Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Aynen canım bende aynısını düşünüyorum...midende fikan bi sıkıntı oluyomu cnm buarada? Bulanmıyordur inş...
Sabah ve gece hafif oluyor canim. Ama gun icinde hic ac kalamiyorum. Kaziniyor midem, gunlerdir ac kalmis gibi oluyorum. Ama hic cikarmadim. Bi gelip gidiyo. Cocukken otobus,minibus tutardi ya o sekilde. Artik artmaz herhalde.

Sabah ve gece hafif oluyor canim. Ama gun icinde hic ac kalamiyorum. Kaziniyor midem, gunlerdir ac kalmis gibi oluyorum. Ama hic cikarmadim. Bi gelip gidiyo. Cocukken otobus,minibus tutardi ya o sekilde. Artik artmaz herhalde.
Benim bes bucuk haftada baslayip dokuzda bitmisti canim. İnsallah seninde uzun surmez.

Eylemeylemce geçmiş olsun canım bolca yat ilaçlarını sakin atlama iç onlar çok önemli iç ki tutunsun sana ve iyi düşün iyi olsun sıkma canını karnını sev ve kontrole git aksatmadan bana herkes normal dedi doktorda cagirmadi kontrole bende normal diye aldirmadim kötü düşünmedim ama benim seninki gibi az gelmemişti hep gelmişti ilaçta kesmemisti o yüzden endişelenme canım

Ayy canim benim çok saol. Brnim gecen hafta bir iki defa olmustu damla damla. Benim doktorumda normal deyip hic onemsememisti. Sonra kesildi. Dun biraz daha fazla oldu ama yinede az miktardaydi ama hafifte agrim olunca doktora gitmeden edemedim. Sonra gelmedi tekrar. Ilaci icmeye basladim. Bakalim Rabbim neyi nasip ederse razıyım.sen nasilsin agrin, kanaman var mi?

Slm kizlar bugun doktora gittim testlerimi yaptirdim. E-şimden de sperm testi istediler yarin alacagiz sonucu ins . Umarim hersey guzel cikar . adetin 21.gunude progesteron icin gidecegim yum catliyor mu saglikli diye ona bakcakmis

Eylemeylemce anlıyorum balım ben inanıyorum çok tatlı bi bebis olucak o şimdiden herkesin gözdesi olmuştur bile daha görmeden nasıl da sevip baglaniyo insan ne tuhaf bi duygu bende iyi olmaya çalışıyorum yarın işe devam raporm bitti bile zaman çabuk geçiyo kanama yok pek pembe pembe arada oluyo aksam ilk defa karnımin içi sizladi sanki ani hareket ettim heralde ara ara sizlama gibi oluyo kanamamın olmaması normal mi acaba onu düşünüyorum

Gunaydin kizceler nasilsiniz :)
Ben bugun daha iyiyiym sanki iyilestim. Simdi kalkip evi toparlamak istiyorum her taraf dandini
Gecen gun gatada kan testi istemislerdi ama veremedim ac olmam gerekiyormus daha once numune hastanesinde yaptirmistim onlari gotursem kabul ederler mi ki ?

Gunaydin canim. yorma kendini aman dikkat. Hamileyken yapilmasi gerekiyor o testlerin. Cunku hamilelikte vucut ihtiyaclari artiyor bazi degerlerde dalgalanmalar, yukselip dusmeler olabiliyor. Onun icin tekrar yaptirmak lazim canim.

İnşallah canım. İşe başlaman bir bakıma iyi olmuş kafan dağılır canim. Dikkat et kendine. Hemen toparlanmaya calis,calismalara basla. Kisa zamanda saglikli sihhatli bir bebek nasip etsin Allah'ım sana.

MinikPiranha bu arada canim sen eski tahlillerini de gotur karsilastirma yapsinlar. Bana faydasi oldu eski testleri goturmemin hamileyken yukselen bir degerin olup olmadigini degerlendirir doktorun.

Gunaydin canim. yorma kendini aman dikkat. Hamileyken yapilmasi gerekiyor o testlerin. Cunku hamilelikte vucut ihtiyaclari artiyor bazi degerlerde dalgalanmalar, yukselip dusmeler olabiliyor. Onun icin tekrar yaptirmak lazim canim.
Dogru bir daha yaptirayim ben zarari olmaz, sen nasilsin nasil gidiyor evde durmak :)

Tamam gotururum :)

İnşallah canım. İşe başlaman bir bakıma iyi olmuş kafan dağılır canim. Dikkat et kendine. Hemen toparlanmaya calis,calismalara basla. Kisa zamanda saglikli sihhatli bir bebek nasip etsin Allah'ım sana.

biraz dinlenelim diyoruz üç dört beş ay kadar :) sonra allahın izniyle olur inşallah.sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…