- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
İnsallah canim insallah..
canım kuzum inş tutunur hayata kusura bakma canım geç kalmışız okumak içinArkadaslar bir arkadasimin akrabasinin cocugu kan kanseri olmus yeni ogrendik onun icin yasin okunacakmis aranizda bu aksam okuyabilecek var mi acaba?
Canım olsun bizimki degeçmişte oynamış baya, hem beden eğitimi antrenörlük mezunu hem de tüm belgelerini aldı. Çalışıyor şimdi, inş seninki de olur neden olmasın...ama çok yoğunlar ve yorucu bir iş...stresli bir iş...alllah sana da sabır versin oyüzden...hsg de çok rahat geçer inş tatlımİnşallah canım çok sağolasın
Yaaa benimki daha oynuyor, kurslarını tamamlamadı daha antrenörlük için.. İnşallah benim eşim de antrenör olurben kendim bir eğitimde seminer veriyorum.. Ona gidiyorum İstanbul'a
Ayyyy Alah yardimcilari olsun, su mubarek gunde insallah saglik sihhat veririr Rabbim tez zamandaSaol tatlim dun aksam icin okuncakti. Aniden haber verdiler. İnsallah atlatir yavrum. Allah kimseye yasatmasin.
Kist de olsa cozumu var Allah dermansiz dert vermesin canim :)Doktorda kist mı acaba dedı yuvarlak bı boşluk 28 de geldiğinde bakalım tekrar dedı ona göre karar verelım dedı
saol canim insallah.. Aniden haber verdiler okuncak diye bana da olsun kuzum niyetiniz yeter..canım kuzum inş tutunur hayata kusura bakma canım geç kalmışız okumak için
amin kuzum. En onemlisi saglik. Allah gostermesin..Ayyyy Alah yardimcilari olsun, su mubarek gunde insallah saglik sihhat veririr Rabbim tez zamanda
Hic birimizi evlatlarimizla sjnamasin Allahimm
İnşallah canım çok sağolHafi hayirlisi canim. Rahat ol. Derin nefes al. Kendini sıkma. İnşallah herşey yolundadir.
İyi bak ne güzel gelişmeler var, inş progesteronda iyi çıkar ve gelir bebiş
Tatlım benim inş ya inş içinden geçen olur canım sabra devam ama :)
inş canım çok iyi geçer, sonrada hemen bebiş gelir ya...
Canım ben okurum diyecektim ama, dün içinmiş.. Olsun yine de duamı ederim ben.. İnşallah iyileşir en kısa zamandaaArkadaslar bir arkadasimin akrabasinin cocugu kan kanseri olmus yeni ogrendik onun icin yasin okunacakmis aranizda bu aksam okuyabilecek var mi acaba?
Canım var ya sabah kalktım, 9 dan beri kendimle uğraşıyoum, manikür pedikür yaptım, saçlarımı düZleştirdim.. Sanki ben kendime ne kadar güzel bakarsam, o kadar iyi geçecekmiş gibi, insan psikolojisi işte
Kuzum aslinda 7+2 ama niye oyle gorunuyor anlamadim, onden gidiyor.Eylemeylemce canım ne ara 8 haftalık oldunuz siz kıyamam nasılda geçiyor zaman :)
Ay cnm benim ara ara bakıyorum giriyor musun diye bakıyorum sürekli aklımdasın.cnm Rabbim dilerse her şekilde olur Endişe etme çok geçmiş olsun ben iyiyim korunuyorum iki ay sonra hsg.güzel haberlerini bekliyoumKızlar merhaba,
Nasılsınız ?
Eylemeylemce canım saglıkla al imşallah kucagına, mavimli Allah yardımvın olsun, meleklerin cennette şimdi..
Veson nasılsın canım ? charmant ya sen ?
Benim aşılamamın 4. Gunu. Dün düştüm ama hayırlısı olacagı varsa olur herhalde,
Cnm herkes aynı şeyi söylüyor 7 doldu ise 8 yazıyor 8 dolunca 9 yazıyor AnladığımKuzum aslinda 7+2 ama niye oyle gorunuyor anlamadim, onden gidiyor.
Valla hiç belirti kalmadı vucutta :)) sivilce takibi yapacagız artık :)) hayırlısı olsun. Senin durumunda illa 2 ay mı korunma lazımmıs ? 1 ay korundu arkadasım. Bu arada "Hayat Mucizelere Gebe" diye dizi basladı çok eglenceli izleyin :))Ay cnm benim ara ara bakıyorum giriyor musun diye bakıyorum sürekli aklımdasın.cnm Rabbim dilerse her şekilde olur Endişe etme çok geçmiş olsun ben iyiyim korunuyorum iki ay sonra hsg.güzel haberlerini bekliyoum
Cnm kürtaj olunca Dr üç ay dedi aslında ben de iki olsun dedim dr la pazarlık Yaptım :)))Val
Valla hiç belirti kalmadı vucutta :)) sivilce takibi yapacagız artık :)) hayırlısı olsun. Senin durumunda illa 2 ay mı korunma lazımmıs ? 1 ay korundu arkadasım. Bu arada "Hayat Mucizelere Gebe" diye dizi basladı çok eglenceli izleyin :))
canım 8. haftanın içindesin yani 7+1den-7+6 ya kadar olan süreç o şekilde hesaplanıyor tatlım.Kuzum aslinda 7+2 ama niye oyle gorunuyor anlamadim, onden gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?