Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
çoook sevindim canım Allah tamamına erdirsin :) sağğlıkla kucağına al inşallah

Canım prezervatif kullanıyoruz.yumurtlama dınemındede kullandık. Yanı adete 5 gun kala boyle akıntı olabılırmı
olabilir canım. ama prezarvatif delinmiş de olabilir tabii.. fakat bu nadir bir durum. için rahat etsin diye bir test yapabilirsin. ama sana nacishane önerim doktora görünmen çünkü jinekolojik bir rahatsızlık da geçiriyor olabilirsin. bu tarz arada olan pembemsi lekeler bazen yara vs.gibi sorunlardan da olabiliyor. geçmiş olsun.

Mrb kızlar 19 kasimda dusuk yaptim adetlw birlikte gitmiş kurtaj olmadim 9 gun sonra kanamam bitti ve bir sorun yok cok sukur. Dusukten 20 gun sonra yumurtlama oluyormus o yuzden sadece o gun korumali iliskiye girdik fakat 14.gun surtunme yolu ile olan ilişkide korunma olmamisti gebelik riski az ve yumurtlama olmamistir diye şimdi dusukten sonra 22.günüm iki gundur kasık ağrılarım var bunu adete yormustum fakat ilk gebeligimde ki gibi goz bebeklerim buyuk ve parlak lens takmis gibi belirgin esim yine mi hamilesin diye şaka bile yapti. Boyle bisey olması mumkun mu sizce kafam çok karışık l

canım prezervati,fi konmtrol ediyorum hep. ve dün test yaptım negatif çıktı

Amin canım çok sağol darısı başınıza insallaaaahhh
Canım hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin inş. benimde ovu kitine göre pazartesi salı en geç adet olmuş olmam lazım...sağ kasığım yumurtlamadan 3 gün sonradan beri ağrıyor ara ara...senin ağrın nasıl?ama geçen ay ki silik test mağduriyetinden dolayı bu ay kendimi tutuyorum test yapmıcam diye...

Ya bendeki ağrı çok garip ti sanki kasıklarımı ince ince tirnakliyolardi bi de bildiğin adet sancısı var bende..uyurken bacaklarimi karnıma çekip uyuyamadim ve yüzüstü yatarken kasıklarım ağrıdı ve bu ağrılar belime ve bacağıma vurdu.. 3 gündür idrara sık çıkıyorum ve ben en çok akintimin kesilmesinden şüphe ettim çünkü kendimi bildim bileli akintim yogundur..
Dilerim siz de yaşarsınız hanimlar teşekkür ediyorum canım
Bu arada kasık ağrım tahmini gebe kaldığım ilişki yani 1 aralık gününden itibaren aralıksız başladı

benim akıntı herzamanki gibi... benimde sağ kasığım hiç böyle uzun süre ağrımazdı bilmiyorum...yine de bekleyeceğim sabırla...

benim akıntı herzamanki gibi... benimde sağ kasığım hiç böyle uzun süre ağrımazdı bilmiyorum...yine de bekleyeceğim sabırla...
Aynı zamandaydi galiba bat tarihimiz mesela göğüs ağrım yok bu ay çok hafif.. akıntı kesilmesi bende bu zamana kadar olmadığı için çok şüphelendim sende var mı bu zamana kadar bende olmadı ama bu sefer oldu diyebilecegin bir şey?

Bu ay erken yumurtladım, genelde yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyorum. Ona göre ayın 13 ü olmam lazım...normalde 15iydi, göğüslerim sadece bastırınca acıyor...Akıntım herzaman ki gibi var ama bu zamanlar sanırım kurumuş olmam lazımdı...birde sağ kasığımdaki ağrı normalde olmamıştı, oyüzden şüpheleniyorum bende...

Hadi inşallah 3 gün kalmış sen dirayetlisin..gerçi ben amaaaaan nasıl olsa çıkmaz diyerek yaptım..
Hayırlısı canım inşallah bebeğin vardır

Hadi inşallah 3 gün kalmış sen dirayetlisin..gerçi ben amaaaaan nasıl olsa çıkmaz diyerek yaptım..
Hayırlısı canım inşallah bebeğin vardır
canım dirayetli de değilim de, geçen ayki silik test yanıltmasından dolayı tutuyorum kendimi valla hayırlısı...diren triton-x :)

Ne sonucu canim ? Hayirdir :)
Canım benım 2 ay önce proloktınım yüksektı ona ve hormon testı yaptırdım . şükür hersey normal cıktı prolaktınım 11e düşmüş . Ayın 28 ındede progestrona bakacak yumurtam saglıklı çatlıyor mu dıye .... Şükür rabbıme sıkıntı cıkmadı ama dun bnde gördum oda rahımın orda bı yuvarlak boşluk vardı banada gösterdı bırsey söylemedı 28 ınde gel dedı

bize de haber et tatlım, inş hiçbişeycikler yoktur...
Sagoğun kızlar şükür sıkıntı yok prolaktın 11 e düşmüş . ama garıp bırsey oldu rahımın orda bı yuvarlak bırsey var onu doktorda anlamadı . ayın 28 ınde tekrar gel dedı progestrona bakacak bıde bu yavarlak şeye ...

kaç doktora gittim hiçbiri rahim filmi istemedi, ben ölü doğum yaptıktan sonra. sonra en son bir kadın doktor, tanıdıktı, ona gittim o söyledi. yaptırdım yapışıklık çıktı. bir senedir boşuna deniyormuşuz. ameliyat oldum ve hemen arkasından hamile kaldım. gerçi o da boş gebelik çıktı. nasip kısmet. bence bir film çektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…