- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
tatlım senin ne zaman bat? varmı belirtin?
iyiyim canım saolasın. geçmiş olsun inşallah çok kötü düşmemişsindir... inşallah tutunur bebişkoo :)Kızlar merhaba,
Nasılsınız ?
Eylemeylemce canım saglıkla al imşallah kucagına, @mavimli Allah yardımvın olsun, meleklerin cennette şimdi..
@Veson nasılsın canım ?charmant ya sen ?
Benim aşılamamın 4. Gunu. Dün düştüm ama hayırlısı olacagı varsa olur herhalde,
Amin canim Allah razi olsun. Darisi basina. İnşallah tutmustur. İnşallah bizr guzel haberler verirsin.Kızlar merhaba,
Nasılsınız ?
Eylemeylemce canım saglıkla al imşallah kucagına, @mavimli Allah yardımvın olsun, meleklerin cennette şimdi..
@Veson nasılsın canım ?charmant ya sen ?
Benim aşılamamın 4. Gunu. Dün düştüm ama hayırlısı olacagı varsa olur herhalde,
Teşekkür ediyorum canım Allah razı olsun darısı sizlere inşallah
Amin canim zaten skinti cikmadi sonuclarda ins yumurtamda tm zamaninda catliyordur hersey yolundadir şükür rabbimeKist de olsa cozumu var Allah dermansiz dert vermesin canim :)
16 veya 17si canım ya ne biliyim allak bullağım akıntım kesildi düne kadar su gibiydi göğüslerimde basrınca ağrıyo ama geçen ayda öyle olmuştu ama ben çok fenayım dün akşam asnsörün önünde komşuyla karşılaştım hayırdır sesin kötü hastamısın dedi yok sesim böyle sadece şükür ağrım sızım yok gezmeden geliyom dedim eve çıktım yarım saat geçmeden yüzüm kulaklarım vücudum yanıyo ayaklarım buz üstüm açık yatıım dedim ateş düşsün diye titredim kendi kendime nazar değdirdim belirti falan hikaye ya asıl günüm geince yoğun hissetmiştim geçen aydan sonra inanmak istemiyorum hiçbişiyetatlım senin ne zaman bat? varmı belirtin?
olsun canım hiçbirşey belli olmaz, gün geçmeden bende inanmıcam hiçbirşeye oyüzden bekleyip göelim bakalım...kısmetimizde varsa tuttuysa tutmuştur zaten canım inş...16 veya 17si canım ya ne biliyim allak bullağım akıntım kesildi düne kadar su gibiydi göğüslerimde basrınca ağrıyo ama geçen ayda öyle olmuştu ama ben çok fenayım dün akşam asnsörün önünde komşuyla karşılaştım hayırdır sesin kötü hastamısın dedi yok sesim böyle sadece şükür ağrım sızım yok gezmeden geliyom dedim eve çıktım yarım saat geçmeden yüzüm kulaklarım vücudum yanıyo ayaklarım buz üstüm açık yatıım dedim ateş düşsün diye titredim kendi kendime nazar değdirdim belirti falan hikaye ya asıl günüm geince yoğun hissetmiştim geçen aydan sonra inanmak istemiyorum hiçbişiye
inşallah tutmuştur kuzum ya bekleyip göreceğiz bakalım geçen ay 3gün gecikme göğüs hassasiyeti yorgunluk bel-kasık ağrısı sık idrar hepsi vardı noldu puffffolsun canım hiçbirşey belli olmaz, gün geçmeden bende inanmıcam hiçbirşeye oyüzden bekleyip göelim bakalım...kısmetimizde varsa tuttuysa tutmuştur zaten canım inş...
haha :) valla hacı yolu bekler gibi onları bekliyoruz resmen :) biz en iyisi 1 hafta gecikirse bakalım haha:) kendimi dizginleyeceğim diye verdim kendimi derslere resmen ya :) başka şeylerle oyalanmaya çalışıyorum devamlı ama her boş kaldığımda aklımda yainşallah tutmuştur kuzum ya bekleyip göreceğiz bakalım geçen ay 3gün gecikme göğüs hassasiyeti yorgunluk bel-kasık ağrısı sık idrar hepsi vardı noldu puffff
Kızlar ben geldim
Hsg çekildi, sağ tüpüm tamamen, sol yarım tıkalıymış. Ama çekim esnasında açtılar, hatta açılsın diye 2 kere çektiler. Dr açıldığı için 6 ay deniyelim, olmazsa aşılama yaparız dedi. Benim polikistik durumda adet olduğum için düzenli sıkıntı değilmiş, zaten benimki polikistik over sendromu değilmiş, orayı çok iyi anlamadım.. Ama neyse durum bu, 6 ay deniycem, olmazsa aşılıycaz
Ayy canim iyiki cektirdin. Bundan sonraki aylari cok iyi degerlendir canim benim. Polikistik over, o zamanda demistim sadece hormon tahlillerinden teshis konulan bir hastalik degil. Duzenli adet, duzenli yumurtlama olmuyor polikistik overde. Belkide sebep tuplerin kapali olmasiydi. Ayyy heyecanlandim, pozitif dusunce. Hadi inşallah olacak olacak olacaak :)Kızlar ben geldim
Hsg çekildi, sağ tüpüm tamamen, sol yarım tıkalıymış. Ama çekim esnasında açtılar, hatta açılsın diye 2 kere çektiler. Dr açıldığı için 6 ay deniyelim, olmazsa aşılama yaparız dedi. Benim polikistik durumda adet olduğum için düzenli sıkıntı değilmiş, zaten benimki polikistik over sendromu değilmiş, orayı çok iyi anlamadım.. Ama neyse durum bu, 6 ay deniycem, olmazsa aşılıycaz
Canım iyiki gitmişsin bak süper olmuş, boşuna bekleyecektiniz :) artık inş gelsin bebişkolarr:)Kızlar ben geldim
Poffff canim yaa. Ne diyeyim ki. Vakti zamani ancak Allah biliyor canım. Uzme kendini. Pes etmek, umut kaybetmek yok.Kızlar benim bu ayda olmadı sanırım...az önce lavaboda peçeteye pembe leke geldi...ovu kitide kullanıyorum. Artık neden olmuyor gerçekten anlam veremiyorum...13ünde olucam anlaşıldı..Canım çok sıkkın...
bende adet takvimimden güngün bakıyorum heray o gün ne yaşamışım belirti diye ama öleee mönmön bakıyomhaha :) valla hacı yolu bekler gibi onları bekliyoruz resmen :) biz en iyisi 1 hafta gecikirse bakalım haha:) kendimi dizginleyeceğim diye verdim kendimi derslere resmen ya :) başka şeylerle oyalanmaya çalışıyorum devamlı ama her boş kaldığımda aklımda ya
Çok sağol canım benim, inşallah inşallahgecmis olsun :)) umarim kisa zamanda guzel haberler verirsin bize :))
Yaa evet ben de çok pozitif düşünüyorum, aynen bence de olmamasının sebebi bu.. Sağol tatlım, senin pozitifliğin nasıl yansıyor bir bilsen:)Ayy canim iyiki cektirdin. Bundan sonraki aylari cok iyi degerlendir canim benim. Polikistik over, o zamanda demistim sadece hormon tahlillerinden teshis konulan bir hastalik degil. Duzenli adet, duzenli yumurtlama olmuyor polikistik overde. Belkide sebep tuplerin kapali olmasiydi. Ayyy heyecanlandim, pozitif dusunce. Hadi inşallah olacak olacak olacaak :)
Aynen canım benimmmCanım iyiki gitmişsin bak süper olmuş, boşuna bekleyecektiniz :) artık inş gelsin bebişkolarr:)
Canım kaçıncı denemen? Sen hiç doktora gittin mi? Bir de neden olmuyor neden olmuyor diye düşünmek de olmasını engelliyor biliyorsun değil mi.. Sen ki hepimize moral verirsin, kendine neden bu kadar negatif davrandın?? Sen iyi düşün, önlemlerini de alırsın zaten.. İyi ol lütfenKızlar benim bu ayda olmadı sanırım...az önce lavaboda peçeteye pembe leke geldi...ovu kitide kullanıyorum. Artık neden olmuyor gerçekten anlam veremiyorum...13ünde olucam anlaşıldı..Canım çok sıkkın...
ayyyyy canım iyikide gitmişsin çok sevindim sorunun ortadan kalkmasına hadi bakalım gelsin bebik :)Kızlar ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?