çoook sevindim canım Allah tamamına erdirsin :) sağğlıkla kucağına al inşallahKasık bel ve bacak ağrım fazlaydı bir de ben kupkuru olmuştum hatırlarsın sen ben de öyle oldum demiştin bebetime test vardı evde pek begenmiyolardi bu testi.. bata 5 gün var nasıl olsa çıkmaz ben de yeni test alırım dedim..
Yaptım bi baktım hemen ikinci çizgi silikte olsa belirmeye başladı.. ben şok ben iptal sonra gece kan testine gittik değer 47 çıktı sanırım bebiş içimde..
olabilir canım. ama prezarvatif delinmiş de olabilir tabii.. fakat bu nadir bir durum. için rahat etsin diye bir test yapabilirsin. ama sana nacishane önerim doktora görünmen çünkü jinekolojik bir rahatsızlık da geçiriyor olabilirsin. bu tarz arada olan pembemsi lekeler bazen yara vs.gibi sorunlardan da olabiliyor. geçmiş olsun.Canım prezervatif kullanıyoruz.yumurtlama dınemındede kullandık. Yanı adete 5 gun kala boyle akıntı olabılırmı
Amin canım çok sağol darısı başınıza insallaaaahhhçoook sevindim canım Allah tamamına erdirsin :) sağğlıkla kucağına al inşallah
Canim hayirli olsun. Allah tamamina erdirsin saglikla sihhatle kucagina al inşallah.Amin canım çok sağol darısı başınıza insallaaaahhh
canım prezervati,fi konmtrol ediyorum hep. ve dün test yaptım negatif çıktıolabilir canım. ama prezarvatif delinmiş de olabilir tabii.. fakat bu nadir bir durum. için rahat etsin diye bir test yapabilirsin. ama sana nacishane önerim doktora görünmen çünkü jinekolojik bir rahatsızlık da geçiriyor olabilirsin. bu tarz arada olan pembemsi lekeler bazen yara vs.gibi sorunlardan da olabiliyor. geçmiş olsun.
Canım hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin inş. benimde ovu kitine göre pazartesi salı en geç adet olmuş olmam lazım...sağ kasığım yumurtlamadan 3 gün sonradan beri ağrıyor ara ara...senin ağrın nasıl?ama geçen ay ki silik test mağduriyetinden dolayı bu ay kendimi tutuyorum test yapmıcam diye...Amin canım çok sağol darısı başınıza insallaaaahhh
Ya bendeki ağrı çok garip ti sanki kasıklarımı ince ince tirnakliyolardi bi de bildiğin adet sancısı var bende..uyurken bacaklarimi karnıma çekip uyuyamadim ve yüzüstü yatarken kasıklarım ağrıdı ve bu ağrılar belime ve bacağıma vurdu.. 3 gündür idrara sık çıkıyorum ve ben en çok akintimin kesilmesinden şüphe ettim çünkü kendimi bildim bileli akintim yogundur..Canım hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin inş. benimde ovu kitine göre pazartesi salı en geç adet olmuş olmam lazım...sağ kasığım yumurtlamadan 3 gün sonradan beri ağrıyor ara ara...senin ağrın nasıl?ama geçen ay ki silik test mağduriyetinden dolayı bu ay kendimi tutuyorum test yapmıcam diye...
benim akıntı herzamanki gibi... benimde sağ kasığım hiç böyle uzun süre ağrımazdı bilmiyorum...yine de bekleyeceğim sabırla...Ya bendeki ağrı çok garip ti sanki kasıklarımı ince ince tirnakliyolardi bi de bildiğin adet sancısı var bende..uyurken bacaklarimi karnıma çekip uyuyamadim ve yüzüstü yatarken kasıklarım ağrıdı ve bu ağrılar belime ve bacağıma vurdu.. 3 gündür idrara sık çıkıyorum ve ben en çok akintimin kesilmesinden şüphe ettim çünkü kendimi bildim bileli akintim yogundur..
Dilerim siz de yaşarsınız hanimlar teşekkür ediyorum canım
Aynı zamandaydi galiba bat tarihimiz mesela göğüs ağrım yok bu ay çok hafif.. akıntı kesilmesi bende bu zamana kadar olmadığı için çok şüphelendim sende var mı bu zamana kadar bende olmadı ama bu sefer oldu diyebilecegin bir şey?benim akıntı herzamanki gibi... benimde sağ kasığım hiç böyle uzun süre ağrımazdı bilmiyorum...yine de bekleyeceğim sabırla...
Bu ay erken yumurtladım, genelde yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyorum. Ona göre ayın 13 ü olmam lazım...normalde 15iydi, göğüslerim sadece bastırınca acıyor...Akıntım herzaman ki gibi var ama bu zamanlar sanırım kurumuş olmam lazımdı...birde sağ kasığımdaki ağrı normalde olmamıştı, oyüzden şüpheleniyorum bende...Aynı zamandaydi galiba bat tarihimiz mesela göğüs ağrım yok bu ay çok hafif.. akıntı kesilmesi bende bu zamana kadar olmadığı için çok şüphelendim sende var mı bu zamana kadar bende olmadı ama bu sefer oldu diyebilecegin bir şey?
aynen öyle.. iyi ol canım benimKendinizi ne zaman hazir hissederseniz o zaman başlarsınız canim. Psikolojik, fizyolojik olarak sen krndini toparlamaya bak. Guzelce beslen, kafani rahatlat sonra Allahin izniyle olacak tekrar. Bende iyi sukurler olsun.
Hadi inşallah 3 gün kalmış sen dirayetlisin..gerçi ben amaaaaan nasıl olsa çıkmaz diyerek yaptım..Bu ay erken yumurtladım, genelde yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyorum. Ona göre ayın 13 ü olmam lazım...normalde 15iydi, göğüslerim sadece bastırınca acıyor...Akıntım herzaman ki gibi var ama bu zamanlar sanırım kurumuş olmam lazımdı...birde sağ kasığımdaki ağrı normalde olmamıştı, oyüzden şüpheleniyorum bende...
canım dirayetli de değilim de, geçen ayki silik test yanıltmasından dolayı tutuyorum kendimi valla hayırlısı...diren triton-x :)Hadi inşallah 3 gün kalmış sen dirayetlisin..gerçi ben amaaaaan nasıl olsa çıkmaz diyerek yaptım..
Hayırlısı canım inşallah bebeğin vardır
Canım benım 2 ay önce proloktınım yüksektı ona ve hormon testı yaptırdım . şükür hersey normal cıktı prolaktınım 11e düşmüş . Ayın 28 ındede progestrona bakacak yumurtam saglıklı çatlıyor mu dıye .... Şükür rabbıme sıkıntı cıkmadı ama dun bnde gördum oda rahımın orda bı yuvarlak boşluk vardı banada gösterdı bırsey söylemedı 28 ınde gel dedıNe sonucu canim ? Hayirdir :)
Sagoğun kızlar şükür sıkıntı yok prolaktın 11 e düşmüş . ama garıp bırsey oldu rahımın orda bı yuvarlak bırsey var onu doktorda anlamadı . ayın 28 ınde tekrar gel dedı progestrona bakacak bıde bu yavarlak şeye ...bize de haber et tatlım, inş hiçbişeycikler yoktur...
kaç doktora gittim hiçbiri rahim filmi istemedi, ben ölü doğum yaptıktan sonra. sonra en son bir kadın doktor, tanıdıktı, ona gittim o söyledi. yaptırdım yapışıklık çıktı. bir senedir boşuna deniyormuşuz. ameliyat oldum ve hemen arkasından hamile kaldım. gerçi o da boş gebelik çıktı. nasip kısmet. bence bir film çektir.Hayır canım düşük filan olmadı hiç. Sadece bir ay idrar testi pozitifti ama kanda çıkmadı. Onun dışında regli düzenim biraz değişti. Önceden 28. gün çat diye başlardı. Şimdi 28. gün lekelenme ile başlıyor 30. gün tam kırmızıya dönüyor. Benim hormon testlerim yapıldı. Komple check-up tan geçtim. Eşimin sperm testleri yapıldı. Allah' a şükür hiç birinde problem görünmüyor. Bu ay yumurta takibi yaptırdım, Klomen kullandım. Üç yumyum gelişti. Preseed jel kullandık. Ama yine de kırmızı kart işte
10. reglimi yaşamış oldum. Artık korkmaya başladım. Doktorların hiç biri rahim filmi istemedi. Ama benim aklıma başka bir şey gelmiyor.
tebrikler
Teşekkür ederim canım Rabbim senin de bu durumunu feraha çıkarsın inşallahtebrikler
Homely_angel csnim ben filmi cektirdikten sonraki ay hamile kaldim. Bence kesinlikle etkisi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?