Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
muthis bir duygu Allah sinamasin brbkslerimizle, cok dikkat et kendine bol bol meyve ye sakin ama sakin grip falan olma cok zor gecmiyor bir turlu kanamalar da kesilecek yakinda emin ol sen sadece doktorunun sozunden cikma :)
Amin canim. Inşallah Allahim korusun. Rabbim herkese nasip etsin. Saglikli sihhatli bebekler. Yok doktorunkinden ciksam esiminkinden cikamam. Dun cok tembihledi beni. Uslu uslu yatayim ben.

Gunaydin kuzum Bebegini ve seni rabbim korusun hep sag salim skintisz kucagina al inş bol bol dinlen yorma kendini

Cok sukur canim duyduk esim videoya almis o arada :) aksam kac defa izledi videoyu bilmiyorum. Su cok iciyorum en az 2,5 lt. Dinlenicem canim. İnşallah hayirlisi olsun. Negatif dusunce,stres yok.
canım benim ya maşallah maşallah, annesini korkutuyor ama inatçı sımsıkı tutunacak ve güzelce büyüyecek annesi...ilk 3 ay en dikkat edilmesi gereken süreçmiş...oyüzden işi gücü düşünme sen boşver herşey hallolur...

Eylemeylemce kuzum okurken nasil korktum sukur ki sende minigin de iyisiniz :) herkes demiş yat dinlen diye daha demeyim ben :)
Ayy sanirim biraz heyecanla cok korkutucu yazmisim. Her okuyan ayni tepkiyi verdi :) evet bebecik iyi canim cok saol. Allahim sanada kisa zamanda nasip etsin saglikli bir bebecik inşallah.

Yok canim dusunmuyorum. Esim dedi zaten ben yaparim diye. Elinden de cok.iyi gelir, olmazsa bir sure yardim alirim temizlik isleri icin. Hersey yoluna girecek inşallah.

Canımm gata çok iyi bir hastane zaten tartışmasız, evet eşin için gidersiniz bşr kaç kere güzel olur
Cok sukur canim duyduk esim videoya almis o arada :) aksam kac defa izledi videoyu bilmiyorum. Su cok iciyorum en az 2,5 lt. Dinlenicem canim. İnşallah hayirlisi olsun. Negatif dusunce,stres yok.
Canım çok geçmiş olsun, ohh bir şey yokmuş bebecikte, sana kendini hatırlatmış yat dinlen kuzum, çok öpüyorum seni

Ayy canim cok tesekkur ederim. Allah razi olsun. Cok şükür iyiyiz. Daha da iyi olucaz inşallah. Allahim kisa zamanda sanada nasip etsin. Bende seni opuyorum.

Canım bende onu diyecektim bugün fırsat olmadı işten, neyi neye benzetti kimbilir yahu :) birde bunlar kaç sene okuyorlar ya.
Yani, iyi ki ciddiye almamışım. Cok acemiydi öyle böyle değil. Doğum falan gelse acil ne yapar hic aklim almadi. Allah'ım oylelerinin eline düşürmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…