- 25 Ağustos 2015
- 1.467
- 992
- 323
- 31
Daha da iyi olacaksin canim. Zaman herseyin ilaci.Eylemeylemce çok şükür Canim cok sevindim olmamasına iyiyim iyi olmaya çalışıyorum psikolojik olarak canım
Tatlım allah tamamına erdirsin inş çok mutlu oldum :)charmant az önce kan testi yaptırdım 47.3 cıktı. Bakalım ıkı gun sonra ne olacak
Günaydın canımmmm inş bugün çok güzel olsun :))Guzel bir gun olsun herkese gunaayyydiiiiinnnnn
Gunaydınnn Istanbulda gunesli mis gibi bir hava varGuzel bir gun olsun herkese gunaayyydiiiiinnnnn
Ahh ahh eşim istanbulda ne güzeldir orası şimdiGunaydınnn Istanbulda gunesli mis gibi bir hava var
Tşk ederim canım. Allah isteyen herkese yaşatsın.Tatlım allah tamamına erdirsin inş çok mutlu oldum :)
ayy çok sevindim canım maşAllah maşAllah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına vermeyi nasip etsin canımKızlarrrrrr size bi süprizim var:)
Yüce rabbim çok büyük ya o yaşadıklarım yerleşme lekesiymiş:) cımartesiden beri idrar testlerim hep pozitifti bugün kantesti verdim :) 100,67 çıktı değer Hamileyimmmmmm:)
Allahım şükürler olsun, inş sağlıkla ilerler...bu topik uğurlu hiçbirimiz burdan eli boş çıkmayacağız inşş.
İki gün önce ne kadarda depresif konuşmuşum ben yaayy çok sevindim canım maşAllah maşAllah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına vermeyi nasip etsin canım
normal canım öyle olması insan olumsuzlukları yaşayınca öyle oluyo ama bak bu sefer Allahıma şükür beboşin seninle annesi iyi bak kendineİki gün önce ne kadarda depresif konuşmuşum ben yarabbim çok büyük allah en kısa zamanda sağlıkla sanada nasip etsin canım inş
Ayyyy canimmmmm cok cok sevindim. Allah tamamina erdirsin. Saglikla kucagina al inşallah...Kızlarrrrrr size bi süprizim var:)
Yüce rabbim çok büyük ya o yaşadıklarım yerleşme lekesiymiş:) cımartesiden beri idrar testlerim hep pozitifti bugün kantesti verdim :) 100,67 çıktı değer Hamileyimmmmmm:)
Allahım şükürler olsun, inş sağlıkla ilerler...bu topik uğurlu hiçbirimiz burdan eli boş çıkmayacağız inşş.
Canım allah büyük sizlerle paylaşmak istedim. İnş senin ve burda bekleyen tüm arkadaşların biranönce sağlıkla minnoşları gelir inşşnormal canım öyle olması insan olumsuzlukları yaşayınca öyle oluyo ama bak bu sefer Allahıma şükür beboşin seninle annesi iyi bak kendine
Canım arkadaşım kardeşimmm :) inş hepberaber sağlıkla kucaklıcaz bebişleri inşşşAyyyy canimmmmm cok cok sevindim. Allah tamamina erdirsin. Saglikla kucagina al inşallah...
Oyyyy kurban oldugum Allah'ım yaaa. Maşallah Subhanalllah. Aman dikkat et kendine canim. Artik 2 canlisin :) bu ara cok duydugum bir cumle. Bende sana diyeyim :)Canım arkadaşım kardeşimmm :) inş hepberaber sağlıkla kucaklıcaz bebişleri inşşş
Tamam canım sende dikkat et çok maşallah sınhanaşlah allahım her isteyene nasip etsin bu duyguları inş. Allaha emanetiz o korusun bizleriOyyyy kurban oldugum Allah'ım yaaa. Maşallah Subhanalllah. Aman dikkat et kendine canim. Artik 2 canlisin :) bu ara cok duydugum bir cumle. Bende sana diyeyim :)
Kızlarrrrrr size bi süprizim var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?