Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Ayyyyyyy :)))))) hadi gozun aydin, simdi kizdim sana bak nasil uzmustun kendini bosu bosuna

Ben biliyordum senden guzel haber alacagimizi insallh tamamina erdirsin Rabbim :))
Canım hakikaten ya bende kendime kızdım zaten boşuna ağladım diye...inş sağlıklı olsunda başka bişey istemem...

canım çok çok tebrikler, sağlıkla gelsin bebişin kucağına. Hayırlı uğurlu olsun

Ayyy kuzum şükür ya İnan çok çok sevindim buay ben senden ümitliydim sen öle konuşunca yerleşmedir diyip sonrasında üzülmeni istemedim ama hala ümitliydim tebrik ederim canım sonunda istediğin oldu bak artık karamsarlık yok herşey gönlünce olsun inşallah doğum haberlerinide kutlarız

Canım çok tesekkür ederim bende şoka girdim. Üzmeyeceğim kendimi sözzz...senin de yakın olması canım inş bişey kalmadı sendrnde güzel haber bekliyorumm :))

charmant Slm cnm ne yapiyorsun . Canim bn 7sinde oldum ya yum gunlerim ne zaman olcak ates takibide yapiyorum yine . Ne zamanlari degerlendirmeliyim

cnm nsılsın kontrol yarın mı

yuuuupppiiiii yasasiiiiinnn diptis diptis ucyuz besyuz hoptrililaaylaaaayyyy masalllaaahhhhh sag salim kucakla insallaah bebisiniiii oohhh

kızlar bende doktora gittim bugün çok kasık ağrım vardı çünkü kistmi oluştu die ama çok şükür kist yok enfeksiyon kapmış olabilirsin dedi ilaç verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…