- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
Aa bende ilk defa duydum.
Aynen canım bende aynısını düşünüyorum...midende fikan bi sıkıntı oluyomu cnm buarada? Bulanmıyordur inş...Yani, iyi ki ciddiye almamışım. Cok acemiydi öyle böyle değil. Doğum falan gelse acil ne yapar hic aklim almadi. Allah'ım oylelerinin eline düşürmesin.
Sabah ve gece hafif oluyor canim. Ama gun icinde hic ac kalamiyorum. Kaziniyor midem, gunlerdir ac kalmis gibi oluyorum. Ama hic cikarmadim. Bi gelip gidiyo. Cocukken otobus,minibus tutardi ya o sekilde. Artik artmaz herhalde.Aynen canım bende aynısını düşünüyorum...midende fikan bi sıkıntı oluyomu cnm buarada? Bulanmıyordur inş...
Benim bes bucuk haftada baslayip dokuzda bitmisti canim. İnsallah seninde uzun surmez.Sabah ve gece hafif oluyor canim. Ama gun icinde hic ac kalamiyorum. Kaziniyor midem, gunlerdir ac kalmis gibi oluyorum. Ama hic cikarmadim. Bi gelip gidiyo. Cocukken otobus,minibus tutardi ya o sekilde. Artik artmaz herhalde.
İnşallah canim. Cok yogun degil Allah'tan. İnşallah artmaz.Benim bes bucuk haftada baslayip dokuzda bitmisti canim. İnsallah seninde uzun surmez.
Ayy canim benim çok saol. Brnim gecen hafta bir iki defa olmustu damla damla. Benim doktorumda normal deyip hic onemsememisti. Sonra kesildi. Dun biraz daha fazla oldu ama yinede az miktardaydi ama hafifte agrim olunca doktora gitmeden edemedim. Sonra gelmedi tekrar. Ilaci icmeye basladim. Bakalim Rabbim neyi nasip ederse razıyım.sen nasilsin agrin, kanaman var mi?Eylemeylemce geçmiş olsun canım bolca yat ilaçlarını sakin atlama iç onlar çok önemli iç ki tutunsun sana ve iyi düşün iyi olsun sıkma canını karnını sev ve kontrole git aksatmadan bana herkes normal dedi doktorda cagirmadi kontrole bende normal diye aldirmadim kötü düşünmedim ama benim seninki gibi az gelmemişti hep gelmişti ilaçta kesmemisti o yüzden endişelenme canım
Gunaydin canim. yorma kendini aman dikkat. Hamileyken yapilmasi gerekiyor o testlerin. Cunku hamilelikte vucut ihtiyaclari artiyor bazi degerlerde dalgalanmalar, yukselip dusmeler olabiliyor. Onun icin tekrar yaptirmak lazim canim.Gunaydin kizceler nasilsiniz :)
Ben bugun daha iyiyiym sanki iyilestim. Simdi kalkip evi toparlamak istiyorum her taraf dandini
Gecen gun gatada kan testi istemislerdi ama veremedim ac olmam gerekiyormus daha once numune hastanesinde yaptirmistim onlari gotursem kabul ederler mi ki ?
İnşallah canım. İşe başlaman bir bakıma iyi olmuş kafan dağılır canim. Dikkat et kendine. Hemen toparlanmaya calis,calismalara basla. Kisa zamanda saglikli sihhatli bir bebek nasip etsin Allah'ım sana.Eylemeylemce anlıyorum balım ben inanıyorum çok tatlı bi bebis olucak o şimdiden herkesin gözdesi olmuştur bile daha görmeden nasıl da sevip baglaniyo insan ne tuhaf bi duygu bende iyi olmaya çalışıyorum yarın işe devam raporm bitti bile zaman çabuk geçiyo kanama yok pek pembe pembe arada oluyo aksam ilk defa karnımin içi sizladi sanki ani hareket ettim heralde ara ara sizlama gibi oluyo kanamamın olmaması normal mi acaba onu düşünüyorum
Hadi hayirlisi canim. İnşallah iyi cikar sonuclar.Slm kizlar bugun doktora gittim testlerimi yaptirdim. E-şimden de sperm testi istediler yarin alacagiz sonucu ins . Umarim hersey guzel cikar . adetin 21.gunude progesteron icin gidecegim yum catliyor mu saglikli diye ona bakcakmis
Dogru bir daha yaptirayim ben zarari olmaz, sen nasilsin nasil gidiyor evde durmak :)Gunaydin canim. yorma kendini aman dikkat. Hamileyken yapilmasi gerekiyor o testlerin. Cunku hamilelikte vucut ihtiyaclari artiyor bazi degerlerde dalgalanmalar, yukselip dusmeler olabiliyor. Onun icin tekrar yaptirmak lazim canim.
Zaten evdeydim canim ben calismiyorum. Ama surekli yatmak cok sıkıcı. Tvde de adam akıllı bişey yok. Uyuyup uyaniyorum surekli :)Dogru bir daha yaptirayim ben zarari olmaz, sen nasilsin nasil gidiyor evde durmak :)
Tamam gotururum :)
Aynen :) tv karsisina serildim yatiyorum ama izleyecek pek bisey yokZaten evdeydim canim ben calismiyorum. Ama surekli yatmak cok sıkıcı. Tvde de adam akıllı bişey yok. Uyuyup uyaniyorum surekli :)
Cok sagol canim ins . Suan sonuclari bekliyorumHadi hayirlisi canim. İnşallah iyi cikar sonuclar.
İnşallah canım. İşe başlaman bir bakıma iyi olmuş kafan dağılır canim. Dikkat et kendine. Hemen toparlanmaya calis,calismalara basla. Kisa zamanda saglikli sihhatli bir bebek nasip etsin Allah'ım sana.
Ne sonucu canim ? Hayirdir :)Cok sagol canim ins . Suan sonuclari bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?