Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Ben senden ok umitliyim bu ay, insallah guzel haber vereceksin bize

hadi yaa, o zaman kaç aydır boşuna bekliyorum Doktorlar gerek yok deyip duruyor.

İstanbul' da iyi bir yer biliyor musunuz?
Canim ben 4 aydir deniyordum. Tup bebek merkezinr gittim doktor tanidikti o hic beklemeyelim demisti ve cektirdim temiz cikti sonuc filmden sonra 1 kere adet oldum sonra hamile kaldim, ben hic arastirmadim direkt orada cektirdim. Ama kk'da okudugum kadariyla ecomar falan oneriliyordu diye hatirliyorum. Bi arastir bakalim.

Insallah insallah :) hic acele etme o gunler gelecek hayirlisiyla :) sen sadece kendine iyi bak beslenmend dikkat et okadar hngi folik asidi kullaniyorsun
Folic 1 canım eşimin kuzeni mumessil o önerdi hiçbir yanetkide görmedim iyidir heralde

merhaba canım. eğer adetle gittiyse kimyasal gebeliktir. ve normal zamanda yumurtlama olur. dediğin gibi bu tarz ilişkide zor hamilelik ama imkansız değil. test yapmanda fayda var. hayırlısı olsun.

Eğer öyle çıkarsa şu ana kadar gittiğim üç doktoru da ne yaparım bilemedim canım. İnsan hayatı ve zamanı bu kadar kıymetsiz olmamalı. Çarşamba sabahına randevu aldım bakalım. Aldığım yer oldukça iyi bir yermiş. Fiyatı biraz yüksek geldi ama diğer yerlerde ne kadar bilmediğim için kıyaslama da yapamadım.

Sana da çok geçmiş olsun canım, eminim çok zordur. Umarım Rabbim en kısa zamanda sevindirir ve sağlıklı bebeğinin haberini alırsın. Senin testler yapıldı mı? İki üzücü olayın sebebi için bir şey söyleyebiliyorlar mı?

evet canım ben de oradan randevu aldım. Selektif Salpingografiyi de beraberinde yapıyorlarmış. Türkçesi tüplerde bir tıkanıklık varsa o anda açıyorlarmış.

Ben de aynisini kullaniyorum :) cok sukur mide bulantim bile yok insallah kolay gecer hamileligin
Amin canım ya normalde bedenen güçlü duran ama tam aksi hastalık konusunda harika hastalıklı bi insanım inşallah rahat geciririz Rabbimin izniyle

Kızlar yarın hsg randevum var, biliyorsunuz geçen ay alet bozuldu çektirememiştim.. Umarım acımaz.. Dua edin bana.. Tabi inşallah sonuçlar temiz çıkar

Allah yardimcjn olsun canimm, sinek isirigi gibi gelip gecer isnallah korkma kasma kendini. Sonuclarin da iyi cikacak insallah iyi dusunelim iyi olsun :)

Kızlar yarın hsg randevum var, biliyorsunuz geçen ay alet bozuldu çektirememiştim.. Umarım acımaz.. Dua edin bana.. Tabi inşallah sonuçlar temiz çıkar

canım benim sakin olmaya çalış, bugün öğrendim ki çekilirken kendini çok kasmaman gerekiyormuş. Aksi halde rahim de kasıldığında yanlış sonuçla verebilirmiş. Bak ben de çarşamba sabahına randevu aldım ve inanki acısı sızısı umrumda bile değil. Zaten bir kaç dakika da olcak bitcek. Başka şeyler düşünmeye çalış. Biz de çok uzaklarda da olsak dualarımızla yanında olacağız inş.

Amin canım ya normalde bedenen güçlü duran ama tam aksi hastalık konusunda harika hastalıklı bi insanım inşallah rahat geciririz Rabbimin izniyle
Aman bide sakin sakin gdip falan olayim deme maazallah ben bir haftadir neler cekiyorum ki guclu bir bunyeye sahibim normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…