Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canım olsun bizimki degeçmişte oynamış baya, hem beden eğitimi antrenörlük mezunu hem de tüm belgelerini aldı. Çalışıyor şimdi, inş seninki de olur neden olmasın...ama çok yoğunlar ve yorucu bir iş...stresli bir iş...alllah sana da sabır versin oyüzden...hsg de çok rahat geçer inş tatlım

canım kuzum inş tutunur hayata kusura bakma canım geç kalmışız okumak için
saol canim insallah.. Aniden haber verdiler okuncak diye bana da olsun kuzum niyetiniz yeter..

Ayyyy Alah yardimcilari olsun, su mubarek gunde insallah saglik sihhat veririr Rabbim tez zamanda
Hic birimizi evlatlarimizla sjnamasin Allahimm
amin kuzum. En onemlisi saglik. Allah gostermesin..

Hafi hayirlisi canim. Rahat ol. Derin nefes al. Kendini sıkma. İnşallah herşey yolundadir.
İnşallah canım çok sağol

Arkadaslar bir arkadasimin akrabasinin cocugu kan kanseri olmus yeni ogrendik onun icin yasin okunacakmis aranizda bu aksam okuyabilecek var mi acaba?
Canım ben okurum diyecektim ama, dün içinmiş.. Olsun yine de duamı ederim ben.. İnşallah iyileşir en kısa zamandaa
gulit_me haydi bakalim bomba gibi gel insallah bir cirpida olup bitsin.
Canım var ya sabah kalktım, 9 dan beri kendimle uğraşıyoum, manikür pedikür yaptım, saçlarımı düZleştirdim.. Sanki ben kendime ne kadar güzel bakarsam, o kadar iyi geçecekmiş gibi, insan psikolojisi işte sağol tatlım haberdar edicem

@neyssee21 canım tebrik ederim inşallah herşey çok güzel olur

gulit_me canım inşallah güzel geçer ve hemen üstüne hamile kalırsın

charmant canım bende şimdi gördüm Rabbim derdiyle beraber dermanınıda verir inşallah umarım en kısa zamanda iyileşir offf küçüklere olunca insanın içi daha kötü oluyor ya

Ay cnm benim ara ara bakıyorum giriyor musun diye bakıyorum sürekli aklımdasın.cnm Rabbim dilerse her şekilde olur Endişe etme çok geçmiş olsun ben iyiyim korunuyorum iki ay sonra hsg.güzel haberlerini bekliyoum

Val
Ay cnm benim ara ara bakıyorum giriyor musun diye bakıyorum sürekli aklımdasın.cnm Rabbim dilerse her şekilde olur Endişe etme çok geçmiş olsun ben iyiyim korunuyorum iki ay sonra hsg.güzel haberlerini bekliyoum
Valla hiç belirti kalmadı vucutta :)) sivilce takibi yapacagız artık :)) hayırlısı olsun. Senin durumunda illa 2 ay mı korunma lazımmıs ? 1 ay korundu arkadasım. Bu arada "Hayat Mucizelere Gebe" diye dizi basladı çok eglenceli izleyin :))

Cnm kürtaj olunca Dr üç ay dedi aslında ben de iki olsun dedim dr la pazarlık Yaptım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…