Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
inşallah güzel geçer ve iyi gelir canım ardından da bebişşş
İnşallah canım.. Ya o kadar maddi manevi zor yorucu zamanlar geçiyorum ki. Geçen ay da hsg olmayınca dedim ki, her şey kötü bitti, bir de üstüne başka dr tedavisiz olmaz falan dedi..
Ama dün eşimin hafta sonu maçı ertelendi, hsg de yanımda olacak.. Sonra ben İstanbul s seminere gidicem, yanımda gelecek vee en önemlisi yumurtlama zamanım kampta olacaktı, evde olacak.. Umarım bir şeyler düzeliyordur.. Umutluyum

Aman bide sakin sakin gdip falan olayim deme maazallah ben bir haftadir neler cekiyorum ki guclu bir bunyeye sahibim normalde
Allah korusun canım doğru diyorsun yok bugünden itibaren güzel beslenmeye başlıyorum normalde de sağlıklı ve organik beslenirim ama artık daha da önemli senin özelikle tüketmeye başladığın bir şey var mı?

Hayir ama duzenli beslenmezdim ben normalde meyveyi agzima surmezdim mesela. Ceviz findik yemezdim... gunluk kalsiyum alimima dikkat etmezdim ama simdi hepsini yapmaya calisiyorum. Yumurtalarimiz ve sutumuz koyden geliyo kendi yogurdumu yapiyorum havucum mor lahanaM ispanagim yine koyden bizim oyle bir avantajimiz var sukur. Sen devam et organik beslenmene ekstra soyleyebilecek biseyim yok :)

Sağol canım hemen hemen hepsi bende de mevcut Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin

İyi bak ne güzel gelişmeler var, inş progesteronda iyi çıkar ve gelir bebiş
Ben senden ok umitliyim bu ay, insallah guzel haber vereceksin bize
Tatlım benim inş ya inş içinden geçen olur canım sabra devam ama :)
Kızlar yarın hsg randevum var, biliyorsunuz geçen ay alet bozuldu çektirememiştim.. Umarım acımaz.. Dua edin bana.. Tabi inşallah sonuçlar temiz çıkar
inş canım çok iyi geçer, sonrada hemen bebiş gelir ya...

Canım ya eşinin maçı derken benim eşim antrenörde oyüzden sorayım dedim :) bende haftaya konyaya kongreye gidiyorum :)

Insallah 28inde de bir sorun cikmayacak gonlunu ferah tut, acaba kist falan mi ki o gordugun sey, hic anlamam gerci de kese olamaz degil mi

Arkadaslar bir arkadasimin akrabasinin cocugu kan kanseri olmus yeni ogrendik onun icin yasin okunacakmis aranizda bu aksam okuyabilecek var mi acaba?

İnş canım doktor ne zmandır ıstıyorsunuz dedı 6 ay dedım cok ıstemem akışına bırak dedı :)

Insallah 28inde de bir sorun cikmayacak gonlunu ferah tut, acaba kist falan mi ki o gordugun sey, hic anlamam gerci de kese olamaz degil mi
Doktorda kist mı acaba dedı yuvarlak bı boşluk 28 de geldiğinde bakalım tekrar dedı ona göre karar verelım dedı

Arkadaslar bir arkadasimin akrabasinin cocugu kan kanseri olmus yeni ogrendik onun icin yasin okunacakmis aranizda bu aksam okuyabilecek var mi acaba?
Canım regli durumda olmasan mübarek akşamda okurdum. Ama aynı niyetle reglim sonrası okurum. Allah tez zamanda şifasını versin İnş.

İnşallah canım çok sağolasın
Canım ya eşinin maçı derken benim eşim antrenörde oyüzden sorayım dedim :) bende haftaya konyaya kongreye gidiyorum :)
Yaaa benimki daha oynuyor, kurslarını tamamlamadı daha antrenörlük için.. İnşallah benim eşim de antrenör olur ben kendim bir eğitimde seminer veriyorum.. Ona gidiyorum İstanbul'a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…