- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
Gunaydin caniiimmmGunaydin kizlarr :)
Cnm ateş progesteronun etkisi ile Artış gösterir hcg ile alakası yok hadi hayırlı haberler alırsın inşallahVeson , 2 tane Ovitrelle vuruldum, vucuda 10000 hcg verildi ates yine de 36.6 dan yukari cikmadi 2 kez olctum. Normal mi sence ?
Progesteron da aliyorum, Allah Allah..Cnm ateş progesteronun etkisi ile Artış gösterir hcg ile alakası yok hadi hayırlı haberler alırsın inşallah
Daha da yükselir inşallah cnm Endişe etme ölçme Kafanı karıştırma rahat olProgesteron da aliyorum, Allah Allah..
Sen nasilsin ?
Cok sevindim tatlim hatirliyorum. İyi dusunelim iyi olsun herseygünaydın kızlar,
belki hatırlayanlar bilir. 3 yıllık vajinismus maceram vardı ve geçen ay ilk denememizde olmamıştı. Kirpiğim bile ağrısa hamilelik belirtisine yormuştum sonra büyük hayal kırıklığı. O yüzden bir daha testi görene kadar aklımdan geçirmeyeceğime söz verdim.
Adetlerim pek düzenli sayılmasa da son 2 ayı baz aldığımda 32 günde bir adet oluyordum. Bat ım 7 aralıktı. Onun öncesinde böbrek ağrım başladı ilk, idrarımda beyaz kepek gibi parçalar ama bunu kum dökmeye yordum ben.(buarada dr a gittim bana kum döktüğümü, sistit olduğumu söyledi. 1 haftalık antibiyotik kullandım) Sonra inanılmaz bir iştah artışı şöyle ki yemekhanede kendi tabağımı süpürüp milletin tabağına salça oluyodum:) eve asla abur cubur sokmayan ben kendimi cipslerin, çikeletaların arasında fondiplerken buldum ama bunu da adet öncesi gelen tatlı krizlerine bağladım. Geceleri ayaklarımın altını özellikle deli gibi ateş basması, hiç olmadığı kadar vücudumun sıcak olması ,dışarda bile ellerimin alev alev yanması..Herkes derdi ya göğüste damarlanma oluyor . Dur bi bakayım dedim orasıda yeşil yeşil damarlar ama dedim belki önceden vardı ne bileyim. Birde akıntımda değişiklik olması. Böyle birden saydam akıntı gelmesi,bazen beyaz...
7 aralık gelince ortalıkta tık olmayınca hemen test aldım ve kocaman negatif. Dedim yine strese soktum kendimi düzenim karıştı. Rahat olmayalım anam yok perşembede dayanamadım 2.test yine negatif. cumartesi evi temizlerken testlerden perşembe günü yaptığımda 2.çizgi kısmı kalınlaşmış ama pembe değil tabi çok gün geçtiğinden beyaz emin olamadım. eşime dedim bunu eczaneye götürüp sorar ve yeni test alır mısın? Sonra yeni testle yaptık ve hemen pempiş çizgi çıktı. Hemen apar topar hastane. Beta hcg de 80 çıktı. Umarım yükselir. Bana çok düşük geldi... O yüzden sabah mutluluktan havaya uçarken şimdi biraz soğukkanlı ve açıkcası korkuyorum. Ayrıca kasıklarıma bazen 10 sn lik ağrı atağı oluyor. Sanırım normaldir. Bol dol dua edin kızlar.. Perşembe dr ultrasonda keseyi görecek miyiz dedi..
En sinir bozucu sey de bebek dusunurken korunmak. Umarim bi an once atlatirsin sureci canim ve insallah kurtaj normal gecmistir bi aksilik olmadan hamis olursun.Daha da yükselir inşallah cnm Endişe etme ölçme Kafanı karıştırma rahat ol
Ben çok şükür iyiyim korunma aşamasındayız günler Geçmek bilmiyor:)
Okudukca inanamadim, okudukca sasirdim ve mutlu oldum ayni anda. 3 sene boyunca nasil atlatamadin cok uzuldum. Insallah her sey istedigin gibi ilerler.günaydın kızlar,
belki hatırlayanlar bilir. 3 yıllık vajinismus maceram vardı ve geçen ay ilk denememizde olmamıştı. Kirpiğim bile ağrısa hamilelik belirtisine yormuştum sonra büyük hayal kırıklığı. O yüzden bir daha testi görene kadar aklımdan geçirmeyeceğime söz verdim.
Adetlerim pek düzenli sayılmasa da son 2 ayı baz aldığımda 32 günde bir adet oluyordum. Bat ım 7 aralıktı. Onun öncesinde böbrek ağrım başladı ilk, idrarımda beyaz kepek gibi parçalar ama bunu kum dökmeye yordum ben.(buarada dr a gittim bana kum döktüğümü, sistit olduğumu söyledi. 1 haftalık antibiyotik kullandım) Sonra inanılmaz bir iştah artışı şöyle ki yemekhanede kendi tabağımı süpürüp milletin tabağına salça oluyodum:) eve asla abur cubur sokmayan ben kendimi cipslerin, çikeletaların arasında fondiplerken buldum ama bunu da adet öncesi gelen tatlı krizlerine bağladım. Geceleri ayaklarımın altını özellikle deli gibi ateş basması, hiç olmadığı kadar vücudumun sıcak olması ,dışarda bile ellerimin alev alev yanması..Herkes derdi ya göğüste damarlanma oluyor . Dur bi bakayım dedim orasıda yeşil yeşil damarlar ama dedim belki önceden vardı ne bileyim. Birde akıntımda değişiklik olması. Böyle birden saydam akıntı gelmesi,bazen beyaz...
7 aralık gelince ortalıkta tık olmayınca hemen test aldım ve kocaman negatif. Dedim yine strese soktum kendimi düzenim karıştı. Rahat olmayalım anam yok perşembede dayanamadım 2.test yine negatif. cumartesi evi temizlerken testlerden perşembe günü yaptığımda 2.çizgi kısmı kalınlaşmış ama pembe değil tabi çok gün geçtiğinden beyaz emin olamadım. eşime dedim bunu eczaneye götürüp sorar ve yeni test alır mısın? Sonra yeni testle yaptık ve hemen pempiş çizgi çıktı. Hemen apar topar hastane. Beta hcg de 80 çıktı. Umarım yükselir. Bana çok düşük geldi... O yüzden sabah mutluluktan havaya uçarken şimdi biraz soğukkanlı ve açıkcası korkuyorum. Ayrıca kasıklarıma bazen 10 sn lik ağrı atağı oluyor. Sanırım normaldir. Bol dol dua edin kızlar.. Perşembe dr ultrasonda keseyi görecek miyiz dedi..
Tebrik ederim. Canım geç döllenme olabilir kendini strese sokma o 10 saniyelik kasık ağrıları normal belirtilergünaydın kızlar,
Cok iyiyim canim Allaha sukurler olsun. Lekelenme, kanama yok cok şükür. O gunden sonra hic olmadi. Sen nasilsin tatlim?Eylemeylemce nasılsın canım kanaman devam ediyor mu inşallah bitmiştir dinleniyorsun değil mi
Bence deger iyi daha da iyi olacak hadi gozun aydin kuzum. Allah tamamina ersirsincharmant az önce kan testi yaptırdım 47.3 cıktı. Bakalım ıkı gun sonra ne olacak
Anammmm hadi hayirlisi. Rabbim tamamina erdirsin. Saglik sihhatle.charmant az önce kan testi yaptırdım 47.3 cıktı. Bakalım ıkı gun sonra ne olacak
Teşekkür ederim canım.Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.Ben bir senedir negatif görmekten ümidimi yitirmiştim o yüzden hala inanamıyorum.Bence deger iyi daha da iyi olacak hadi gozun aydin kuzum. Allah tamamina ersirsin
Zamani gelmis demekki artik :)) saglikli hamilelikler diliyorum kuzumTeşekkür ederim canım.Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.Ben bir senedir negatif görmekten ümidimi yitirmiştim o yüzden hala inanamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?