- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Ben senden ok umitliyim bu ay, insallah guzel haber vereceksin bizeCanım hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin inş. benimde ovu kitine göre pazartesi salı en geç adet olmuş olmam lazım...sağ kasığım yumurtlamadan 3 gün sonradan beri ağrıyor ara ara...senin ağrın nasıl?ama geçen ay ki silik test mağduriyetinden dolayı bu ay kendimi tutuyorum test yapmıcam diye...
Amin canım çok sağol darısı senin yaşadığın mutluluklara inşallahVenev gozunaydin canim :)) Al.ab tamamina erdirsin saglikla insallah
Canim ben 4 aydir deniyordum. Tup bebek merkezinr gittim doktor tanidikti o hic beklemeyelim demisti ve cektirdim temiz cikti sonuc filmden sonra 1 kere adet oldum sonra hamile kaldim, ben hic arastirmadim direkt orada cektirdim. Ama kk'da okudugum kadariyla ecomar falan oneriliyordu diye hatirliyorum. Bi arastir bakalim.hadi yaa, o zaman kaç aydır boşuna bekliyorumDoktorlar gerek yok deyip duruyor.
İstanbul' da iyi bir yer biliyor musunuz?
o aman dediğim gibi doktoruna görün canım. geçmiş olsun.canım prezervati,fi konmtrol ediyorum hep. ve dün test yaptım negatif çıktı
Insallah insallah :) hic acele etme o gunler gelecek hayirlisiyla :) sen sadece kendine iyi bak beslenmend dikkat et okadar hngi folik asidi kullaniyorsunAmin canım çok sağol darısı senin yaşadığın mutluluklara inşallah
Folic 1 canım eşimin kuzeni mumessil o önerdi hiçbir yanetkide görmedim iyidir heraldeInsallah insallah :) hic acele etme o gunler gelecek hayirlisiyla :) sen sadece kendine iyi bak beslenmend dikkat et okadar hngi folik asidi kullaniyorsun
merhaba canım. eğer adetle gittiyse kimyasal gebeliktir. ve normal zamanda yumurtlama olur. dediğin gibi bu tarz ilişkide zor hamilelik ama imkansız değil. test yapmanda fayda var. hayırlısı olsun.Mrb kızlar 19 kasimda dusuk yaptim adetlw birlikte gitmiş kurtaj olmadim 9 gun sonra kanamam bitti ve bir sorun yok cok sukur. Dusukten 20 gun sonra yumurtlama oluyormus o yuzden sadece o gun korumali iliskiye girdik fakat 14.gun surtunme yolu ile olan ilişkide korunma olmamisti gebelik riski az ve yumurtlama olmamistir diye şimdi dusukten sonra 22.günüm iki gundur kasık ağrılarım var bunu adete yormustum fakat ilk gebeligimde ki gibi goz bebeklerim buyuk ve parlak lens takmis gibi belirgin esim yine mi hamilesin diye şaka bile yapti. Boyle bisey olması mumkun mu sizce kafam çok karışık l
kaç doktora gittim hiçbiri rahim filmi istemedi, ben ölü doğum yaptıktan sonra. sonra en son bir kadın doktor, tanıdıktı, ona gittim o söyledi. yaptırdım yapışıklık çıktı. bir senedir boşuna deniyormuşuz. ameliyat oldum ve hemen arkasından hamile kaldım. gerçi o da boş gebelik çıktı. nasip kısmet. bence bir film çektir.
Folic 1 canım eşimin kuzeni mumessil o önerdi hiçbir yanetkide görmedim iyidir heralde
Canim ben 4 aydir deniyordum. Tup bebek merkezinr gittim doktor tanidikti o hic beklemeyelim demisti ve cektirdim temiz cikti sonuc filmden sonra 1 kere adet oldum sonra hamile kaldim, ben hic arastirmadim direkt orada cektirdim. Ama kk'da okudugum kadariyla ecomar falan oneriliyordu diye hatirliyorum. Bi arastir bakalim.
Teşekkür ediyorum darısı hepinize inşallahVenev canımm tebrik ederimmm
Amin canım ya normalde bedenen güçlü duran ama tam aksi hastalık konusunda harika hastalıklı bi insanım inşallah rahat geciririz Rabbimin izniyleBen de aynisini kullaniyorum :) cok sukur mide bulantim bile yok insallah kolay gecer hamileligin
Kızlar yarın hsg randevum var, biliyorsunuz geçen ay alet bozuldu çektirememiştim.. Umarım acımaz.. Dua edin bana.. Tabi inşallah sonuçlar temiz çıkar
Sağol canım amin inşallah cümlemizinki..Venev çok çok tebrikler, sağlıkla gelsin bebişin :)
Kızlar yarın hsg randevum var, biliyorsunuz geçen ay alet bozuldu çektirememiştim.. Umarım acımaz.. Dua edin bana.. Tabi inşallah sonuçlar temiz çıkar
Aman bide sakin sakin gdip falan olayim deme maazallah ben bir haftadir neler cekiyorum ki guclu bir bunyeye sahibim normaldeAmin canım ya normalde bedenen güçlü duran ama tam aksi hastalık konusunda harika hastalıklı bi insanım inşallah rahat geciririz Rabbimin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?