inşallah güzel geçer ve iyi gelir canım ardından da bebişşşKızlar yarın hsg randevum var, biliyorsunuz geçen ay alet bozuldu çektirememiştim.. Umarım acımaz.. Dua edin bana.. Tabi inşallah sonuçlar temiz çıkar
İnşallah canım.. Ya o kadar maddi manevi zor yorucu zamanlar geçiyorum ki. Geçen ay da hsg olmayınca dedim ki, her şey kötü bitti, bir de üstüne başka dr tedavisiz olmaz falan dedi..inşallah güzel geçer ve iyi gelir canım ardından da bebişşş
Allah korusun canım doğru diyorsun yok bugünden itibaren güzel beslenmeye başlıyorum normalde de sağlıklı ve organik beslenirim ama artık daha da önemli senin özelikle tüketmeye başladığın bir şey var mı?Aman bide sakin sakin gdip falan olayim deme maazallah ben bir haftadir neler cekiyorum ki guclu bir bunyeye sahibim normalde
Allah korusun canım doğru diyorsun yok bugünden itibaren güzel beslenmeye başlıyorum normalde de sağlıklı ve organik beslenirim ama artık daha da önemli senin özelikle tüketmeye başladığın bir şey var mı?
Sağol canım hemen hemen hepsi bende de mevcut Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsinHayir ama duzenli beslenmezdim ben normalde meyveyi agzima surmezdim mesela. Ceviz findik yemezdim... gunluk kalsiyum alimima dikkat etmezdim ama simdi hepsini yapmaya calisiyorum. Yumurtalarimiz ve sutumuz koyden geliyo kendi yogurdumu yapiyorum havucum mor lahanaM ispanagim yine koyden bizim oyle bir avantajimiz var sukur. Sen devam et organik beslenmene ekstra soyleyebilecek biseyim yok :)
Hafi hayirlisi canim. Rahat ol. Derin nefes al. Kendini sıkma. İnşallah herşey yolundadir.Kızlar yarın hsg randevum var, biliyorsunuz geçen ay alet bozuldu çektirememiştim.. Umarım acımaz.. Dua edin bana.. Tabi inşallah sonuçlar temiz çıkar
Hadi bakalim herseyin hayirlisi. İnşallah herşey yolundadir.evet canım ben de oradan randevu aldım. Selektif Salpingografiyi de beraberinde yapıyorlarmış. Türkçesi tüplerde bir tıkanıklık varsa o anda açıyorlarmış.
İyi bak ne güzel gelişmeler var, inş progesteronda iyi çıkar ve gelir bebişSagoğun kızlar şükür sıkıntı yok prolaktın 11 e düşmüş . ama garıp bırsey oldu rahımın orda bı yuvarlak bırsey var onu doktorda anlamadı . ayın 28 ınde tekrar gel dedı progestrona bakacak bıde bu yavarlak şeye ...
Tatlım benim inş ya inş içinden geçen olur canım sabra devam ama :)Ben senden ok umitliyim bu ay, insallah guzel haber vereceksin bize
inş canım çok iyi geçer, sonrada hemen bebiş gelir ya...Kızlar yarın hsg randevum var, biliyorsunuz geçen ay alet bozuldu çektirememiştim.. Umarım acımaz.. Dua edin bana.. Tabi inşallah sonuçlar temiz çıkar
Canım ya eşinin maçı derken benim eşim antrenörde oyüzden sorayım dedim :) bende haftaya konyaya kongreye gidiyorum :)İnşallah canım.. Ya o kadar maddi manevi zor yorucu zamanlar geçiyorum ki. Geçen ay da hsg olmayınca dedim ki, her şey kötü bitti, bir de üstüne başka dr tedavisiz olmaz falan dedi..
Ama dün eşimin hafta sonu maçı ertelendi, hsg de yanımda olacak.. Sonra ben İstanbul s seminere gidicem, yanımda gelecek vee en önemlisi yumurtlama zamanım kampta olacaktı, evde olacak.. Umarım bir şeyler düzeliyordur.. Umutluyum
Canım benım 2 ay önce proloktınım yüksektı ona ve hormon testı yaptırdım . şükür hersey normal cıktı prolaktınım 11e düşmüş . Ayın 28 ındede progestrona bakacak yumurtam saglıklı çatlıyor mu dıye .... Şükür rabbıme sıkıntı cıkmadı ama dun bnde gördum oda rahımın orda bı yuvarlak boşluk vardı banada gösterdı bırsey söylemedı 28 ınde gel dedı
İnş canım doktor ne zmandır ıstıyorsunuz dedı 6 ay dedım cok ıstemem akışına bırak dedı :)İyi bak ne güzel gelişmeler var, inş progesteronda iyi çıkar ve gelir bebiş
Tatlım benim inş ya inş içinden geçen olur canım sabra devam ama :)
inş canım çok iyi geçer, sonrada hemen bebiş gelir ya...
Doktorda kist mı acaba dedı yuvarlak bı boşluk 28 de geldiğinde bakalım tekrar dedı ona göre karar verelım dedıInsallah 28inde de bir sorun cikmayacak gonlunu ferah tut, acaba kist falan mi ki o gordugun sey, hic anlamam gerci de kese olamaz degil mi
Canım regli durumda olmasan mübarek akşamda okurdum. Ama aynı niyetle reglim sonrası okurum. Allah tez zamanda şifasını versin İnş.Arkadaslar bir arkadasimin akrabasinin cocugu kan kanseri olmus yeni ogrendik onun icin yasin okunacakmis aranizda bu aksam okuyabilecek var mi acaba?
İnşallah canım çok sağolasınİyi bak ne güzel gelişmeler var, inş progesteronda iyi çıkar ve gelir bebiş
Tatlım benim inş ya inş içinden geçen olur canım sabra devam ama :)
inş canım çok iyi geçer, sonrada hemen bebiş gelir ya...
Yaaa benimki daha oynuyor, kurslarını tamamlamadı daha antrenörlük için.. İnşallah benim eşim de antrenör olurCanım ya eşinin maçı derken benim eşim antrenörde oyüzden sorayım dedim :) bende haftaya konyaya kongreye gidiyorum :)
Saol canim Allah razi olsun. İnsallah iyi olur cocukcagiz..Canım regli durumda olmasan mübarek akşamda okurdum. Ama aynı niyetle reglim sonrası okurum. Allah tez zamanda şifasını versin İnş.
Canim Allah sifa versin. Bugün okusam olur mu?Arkadaslar bir arkadasimin akrabasinin cocugu kan kanseri olmus yeni ogrendik onun icin yasin okunacakmis aranizda bu aksam okuyabilecek var mi acaba?
Saol tatlim dun aksam icin okuncakti. Aniden haber verdiler. İnsallah atlatir yavrum. Allah kimseye yasatmasin.Canim Allah sifa versin. Bugün okusam olur mu?
Amin canim şifalarin şifası olsun inşallah. Çok zor.Saol tatlim dun aksam icin okuncakti. Aniden haber verdiler. İnsallah atlatir yavrum. Allah kimseye yasatmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?