- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
Canım hakikaten ya bende kendime kızdım zaten boşuna ağladım diye...inş sağlıklı olsunda başka bişey istemem...Ayyyyyyy :)))))) hadi gozun aydin, simdi kizdim sana bak nasil uzmustun kendini bosu bosuna
Ben biliyordum senden guzel haber alacagimizi insallh tamamina erdirsin Rabbim :))
Canımsın sağol tatlım inş en kısa zamanda darısı sana olsun inşşş
Kızlarrrrrr size bi süprizim var:)
Yüce rabbim çok büyük ya o yaşadıklarım yerleşme lekesiymiş:) cımartesiden beri idrar testlerim hep pozitifti bugün kantesti verdim :) 100,67 çıktı değer Hamileyimmmmmm:)
Allahım şükürler olsun, inş sağlıkla ilerler...bu topik uğurlu hiçbirimiz burdan eli boş çıkmayacağız inşş.
Ayyy kuzum şükür ya İnan çok çok sevindim buay ben senden ümitliydim sen öle konuşunca yerleşmedir diyip sonrasında üzülmeni istemedim ama hala ümitliydim tebrik ederim canım sonunda istediğin oldu bak artık karamsarlık yok herşey gönlünce olsun inşallah doğum haberlerinide kutlarızKızlarrrrrr size bi süprizim var:)
Yüce rabbim çok büyük ya o yaşadıklarım yerleşme lekesiymiş:) cımartesiden beri idrar testlerim hep pozitifti bugün kantesti verdim :) 100,67 çıktı değer Hamileyimmmmmm:)
Allahım şükürler olsun, inş sağlıkla ilerler...bu topik uğurlu hiçbirimiz burdan eli boş çıkmayacağız inşş.
Canım çok tesekkür ederim, inş darısı en kıda zamanda sanada olsun inş...canım çok çok tebrikler, sağlıkla gelsin bebişin kucağına. Hayırlı uğurlu olsun
Canım çok tesekkür ederim bende şoka girdim. Üzmeyeceğim kendimi sözzz...senin de yakın olması canım inş bişey kalmadı sendrnde güzel haber bekliyorumm :))Ayyy kuzum şükür ya İnan çok çok sevindim buay ben senden ümitliydim sen öle konuşunca yerleşmedir diyip sonrasında üzülmeni istemedim ama hala ümitliydim tebrik ederim canım sonunda istediğin oldu bak artık karamsarlık yok herşey gönlünce olsun inşallah doğum haberlerinide kutlarız
cnm nsılsın kontrol yarın mıcanım sağolasın. evet ilki için testler yapıldı, otopsi de yapıldı birşey çıkmadı malesef. ikincisi kromozom anomalisiymiş öyle dedi doktor. inşallah sağlıklı bir bebek gelir bir dahakine. olursa tabi, nasip kısmet.
cnmmmmmmmmmmsonunda tuttu mu rabbim tamamına erdirsin cnm maşallahCanım hakikaten ya bende kendime kızdım zaten boşuna ağladım diye...inş sağlıklı olsunda başka bişey istemem...
yuuuupppiiiii yasasiiiiinnn diptis diptis ucyuz besyuz hoptrililaaylaaaayyyyKızlarrrrrr size bi süprizim var:)
Gecmis olsun canim. Enfeksiyon icin bol bol su iç.kızlar bende doktora gittim bugün çok kasık ağrım vardı çünkü kistmi oluştu die ama çok şükür kist yok enfeksiyon kapmış olabilirsin dedi ilaç verdi
Ne zaman adet olacaksin canim ayin 10 unda mi?charmant Slm cnm ne yapiyorsun . Canim bn 7sinde oldum ya yum gunlerim ne zaman olcak ates takibide yapiyorum yine . Ne zamanlari degerlendirmeliyim
sağol canım evet bol bol su içiyorum bendeGecmis olsun canim. Enfeksiyon icin bol bol su iç.
Gecmis olsun canim. Bol bol su ic. Bacak ve ayaklarini sicak tutkızlar bende doktora gittim bugün çok kasık ağrım vardı çünkü kistmi oluştu die ama çok şükür kist yok enfeksiyon kapmış olabilirsin dedi ilaç verdi
sağol canım benimGecmis olsun canim. Bol bol su ic. Bacak ve ayaklarini sicak tut
Degerlendirdin dimi o gunleri? Ovulasyon testi yapmis miydin?bide kızlar doktor dediki yumurtlaman bitmiş dedi bugün 12. günüm normalde ben 17. gün yumurtluyorum ama bu ay erken olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?