- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 42
Amin canim. Inşallah Allahim korusun. Rabbim herkese nasip etsin. Saglikli sihhatli bebekler. Yok doktorunkinden ciksam esiminkinden cikamam. Dun cok tembihledi beni. Uslu uslu yatayim ben.muthis bir duygu Allah sinamasin brbkslerimizle, cok dikkat et kendine bol bol meyve ye sakin ama sakin grip falan olma cok zor gecmiyor bir turlu kanamalar da kesilecek yakinda emin ol sen sadece doktorunun sozunden cikma :)
Gunaydin kuzum Bebegini ve seni rabbim korusun hep sag salim skintisz kucagina al inş bol bol dinlen yorma kendiniGunaydin kizlar,
Dun aksam saatlerinde biraz lekelenmem oldu. Hafif hafifte kasık ağrım vardi. Aksam esimle acile gittik. Doktor muayenesinde kese ve bebek goruntusu gayet iyiydi. Kalp atislarini bu defa dinledik. Cok buyuleyici, aklin alamayacagi bir duygu. Doktora leke ve agridan bahsettim. Lekenin fotografini cekmistim. Doktora gosterdim. Bana bu lekelenmenin masum oldugunu ancak tedbir almamiz gerektigini soyledi ve bir igne yaptirdik. Ayrica progestan verdi 200 mg gunde 2 defa kullanicam. Yatmami, hic bir is yapmamami ve haftaya tekrar kontrole gelmemi soyledi. Agrim yok oldu sukurler olsun. O gelen lekelenme tekrar gelmedi. Bebegim Rabbim'e emanet. Dualarinizi benden eksit etmeyin.
Amin canim. Allah razi olsun,cok saol.Gunaydin kuzum Bebegini ve seni rabbim korusun hep sag salim skintisz kucagina al inş bol bol dinlen yorma kendini
canım benim ya maşallah maşallah, annesini korkutuyor ama inatçı sımsıkı tutunacak ve güzelce büyüyecek annesi...ilk 3 ay en dikkat edilmesi gereken süreçmiş...oyüzden işi gücü düşünme sen boşver herşey hallolur...Cok sukur canim duyduk esim videoya almis o arada :) aksam kac defa izledi videoyu bilmiyorum. Su cok iciyorum en az 2,5 lt. Dinlenicem canim. İnşallah hayirlisi olsun. Negatif dusunce,stres yok.
Ayy sanirim biraz heyecanla cok korkutucu yazmisim. Her okuyan ayni tepkiyi verdi :) evet bebecik iyi canim cok saol. Allahim sanada kisa zamanda nasip etsin saglikli bir bebecik inşallah.Eylemeylemce kuzum okurken nasil korktum sukur ki sende minigin de iyisiniz :) herkes demiş yat dinlen diye daha demeyim ben :)
Yok canim dusunmuyorum. Esim dedi zaten ben yaparim diye. Elinden de cok.iyi gelir, olmazsa bir sure yardim alirim temizlik isleri icin. Hersey yoluna girecek inşallah.canım benim ya maşallah maşallah, annesini korkutuyor ama inatçı sımsıkı tutunacak ve güzelce büyüyecek annesi...ilk 3 ay en dikkat edilmesi gereken süreçmiş...oyüzden işi gücü düşünme sen boşver herşey hallolur...
Cok saol canim. Allah razi olsun. Minigim yaramazlik pesinde :) iyi olacak inşallah.Eylemeylemce kuzum geçmiş olsun yerini genişletiyor minik dikkat et kendine beybi dinlen
Canımm gata çok iyi bir hastane zaten tartışmasız, evet eşin için gidersiniz bşr kaç kere güzel olurSagol canim insallah oyledir hic icmeseydim iyiydi de oldu bi kere
Ozel doktora gitmiyorum ben esim subay o yuzden gataya gitmeyi tercih ettim,hem de evimize cok yakin. dun ilk defa gittim tek sorun esleri iceri almiyorlar ve bebisin fotografini vermiyorlar. Allah izin verir de o gunleri gorursek biraz buyudugunde bir kac kez lokman hekime giderimfotograf ve kalp atisini esimin de dinlemesi gormesi icin :)
Canım çok geçmiş olsun, ohh bir şey yokmuş bebecikte, sana kendini hatırlatmışCok sukur canim duyduk esim videoya almis o arada :) aksam kac defa izledi videoyu bilmiyorum. Su cok iciyorum en az 2,5 lt. Dinlenicem canim. İnşallah hayirlisi olsun. Negatif dusunce,stres yok.
Ayy canim cok tesekkur ederim. Allah razi olsun. Cok şükür iyiyiz. Daha da iyi olucaz inşallah. Allahim kisa zamanda sanada nasip etsin. Bende seni opuyorum.Canımm gata çok iyi bir hastane zaten tartışmasız, evet eşin için gidersiniz bşr kaç kere güzel olur
Canım çok geçmiş olsun, ohh bir şey yokmuş bebecikte, sana kendini hatırlatmışyat dinlen kuzum, çok öpüyorum seni
Canım bende onu diyecektim bugün fırsat olmadı işten, neyi neye benzetti kimbilir yahu :) birde bunlar kaç sene okuyorlar ya.Cumartesi gunu burasi kalabalik gorunuyor, cogul gebelik olabilir diyen doktoru alkisliyorum. Olmayan biseyi nasil görmüşki acaba??
Yani, iyi ki ciddiye almamışım. Cok acemiydi öyle böyle değil. Doğum falan gelse acil ne yapar hic aklim almadi. Allah'ım oylelerinin eline düşürmesin.Canım bende onu diyecektim bugün fırsat olmadı işten, neyi neye benzetti kimbilir yahu :) birde bunlar kaç sene okuyorlar ya.
Ohhh mis. Afiyet, şifa olsun.Bugün bulunduğum şehirdeki balcidan saf arı sütü ve polen aldım bakalım inşallah herşey daha güzel olacak :)
Ohhh mis. Afiyet, şifa olsun.
Aa bende ilk defa duydum.Sağ ol canım :) arı sütü dil altından kullanılıyormus ilk defa duydum :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?