabi umutlanip sonra daha çok uzulmeni istemem ama bence de bekle başka bir doktora daha git hatta

Kizlar doktor parol yazmisti ben de evde var diye almadim ama evdeki parool plus mis
Icmis bulundum ben bidaha icmem kesinlikle ama endiseliyim simdi

Kizlar slm yarin doktora gidiyorum ne diyecek acaba ins kotu birsey cikmaz

Kizlar doktor parol yazmisti ben de evde var diye almadim ama evdeki parool plus mis
Icmis bulundum ben bidaha icmem kesinlikle ama endiseliyim simdi
Canım endişelenme, yarın ararsın doktoru rahatlarsın, bi daha içme tabi doktorla konuşana kadar, ama 1 kereden bir şey olmaz bence.. Sen içini ferah tut

Gunaydin kizlar,
Dun aksam saatlerinde biraz lekelenmem oldu. Hafif hafifte kasık ağrım vardi. Aksam esimle acile gittik. Doktor muayenesinde kese ve bebek goruntusu gayet iyiydi. Kalp atislarini bu defa dinledik. Cok buyuleyici, aklin alamayacagi bir duygu. Doktora leke ve agridan bahsettim. Lekenin fotografini cekmistim. Doktora gosterdim. Bana bu lekelenmenin masum oldugunu ancak tedbir almamiz gerektigini soyledi ve bir igne yaptirdik. Ayrica progestan verdi 200 mg gunde 2 defa kullanicam. Yatmami, hic bir is yapmamami ve haftaya tekrar kontrole gelmemi soyledi. Agrim yok oldu sukurler olsun. O gelen lekelenme tekrar gelmedi. Bebegim Rabbim'e emanet. Dualarinizi benden eksit etmeyin.

canım benim benim bile aklım çıktı okurken. aman dikkat et kendine, çok hareket etme, ne gerek var hem herşey iyi olacak senin için ve bebeğin için merak etme.

canım benim benim bile aklım çıktı okurken. aman dikkat et kendine, çok hareket etme, ne gerek var hem herşey iyi olacak senin için ve bebeğin için merak etme.

İnşallah canim. Hayirlisi ne ise o olsun. Icimde kotu bir his yok. Doktor tedbiri seven biriydi. Daha lekelenmem oldu cok az dedigimde hemen ilactan, igneden bahsetti. Rabbime emanet bebecik. Allahim neyi nasip ederse kabulumdur.

gunaayydiiinnn sonunda pit pitlar duyulduuu yasasiinnn insallah hicbisey olmayacak bebisine kuzum ama yat hic bisey yapma emi

gunaayydiiinnn sonunda pit pitlar duyulduuu yasasiinnn insallah hicbisey olmayacak bebisine kuzum ama yat hic bisey yapma emi
Tamam canim. Yatip dinlenicem. Bebecik buyusun,iyi olsun da yatarim ben. Yaramaz bu teyzesi çok yaramaz. Illa annesinn yuregini agzina getirecek essek sipasi.

Canım endişelenme, yarın ararsın doktoru rahatlarsın, bi daha içme tabi doktorla konuşana kadar, ama 1 kereden bir şey olmaz bence.. Sen içini ferah tut

Sagol canim insallah oyledir hic icmeseydim iyiydi de oldu bi kere

Ozel doktora gitmiyorum ben esim subay o yuzden gataya gitmeyi tercih ettim,hem de evimize cok yakin. dun ilk defa gittim tek sorun esleri iceri almiyorlar ve bebisin fotografini vermiyorlar. Allah izin verir de o gunleri gorursek biraz buyudugunde bir kac kez lokman hekime giderimfotograf ve kalp atisini esimin de dinlemesi gormesi icin :)

Gunaydin :) siz de duymussunuz pitpitlari sukur nasil gidiyor bebis gunuyle uyumlu mu. lekelenmeleri sirun etme ama hic bir is te yapma doktorun desigi gibi bir arkadasimin da basina geldi 2 hafta yatti ilac kullandi sonra bitti kanama. simdi 4 aylik oldu bebisi hissetmeye nile basladi darisi bize insallah :)

Cok sukur canim duyduk esim videoya almis o arada :) aksam kac defa izledi videoyu bilmiyorum. Su cok iciyorum en az 2,5 lt. Dinlenicem canim. İnşallah hayirlisi olsun. Negatif dusunce,stres yok.

Canim cok sukur dinledik. Bebek ve kese haftayla uyumlu dedi doktor. Bebek yaklasik 7 mm dedi. Ultrasonda hersey yolunda gorunuyor dedi. Haftaya tekrar gidicem. O zaman daha detayli bilgi alirim.

Canim cok sukur dinledik. Bebek ve kese haftayla uyumlu dedi doktor. Bebek yaklasik 7 mm dedi. Ultrasonda hersey yolunda gorunuyor dedi. Haftaya tekrar gidicem. O zaman daha detayli bilgi alirim.

muthis bir duygu Allah sinamasin brbkslerimizle, cok dikkat et kendine bol bol meyve ye sakin ama sakin grip falan olma cok zor gecmiyor bir turlu kanamalar da kesilecek yakinda emin ol sen sadece doktorunun sozunden cikma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…