Canım bence sen rahim filmin i cektir tüplerde sorun vardır belki boşa zaman kaybı oluyr bekledikceHayır canım düşük filan olmadı hiç. Sadece bir ay idrar testi pozitifti ama kanda çıkmadı. Onun dışında regli düzenim biraz değişti. Önceden 28. gün çat diye başlardı. Şimdi 28. gün lekelenme ile başlıyor 30. gün tam kırmızıya dönüyor. Benim hormon testlerim yapıldı. Komple check-up tan geçtim. Eşimin sperm testleri yapıldı. Allah' a şükür hiç birinde problem görünmüyor. Bu ay yumurta takibi yaptırdım, Klomen kullandım. Üç yumyum gelişti. Preseed jel kullandık. Ama yine de kırmızı kart işte
10. reglimi yaşamış oldum. Artık korkmaya başladım. Doktorların hiç biri rahim filmi istemedi. Ama benim aklıma başka bir şey gelmiyor.
Takipte yumurtalar bakalım yarın öğrenince son durumu ona gore ilişki takvimi verecek galiba inşallah olumlu sonuç alırız :)Tek yumurta yeterli tabi canım, yumyumlar günde yaklaşık 2 mm büyüyor. Ve 20-22-24 civarında çatlıyor. bu hesapla cumartesi-pazartesi aralığında çatlama ihtimali yüksek
Ne mutlu ki bir problem yok.. Peki yumurtlama zamanini degerlendirebiliyor musunuz acaba? Bu da onemli cunku. İliski zamanini tutturmak.. Eger onu da yapiyorsaniz rahim filminde bence bir sakinca yok tam tersi rahim temizleniyor.Hayır canım düşük filan olmadı hiç. Sadece bir ay idrar testi pozitifti ama kanda çıkmadı. Onun dışında regli düzenim biraz değişti. Önceden 28. gün çat diye başlardı. Şimdi 28. gün lekelenme ile başlıyor 30. gün tam kırmızıya dönüyor. Benim hormon testlerim yapıldı. Komple check-up tan geçtim. Eşimin sperm testleri yapıldı. Allah' a şükür hiç birinde problem görünmüyor. Bu ay yumurta takibi yaptırdım, Klomen kullandım. Üç yumyum gelişti. Preseed jel kullandık. Ama yine de kırmızı kart işte
10. reglimi yaşamış oldum. Artık korkmaya başladım. Doktorların hiç biri rahim filmi istemedi. Ama benim aklıma başka bir şey gelmiyor.
Evet canim her sey normal. Stres yok, sıkıntı yok. Pozitif dusunmeye calis canım. Hkkinda hayirlisi inşallah.Slm arkadaşlar uzun zamandır topige girmedim stres yapmamak için ama dayanamadımbilgilerinize ihtiyacım var.. Bu ay klomen 5 gün dün adetin 11. Günüydü doktora gittim sol tarafta 16 mm yumurta var sağ tarafta 2-3 tane 4-5 mm var onlardan bu ay iş çıkmaz dedi doktor yarın tekrar kontrolum var bakalım yumurta büyümüş mü ve doktor ben söylemeden kesinlikle ilişki yok dedi.. Şimdi sizce 11. Güne gore 16mm iyimi ve tek yumurtayla şansım varmı??
Takipte yumurtalar bakalım yarın öğrenince son durumu ona gore ilişki takvimi verecek galiba inşallah olumlu sonuç alırız :)
Ne mutlu ki bir problem yok.. Peki yumurtlama zamanini degerlendirebiliyor musunuz acaba? Bu da onemli cunku. İliski zamanini tutturmak.. Eger onu da yapiyorsaniz rahim filminde bence bir sakinca yok tam tersi rahim temizleniyor.
O zaman haklisin bence cektir bir zarari yok cunku. Tam tersi cektirip ardindan hamile kalan cokDeğerlendiriyoruz tatlım, hatta eşimin yurtiçi-yurtdışı seyahat programı oluyor çok fazla. Ama tüm programı bana göre yapıyor :) bu ay doktorda takip ettiğimiz için yumurtaları gördük ve doktorun dediği günleri ovulasyon testiyle de kontrol ederek değerlendirdik. Yastık da koyduk. Ama yok yok yok
Düşünmeye çalışıyorum inşallah istediğimiz gibi olur :)Evet canim her sey normal. Stres yok, sıkıntı yok. Pozitif dusunmeye calis canım. Hkkinda hayirlisi inşallah.
O zaman haklisin bence cektir bir zarari yok cunku. Tam tersi cektirip ardindan hamile kalan cok
geç döllenme de olmuş olabilir tatlımkızlar adetim 5 gun gecikti dun test yaptım negati. 1 saat once lavaboya girdim peceteye cok cok acık renk pembe akıntı gelmis. aedersiniz tuvaletimi yaptım sildim peceteye bişi gelmedi. hattaa biraz ıkındım hasta olcaksamda gelsin diyee ama gelmedi bişiaz once bıdaha girdim pecete koymustum yine. bu sefer yoktu bişi pecetede. kaam allak bullak bu ay belirtilerin hepsini yasadım . dün un helvası yaptım en sevdiğim şeydir asla hayr diyemem ama kokusundan midem kalktı tabaga zor koydum. 1 hata oncede canm cok limon isiyodu 4 - 5 tane limonu dilimleyip tuzlayıp yedim. bide belimde yukarıya 1 dk lık agrı giriyo geciyo. kuyruk sokumum cok agrıyo bişi kaldrırken yada bişi yaparken :/ dunde negati cıktı bilemedim yaa
korunuyorsanız muhtemelen hamile değilsindir. bazen bu şekilde değişiklikler olabiliyor vücutta. bir sürü sebebi olabilir ; hava değişimi stres üzüntü yeme düzeni vs.Selam. Benım adet tarıhım ayın 13 üdür genelde . Ve adetten 1-2 gun oce kahve akıntım olur. Ama bu ay besgun once pembe sonra kahve akıntım oldu. Buyuk tuvaletten sonra oluyor nedenı hamilemiyim acaba. Bu arada korunuyoruz. Yınede acaba demeden yapamıyrum
O zaman haklisin bence cektir bir zarari yok cunku. Tam tersi cektirip ardindan hamile kalan cok
Aaaaaaaaaaa oleyyyyyy
ayyy gerçekten miiiiii yaşasıııınnn test filan yaptın mı noldu
Aaaaaaaaaaa oleyyyyyy
Kasık bel ve bacak ağrım fazlaydı bir de ben kupkuru olmuştum hatırlarsın sen ben de öyle oldum demiştin bebetime test vardı evde pek begenmiyolardi bu testi.. bata 5 gün var nasıl olsa çıkmaz ben de yeni test alırım dedim..ayyy gerçekten miiiiii yaşasıııınnn test filan yaptın mı noldu
Canım prezervatif kullanıyoruz.yumurtlama dınemındede kullandık. Yanı adete 5 gun kala boyle akıntı olabılırmıkorunuyorsanız muhtemelen hamile değilsindir. bazen bu şekilde değişiklikler olabiliyor vücutta. bir sürü sebebi olabilir ; hava değişimi stres üzüntü yeme düzeni vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?