Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canım bence sen rahim filmin i cektir tüplerde sorun vardır belki boşa zaman kaybı oluyr bekledikce

Tek yumurta yeterli tabi canım, yumyumlar günde yaklaşık 2 mm büyüyor. Ve 20-22-24 civarında çatlıyor. bu hesapla cumartesi-pazartesi aralığında çatlama ihtimali yüksek
Takipte yumurtalar bakalım yarın öğrenince son durumu ona gore ilişki takvimi verecek galiba inşallah olumlu sonuç alırız :)

Ne mutlu ki bir problem yok.. Peki yumurtlama zamanini degerlendirebiliyor musunuz acaba? Bu da onemli cunku. İliski zamanini tutturmak.. Eger onu da yapiyorsaniz rahim filminde bence bir sakinca yok tam tersi rahim temizleniyor.

Evet canim her sey normal. Stres yok, sıkıntı yok. Pozitif dusunmeye calis canım. Hkkinda hayirlisi inşallah.

Ne mutlu ki bir problem yok.. Peki yumurtlama zamanini degerlendirebiliyor musunuz acaba? Bu da onemli cunku. İliski zamanini tutturmak.. Eger onu da yapiyorsaniz rahim filminde bence bir sakinca yok tam tersi rahim temizleniyor.

Değerlendiriyoruz tatlım, hatta eşimin yurtiçi-yurtdışı seyahat programı oluyor çok fazla. Ama tüm programı bana göre yapıyor :) bu ay doktorda takip ettiğimiz için yumurtaları gördük ve doktorun dediği günleri ovulasyon testiyle de kontrol ederek değerlendirdik. Yastık da koyduk. Ama yok yok yok

O zaman haklisin bence cektir bir zarari yok cunku. Tam tersi cektirip ardindan hamile kalan cok

kızlar adetim 5 gun gecikti dun test yaptım negati. 1 saat once lavaboya girdim peceteye cok cok acık renk pembe akıntı gelmis. aedersiniz tuvaletimi yaptım sildim peceteye bişi gelmedi. hattaa biraz ıkındım hasta olcaksamda gelsin diyee ama gelmedi bişi az once bıdaha girdim pecete koymustum yine. bu sefer yoktu bişi pecetede. kaam allak bullak bu ay belirtilerin hepsini yasadım . dün un helvası yaptım en sevdiğim şeydir asla hayr diyemem ama kokusundan midem kalktı tabaga zor koydum. 1 hata oncede canm cok limon isiyodu 4 - 5 tane limonu dilimleyip tuzlayıp yedim. bide belimde yukarıya 1 dk lık agrı giriyo geciyo. kuyruk sokumum cok agrıyo bişi kaldrırken yada bişi yaparken :/ dunde negati cıktı bilemedim yaa

geç döllenme de olmuş olabilir tatlım bir iki gün daha bekle bence

Selam. Benım adet tarıhım ayın 13 üdür genelde . Ve adetten 1-2 gun oce kahve akıntım olur. Ama bu ay besgun once pembe sonra kahve akıntım oldu. Buyuk tuvaletten sonra oluyor nedenı hamilemiyim acaba. Bu arada korunuyoruz. Yınede acaba demeden yapamıyrum

korunuyorsanız muhtemelen hamile değilsindir. bazen bu şekilde değişiklikler olabiliyor vücutta. bir sürü sebebi olabilir ; hava değişimi stres üzüntü yeme düzeni vs.

ayyy gerçekten miiiiii yaşasıııınnn test filan yaptın mı noldu
Kasık bel ve bacak ağrım fazlaydı bir de ben kupkuru olmuştum hatırlarsın sen ben de öyle oldum demiştin bebetime test vardı evde pek begenmiyolardi bu testi.. bata 5 gün var nasıl olsa çıkmaz ben de yeni test alırım dedim..
Yaptım bi baktım hemen ikinci çizgi silikte olsa belirmeye başladı.. ben şok ben iptal sonra gece kan testine gittik değer 47 çıktı sanırım bebiş içimde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…