- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
İyi canım çok sevindim inş bi sıkıntı olmaz daha fazla sanmıyorum bende :) bol bol dinlenin annesi:)Sabah ve gece hafif oluyor canim. Ama gun icinde hic ac kalamiyorum. Kaziniyor midem, gunlerdir ac kalmis gibi oluyorum. Ama hic cikarmadim. Bi gelip gidiyo. Cocukken otobus,minibus tutardi ya o sekilde. Artik artmaz herhalde.
bize de haber et tatlım, inş hiçbişeycikler yoktur...Cok sagol canim ins . Suan sonuclari bekliyorum
Kendinizi ne zaman hazir hissederseniz o zaman başlarsınız canim. Psikolojik, fizyolojik olarak sen krndini toparlamaya bak. Guzelce beslen, kafani rahatlat sonra Allahin izniyle olacak tekrar. Bende iyi sukurler olsun.biraz dinlenelim diyoruz üç dört beş ay kadar :) sonra allahın izniyle olur inşallah.sen nasılsın
Bugun fenalardayim cok bulanti var. Ama hic şikayetçi değilim olsun. Uzaniyorum zaten. Dinleniyoruz teyzesi uslu uslu yatiyoruz.İyi canım çok sevindim inş bi sıkıntı olmaz daha fazla sanmıyorum bende :) bol bol dinlenin annesi:)
cnm merhaba çok ilginç birşeyler oluyor yine bende anlamadım salı günü yani 14.gün yumurtladığım için adetimin 28.inci gününe gelen günde adet olmadım bugün 30 . gün ve kahve kırmızı arada bir iki damla kan olmak üzere akıntı var 28 inden beri böyle kanama sekli eger böyle devam ederse lekelenme olarak yani değişik bir durum var demektir yine sanki üstüne görüyorum gibi geldi birde sabah ilk idrar ile prodüktör gebelık testi ya bilmiyorum ya adet olacam ama kanama sökmedi ya hamileyim üüsütne görüyorum yani yerleşme kanaması ve idrara daha geçmediği için negatih çıktı bakalım beklemedeyim yarın olsun bir bakalım cumartesi veya pazar akşamına kadar kanama sökmez böyle lekelenme devam ederse kan testine gidecem durumu haber veririm.benim gibi yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı??? benim ilk gebeliğimdede böyle adet dönemimde hep biraz kahve biraz kanla karışık lekelenmeler oldu....allahım sen en hayırlısını nasip et. sen yaşadınmı hiç canım 3 hamilelik gecirdin neden olsa bende neden böyle lekelenme oluyor eğer hamileysem yine tehlikeli bir durum olur mu çok korkuyorum....@dryozn29
@Gezginanneadayi89
M meltemfatooo
Homely_angel
Hanımlar merhabaadet oldunuz mu yada var mı bir gelişme?
Muhtemelen yavas yavas sokuluyor adetin. Lekelenmeyle baslayip.. Benim de lekw oldu ama bu sekilde degil bir hafta once olup kesildi sonra adet gunumden itibaren durmadan kanamam oldu o zamanki dis gebelikmis.. İnsallah boyle bisey degildir. Ama ben zannetmiyorum. Bence adet oluyorsun canim. Ama leke nasil bu da onemli tabii yerlesme olmasi imkansiz gibi iki hafta once yumurtladiysan sayet...yine de belli olmuyor bekleyelim bir kac gun derim..cnm merhaba çok ilginç birşeyler oluyor yine bende anlamadım salı günü yani 14.gün yumurtladığım için adetimin 28.inci gününe gelen günde adet olmadım bugün 30 . gün ve kahve kırmızı arada bir iki damla kan olmak üzere akıntı var 28 inden beri böyle kanama sekli eger böyle devam ederse lekelenme olarak yani değişik bir durum var demektir yine sanki üstüne görüyorum gibi geldi birde sabah ilk idrar ile prodüktör gebelık testi ya bilmiyorum ya adet olacam ama kanama sökmedi ya hamileyim üüsütne görüyorum yani yerleşme kanaması ve idrara daha geçmediği için negatih çıktı bakalım beklemedeyim yarın olsun bir bakalım cumartesi veya pazar akşamına kadar kanama sökmez böyle lekelenme devam ederse kan testine gidecem durumu haber veririm.benim gibi yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı??? benim ilk gebeliğimdede böyle adet dönemimde hep biraz kahve biraz kanla karışık lekelenmeler oldu....allahım sen en hayırlısını nasip et. sen yaşadınmı hiç canım 3 hamilelik gecirdin neden olsa bende neden böyle lekelenme oluyor eğer hamileysem yine tehlikeli bir durum olur mu çok korkuyorum....
ne güzel sıcacık evindesin canım bol bol dinlen, benim çarşamba perşembe full ders var, ordan oraya koşturuyorum resmen...Bugun fenalardayim cok bulanti var. Ama hic şikayetçi değilim olsun. Uzaniyorum zaten. Dinleniyoruz teyzesi uslu uslu yatiyoruz.
Evet canim, cok sukur. Sizede Allah kolayliklar versin. Calismak hem guzel hem zor canim. Allah emeklerinizin karsiligini versin. Canim senin belirtiler ne durumda?ne güzel sıcacık evindesin canım bol bol dinlen, benim çarşamba perşembe full ders var, ordan oraya koşturuyorum resmen...
Yumurtlama 2 hafta önce oldu evet 14.gün ama bakalım dollenme ne zaman oldu onu bilmiyorum onla alakali olabilir veya azar azar artacak kanama sadece kanamanın şekli beni tereddütte bıraktı neyse hayırlısı artık bakalım bekleyecem biraz dana mecburMuhtemelen yavas yavas sokuluyor adetin. Lekelenmeyle baslayip.. Benim de lekw oldu ama bu sekilde degil bir hafta once olup kesildi sonra adet gunumden itibaren durmadan kanamam oldu o zamanki dis gebelikmis.. İnsallah boyle bisey degildir. Ama ben zannetmiyorum. Bence adet oluyorsun canim. Ama leke nasil bu da onemli tabii yerlesme olmasi imkansiz gibi iki hafta once yumurtladiysan sayet...yine de belli olmuyor bekleyelim bir kac gun derim..
Canım valla öğle arası çay içip dinleniyorum azıcık...valla akıntımda ve göğsümde pek bi değişiklik yok ama yum da 2-3 gün sonrasında başlayan sağ kasık ağrım var...şuan bile oturduğum yerde hissediyorum...ama kendimi kaptırmamaya çalışıyorum. sabırla bekliyorum. pazartesi yada salı en geç belli olur zaten, pzt yumdan 15 gün geçmiş olucak. ama iyice geçerse busefer test yapacağım canım kararlıyım ya, önceki hayal kırıklığından sonra kendi kendime söz verdim bakalım...sende göğüs ağrısı ve akıntı ne zaman başlamıştı canım?Evet canim, cok sukur. Sizede Allah kolayliklar versin. Calismak hem guzel hem zor canim. Allah emeklerinizin karsiligini versin. Canim senin belirtiler ne durumda?
@dryozn29
@Gezginanneadayi89
M meltemfatooo
Homely_angel
Hanımlar merhabaadet oldunuz mu yada var mı bir gelişme?
Canım valla öğle arası çay içip dinleniyorum azıcık...valla akıntımda ve göğsümde pek bi değişiklik yok ama yum da 2-3 gün sonrasında başlayan sağ kasık ağrım var...şuan bile oturduğum yerde hissediyorum...ama kendimi kaptırmamaya çalışıyorum. sabırla bekliyorum. pazartesi yada salı en geç belli olur zaten, pzt yumdan 15 gün geçmiş olucak. ama iyice geçerse busefer test yapacağım canım kararlıyım ya, önceki hayal kırıklığından sonra kendi kendime söz verdim bakalım...sende göğüs ağrısı ve akıntı ne zaman başlamıştı canım?
Tam olarak neler yasadin bu surecte? Hamilelik dusuk vs.? Oldu mu hic?canım benden yine kırmızı kart. hem benim hem eşimin çok morali bozuldu. ama hayırlısı demekten başka çare yok. Doktorum 5 ay daha beklemekten bahsediyor ama ben rahim filmini çektireyim diyorum. Sizler ne dersiniz? Bir sene olmasına 2 ay kaldı. Hiç bir sorun yoksa neden olmuyor diye düşünmeden edemiyorum.
tatlım benim ya :)
Gogus agrisi ben testi yapinca baslamisti yada belki bir iki gun once. Akintida adrt tarihine yakin zamanda oldu canim. Rutin adet olacakmisim gibi devam etmisti hersey. Kasik agrim biraz daha once baslamisti diye hatirliyorum. Yani bende hic belirgin bisey olmadi. Belirtileri testi ysptiktan sonra hissetmeye basladim. Sabrin sonu selamet bekle canim en iyisi.Canım valla öğle arası çay içip dinleniyorum azıcık...valla akıntımda ve göğsümde pek bi değişiklik yok ama yum da 2-3 gün sonrasında başlayan sağ kasık ağrım var...şuan bile oturduğum yerde hissediyorum...ama kendimi kaptırmamaya çalışıyorum. sabırla bekliyorum. pazartesi yada salı en geç belli olur zaten, pzt yumdan 15 gün geçmiş olucak. ama iyice geçerse busefer test yapacağım canım kararlıyım ya, önceki hayal kırıklığından sonra kendi kendime söz verdim bakalım...sende göğüs ağrısı ve akıntı ne zaman başlamıştı canım?
Canım valla göğsüme sadece bastırınca acıyor...Akıntı olurmu bekliyorum bakalım...sağ kasık fena ama inş gümbür gümbür adetim gelmiyordurGogus agrisi ben testi yapinca baslamisti yada belki bir iki gun once. Akintida adrt tarihine yakin zamanda oldu canim. Rutin adet olacakmisim gibi devam etmisti hersey. Kasik agrim biraz daha once baslamisti diye hatirliyorum. Yani bende hic belirgin bisey olmadi. Belirtileri testi ysptiktan sonra hissetmeye basladim. Sabrin sonu selamet bekle canim en iyisi.
İnşallah kuzum inşallah. Hayirli, guzel haberler...Canım valla göğsüme sadece bastırınca acıyor...Akıntı olurmu bekliyorum bakalım...sağ kasık fena ama inş gümbür gümbür adetim gelmiyordurbekleyeceğim canım kararlıyım...
Tam olarak neler yasadin bu surecte? Hamilelik dusuk vs.? Oldu mu hic?
Slm arkadaşlar uzun zamandır topige girmedim stres yapmamak için ama dayanamadımbilgilerinize ihtiyacım var.. Bu ay klomen 5 gün dün adetin 11. Günüydü doktora gittim sol tarafta 16 mm yumurta var sağ tarafta 2-3 tane 4-5 mm var onlardan bu ay iş çıkmaz dedi doktor yarın tekrar kontrolum var bakalım yumurta büyümüş mü ve doktor ben söylemeden kesinlikle ilişki yok dedi.. Şimdi sizce 11. Güne gore 16mm iyimi ve tek yumurtayla şansım varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?