- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 42
Canim gecen ay cok yukseldik sonra uzulduk en cokta sen. Test pozitif bariz gorunuyor yani. Allahim inşallah doğrudur inşallah.Canım benim oluldan çıkmadan lavaboya gitmiştim hatta pembe kahve leke geldi. Eve yarım saatte geldim desem yine tuvaletim gelmişti ozaman yaptım ama ben inanmıyorum, geçen ayda böyle olmuştu...
Canım birde yarımsaatlik idrarı tutabildim bilmiyorum. Sabah bida yaparım olmadı ama ben olmayacağını düşünüyorum yine testler bama oyun oynuyor...Canim gecen ay cok yukseldik sonra uzulduk en cokta sen. Test pozitif bariz gorunuyor yani. Allahim inşallah doğrudur inşallah.
Canim hic belli olmaz orası. Sabah yap bakalim, inşallah daha net sekilde cikar. Allahim yzunu guldursun. Amin.Canım birde yarımsaatlik idrarı tutabildim bilmiyorum. Sabah bida yaparım olmadı ama ben olmayacağını düşünüyorum yine testler bama oyun oynuyor...
Senin duan kabul olur canım inş amin allah razı olsunCanim hic belli olmaz orası. Sabah yap bakalim, inşallah daha net sekilde cikar. Allahim yzunu guldursun. Amin.
nasıl olayım canım. annem geldi çok şükür, onun olması iyi oldu. salı günü doktora gideceğim bi gelişme yoksa kürtaja alacak.mavimli cnm seni merak ettim son durum ne nasılsın
Amin canım.Teşekkür ederim canım Rabbim senin de bu durumunu feraha çıkarsın inşallah
canım sağolasın. evet ilki için testler yapıldı, otopsi de yapıldı birşey çıkmadı malesef. ikincisi kromozom anomalisiymiş öyle dedi doktor. inşallah sağlıklı bir bebek gelir bir dahakine. olursa tabi, nasip kısmet.Eğer öyle çıkarsa şu ana kadar gittiğim üç doktoru da ne yaparım bilemedim canım. İnsan hayatı ve zamanı bu kadar kıymetsiz olmamalı. Çarşamba sabahına randevu aldım bakalım. Aldığım yer oldukça iyi bir yermiş. Fiyatı biraz yüksek geldi ama diğer yerlerde ne kadar bilmediğim için kıyaslama da yapamadım.
Sana da çok geçmiş olsun canım, eminim çok zordur. Umarım Rabbim en kısa zamanda sevindirir ve sağlıklı bebeğinin haberini alırsın. Senin testler yapıldı mı? İki üzücü olayın sebebi için bir şey söyleyebiliyorlar mı?
sağolasın canım, umarım seninki tutar bu seferKızlar merhaba,
Nasılsınız ?
Eylemeylemce canım saglıkla al imşallah kucagına, mavimli Allah yardımvın olsun, meleklerin cennette şimdi..
Veson nasılsın canım ? charmant ya sen ?
Benim aşılamamın 4. Gunu. Dün düştüm ama hayırlısı olacagı varsa olur herhalde,
kaçıncı günün bugün ovininBilmiyorum cnm adet geçmeden inanmıcam ben ve bence değildir
Canım bugün 12.günKuzu
kaçıncı günün bugün ovinin
ayyy canım o striplere güven olmazda bu bebtime ı kullanan çok gördüm inşallah yarında pozitif çıkar sabah yapacaksı de mi ? yarında pozitifi görürsek seviniriz inşallahCanım bugün 12.gün
Canım aynen stres çok etkiliyor.. Yani ama senin testin bildiğin pozitif, neyse umutlandırmayalım ama yani bilmem güzel haber geliyor gibiCanım terzi kendi söküğünü dîkemiyor sanırım...ben geçensene bi düşük yaşadım. Sonra 8ay korunduk. 6 aydır korunmuyoruz ve 2-3 aydır eşim yanımda değil ovulasyon günlerinde biraraya geliyoruz...tüm hormonlarım normal, amh ta sıkıntı yok...kürtaj sonrası yapışıklık olduysa bilmiyorum... Yada tamamen sebepsiz stres kaynaklı...bu ayda gideyim dra bri, eğer yumurtlama takibimi yapsa bilmiyorum...kafam allak bullak artık ne düşüneceğimi bilmiyorum...
Sağol canımmm, ohhh iyi olun vallagulit_me biz iyiyiz teyzoş çok şükür. Allahim sana da kisa zamanda nasip etsin inşallah.
Canım oh çok sevindim, dikkat et kendinegulit_me
iyilestim ben cok sukur dun bugun yataktan cikabildim. Sen icini ferah tutu guzel dusundukce guzel olacak :)
Canım bi dilim yandığı için niyeyse inanasım grlmedi...adet geçerse inanırum ancak...ayyy canım o striplere güven olmazda bu bebtime ı kullanan çok gördüm inşallah yarında pozitif çıkar sabah yapacaksı de mi ? yarında pozitifi görürsek seviniriz inşallah
İnş canım hayırlısı...allah büyüktür...ama kaptırmıcam kendimi geçen ay çok üzüldüm çünkü...selam kızlar nasılsınızcharmant çok geçmiş olsun canım canım Rabbim şifasını versin inşAllah gulit_me canım tüplerinin açık olmasına çok sevindim canım inşAllah bebiş gelir artık @triton-x canım inşAllah bu sefer testler yanıltmıyordur bu sefer ama bu test geçen aykinden daha belirgin çıkmış canım hayırlısı olur inşAllah canım
Allahalla bu falı kötüye yormayın derler...canım kusura bakma ama kızıyorum öylelerine...kötü de görsen iyiye yormak lazımmış...kızlar bende dün fal baktırdım bana dedi ki bebek düşünüyosunuz ama olmıcak dedi ancak tüp bebek yaptırıcaksınız öyle olucak dedi bende akşam eşimle konuştum şubatte tüp bebek yaptırcam Allah izin verirse
kızlar bende dün fal baktırdım bana dedi ki bebek düşünüyosunuz ama olmıcak dedi ancak tüp bebek yaptırıcaksınız öyle olucak dedi bende akşam eşimle konuştum şubatte tüp bebek yaptırcam Allah izin verirse
Annenin gelmesi iyi olmuş ben de kürtaj zamanı annem gelmişti Herşeyin Hayırlısınasıl olayım canım. annem geldi çok şükür, onun olması iyi oldu. salı günü doktora gideceğim bi gelişme yoksa kürtaja alacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?