Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
@triton-x canım o bebetime bana da yasatmisti o hayal kırıklığını seni anlayabiliyorum bide iki ay üst üste yaşadın inşallah nazli bebeğin gelecek yakında. Bence de bunu unutmayı ogrenmeliyiz. Ben durumumu ogrenince zaten hamile kalma ihtimalimde cok cok az oldugundan kendimi dinlemeyi bıraktım bosverdim. Beslenmeme dikkat ediyorum gerisini Allah a bıraktım artık nasipte varsa olur :)
bu arada kızlar amh testimi yaptırmaya karar verdim istanbuldaki maillestigim doktorlarin hepsi amh testimi gormek istiyor. Benim düşüncem eger yaza kadar ilac tedavisi ile denemem mumkunse öyle yapip yazın tup bebek denemek istiyorum. Bakalim amh testine gore yorum yapabilecek doktorlar :)

günaydın kızlar,

belki hatırlayanlar bilir. 3 yıllık vajinismus maceram vardı ve geçen ay ilk denememizde olmamıştı. Kirpiğim bile ağrısa hamilelik belirtisine yormuştum sonra büyük hayal kırıklığı. O yüzden bir daha testi görene kadar aklımdan geçirmeyeceğime söz verdim.
Adetlerim pek düzenli sayılmasa da son 2 ayı baz aldığımda 32 günde bir adet oluyordum. Bat ım 7 aralıktı. Onun öncesinde böbrek ağrım başladı ilk, idrarımda beyaz kepek gibi parçalar ama bunu kum dökmeye yordum ben.(buarada dr a gittim bana kum döktüğümü, sistit olduğumu söyledi. 1 haftalık antibiyotik kullandım) Sonra inanılmaz bir iştah artışı şöyle ki yemekhanede kendi tabağımı süpürüp milletin tabağına salça oluyodum:) eve asla abur cubur sokmayan ben kendimi cipslerin, çikeletaların arasında fondiplerken buldum ama bunu da adet öncesi gelen tatlı krizlerine bağladım. Geceleri ayaklarımın altını özellikle deli gibi ateş basması, hiç olmadığı kadar vücudumun sıcak olması ,dışarda bile ellerimin alev alev yanması..Herkes derdi ya göğüste damarlanma oluyor . Dur bi bakayım dedim orasıda yeşil yeşil damarlar ama dedim belki önceden vardı ne bileyim. Birde akıntımda değişiklik olması. Böyle birden saydam akıntı gelmesi,bazen beyaz...

7 aralık gelince ortalıkta tık olmayınca hemen test aldım ve kocaman negatif. Dedim yine strese soktum kendimi düzenim karıştı. Rahat olmayalım anam yok perşembede dayanamadım 2.test yine negatif. cumartesi evi temizlerken testlerden perşembe günü yaptığımda 2.çizgi kısmı kalınlaşmış ama pembe değil tabi çok gün geçtiğinden beyaz emin olamadım. eşime dedim bunu eczaneye götürüp sorar ve yeni test alır mısın? Sonra yeni testle yaptık ve hemen pempiş çizgi çıktı. Hemen apar topar hastane. Beta hcg de 80 çıktı. Umarım yükselir. Bana çok düşük geldi... O yüzden sabah mutluluktan havaya uçarken şimdi biraz soğukkanlı ve açıkcası korkuyorum. Ayrıca kasıklarıma bazen 10 sn lik ağrı atağı oluyor. Sanırım normaldir. Bol dol dua edin kızlar.. Perşembe dr ultrasonda keseyi görecek miyiz dedi..

Cok sevindim tatlim hatirliyorum. İyi dusunelim iyi olsun hersey gec yumurtlamis olabilirsin ayyy Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah

Daha da yükselir inşallah cnm Endişe etme ölçme Kafanı karıştırma rahat ol

Ben çok şükür iyiyim korunma aşamasındayız günler Geçmek bilmiyor:)
En sinir bozucu sey de bebek dusunurken korunmak. Umarim bi an once atlatirsin sureci canim ve insallah kurtaj normal gecmistir bi aksilik olmadan hamis olursun.

Okudukca inanamadim, okudukca sasirdim ve mutlu oldum ayni anda. 3 sene boyunca nasil atlatamadin cok uzuldum. Insallah her sey istedigin gibi ilerler.

Tebrik ederim. Canım geç döllenme olabilir kendini strese sokma o 10 saniyelik kasık ağrıları normal belirtiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…