Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
canım kesinlikle ondan tek tüp bile açık değilmiş ki biri tam kapalı düşünsene o ay çöp ötekide yarım tatlım çok güzel olcak inşallah ben çok umutluyum senden
Sağol canım benim inşallah
Sağol tatlım, inşallah gelir bebek

Allahalla bu falı kötüye yormayın derler...canım kusura bakma ama kızıyorum öylelerine...kötü de görsen iyiye yormak lazımmış...
Canim gelecegi Allahtan baska kimse bilemez bu yuzden gelecek hakkinda soylenilen hic birseye inanma. Sen olumsuz dusunursen boyle zaten olmaz. :-(
yok kızlar fala falan inanmam Rabbim ne zaman verirse ama tüp bebeği uzun zamandır düşünüyorum ee normal yolla tedavi falan 3.5 sene denedik olmadı 1 defa aşılama yaptık oda olmadı bi tüp bebek kaldı onu deniyelim barii

Canım, hadi inşallah gelsin bebeğin o zaman.. Sonuçta, ben de 6 ay deniycem olmadı aşılama, o da olmadı tüp bebek yapıcam.. (Maddi inkanlarımız el veririse) hayırlısı olsun tatlım

Kızlar günaydın, çok sıkışarak uyandım ve aynı testten yaptım koskoca bir negatif...ama dünküne baktım inanamadım silik çizgi o kadar belirginki...2 seferdir yaşadığım duruma bakın...hayal korıklığı üstüne hayal kırıklığı...
Aranızda kalp çarpıntısı ile testi yapan varmı? Eski yasadığım kötü gebelik tecrübemdenmi yoksa negatifi görücemmi diye bu çarpıntı bilemiyorum...
Sizce ne yapmam gerekir? Bu iehir okadar küçükki bir uzman psikolog bulabilirmiyim, tabi maddi durum el verdiği sürece...bu bebek fikrini gerçekten akıldan çıkarıp rahat olmam gerek...
Hakkınızı helal esin ama kadın doğum dr umada gideyimmi sizce? Bu kafayla o yardım edebilirmi yada kafamı rahatlatabilirmi?
İnanın şuan gözlerimden yaşlar gele gele tekrar uyumaya çalışıcam, allAh her isteyeni evlat sahibi yapsın...çok zor beklemek çok...

Yazdim yazdim sildim ne denir bilemiyorum uzme kendini her seyin bir zamani var

Allah yardimciniz olsun, insallah tup bebege gerek kalmadan tez zamanda yuzunuzu guldursun

Gunaydin canim. Once su bebetime testinin de silik cizgi cikardigini soylemeliyim. Malesef bu testler insanin hayalleriyle oynuyor. Neyse bunu gecelim. Anliyorum kuzum ama bu kadar yipratmasan kendini? Hatta sen de bir hsg cektirsen olmaz mi? Psikolog ne yapacak sana? Al sakinlestirici otur.. Sen kendinin psikologu olmalisin. Guzel kitaplar oku arkadas edin disarda bulusun.. Kendi adima dusunuyorum dunyanin sonu degil.. Lutfen olmasa nolur yani? Baska bir hobi edin .. Kafani rahatlat.. Senden onemli hicbirsey yok bu dunyada.. O olacaksa eninde sonunda olacak zaten.. Bu bebek fikri de bir kere basladimi akildan cikmiyor malesef.. Kim ne derse desin.. Onun icin on yil filan gecmesi lazim ki umudu kesmis olasin.. Doktorunla hsg yi gorus derim. Umut olmali icimizde ama herseye de hazir olmaliyiz. Hepsi gececek biliyorum bazen insan dayanamayacak gibi oluyor agir geliyor. Bu durumda da senden beter olanlari dusun emin ol kendine gelirsin.. Canim benim gececek merak etme.. Bebis de gelecek. Ama biraz sabir iste..

gecmis olsun kuzum. Valla iyi ki cektirmissin. Hadi bakalim artik bebeisin yolunu actik yurusun gelsin

Canım benim hakikaten bebetime da yanlışmış sabah kalktım bunda da silik çizgi var...inan yoruldum artık bunları görmekten...burda var çok arkadaşım hatta akşam bile bırakmıyorlar, okulda da zaman geçiyor öğrencilerle ama işte her boşlukta bebek akılda...biliyorum halimize şükretmek lazım cnm...gece bi haber okudum kenan sofuoğlu milli yarıçcımızın bebeği beyin kanamasından vefat etmiş ve bir yazı yazmış...allah o acıları göstermesin hiçbirimize...
Sabretmeyi öğrenicez haklısın, bebek fikrini olmamasınada alıştırmam lazım kendimi...bu adet öncesi moralim çok bozuk oluyor cnm...
Bi hsgyi konuşayım peki herhg bizmn gidebilirmiyim bunun için dr a? Birde eşimin de değerlerine bakılması gerekirmi acaba?

Canim, sabah 8 gibi okudum msjini yazdim yazdim sildim. Toparlayamadim cumleleri. Canim, senin rahatlamaya ihtiyacin var, bunun icinde psikolog degil kadin dogumda yaptiracagin kontroller senk rahatlatir. Hsg cektirebilirsin. Yumurta takibi yaptirabilirsin. Hormon tahlillerini tekrar edebilirsin. Boylece kafandaki puslu kafa dagilmis olur. Yumurtlama donemi esinle bir arada olabilecek misin diye yaptigin stres, yakaladik yakalamadik, oldu olmadi tuttu tutmadi, bunlar cok buyuk stres unsuru ve etkileniyor olmanda cok normal canim. Canim tup bebek merkezlerinr bssvurup tup bebege basvuranlarin cogu tup bebekle nasilsa olacak diye dusunup normal yoldan o ay hamile kaliyormus. Ysni is tamamen olumlu dusunmektrn geciyor. Rabbimden diliyorum ki kisa zamanda saglikli bir hsmileligin olsun ve kucagina sagsalim al inşallah. Seni cok seviyorum

Canim hsg filmi icin adet bittikten sonra gidiyorsun ki yumurtlama donemine denk gelmesin, muhtemel bir gebelik vsrsa zarari olmasin ve adetten hemen sonra rahim duvari daha ince oldugundan adetin sonrasindaki gunleri tercih ediyor doktorlar. Eşin en son ne zaman yaptirmisti? Bize doktor 6 ay sonra tekrar edin demisti ama morfolojide sorun vardi bizim. Eger daha onceki degerlerinde sorun yoksa birden degerlerdebmuthis bir degisiklik olmaz diye dusunuyorum.

Of canım bu nasıl bişi ya ben gerçekten anlayamadım canım sen kafandan atamadığın sürece psikolog ne yapabilecek ama neden akışına bırakamıyorsun biraz benim anladığım kadarıyla hayatının kilit noktası merkezi haline getirmişsin o olmayınca sanki hiçbirşey yolunda gitmeyecek gibi mi düşünüyorsun canım hayatına heyecan bi yenilik bişi bulman lazım bu bebek işini unutturacak

Canım benim sizler kardeşim gibisiniz ayne...bende seni çok seviyorum...burda birbirimiz anlayabildiğimiz için empati yapabiliyoruz...dışarıdan sadece bir arkadaşım biliyır bu surumu onun harici kimsenin bildiği yok...ben neden stres yapıyorum birde hamile kalsam doğumdan sonra eşimle birarada olucaz ücretsiz izin alıcaz sonrada onun olduğu şehirden kadro bulucam diye hep hayaller kuruyoruz canım eşimle hep ondan stresim...çok yıldım yalnızlıktan, tahammülüm sıfırlandı belki de bilmiyorum...
Şimdi haftaya kongre var konyada, ordan gelince bi randevu alayım yum dan önceye gelir inş bakalım...ama özelde çok sevdiğim bi dr um var, hsg çekiyor mu bilmiyorum, hsg cihazı farklı birşeymi? O dr da olmazsa ankarada biyer bulurum o da öbür aya kalır artık...
Bir kere hamile kaldığım için eşimin değerlerine hiç baktırmadık canım. Açıkçası o u da merak ediyorum, birkere hamile kalmış olsamda eşimin değerleri de değişmiş olabilir belki değil mi canım? O da bi dırsatını bulduğunda buraya gelsin de yaptıralım... O da daha 6 ay oldu bekleyelim diyor, benim bu kafayla 1 seneye uzar zaten olmaz yani...oyüzden bütün herşeyi yaptırayımki içim rahat etsin...

Canim sanirim cihaz farkli. Yani her hastanede yapmiyorlar diye biliyorum. Ama goruntuleme mrkzleri var ya onlarin cogu cekiyor. Esinde yaptirabilir canim. Burda onemli olan tibbi verilerle senin hic bir sorununuz olmadigina kendini inandirman. Bende oyle oldu acikcasi. Kafamdaki soru isaretleri gidince hamile kalabildim, esimin kullandigi takviyeler ve benim cektirdigim hsg bize yardimci oldu diye dusunuyorum. Cunku ondan once hep tupum kapali, yumurtam buyumuyor yok catlamiyor, olmayacak vs diye hep kendimi olumsuz etkiliyordum, aslinda bilincaltindan olmayacagi dusuncesini attigin an saglik sorunu da yoksa hemencecik olacak. Daha once yasadigin kurtajda sende derin bir yara birakmis olabilir. Soyle bisey okumustum canim. "Bebek" sende stres yaptigi icin vucut bebegi reddediyor. Cunku beyin onu stres olarak vucuda bir tehdit olarak algiliyor ve olusmasini engelliyor. Vucutta olusan bir enfeksiyonda vucuttaki tum bagisiklik sisteminin o enfeksiyona savaş açması gibi bir durum. Tam olark anlatabildim mi bilmiyorum ama bebegi stres unsuru yapmamak en onemli kural canim, bebeginiz sizin kiymetliniz olacak, cok degerli olacak. Allahim o gunleri gosterecek inşallah. Yuvanizi, duzeninizi kuracaksiniz. Gozbebeginiz gelince hersey cok guzel olacak inşallah. Suphesizki her zorlukla beraber bir kolaylik ve bor kolaylik daha vardir, Rabbim kolayliklari cok aratmasin inşallah.

Canım benim ya canımsın sen valla gerçek hayattada seninle arkadaş olmayı çok isterdim ağlattın beni varya...çok duygulandım hakikaten seni de hatırlıyırum senin kafan rahat edince hamile kalldın. Bende elimden geleni yapacağım. Allah dualarımızı kabul etsin inş hepimizin huzuru sağlığı daim etsin ve dedipin gibi benim beyin bebeği stres olarak algılıyor olabilir çok doğru tespit...bu ay birde aoğan kürünü deneyeceğim canım allahımdan ümidi kesmeyeceğim...

Aglama canim benim. Hersey gusel olacak. Boyle dusun gerisi gelecek, o zaman goz yaslarimiz sevincten olacak, ben inaniyorum sende inan, bende seni tanimayi hayatinda olmayi cok isterdim. Toparla kendini, soruna degil cozume odaklicaz. Allahim yuzunu guldurecek inşallah, Allahim cok buyuk vr mucizeleri sonsuz. Relax... Relax

Evet canım inş iyi olacak adet geçsin yeni umutlar yeni hayaller napalım...brnim hayatım hep tırmalamakla geçti zaten bunuda kolay elde edemeyeceğim ama sonu güEl olacak inş canım benim sağol canım arkadaşım...

Canım Eylemeylemce nin dediği gibi benim önce kfamdaki soru işaretlerini bitirmem lazım...sonra rahatlayacağım sanırım...uğraşlarım çok ama o bebek fikrini durup dururken kfasından çıkarana helal olsun ne diyim...ben yapamıyırum... Yapım böyle inş değişirim ama zor...

evet sorun olmadığını görünce umarım bu seni rahatlatır canım herşey gönlünce olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…