Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kızlarrrrrr size bi süprizim var:)
Yüce rabbim çok büyük ya o yaşadıklarım yerleşme lekesiymiş:) cımartesiden beri idrar testlerim hep pozitifti bugün kantesti verdim :) 100,67 çıktı değer Hamileyimmmmmm:)
Allahım şükürler olsun, inş sağlıkla ilerler...bu topik uğurlu hiçbirimiz burdan eli boş çıkmayacağız inşş.

ayy çok sevindim canım maşAllah maşAllah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına vermeyi nasip etsin canım

İki gün önce ne kadarda depresif konuşmuşum ben ya rabbim çok büyük allah en kısa zamanda sağlıkla sanada nasip etsin canım inş
normal canım öyle olması insan olumsuzlukları yaşayınca öyle oluyo ama bak bu sefer Allahıma şükür beboşin seninle annesi iyi bak kendine

Ayyyy canimmmmm cok cok sevindim. Allah tamamina erdirsin. Saglikla kucagina al inşallah...

normal canım öyle olması insan olumsuzlukları yaşayınca öyle oluyo ama bak bu sefer Allahıma şükür beboşin seninle annesi iyi bak kendine
Canım allah büyük sizlerle paylaşmak istedim. İnş senin ve burda bekleyen tüm arkadaşların biranönce sağlıkla minnoşları gelir inşş

Oyyyy kurban oldugum Allah'ım yaaa. Maşallah Subhanalllah. Aman dikkat et kendine canim. Artik 2 canlisin :) bu ara cok duydugum bir cumle. Bende sana diyeyim :)
Tamam canım sende dikkat et çok maşallah sınhanaşlah allahım her isteyene nasip etsin bu duyguları inş. Allaha emanetiz o korusun bizleri

Ayyyyyyy :)))))) hadi gozun aydin, simdi kizdim sana bak nasil uzmustun kendini bosu bosuna

Ben biliyordum senden guzel haber alacagimizi insallh tamamina erdirsin Rabbim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…