İnşallah canım yaa.. Çok istiyoru' artık, ama olmadı tedaviye başlıycam ya, umutluyum.. Sağol desteğin içinayyyyy canım iyikide gitmişsin çok sevindim sorunun ortadan kalkmasına hadi bakalım gelsin bebik :)
kuzum dur bi bakalım devamı gelmez belki ya pufff gelmesin gelmesinKızlar benim bu ayda olmadı sanırım...az önce lavaboda peçeteye pembe leke geldi...ovu kitide kullanıyorum. Artık neden olmuyor gerçekten anlam veremiyorum...13ünde olucam anlaşıldı..Canım çok sıkkın...
canım kesinlikle ondan tek tüp bile açık değilmiş ki biri tam kapalı düşünsene o ay çöp ötekide yarım tatlım çok güzel olcak inşallah ben çok umutluyum sendenİnşallah canım yaa.. Çok istiyoru' artık, ama olmadı tedaviye başlıycam ya, umutluyum.. Sağol desteğin için
Bilmiyorum canım ne düşüneceğimi bilmiyorum, bir kere hamile kaldım. Tek tesellim o...eşimin değerleri sonradan değişirmi? Yine de dra sormak lazım, birde bende hsg çekineceğim belki de kürtaj sonrası yapışıklık oldu...yada tamamen stres kaynaklı benimki...Poffff canim yaa. Ne diyeyim ki. Vakti zamani ancak Allah biliyor canım. Uzme kendini. Pes etmek, umut kaybetmek yok.
bende adet takvimimden güngün bakıyorum heray o gün ne yaşamışım belirti diye ama öleee mönmön bakıyomne güzel hamile kaldığım ay hiç günüm geliyo şöyle böyle diye düşünmemiştim 4gün gecikince hadi bakayım dedim çünkü ondan önceki ayda 3gün gecikmiştim benim tek umudum bu benzerlik bide o ayda yyoğun akıntım olmuştu aynı yumurta akı gibi ve löp buay olmazsa die ödüm kopuyo bundan ötürü
Canım terzi kendi söküğünü dîkemiyor sanırım...ben geçensene bi düşük yaşadım. Sonra 8ay korunduk. 6 aydır korunmuyoruz ve 2-3 aydır eşim yanımda değil ovulasyon günlerinde biraraya geliyoruz...tüm hormonlarım normal, amh ta sıkıntı yok...kürtaj sonrası yapışıklık olduysa bilmiyorum... Yada tamamen sebepsiz stres kaynaklı...bu ayda gideyim dra bri, eğer yumurtlama takibimi yapsa bilmiyorum...kafam allak bullak artık ne düşüneceğimi bilmiyorum...Çok sağol canım benim, inşallah inşallah
Sen daha iyisin değil mi bu arada?
Yaa evet ben de çok pozitif düşünüyorum, aynen bence de olmamasının sebebi bu.. Sağol tatlım, senin pozitifliğin nasıl yansıyor bir bilsen:)
Siz nasılsınız anneli bebekli(kızlı yazacaktımAllah yazdırıyordu galiba )
Aynen canım benimmmayy inşallah hadi..
Canım kaçıncı denemen? Sen hiç doktora gittin mi? Bir de neden olmuyor neden olmuyor diye düşünmek de olmasını engelliyor biliyorsun değil mi.. Sen ki hepimize moral verirsin, kendine neden bu kadar negatif davrandın?? Sen iyi düşün, önlemlerini de alırsın zaten.. İyi ol lütfen
Canım yok ya böyle olunca devamo hep geliyor...benim şu kafamı temizlemem lazım önce...kuzum dur bi bakalım devamı gelmez belki ya pufff gelmesin gelmesin
bende bilmioyrum canm bi yandan diyorum bi hsg yaptırıyım belki tek tüple oldu ondan 1senede oldu bidaha bukadarmı beklicem bi diom yum takibi bi aşılama bende bilmiom napçağımı bişiler yapmak mı lazım artık sende de bende deCanım yok ya böyle olunca devamo hep geliyor...benim şu kafamı temizlemem lazım önce...
Canım şu aşılama olayını bizde deneyelim bari ne diyim...herseyi sorucam bu ay dra gidip, yum takibi için kaçıncı gün gitmek lazım cnm biliyormusun?bende bilmioyrum canm bi yandan diyorum bi hsg yaptırıyım belki tek tüple oldu ondan 1senede oldu bidaha bukadarmı beklicem bi diom yum takibi bi aşılama bende bilmiom napçağımı bişiler yapmak mı lazım artık sende de bende de
canım bu testi bikaç yerde gördüm ama ben yanıltmamış kimseyi ama o strip testi geçen gün bi yerde daha gördüm senin gibi regl olmuş bilemedim şimdi ben bide tutmadında yani 30dkklık bişile çıkıyoEki Görüntüle 1714691 Eki Görüntüle 1714692
Canım şu aşılama olayını bizde deneyelim bari ne diyim...herseyi sorucam bu ay dra gidip, yum takibi için kaçıncı gün gitmek lazım cnm biliyormusun?
Haha buarada dayanamadım test yaptım bu sefer bebetime:) 30dk idrarımı tutabildim sadece ve yine silik çizgi var her daim silik çıkıyor benim testler:)
Canim benim.hep aklimda soru isareti vardi. Prolaktinim mi yuksek? Acaba yumurtam mi buyumuyor? Ayy acaba catlamiyor mu? Esimde bir sorun mu var? Hep bunlari dusunuyordum. Ablam kibrista onun doktoru bana istanbuldan bir doktor arkadasini tavsiye etti. Tup bebek merkezinde calisiyordu doktor. Hsg cekti temiz cikti. Yumurta rezervime bakti 3. Gun normaldi. Yumurtam guzelce buyumustu. Esimin testinde morfoloji %2ydi cok taktim kafama. Uroloji doktoru sayi hareketlilik iyi sizin bebeginiz olur 6 ayda diyip proxeed plus verdi. Kafamdaki tum soru isaretleri kalkmisti. Rahatlamistim psikolojik olarak. Doktorlarda hep pozitif konustu ve oldu. Demek istedigim eger kafani rahatlatmak istiyorsan hsg yaptirabilirsin. Okulunuzun tatili olacak degil mi? Yumurta takibini doktora yaptirabilirsin. Boylece bilincaltini temizlemis olursun tatlim.Canım terzi kendi söküğünü dîkemiyor sanırım...ben geçensene bi düşük yaşadım. Sonra 8ay korunduk. 6 aydır korunmuyoruz ve 2-3 aydır eşim yanımda değil ovulasyon günlerinde biraraya geliyoruz...tüm hormonlarım normal, amh ta sıkıntı yok...kürtaj sonrası yapışıklık olduysa bilmiyorum... Yada tamamen sebepsiz stres kaynaklı...bu ayda gideyim dra bri, eğer yumurtlama takibimi yapsa bilmiyorum...kafam allak bullak artık ne düşüneceğimi bilmiyorum...
Kızlar benim bu ayda olmadı sanırım...az önce lavaboda peçeteye pembe leke geldi...ovu kitide kullanıyorum. Artık neden olmuyor gerçekten anlam veremiyorum...13ünde olucam anlaşıldı..Canım çok sıkkın...
tritonun canım bence var yani inanmıyo
Eki Görüntüle 1714691 Eki Görüntüle 1714692
Canım şu aşılama olayını bizde deneyelim bari ne diyim...herseyi sorucam bu ay dra gidip, yum takibi için kaçıncı gün gitmek lazım cnm biliyormusun?
Haha buarada dayanamadım test yaptım bu sefer bebetime:) 30dk idrarımı tutabildim sadece ve yine silik çizgi var her daim silik çıkıyor benim testler:)
Allah Allah ya pozitif bu test yaaa. Iki ay ust uste tesaduf olamaz degil mi? Heyecan yapmiyayim diyorum. Sakin olalim. @triton-xtritonun canım bence var yani inanmıyo
Canım benim oluldan çıkmadan lavaboya gitmiştim hatta pembe kahve leke geldi. Eve yarım saatte geldim desem yine tuvaletim gelmişti ozaman yaptım ama ben inanmıyorum, geçen ayda böyle olmuştu...
Bilmiyorum cnm adet geçmeden inanmıcam ben ve bence değildirAllah Allah ya pozitif bu test yaaa. Iki ay ust uste tesaduf olamaz degil mi? Heyecan yapmiyayim diyorum. Sakin olalim. @triton-x
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?